• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIAN SCARS- total

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 19-07-2007, 12:49:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

...e, ako je tako (a tako je!!!), onda je potpuno druga stvara,; hvala na rešpektu uzvraćam istom merom i ovom prilikom, a i inače!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Meho Krljic

Da smo u kafani, sad bismo se kucnuli.  :)

Da oće još Cripple da ovde okači one slike sa snimanja, ovaj topik bi procvetao!!!!

crippled_avenger

Jel Žena Tvog Života dopušta kačenje i njenih fotki ili samo da stavim svoje?
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Meho Krljic

Dopušta, nije problem. Daj sto evra i sve je OK.

Kunac

'Ajde bre stavljajte već jednom te fotke...

xfrog
"zombi je mali žuti cvet"

Meho Krljic

Evo, dok se Cripple ne natera

crippled_avenger

Meho Krljic

Jebote, Srbine, jesi mogo veću sliku da zalepiš? :?

crippled_avenger

crippled_avenger

Kad je beg bio cicija?

crippled_avenger

Kunac

Michael je cool, ali zašto tako čkilji? Da nije već nateg'o iz te zlatne kese? A vidim da SerGej ponosno nosi "srpski ožiljak"....

:|

Kunac

Ging ju je već pominjao, ali evo još od istog...  :lol:

U Gloriji je izašao intervju sa Biljanom Mišić, kojoj je,
kako piše, poverena glavna ženska uloga u akcionom spektaklu "Srpski ožiljci".

Atraktvna 23-trogodišnja bjonda u filmu tumači lik fatalne
Kristine, trostrukog agenta i Medsonove devojke, a specijalno za čitaoce Glorije i ZS-a otkriva kako je proteklo
druženje s Majklom: "Čim smo se upoznali počeli smo da
snimamo scene u kojima se zajedno pojavljujemo. U pauzi smo
otišli na piće u prostorije spaljenog KPGT-a (Bojana je igrala u
predstavama Ljubiše Ristića, koji je u njoj "prepoznao talenat"). Naručio je džek danijels bez leda i zapalio
cigaretu. Za vreme snimanja nekoliko puta sam pomislila da taj
čovek ne glumi. Kad mu je konobar doneo piće, pogledao ga je i
smirenim tonom, na granici ironije, upozorio da je u njegovoj
čaši led. Dok je konobar razmišljao šta da čini, Medsen je rukom
izvadio kockice i zafrljačio ih u ugao..."

Bilo je i muvanja, očigledno je Bojančica uspela da se Medsenu više približi od Dimba i Mehe, što je, u krajnjoj liniji, i bilo za
očekivati. G-đica Mišić otvara dušu: "Ma koliko da je velika
faca, glumac kome se divi čitav svet, deset minuta posle upoznavanja počeo je da se ponaša opušteno, kao da se
znamo godinama. Pričao mi je o svom tužnom detinjstvu.
Super se ljubi. Na setu, taman kad se ukjučila kamera i
nekoliko sekundi pre nego što je dogovoreno s režiserom,
Majkl me je zgrabio i poljubio. Uradio je to namerno, da me oslobodi treme."

Eto, Majkl svesrdno pomaže mlađim koleginicama! Svaka čast!
Posebno mi se dopala finta: tužno detinjsvo - odmah zatim
poljubac. Izgleda da to zaista radi radnju...

Ne znam samo kao će na Bojaninu tvrdnju da u filmu tumači
glavnu žensku ulogu reagovati Jana Milić...

Intervju je ukrašen fotkom na kojoj su Majkl i Bojana - Medsen
pravi apsolutno istu facu kao na fotkama koje su priložili Meho i
Dimbo.  :!:

Meho Krljic

Quoteočigledno je Bojan uspela da se Medsenu više približi od Dimba i Mehe

Ja nisam ni pokušavao da mu se približim, a da je on pokušao da se približi meni, zvao bih Policiju. To što je moja žena fascinirana tipom ljudi koje bismo mogli nazvati thugs who need hugs ne treba da automacki znači da ja delim ovu afekciju. Ili infekciju ili šta već....

Kunac

Quote from: "Meho Krljic"
Quoteočigledno je Bojan uspela da se Medsenu više približi od Dimba i Mehe

Ja nisam ni pokušavao da mu se približim, a da je on pokušao da se približi meni, zvao bih Policiju. To što je moja žena fascinirana tipom ljudi koje bismo mogli nazvati thugs who need hugs ne treba da automacki znači da ja delim ovu afekciju. Ili infekciju ili šta već....

Šta da ti kažem... Da su bio na "mestu zločina" - bio si...

Meho Krljic

Ama nisam, odakle ti te dezinformacije? Ja sam u vreme izvršenja zločina bio kod kuće i usisavao stan. Dimbo i Sunčica su išli sami.

Kunac

Quote from: "Meho Krljic"Ama nisam, odakle ti te dezinformacije? Ja sam u vreme izvršenja zločina bio kod kuće i usisavao stan. Dimbo i Sunčica su išli sami.

Izvini onda, pogrešno sam shvatio iz Dimbove priče...  :oops:

Kao krunski dokaz da nisi bio na randevuu sa MM je
to da te nema na priloženim fotografijama (osim ako, ne daj Bože, ti zapravo nisi Sergej T.).

Pozdrav šarmantnoj Sunčici - a ti Meho ne zaboravi jednu stvar - ne kritikuj mnogo njen ukus, ona je
izabrala i tebe!  xyxy

Ghoul

Quote from: "Dr Kunac"Pozdrav šarmantnoj Sunčici - a ti Meho ne zaboravi jednu stvar - ne kritikuj mnogo njen ukus, ona je
izabrala i tebe!  xyxy

izbor?
pre bih rekao neka vrsta surove ucene!
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Haha, nisam Serž, mada bi to bilo nekako kul. Ja sam njega vazda voleo.

Quoteizbor?
pre bih rekao neka vrsta surove ucene!

Da!! DA!!! Mada nisam siguran ko je koga ucenio...

ginger toxiqo 2 gafotas

Šarm domaći,
agent američki

Sasvim slučajno, Tijana Plemić (25) postala je deo filmske ekipe o kojoj maštaju mnogi. Film "Srpski ožiljci", njen je prvenac, posle završenih studija Instituta za kinematografiju u Moskvi.

Kako je uopšte došlo do saradnje?
- Koleginica s kojom radim na televiziji "Spektrum", pošla je na zakazani intervju sa režiserom "Srpskih ožiljaka", Brentom Hafom, ja sam krenula sa njom, ujedno da se oprobam na audiciji za njegov film.

Da li je bilo teško na audiciji?
- Delovaće smešno, ali zakasnila sam na audiciju. U stvari, svi su već otišli. Pobedila sam stidljivost i prišla režiseru, pitala sam ga da li ima vremena da ipak razgovara sa mnom. Pristao je i onda je sve krenulo, nekako spontano.

Čime ste osvojili režisera?
- Dopalo mu se što sam prirodna, opuštena, glumila sam bez zadrške. Dopada mu se i kako izgovaram engleski, s obzirom na to da je film rađen u srpsko-američkoj koprodukciji.

Vaša uloga je na srpskom ili na engleskom?
- Na engleskom. Glumim američkog agenta Kejsi, koja pomaže glavnom liku (igra ga Vladimir Rajčić, takođe je i scenarista) da u filmu pronađe svog brata, poznatog američkog glumca Marka Dakaskosa.
Ovo je prva uloga?
- Da, veoma sam srećna zbog toga. Uzbuđena sam i verujem da će lik agenta Kejsi osvojiti gledaoce. Meni je bilo uživanje tokom snimanja filma.

Na prvi pogled, krhka Tijana, glumi grubu policajku. Kako su se ta dva lika spojila?
- U prirodi sam potpuno drugačija. U filmu, jurim u maskirnoj uniformi, bacam se okolo zbog eksplozija, sa svih strana sevaju meci...

Ko su ostali glumci?
- Većina su Amerikanci, ali smo se odlično slagali. Neki od njih su veoma poznati, ali se kod njih ne primećuje uobraženost. Mark Dakaskos, mnogi ga se sećaju iz filmova "Vrana" i "Pakt sa vukovima", potvrdio je profesionalizam, ali i pokazao da ume da se druži. Sa režiserom Hafom, snimiti film je veliko iskustvo.

Kad će film stići kod nas?
- Premijera će, krajem godine, prvo biti u Beogradu, a zatim u Los Anđelesu, Njujorku i drugim gradovima Amerike.

ginger toxiqo 2 gafotas

...inače, i zvanično zakazana premijera SRPSKIH OŽILJAKA- za 20. decembar u BG Areni...

ginger toxiqo 2 gafotas

...dok čekamo vesti o sudbini SERBIAN SCARS, da vidimo kako Jana Milić provodi ovo leto...

Mlada glumica letovala je prvih pet dana u Splitu, a zatim je produžila do Dubrovnika. Bila je smeštena u vili koja gleda na Stari grad i, kako kaže, odmarala se, čitala, šetala, pisala pesme i psihički se pripremala za novu sezonu. Sama.

rainrihmesong

jeste,Dimo...bila sam sama u Hrvatskoj..bar su novine u pravu..valjda znas da ono sa pomeranjem granice rata nisam rekla..toliko me poznajes...

Kunac

Quote from: "rainrihmesong"jeste,Dimo...bila sam sama u Hrvatskoj..bar su novine u pravu..valjda znas da ono sa pomeranjem granice rata nisam rekla..toliko me poznajes...
To o granicama rata je napisao SHOZO HIRONO, Jana didn't do it!
U svakom slučaju: pozdrav za rainrihmesong!

ZDRAVO, RAINRHIMESONG!  xyxy

Kada si već navratila na topik i ZS, bilo bi super da nam napišeš još nešto o svojim iskustvima kada su SERBIAN SCARS u pitanju!

Kunac

Jana a.k.a. rainrihmesong (ako je to uopšte bila ona) je odlučila, izgleda, da postuje jednom a onda se povuče sa ZS foruma.

:cry:

No, ne vredi plakati... IMDb strana Jane Milc je updateova sa 3 crno-bele fotke, na kojima možete videti glumicu u sxy pozama dok pokušava da se izbori sa užasima saobraćajnog kolapsa u Beogradu...

Overite. Vredi.  :wink:

Shozo Hirono

Quote from: "Dr Kunac"'Ajde bre stavljajte već jednom te fotke...

xfrog

Nesto malo off topic......da si znao da ce ovolike fotke da stave na forum,trazio bi bolje da ti ih posalju postom !

Shozo Hirono

Quote from: "Dr Kunac"Jana a.k.a. rainrihmesong (ako je to uopšte bila ona) je odlučila, izgleda, da postuje jednom a onda se povuče sa ZS foruma.

:cry:

No, ne vredi plakati... IMDb strana Jane Milc je updateova sa 3 crno-bele fotke, na kojima možete videti glumicu u sxy pozama dok pokušava da se izbori sa užasima saobraćajnog kolapsa u Beogradu...

Overite. Vredi.  :wink:
A pa tu imamo i neke sa foto sessiona !

Kunac

Quote from: "Shozo Hirono"Nesto malo off topic......da si znao da ce ovolike fotke da stave na forum,trazio bi bolje da ti ih posalju postom.

Ali da ih prethodno smanje.

Shozo Hirono

Quote from: "Dr Kunac"
Quote from: "Shozo Hirono"Nesto malo off topic......da si znao da ce ovolike fotke da stave na forum,trazio bi bolje da ti ih posalju postom.

Ali da ih prethodno smanje.

mac

Lepo, lepo, a da su slike dvaput krupnije bile bi četiri puta lepše...

Nego, da li je još neko uočio negativne efekte glomaznih slika na forumu? Zbog jedne slike sad moram horizontalno da skrolujem svaki post. A čak nije ni Jana na slici...

Edit: pretekoše me! Ali sad bar možemo da se organizujemo oko peticije protiv velikih slika (bez i jedne lepotice).

DušMan

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Shozo Hirono

Ovo im posalji na IMDb....a ne one B&W.

Shozo Hirono

Quote from: "mac"Lepo, lepo, a da su slike dvaput krupnije bile bi četiri puta lepše...

Nego, da li je još neko uočio negativne efekte glomaznih slika na forumu? Zbog jedne slike sad moram horizontalno da skrolujem svaki post. A čak nije ni Jana na slici...

Edit: pretekoše me! Ali sad bar možemo da se organizujemo oko peticije protiv velikih slika (bez i jedne lepotice).
Ma strasno,zale mi se ljudi ne mogu da otvore link sa stranom koju sam im poslao !

rainrihmesong

Prvo,izvinjavam se zbog nejavljanja..Bila sam u Americi..L.A..videla opet ljude koji su radili na filmu i razgovarala o nekim novim projektima..danas sam stigla..

crippled_avenger

Dobrodošla, rainrihmesong, nadam se da ćeš se aktivnije uključiti u našu Internet zajednicu.

Tex Murphy

Jel' ovo actual žensko?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Ili još jedna Sofija?  :twisted:
Genetski četnik

DušMan

Quote from: "Harvester"Jel' ovo actual žensko?
Harvi! Zar nisi ništa naučio? Kad se upozna mlado žensko čeljade, prvo se kaže "Ljubim ruke, gospodična", a tek onda proverava valjanost pola.

Inače, mislim da je sigurno da pretpostavimo da je ovo zaista devojka za koju se dotična predstavlja, i da joj poželimo dobrodošlicu.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

mac

Po opuštenosti i nenapadnosti bi se dalo zaključiti da je to zaista ona. Stoga dobrodošla! :)

Tex Murphy

Živi bili pa vidjeli...
Genetski četnik

crippled_avenger

Ja isto mislim da ovo real deal...

---

a ja mislim da je sad pravo vreme da se prisetimo mojih pionirskih zasluga u promivisanju lika i dela gospodjice milic. korpus delikti, molim lepo:

QuoteCrippled Avenger je napisao:

Posted: 07, June, 07. 12:56
Zika Kisobranac wrote:

eto, i Holivud je, nakon Doba Nevinosti, prepoznao Ćurov potencijal Jane Milić, moje favoritkinje međ glumicama...
napred, devojko, napred, što bi rekao naš narod!

Very Happy Janu je istorija potvrdila. Bićeš zabaležen kao njen veliki supporter u ranim danima.

takodjer bih volio cuti kakav mi je LA, je l jos uvek gdje je nekad bio?
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

crippled_avenger

uh, al` se LA izgradio...

---

ali Kolubara jos uvek igra u zelenim dresovima, kod kuce.

---

sad sam tek primetiyo da me ovaj manir turanja dve tačke na kraj rečenice strašno podseća na jednog člana ovoga foruma...

kume, ovo miriše na zavjeru!

crippled_avenger

Inace, locirao sam Biljanu Misic na kast listi serije VRATICE SE RODE :oops: , dakle ocigledno je ona nova `miljenica` srpskih filmmejkera.

Ziko, na nju dakle treba obratiti paznju posto je ocigledno raspolozena za saradnju. :D

crippled_avenger

David

U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

sala_mala

Naravno da na BILJANU MIŠIĆ treba obratiti pažnju!
Mala postaje vrlo, vrlo rizična!!!   :oops:
Pogledaj samo taj beobrazluk!!!!!    :shock:

http://bp3.blogger.com/_7huCUjW8VHc/RuwySQIkN6I/AAAAAAAAAKs/majo4oHvEaY/s1600-h/Biljana+Misic.jpg