• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

...A MOŽDA SU JELE INFICIRANO MESO ???

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 16-08-2007, 14:15:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

... prvo je klimavi Telekomov portal nadlanu.com najavio a danas je i Tuck, kao distributer, potvrdio da treći RESIDENT EVIL, ovaj put u režiji Russella Mulcahyja, u preostale serbske bionje kreće 25.10.2007.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

milan

Do oktobra nece vise biti bioskopa.

ginger toxiqo 2 gafotas

....dosta (umereno) pozitivnih prikaza i ogromnih 9,5 miliona USD samo u prom danu prikazivanja!!!

...bow down to the queen!!!

Jake Chambers

Jej. Ja sam tek juče video tizer... me likes it.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Kunac

RE:E je za prvi vikend prikazivanja zaradio respektabilnih 24 miliona $, za milion više od drugog dela u istom periodu. Mislim da je posle ovog rezultata produžetak serijala neminovan - već je najavljeno da će Ali Lerter najverovatnije preuzeti kormilo i zameniti nezamenljivu Millu.
"zombi je mali žuti cvet"

ginger toxiqo 2 gafotas

...Ali, Ali, Ali, jedna je Milla!!!

Tex Murphy

Paul WS Anderson kicks ass!  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

ginger toxiqo 2 gafotas

...i zvanično potvrđeno- projekcija tokom drugog dana Cinemanije 08 (mislim da je u pitanju četvrtak 2.11.2008. u 17) biće i jedina kino-projekcija RESIDENT EVIL 3 jer Tuck once again odustao od redovne distribucije...

Kunac

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"...i zvanično potvrđeno- projekcija tokom drugog dana Cinemanije 08 (mislim da je u pitanju četvrtak 2.11.2008. u 17) biće i jedina kino-projekcija RESIDENT EVIL 3 jer Tuck once again odustao od redovne distribucije...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!Shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"zombi je mali žuti cvet"

Man Of Steel

Quote from: "milan"Do oktobra nece vise biti bioskopa.
Pa nema razloga ni da ih bude.
Neka banja sluzi za primer: Zatvoreno 1999 i od tada niko nema namere da krene sa ponovnim prikazivanjima jer niko ne zeli da gleda filmove...
Tuzno i zalosno... :x
When ever you need hard center i will be there

ginger toxiqo 2 gafotas

...sa programa ovogodišnje Cinemanije u redovnu bioskopsku distribuciju, osim RESIDENT EVIL 3, neće ići ni:

*** THE ASSASSINATION OF JESSIE JAMES BY THE COWARD ROBERT FORD Andrewa Dominika (glume Brad Pitt, Casey Affleck, Mary Louise Parker i Sam Sheprard)

*** ACROSS THE UNIVERSE, mjuzikl Julie Taymor

*** WAITRESS pokojne Adrienne Shelley (glumi Keri Russell)

*** NEXT Leeja Tamahorija (glume Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel... Ser Gej)

*** MR BROOKS, triler Bucea A.Evansa (glume Kevin Costner, Demi Moore, William Hurt, Marg Helgenberger)

*** EVAN ALMIGHTY, nastavak SVEMOCNOG BRUSA (ponovo Morgan Freeman, a umesto Jima Carreyja, tu je Steve Carrell (The 40 Year Old Virgin, Little Miss Sunshine)

***  GONE BABY GONE , re\ija Benna Afflecka na temu pedofilske misterije

*** PREMONITION, nadnaravni triler sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi

ginger toxiqo 2 gafotas

Glumica se porodila u nedelju
Mila Jovović rodila ćerku

Američka glumica srpskog porekla Mila Jovović rodila je u nedelju u bolnici ,,Sidars Sinaj" u Los Anđelesu ćerku koja je dobila ime Ever Gabo.
Ovo je prvo dete za Milu i njenog verenika Pola Andersona, a portparol popularne glumice je izjavio da se majka i ćerka osećaju dobro.

Mila i Pol upoznali su se 2002. godine na snimanju filma ,,Resident Evil", u kome je Jovovićeva igrala glavnu ulogu, a koji je Anderson režirao. Njih dvoje su se verili u martu 2003. godine, a iako još uvek nisu objavili tačan datum, venčanje se očekuje uskoro.
Iza 31-godišnje glumice već su dva braka. Mila se prvi put udala u Las Vegasu kada je imala samo šesnaest godina, za glumca Šona Endrjusa. Međutim, na insistiranje njene majke Galine taj brak je poništen posle samo mesec dana. Drugi brak glumica je takođe sklopila u Las Vegasu, 1997. godine se udala za Lika Besona, francuskog reditelja poznatog po filmu ,,Peti element", u kome je ona tumačila glavnu ulogu. Brak je trajao dve godine.
Mila Jovović se osim glumom bavi i menekenstvom, a 2003. godine je sa Karmen Houk, bivšim modelom, osnovala modnu liniju ,,Jovović - Houk".
Inače, tokom trudnoće Jovovićeva se ugojila više od 30 kilograma, ali to njoj uopšte nije smetalo.
- Počinjem da se gojim, što je veoma zabavno. Jedem puno, a počela sam i da kuvam. Za doručak jedem četiri jaja sa slaninom, tost i maslac, za večeru meksički omlet ili brdo palačinki, pijem milkšejkove... A preko dana žderem sve što mi padne pod ruku, kolače, krofne, a u stanju sam da za nekoliko minuta pojedem celu kutiju keksa. Pre trudnoće sam na hranu gledala kao na gorivo, a ne kao da treba da sednem i uživam u njoj - izjavljivala je Mila tokom trudnoće.

Ghoul

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Američka glumica srpskog porekla Mila Jovović rodila je u nedelju u bolnici ,,Sidars Sinaj" u Los Anđelesu ćerku koja je dobila ime Ever Gabor.

pa, ako je na mamu, ne bi trebalo.
sad, ako je povukla na oca... ne znam...
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Ponekad mislim da poznate ličnosti namjerno svojoj djeci daju bizarna imena da bi Ghoulu pružili priliku za ovakve pošalice.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!