• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Europa Universalis III

Started by Fil Ateista, 13-09-2007, 20:24:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fil Ateista

Jel igrao neko ovu igricu?

Ja sam razvalio sa Srbijom. Odlicna strategija. Imate siroke mogucnosti manipulacije svojom drzavom. Graficki je fino uradjena. Preporucujem. Samo sam hteo da je malo probam a nisam se skinuo sa nje mesec dana.

Topla preporuka.

Fil Ateista

Mislim izem ti forum na kojem nema ni jedne osobe koju ova igra  zanima.. Mora da gledate Grand Show !!!

SLusajte vala Sabana Saulica !!!!

lilit

Da znas da si u pravu. Tamo bar ima elemenata SF-a.

http://www.youtube.com/watch?v=5x-572xIAOg
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Truba

:shock:  :shock:  :shock:
boktemazo koja bljuvotina  :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Mixitron M. Storm

AJAO, sećam se kad sam ovo prošle godine pevao ortaku dok smo vozili bicikle, kako je rekao, sve biljke uz put su uvenule :)))) Sam sebi nisam verovao na šta sam naleteo listajući kanale :evil:

Ugly MF

Quote from: "Fil Ateista"Mislim izem ti forum na kojem nema ni jedne osobe koju ova igra  zanima.. Mora da gledate Grand Show !!!

SLusajte vala Sabana Saulica !!!!

Ma ,daj bre Sabane,sta si se spalio ,svaka cast za Srbiju,ali jesi li ti svestan da je tek izasla Tribes of the East za Heroes of M&M 5!?!?

I sta mislis dal cu da ljustim Orkove ili neke tamo cikice koje nose Srpsku zastavu!?
Jes ,eno i WoW pun Srba,dvoglavih belih orlova pa se ni oni nesto ne ubise da se cimaju po forumima... :wink: