• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

šta su albanci dali svetu?

Started by Ghoul, 14-10-2007, 22:00:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

svi vi skupa sa mnom niste dobro
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

mrkoye

sto kaze jedan moj poznanik, 'da se vrati seselj, pa da nam svima jebe mater!'
Ko kaže da je Silkeborg daleko? Za junake nije!

Tex Murphy

Quoteali me uvijek iznenadi taj nedostatak barem neke osnovne ljudskosti

Za nekoga ko je već četr' i po godine na forumu, tvoje iznenađenje mi je prilično iznenađujuće  :twisted:

Lično smatram da je život prekratak da bismo se uzdržavali od zezanja na račun bilo čega, uključujući i smrt. Izuzimajući naravno religiju.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truba

eh sad bih ja trebao o svetom savi koji nešto puši dok se jedna zemlja ruši
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Nyarlathotep

Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

PTY

Quote from: "Truba"svi vi skupa sa mnom niste dobro

da ali... mi te volimo.
takvog kakav jesi.
(Ko će te - tako - ikada...?  :) )

Truba

Quote from: "Nyarlathotep"ko ti brani....  :lol:

ma ja sam kulturan  8)

gdje bih ja pričao o tome koji sam grafit vidio na dubrovačkom spaljenom hotelu o svetom savi...

Kastor

A jbg, lepo je Sveti Sava govorio: "Kada pališ automobilske gume, pazi da se vatra ne proširi na obližnji hotel"

:lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

džin tonik

gume? nije li to bilo vise nesto kao

"na spaliste vlaha!" - sinan pasa grmnu,
donese tvoj civot... potpalise grane.
ali vetar dunu...

:roll:

EKSTREMISTA

Kazna Albancima zbog nehigijene

FIFA razmatra mogućnost kažnjavanja Fudbalskog saveza Albanije sa 30 hiljada evra, zbog nehigijene na stadionu Ćemalj Stada u Tirani.

Nacionalni alnanski stadion ugostio je u sredu selekciju Danske u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (1:1). Kako navodi sportski dnevnik ,,Sporti Šćiptar", danski fudbaleri posle utakmice nisu mogli da se istuširaju, jer nije bilo tople vode! Iste probleme imale su i sudije iz Turske.

Navodi se da su toaleti bili potpuno zapušteni, kao i da na stadionu uopšte ne postoje ženski toaleti. Obrazloženje domaćina je bilo bizarno: "Nema potrebe za njima, pošto na utakmice dolaze isključivo muškarci".

FIFA razmatra mogućnost da nacionalnu fudbalsku federaciju Albanije kazni sa 30.000 evra, ali i da zabrani igranje međunarodnih mečeva na stadionu u Tirani, dok se ne ispune osnovni higijenski uslovi.

Albanska vlada je, inače, nagradila fudbalere sa ukupno 30.000 evra za nerešen rezultat u meču sa Danskom.

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Gwydion

Quote from: mrkoye on 08-11-2007, 10:58:14
kad neko na wikipediu postavi listu siptara, onda nista, a kad mi napravimo listu siptara to odjednom postane problem za ceo svet...

Quote from: Ghoul
Ernesto Sabato – writer = ŠIPTAR????

Shabatu je majka shiptarka, a babo Italijan

edit: slovo

Ispravka, koliko se ja sećam njegove biografije on ima arbaško poreklo. Arbaši, opet koliko se ja sećam, nisu pravi albanci već je to neka etnička grupa, čak mislim slovenska, koja je prihvatila albanski jezik. No u osnovi je to i nebitno.BTW, mnogi koji su išli u Crnu Goru ovog leta su prelazili i u Albaniju i kažu da su Drač i Skadar super i da su svetski sredjeni i da je tamo odličan provod. Onog momenta kad su Whitesnake otkazali koncert u beogradu da bi slirali u Albaniji bilo je jasno da kulturna prednost nad Albancima, o kojoj mi maštamo, i dokazivo ne postoji. Od 10 Srba koji odu na školovanje u inostranstvo, vrati se prosečno 1. Od 10 Albanaca koji odu da se školuju u inostranstvo, kažu da se na Kosovo vrati prosečno 9. Oni prave jedno novo društvo tamo i uspostavljaju neki novi estetski kod. O tome bi trebalo misliti da se ne dogodi da Srbija ne bude baš puno naprednija od njih. BTW, biće interesantno videti kakav će program imati prištinski internacionalni filmski festival ove godine:   http://www.prifilmfest.org/english/festival.html 

EKSTREMISTA

Udario brat na brata
:)

Albanci srušili sajt B92

Internet prezentacija B92 jutros oko 11 sati nije bila u funkciji zbog napada albanskih hakera.

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ