• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Rasprodaja izdanja ZNAKA SAGITE na sajmu

Started by Boban, 22-10-2007, 03:26:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Otis

Quote from: "Boban"Uobičajena atmosfera na štandu:

xsmlove2

scififilip

U CETVRTAK SAM KUPIO MONOLIT I JOS 4 KNJIGE I TIME DAO DOPRINOS SF-U. Devojcica na standu je lepa i ljubazna. 8)
Udruženje građana Fanovi naučne fantastike SCI&FI iz Beograda
Želimo saradnju sa svim udruženjima i fanovima naučne fantastike
www.sciencefiction.org.rs

Ghoul

nego, svi zapeli za plavušu, a ko je ova besna crvena koju si pratio i slikao po celoj hali?
https://ljudska_splacina.com/

Boban

vidiš kako ghoul ima oštro oko...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Cornelius

Quote from: "Boban"Još usputnih prizora sa Sajma:

Vuk Draskovic, pisac knjige "Meta", izgleda skroz drugacije u prirodi. Eh, kako uleplsavaju ljude za naslovnice.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Meho Krljic

Ma, samo je skratio bradu, stavio naočari i osmehnuo se. Čudo je koliko osmeh čoveka promeni!!!

faye

Quote from: "Ghoul"nego, svi zapeli za plavušu, a ko je ova besna crvena koju si pratio i slikao po celoj hali?

dobro pitanje i mene bas interesuje  :lol:

Boban

Danas je evidentirana prva krađa na štandu; neko je maznuo knjigu koja se prodavala po ceni od 200 dinara.
Zaista ispod svakog kriterijuma.

Cornelius

Quote from: "Boban"Danas je evidentirana prva krađa na štandu; neko je maznuo knjigu koja se prodavala po ceni od 200 dinara.
Zaista ispod svakog kriterijuma.

Imaš pravo. Ispod svakog kriterijuma. Da je bio pametniji, on bi maznuo prodavačicu.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Ghoul

ili barem knjigu koja kosta 500 din, tj U BRDIMA... :idea:

lilit

Quote from: "Ghoul"ili barem knjigu koja kosta 500 din, tj U BRDIMA... :idea:
ta se ne maznjava. ona se voli.

:lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Cornelius

Quote from: "lilit_depp"
ta se ne maznjava. ona se voli.:lol:

Lilit, tvoj komentar ide vise uz moje razmisljanje o prodavacici.

Ghoul

moram reci da je prodavacica uzivo delovala toliko uplasena bobanom i smorena poslom da je bila prilicno daleko od primamljive slike okacene ovde. cak i na slikama, zapravo, pazljivijim zagledanjem mozese videti da se smesi samo zato sto joj je van kamere zapreceno od strane fotografa, i deluje manje iskreno od batersa dok cita napisane zahteve musli terorista.

DušMan

Danas na štandu videh i "Čovek koji je ubio Leptira" za 300 dinara. Mnogo bre.  :evil:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Cornelius

Quote from: "DušMan"Danas na štandu videh i "Čovek koji je ubio Leptira" za 300 dinara. Mnogo bre.  :evil:

Covek koji je ubio leptira za 300 dinara, tebi je mnogo. Sta bi rekao za Coveka koji je ubio prodavacicu za 100 dinara?

PTY

Truba

Quote from: "Ghoul"moram reci da je prodavacica uzivo delovala toliko uplasena bobanom i smorena poslom da je bila prilicno daleko od primamljive slike okacene ovde. cak i na slikama, zapravo, pazljivijim zagledanjem mozese videti da se smesi samo zato sto joj je van kamere zapreceno od strane fotografa, i deluje manje iskreno od batersa dok cita napisane zahteve musli terorista.

priznaj barabo da si se uzbudio  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Stvarno ste barabe.
Samo serete ovde, a niko pet dana da devojci prinese čokoladicu ili bar žvaku.

Mica Milovanovic

Ako koza laže, Cannon ne laže...

Ovo je za vreme Ghoulovog boravka na štandu...
Procenite sami da li deluje umorno...

Mica

Mixitron M. Storm

Quote from: "Boban"a niko pet dana da devojci prinese čokoladicu ili bar žvaku.

Plaćena je da joj ne donosimo žvake i čokoladice.

Truba

čitajući postove na ovom sajtu već skoro 5 godina

mislim da neće biti plaćena   :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

SRX

Devojka me je vrlo strpljivo ispratila u mom iznenadjenju - Svi stari brojevi po 100 dinara?! Pa sam morao da je pitam za svaki posebno, da proverim da nije nešto pogrešila ili ja nisam čuo dobro.  :P
Elem, kupio sam par brojeva, s obzirom da nisam imao nijedan i mnogo mi se sviđa.  :!:
"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

Ghoul

na slici koju je mica okačio jasno se vidi da je cura smorena, da SEDI (iako joj je boban izričito zabranio da sedi) i da se ne smeši nimalo.

meni se skoro ražalilo kad joj videh izraz i boju glasa kojim mi je saopštila da na štandu radi CEO dan - ali tu ghoul tvrda srca bio pa za curom suzu ne pustio.
na ivici sažaljenja bejah i kad mi kasnije – na moje pitanje kojim putem doći najbrže do press kafea – reče: ja ovde znam samo gde je ulaz, izlaz i moj štand, i ništa više.
no, i tu ghoul tvrda srca bio pa za curom suzu ne pustio.

čak nije imala ni bobanov broj mobilnog, a na sam pomen njegovog imena drhtala je kao pas na pomen imena  gazde koji ga stalno šutira.
e, tu mi još malo pa srce prepuče!

stvarno, sirota devojka. niko nije zaslužio tako okrutnu sudbinu!

:cry:

DušMan

Kao neko ko je prolazio kroz sve to što ona prolazi, moram reći da je iskreno sažaljevam.

Boban

Quote from: "Ghoul"na slici koju je mica okačio jasno se vidi da je cura smorena...

pa ko ne bi bio smoren da mu se nakači neko poput tebe sa gomilom nesuvislih pitanja o stvarima koje veze ni sa čim ovoljudskim nemaju?

angel011

We're all mad here.

angel011

Kod štanda je bilo samo ovo od pisanog materijala:

:twisted:
We're all mad here.

buruchaga

fakkkk
potrosih sve na stripove i svasta nesto....je l ima igde da se nadje knjiga krvi 1-6..ustvari dvojku imam 1 i 3 sam poklonio(i raskinuo sa istom osobom nakon mesec dana, naravno nisam uzeo knjige nazad,,,jebo mi pas mater sto sam uopste i poklanjao hehe)..tako da mi treba ceo komplet.....e da, i utkani svet, i to nemam vishe :(((

inache, hoce li ova najavljena izdanja belog puta izaci do nove godine?

SRX

Bobane, fotka je fenomenalna!  :D
K. Hamsun

Ghoul

Quote from: "SRX"Bobane, fotka je fenomenalna!  :D

ako misliš na onu ghoulish, tu čak i ja moram da se složim!  :evil:

Mixitron M. Storm

I, jel' dobijamo sumu sumarum rasprodaje?

Boban

Bedno.
Toliko mizerno da se nije isplatilo smaranje.
99 Znakova Sagite.
7 Monolita
14 knjiga po 200 dinara (ne sećam se šta je uopšte ulazilo u ovu kategoriju)
2 komada ghoulovih Brda
10 knjiga po 300 dinara (Bakić + još ponešto)

DušMan

Quote from: "Boban"Bedno.
99 Znakova Sagite.
7 Monolita
2 komada ghoulovih Brda
A knjige po 100?

Mica Milovanovic

Ја сам у суботу, кад је била највећа гужва, једно пола сата стајао поред штанда са Владом Весовићем и за то време мислим да није продата ниједна књига. Све време сам се питао како се то уопште исплати...
Mica

Mixitron M. Storm

Quote from: "Boban"
7 Monolita

Ako je išta izbeglo seckalicu, možda da sačekao Beokon, gde bi mnoglo da se ponudi uz istaknutu cenu?

S.

Quote from: "Boban"Bedno.
99 Znakova Sagite.
7 Monolita
2 komada ghoulovih Brda

Oj... skoro da se mozes pohvaliti da sve svoje kupce - licno poznajes... Steta.

Джон Рейнольдс

Pazario sam jednu slikovnicu o zečevima u izdanju BP. Lepo izgleda, vidi se na onoj gore fotki sa plavušom, štampana u Kini, cijena sitnica... Ako sam mogao da ostavim par črvenih Alnariju, 100 kinti za "Znak Satane" itsl, mislio sam da je red podržati i Bijeli put.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Mixitron M. Storm

Kupio si Znak satane? 'oćemo recenziju!

angel011

Quote from: "Mixitron M. Storm"Ako je išta izbeglo seckalicu, možda da sačekao Beokon, gde bi mnoglo da se ponudi uz istaknutu cenu?

Podržavam predlog. I meni je palo na pamet da bi bila dobra ideja da se te knjige prodaju na Beokonu, tamo bi bar trebalo da bude zainteresovanih.
We're all mad here.

Berserker

Evo ja se javljam da kupim jedan monolit 10 i doprinesem prodaji. Trazio sam ga bas kad ga je nestalo, i zbog busa nisam stigao da sacekam Bobana. Bobane, poslao sam ti PM oko toga mogu li  nekako da dobijem jedan monolit...

Boban

Ako Beli Put bude imao štand na sajmu u Nišu, biće jedan ćošak za ZS i Monolit.

Mixitron M. Storm

Quote from: "berserker"Trazio sam ga bas kad ga je nestalo

Ja nisam ni zatekao bilo koji. Oba puta. A ionako sam bankrotirao. :lol:

PTY

stvaaarno...   :P

Al' dobro, možda ovde zaista svi imaju sve.

Ipak, 99 ZS-a? 99 kupaca?

angel011

ne, 99 prodatih komada ZS-a, kupovalo se ono što fali da se popuni kolekcija, pa je neko kupio 5-6 komada.

Ja bih kupila više nego samo osmicu, ali nisam mogla da se setim šta imam a šta ne, a sledeći put kad sam došla štand je bio prazan.
We're all mad here.

Ghoul

moram da se pohvalim da je i moja BRDA neko ukrao (1 komad)! :!:
svaka cast na umecu, ipak je format veci, treba to sakriti... ali razumem ja, curica je, kao sto rekoh, BILA SMORENA, polu-dremljiva, iscrpljena, mogli su i ceo stand zajedno s njom da odnesu!

Truba

jel nju neko pokušao ukrasti ostaje tajna njenog srca  :evil:

SRX

Ja kupih Znak Sagite 11 i 15. Listajući sadržaje oni su mi se učinili zanimljivim u trenutku. Sad žalim što nisam kupio još par brojeva...
K. Hamsun

Berserker

Kad smo vec kod kupovine, moram da se pohvalim da sam na sajmu kupio monolit 2 za 800 din?!?! (prodavac je shvatio da se zajebo cim sam urliknuo-MOZE! kad je rekao cenu) i Tamni Vilajet 1 za 400 din (biser u mojoj zbirci, knjiga preko koje sam nekada davno otkrio da i nasi ljudi umeju da pisu. Prosto mi je zao sto je nisam ukrao tada iz biblioteke).

Alexdelarge

Ma, sta vam je taj MONOLIT,svi ga pominjete?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Usul

Quote from: "Alexdelarge"Ma, sta vam je taj MONOLIT,svi ga pominjete?

ccc, ova danasnja omladina...

Monolit je izdanje Znaka sagite u kome su se objavljivale najbolje sf&f&horor price/novele
http://www.sftim.com/forum2/forum/sam/spisak_monolit.html
God created Arrakis to train the faithful.