• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Promocija casopisa Gradina

Started by Relja, 29-10-2007, 14:52:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Relja

U Utorak 30.10.2007. u 19 h. odrzace se promocija casopisa Gradina u Domu kulture studentski grad studio 26. Na promociji ce ucestvovati Zoran Pesic Sigma, urednik casopisa, Stana Dinic-SKocajic, urednik proze u Gradini, Mihajlo Pantic, knjizevnik.
Zainteresovani ce moci da kupe broj 19 posvecen fantastici, kao i nanoviji broj.

Boban

Eto prilike da članovi LK koji nikada nisu bili u Studenjaku overe taj prostor pred prestojeći Beokon koji će se tamo održati.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

zakk

hm, mogao bih da počnem da se spremam...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

sivka

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Boban

Samo foto, pošto imam bolove u donjem delu stomaka od ABNovog performansa.
organizatori su procenili da će biti svega deset ljudi u publici pa su shodno tome i uneli toliko stolica. Tokom cele tribine su unošene dodatne stolice plus je nekolicina bila prinuđena da stoji. Jedan starac, skoro u geometrijskoj sredini prve slikei, izjavio je dok smo izlazili, da nikada nije video ovoliko ljudi na književnoj tribini.

Posle se išlo u lokalnu kafanu:

A Pavle i zak su se separatisali sve vreme i igrali potapanje podmornice:

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Mica Milovanovic

Ne, nego su smišljali šta da rade onima koji još nisu dostavili radove za bezobrazni broj emitora...

Kao što vidite, zakk je bio za radikalnije metode, ali nadam se da će razum pobediti...
Mica

zakk

Mda, za neplaniranu primenu planiranih nagrada...  :evil:

Enivej, moram češće da idem na promocije: naime, ovde su DAVALI knjige. To mi došlo skoro protivprirodno... Za #20 je bila grdna navala, tako da sam prisvojio samo jednu Gradinu #19 (edition fantastique), koje je bilo u većim količinama.

Bilo mi je fenomenalno kad je Stana Dinić Kočajić (La blonde dame en robe rouge, pardom maj frenš) poredila zle neonke sa moćnim mačem Darta Vejdera :D
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.