• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta sam lijepo/so-so/ružno od serija gledao...

Started by Will-O'-The-Wisp, 29-10-2007, 16:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Perin

Quote from: Barbarin on 03-10-2013, 01:36:54
Quote from: Ugly MF on 02-10-2013, 18:16:26
Aj malo limunade,
BLACKLIST
Nekaaaka serija sto pokusava da bude produkcijski jebitacna , ima naravno i Srpske negativce sa Siptarskim prezimenima...

Samo u prvoj epizodi je Sr negativac. U drugoj je već neko drugi.

Za sad nije loša serija, videću kako ide dalje.

I meni je zasad Blacklist skroz ok, barem od ovih novih serija. Bolji mi je i od SHIELD-a. Dobra je i prva epizoda nove sezone Mentalista - čak je obavezna za gledanje :)

Will-O'-The-Wisp

Agents Of S.H.I.E.L.D. je abominacija.

Breaking Bad jeimao fenomenalni završetak. Nakon The Wire, ovo je najbolja serija svih vremena.
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Truman

Sad se lomim da l da krenem da gledam jednu od te dve. Bojim se da bih se mogao sludeti kao s Lost.
Inače, počela šesta sezona Mentaliste. Konačno će biti otkriven identitet Red Johna.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

-_-

Quote from: Will-O'-The-Wisp on 03-10-2013, 09:16:27
Nakon The Wire, ovo je najbolja serija svih vremena.

Nikako mi nije jasno zasto je Wire toliko popularna serija...?
Poceo sam da je gledam, na nagovor i zbog odusevljenosti za koju sam cuo,
izdrzao sam prvih 7 ili 8 epizoda i smorio se.

Mozda ta tema nije za mene (ocigledno nije), al bas mi je delovala nekako uobicajeno,
klinci, rasturanje droge, panduri ovakvi i onakvi... blah... xrepuke

Ocekivao sam nesto mnogo zanimljivije, intrigantnije.
A ne ovo... Pritom sam svaki cas ocekivao da ce se iza nekog coska pojaviti Djiardelo, Pemblton, Manc i kompanija :lol:
Eto bas ta Ubistva: Zivot na ulici ima, cini se, slicnu temu, a serija mi je ostala u lepom secanju.

Albedo 0

jbg, kad okusiš UBISTVA teško prolaze ostale serije tog tipa

WIRE i BREAKING BAD sam probao jednom da gledam, oba sam isključio poslije 15 minuta

možda mi je to greška, al' šta da se radi

u posljednje vrijeme primjećujem da gotovo nijednu seriju nisam od početka gledao nego negdje od sredine bih se uključivao pa vraćao na početak i onda završavao sa zadnjom sezonom

ako gledam od početka gotovo uvijek odustajem, izuzetak je Seinfeld, al' on niti je odlična serija niti smara, pa je valjda to i razlog što sam za dugo pratio

s druge strane, nekako mi je zapalo da na TV-u prvo pogledam 8. sezonu Everybody loves Raymond, bukvalno me stomak bolio od smijeha

možda to nekom i nije smiješno, jednostavno ne voli taj tip serije, ali kad sam okrenuo prvu sezonu to jednostavno nije bilo to, 8. sezona je imala mnogo više šmeka

odgovorno tvrdim da je 8. sezona Rejmonda najbolji sitkom serijal svih vremena  8-)

Barbarin

Svi vole Rejmonda mi je nekoliko puta bolja od Sajnfelda, al sam primetio da ne mogu da gledaj jednu seriju po ceo dan i samo jednu da gledam, da čekam sezona da se završi pa odjednom u cugu, jedine dve serije koje sam tako odgledao su Revenge i FlashPoint. Ovi sitkomi me smore posle 3 epizode.
A i serije i priče evoluiraju, sad neke na bolje neke na gore. Meni je Two and a half man još uvek dobar, recimo.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Albedo 0

i ja gledam i dalje Two and a half man, mada imali su i boljih momenata, ali generalno nisu loši

sve u svemu, i dalje mi je omiljena stvar da seriju pratim preko TV, sve sa reklamama  xnerd

tako da sam Raymonda gledao na RTL2, 2 epizode dnevno su puštali

a vidiš, što se tiče Seinfelda, nisam znao nikoga ko tvrdi da mu je bolji Rejmond, sem samog sebe naravno, a tek imbd ocjene budibogsnama, 8.9 Seinfeld a 6.9 Raymond  :cry:

Ugly MF

Samo ja gledam ovde Anger Management , Carli Sin< Selma Bler, eeej???
Big Bang Theory?

.. I ja jos uvek pratim 2,5 coveka, sta fali...

Albedo 0

ja gledam sve tri serije, doduše, malo sam posustao sa Anger, došao do epizode sa Lindzi Lohan (koja je ubjedljivo najbolja epizoda)

kasnije čujem da je Selma napustila seriju, ali to nisam gledao

BBT je počeo da smara, ni Šeldon više nije kao što je bio, čak su mu uvrijedili osjećanja u novom serijalu  :shock:

Will-O'-The-Wisp

Francuska Les Revenants i Sundanceov izlet u dramski program - Rectify - se baš lijepo drže.
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."

milan

Od novih serija ove sezone, moji favoriti su (za sada) Blacklist i Brooklyn Nine Nine (komedija od producenata fantasticnog Parks and Recreation). Gilti plezr mi je Sleepy Hollow, koji je glupav, ali ne shvata sebe ozbiljno, pa se to onda nekako potire.  Ocekujem dosta i od Michael J Fox Show, ali jos nisam stigao da pogledam ni jednu epizodu.

Perin

Quote from: milan on 05-10-2013, 10:20:24
Od novih serija ove sezone, moji favoriti su (za sada) Blacklist i Brooklyn Nine Nine (komedija od producenata fantasticnog Parks and Recreation). Gilti plezr mi je Sleepy Hollow, koji je glupav, ali ne shvata sebe ozbiljno, pa se to onda nekako potire.  Ocekujem dosta i od Michael J Fox Show, ali jos nisam stigao da pogledam ni jednu epizodu.
[/quote

Da, i meni je Blacklist favorit od novih serija, a i B99 mi je isto ok. Sleepy Hollow mi je čak dobar, a od komedija mi je ok i prva epka serije We are man.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 2

Barbarin

Od novih za sad je ok Crazy ones zbog Robi Wilijamsa, koji je dobar.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Perin

Iko odgledao prvu epku The Originals? Vampiri i te karafeke. Meni nije loše....mislim, gledljivo je.

milan

Quote from: Perin on 06-10-2013, 22:50:15
Iko odgledao prvu epku The Originals? Vampiri i te karafeke. Meni nije loše....mislim, gledljivo je.
Ja sam stao na kraju trece sezone Vampire Diaries. Mislim, super je Nina Dobrev, ali mi je bilo i vise nego dovoljno da je gledam citave tri sezone. Tako da cu preskociti Originalse. 

Ugly MF

Koliko onaj "Homeland" pokusava da bude "jebitacan" tripujuci se da ce uraditi nesto ko "Deadwwod" ili ovi "Breaking Bad", ali su toooolko vodnjikavi , nezanimljivi da ne znam sta ce trebati da ih izvuce...

ginger toxiqo 2 gafotas

Evo mojih swift zapažanja o novim naslovima ove sezone:

*** HOSTAGES, BLACKLIST i SLEEPY HOLLOW su, na početnom uzorku, bleda i/ili sumanuto loša TV dela, zbunjujuće derivativna i tipska, a SLEEPY HOLLOW je primer rudimentarne televizije, za koju su mnogi verovali da više nije ni moguća...

***BROOKLYN NINE NINE i dalje ostaje u grču, nikako da proradi ono čega možda tu ni ne nema; mislim da se tu još jednom pokazalo da puki zbir vrlih kreativaca i izvođača radova ne mora nužno da grantuje zavidne rezultate

*** DADS nije bez šarma, ali se i nakon treće epizode batrgqa u mulju (čini se, dobrovoljnog) srednjačega, uz ponešto blefa na temu radikalnijeg humora, a donekle slično stoje stvari i sa SUPER FUN NIGHT, gde je mnogo toga bačeno na pleća Rebel Wilson, a sve isuviše vuče ina ionako već upadljivo tipski ustrojenu, ali ipak valjanu seriju THE MINDY PROJECT

*** MOM se lagano zaukava, nazire se zdrava osnova i mogućnost daljeg popravljanja i svakako predstavlja najbolji glavnotokovski rad na planu arhetipskog sitcoma novog milenijuma u ovoj TV sezoni, za koji stepeniik niže, ali ipak na dobrom putu se nalazi TROPHY WIFE sa Malin Akermab, Barryjem Whitfordom i Marcijom Gay Harden...

*** SEAN SAVES THE WORLD i THE MICHAEL J. FOX su bledi, nezanimljivi i pomalo bizzarno bezlični, pa i zabrtinjavajuće neduhoviti TV radovi na polju personalizovanog star-oriented sitcoma

*** THE CRAZY ONES sa Robinom Williansom, Sarom Michelle Gellar i Jamesom Wokeom je, srećom, serija čiji se svi (inače, krupni) nedostatci barem pošteno očitaju tokom trajanja već prve epizode

*** najbolji utisak što se tiče sitcoma na mene su ostavili retro-chic THE GOLDBERGS, gde se, zahvaljuući kreativnom uplivu Setha Gordona (koji je režirao nekoliko prvih epizoda) i Adama Sandlera u ulozi producenta, već sada vidi klasa, koja je uz dinamičan i benevolentan humor (uz podosta pop-kulturnih referenci) glavni adut ove mnogo simptaične serije, te BACK IN THE GAME, zdrave varijacije na temu porodičnog/multuigeneracijskog sitcoma, koja sluti na prilično upotrebljivu seriju na dužer staze gledano

*** HELLO, LADIES nastavlja HBO-ovu liniju fascinacije ostvrskih humorom i zasad je prihvatljiva, ali je pitanje da li će činjenica da je skrojena dosta precizno po komičarskoj meri (a i personi u širem smislu) Stephena Merchanta biti balast ili prednost; u svakom slučaju, HELLO, LADIES je već u prednosti, budući da će prva sezona, kako to HBO uostalom u tom terminu i praktikuje) imati poslovičnih deset epizoda

*** MASTERS OF SEX zasada ostavlja daleko najbolji utisak, već sada se vidi da je u pitanju neporeciva gospodština od serije, a posebno raduje već pomenuta činjenica da druga epizoda dosta znalački proširuje opseg priče, koja jeste delovala prilično zaokruženo na uzorku prve epizode...

*** nisam pogledao, a kako stvari stoje AFENTS OF S.H.I.E.L.D, LUCKY 7 (koja je ionako već, nakon samo dve epizode ugašena), THE BETRAYAL, WITCHES OF EAST END i THE ORIGINALS, a, uz SLEEPY HOLOW, titula najneprijatnijeg gledalačkog iskustva i najlošijeg naslova u ponudi ove sezone pripada tugaljivom sitcomu WE ARE MEN, u koome Tony Shalhoub i Jerry O'Connell krčme svoj komičarski kredibilitet bez jačeg povoda...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Perin

Damn, ali baš imamo različita mišljenja o serijama :) Meni je zasad najgluplji Agents of Shield, stvarno ne znam oko čega se digao toliki hajp. Masters of Sex nisam ni pogledao, jer me ne zanima "gospodština" u seriji, već ih gledam radi razbibrige :)

Blacklist mi je dobar, SH ok, The Originals gledljiv, B99 ok, We are Men je isto ok.

Ps.

Takođe mi se sviđa u kojem se pravcu Mentalist počeo razvijati....

Sent from my LG-E975 using Tapatalk now Free

Will-O'-The-Wisp

Poslednja sezona DEXTER maltene je negledljiva... Kad se sve uzme u obzir, ova serija je imala samo tri dobre sezone: sjajnu prvu, odličnu četvrtu i vrlo dobru drugu sezonu. I to je to. Ostalo je smeće. Ajde, kao je i gledljiva sezona sa Kapetanom Adamom i sinom Toma Henksa.

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

angel011

Je l' gleda neko i dalje Downton Abbey? Agota, Jape? I da li se još nekom zgadila treća epizoda četvrte sezone?
We're all mad here.

Will-O'-The-Wisp

Uh, DOWNTON ABBEY baš stagnira u ovoj sezoni. Čak toliko da se i ja - koji sam ludi fan - smaram.

mirkiekishka

Quote from: angel011 on 18-10-2013, 17:10:00
Je l' gleda neko i dalje Downton Abbey? Agota, Jape? I da li se još nekom zgadila treća epizoda četvrte sezone?

Meni se zgadila cela serija u trećoj sezoni. Ako hoćeš neku kostimiranu novijeg datuma, probaj The Paradise.   :!:

Father Jape

Ja i dalje gledam, i ne smaram se. Ali se pitam da li je ikad bila bolja... nekako, uopšte se ne sećam kakva je prva sezona.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

angel011

Bila je bolja u prvoj sezoni. Posle je krenula nizbrdo, od učešća u ratu pa nadalje.
We're all mad here.

Agota

Prva je odlicna, ma ni druga i treca sezona  nije rdjava.
Cetvrtu nisam nacela, cekam da istutnja u celosti, pa cu ondak.
Videcu... ne moze DOWNTON ABBEY da ne valja.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Barbarin

Krenula nova serija Alucard u produkciji NBC, možda bi bilo bolje da je su neki Britanci radili.

Van Helsing oživeo Drakulu da bi se borili protiv Reda Zmaja, koji tajno vlada svetom....

Prva epizoda je onako, zanimljiva ideja videćemo dalje kako će se razvijati.
Jeremy Clarkson:

angel011

Sudeći po opisima, taj Drakula dođe nešto kao Tesla.  xrotaeye xrofl
We're all mad here.

Barbarin

Za sad koristi Teslinu tehnologiju i ideju bežične struje, tj besplatne struje kako bi uništio Red Zmaja i to zbog dogovora, inače bi on njih sve potamanio, onako slatko po vratu.
Jeremy Clarkson:

crippled_avenger

AMBASSADORS je atipična serija za Davida Mitchella i Roberta Wooda. Duet iz PEEP SHOWa i brojnih drugih komedija ovog puta ima posle sa dramedijom koja najviše podseća na rad svog kreatora, seriju REV. Smeštena u Tazbekistan, izmišljenu postsovjetsku despotiju, priča prati dvojicu britanskih diplomata, ambasadora i prvog sekretara i njihovo snalaženje u diplomatskim poslovima koji naravno vrcaju od oportunizma, tradicionalnih interesa i ličnih kompleksa.

Prva epizoda je zabavna iako ne mogu da kažem da je njen ton do kraja izbalansiran. Ovo nije THICK OF IT ali nije ni HOUSE OF CARDS, nalazi se negde između što verovatno nije baš kompliment.

S druge strane, Webb i Mitchell su izvanredni i mogu da iznesu ovaj materijal. Zaintrigiran sam kako će se stvari dalje razvijati.

ex pistol

Jel ispratio neko prvu sezonu Elementary-ja do kraja?
Znam, njanjavo je i često predvidivo ali finale sezone (koje je naljutilo hardkor fanove Šerloka zbog narušavanja mitologije ha-ha) je meni odlično!

Karl Rosman

Ja ispratio. Nisam odusevljen, ali na trenutke je gledljivo. Bilo bi interesantno videti Jonny Lee Millera kao SH-a u verziji BBC-a...
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Perin

I ja redovno pratim...upravo kao što Karl reče, gledljivo je, baš onako za opuštanje. Pratim i drugu sezonu, u jednoj epki se pojavljuje Majkroft. Ali je totalno bled kao lik...

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Barbarin

Nova serija deluje zanimljivo, sutra ću pogledati prvu epizodu, imaju dve.

The Escape Artist: Trailer - BBC One
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yx1QaSIaTag[/font]
Jeremy Clarkson:

mirkiekishka

Quote from: crippled_avenger on 06-11-2013, 22:47:38
AMBASSADORS je atipična serija za Davida Mitchella i Roberta Wooda.

S druge strane, Webb i Mitchell su izvanredni i mogu da iznesu ovaj materijal. Zaintrigiran sam kako će se stvari dalje razvijati.

Wood ili Webb?
Dobri su Ambasadori, sve tri epizode, i Mičel i Veb su odlični.

Will-O'-The-Wisp

Drug Vojnov je počeo da gleda najbolju seriju svih vremena. To je, naravno, THE WIRE.

Narod čeka da se izjasni.

Ugly MF

Almost Human je sa dve epizode OK zasad. Malo vole Blejd Ranera, malo ostale Sf...fino...

DeHickok

Poceo sam da gledam MTVijevog (?  :-? ) Teen Wolfa. I ako sam daleko od tinejdzerskog doba ova kombinacija (barem nakon odgledane prve cetiri epizode) horora i teen sapunice, je zapravo veoma  dobra i interesantna. Kazu da su druga i treca sezona cak i bolje od prve... Za sada preporuka za sve ljubitelje napr. Buffy serijala mada mi po svom smeku najvise lici na filmove tipa Silver Bullet i narocito Lost Boys

Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

DeHickok

Quote from: DeHickok on 26-11-2013, 11:15:00
Poceo sam da gledam MTVijevog (?  :-? ) Teen Wolfa. I ako sam daleko od tinejdzerskog doba ova kombinacija (barem nakon odgledane prve cetiri epizode) horora i teen sapunice, je zapravo veoma  dobra i interesantna. Kazu da su druga i treca sezona cak i bolje od prve... Za sada preporuka za sve ljubitelje napr. Buffy serijala mada mi po svom smeku najvise lici na filmove tipa Silver Bullet i narocito Lost Boys

I mada je druga polovina prve sezone a pogotovo prva epizoda druge sezone (nakon koje sam razmisljao da odustanem videci i sasvim pogresno pretpostavljajuci kuda ce  teci pravac serije) donela nesumnjiv pad 'kvaliteta' (zanimljivosti pre svega) moram priznati da druga sezona Teen Wolfa (pogledao sam 8, ostalo jos 4 epizode) nakon niskog starta stvarno rastura.
Ono sto me je stvarno odusevilo jeste kolicina ludila sa kojim nas scenaristi non stop zasipaju tako da, i ako sebe smatram sasvim solidnim poznavaocem ovog  zanra, apsolutno nemam pojma sta me ceka dalje :).
Najbolje od svega je sto je otprilike (narocito u drugoj sezoni) od 42 minuta trajanja epizode nekih samo 3 vezano za ljubavno tinejdzerske probleme...sve ostalo je ludilo :) (evo u ovoj poslednjoj koju sam gledao, jedan od likova proguta zmiju da bi mu nekoliko minuta kasnije ta zmija bukvalno iskocila iz oka... znam, zvuci kao totalni crap...ali ovo je stvarno dobrooo :) )

crippled_avenger

THE WIRE gledam pre svega zato da bih mogao da skinem sa vrata hipoteku da je nisam gledao. Ispunjava me Willova radost što me je naterao na to...

Albedo 0

ove tri tačke ne slute na dobro 8-)

ja sam već jednom napisao - pogledao sam 10 min i vidio da Wire ne može biti bolji od Homicide: life on the street

ali stvarno na mnogo tih top listi Wire trpaju u sam vrh, poslije Sopranosa, koje takođe nisam gledao

crippled_avenger

The Wire nije ni približno dobar kao Homicide. Ipak, nota bene, moguće je da je ta serija bila zanimljiva kad se pojavila pre više od decenije. Danas je taj pristup pripovedanju već toliko ušao u mejnstrim da svaka druga serija izgleda tako, a spoj pseudo-naturalizma i nekih suludih žanrovskih naivnosti stvara nelagodu. The Wire je više respektabilan na nivou namere da se glupom narodu objasni kako zapravo prodaja droge na ulici ima širu društvenu pozadinu. S druge strane, serija iz petnih žila pokušava da senzibilizira narod za LGBT populaciju, i u tome ispada jako naivna, čak i u kontekstu onog vremena kad se pojavila. Ali opet, glup narod ne može da priušti HBO a ovi koji ga imaju to već znaju.

Ipak, The Wire ima neke adute. Iako je razvučena nije foliranje i "kupovina vremena" kao većina AMC i poneka HBO serija.

Sad sam na drugoj sezoni i u osnovi, ova serija je obrni-okreni "cops vs robbers" serija koja pokušava da rasvetli širi milje i objasni zašto su "balbuster šefovi" onakvi kakvim ih znamo iz pandurskih filmova, zašto su kriminalci onakvi kakvim ih znamo iz geto filmova, s tim problemom što je masa naivnosti iz tih filmova takođe očuvana.

DeHickok

Quote from: DeHickok on 02-12-2013, 09:29:20

I mada je druga polovina prve sezone a pogotovo prva epizoda druge sezone (nakon koje sam razmisljao da odustanem videci i sasvim pogresno pretpostavljajuci kuda ce  teci pravac serije) donela nesumnjiv pad 'kvaliteta' (zanimljivosti pre svega) moram priznati da druga sezona Teen Wolfa (pogledao sam 8, ostalo jos 4 epizode) nakon niskog starta stvarno rastura.
Ono sto me je stvarno odusevilo jeste kolicina ludila sa kojim nas scenaristi non stop zasipaju tako da, i ako sebe smatram sasvim solidnim poznavaocem ovog  zanra, apsolutno nemam pojma sta me ceka dalje :) .
Najbolje od svega je sto je otprilike (narocito u drugoj sezoni) od 42 minuta trajanja epizode nekih samo 3 vezano za ljubavno tinejdzerske probleme...sve ostalo je ludilo :) (evo u ovoj poslednjoj koju sam gledao, jedan od likova proguta zmiju da bi mu nekoliko minuta kasnije ta zmija bukvalno iskocila iz oka... znam, zvuci kao totalni crap...ali ovo je stvarno dobrooo :) )

Evo opet ja o Teen Wolfu. Poslednje 4 epizode druge sezone, a narocito poslednje 2 su uzas. Prosto neverovatno da nesto sto je tako obecavalo tako podbaci u finalu. Elem, pogledah sada i prvu epizodu trece sezone. Opet nista obecavajuci pocetak...ipak nadam se da ce se zahuktati kao i u prosloj sezoni ali bez padova na kraju. Generalni, opsti utisak posle 25 ep. teen wolfa koji sam pogledao, je da je ovo definitivno mnogo bolje od onog sto sam mislio da ce biti, ali za sada povlacim one moje reci da je ovo stvarno dobro, i ostajem na tome da je prilicno interesantno...mozda me treca sezona demantuje, u bilo kom pogledu

Truman

Ozbiljno se razmišljam da odgledam u cugu Breaking bad, a s druge strane to bi mi oduzelo baš...htedoh reći 2-3 meseca, ali videh sad da ima svega 62 epizode od po 45min. A ocena na imdb-u je vanzemaljska ( 9.5 ). Ovako nešto u životu mislim da ipak ne treba propustiti, barem prvu sezonu pa ako mi se svidi...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Will-O'-The-Wisp

Dimitrije se šali, naravno. THE WIRE je serija bez mane.

Ugly MF

Elementary S02E10 ,,,,
Ja sam se nagledo bljuvotina i farsi i idiotluka i gluposti i debilizma i svega ogavnog po ovim amerskim serijama, a eto par  vrhunskih u ovoj epizodi....

Karl Rosman

Znaci li to da je drugi serijal "vredan" gledanja?  :mrgreen: 

Koliko me kratkorocno pamcenje sluzi, mislim da sam prvi pogledao najvise zbog cinjenice da noge L.L. u svakoj prilici kad izadju na videlo izgledaju neverovatno krive(!!1!). Ne mogu da provalim da li su joj stvarno u vruc bojler fazonu, ili se neko zajebava, ili je do mene...
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Ugly MF

ma isto kolko i prvi... bezveze...
dodje ti da skines celu seriju s Bretom i speres mozak.....

DeHickok

Quote from: DeHickok on 04-12-2013, 01:19:02
Quote from: DeHickok on 02-12-2013, 09:29:20

Ono sto me je stvarno odusevilo jeste kolicina ludila sa kojim nas scenaristi non stop zasipaju tako da, i ako sebe smatram sasvim solidnim poznavaocem ovog  zanra, apsolutno nemam pojma sta me ceka dalje :) .

Evo opet ja o Teen Wolfu. Poslednje 4 epizode druge sezone, a narocito poslednje 2 su uzas. Prosto neverovatno da nesto sto je tako obecavalo tako podbaci u finalu. Elem, pogledah sada i prvu epizodu trece sezone. Opet nista obecavajuci pocetak...ipak nadam se da ce se zahuktati kao i u prosloj sezoni ali bez padova na kraju. Generalni, opsti utisak posle 25 ep. teen wolfa koji sam pogledao, je da je ovo definitivno mnogo bolje od onog sto sam mislio da ce biti, ali za sada povlacim one moje reci da je ovo stvarno dobro, i ostajem na tome da je prilicno interesantno...mozda me treca sezona demantuje, u bilo kom pogledu
Teen wolf treca sezona je ubedljivo najgora. Ako ovako nastave (a pogledah vec 4 od 12 epizoda), zvanicno se ispisujem iz tima TW ;). Zapostavio sam Sleepy Hollow, a prvih par epizoda behu dovoljno interesantne za gledanje.

Albedo 0

jedan sasvim solidni novi sitkom

http://www.imdb.com/title/tt2763286/

malo mi je osnovna premisa bezveze, ali dobo je obrađuju u prve 2 epizode koje sam pogledao