• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta sam lijepo/so-so/ružno od serija gledao...

Started by Will-O'-The-Wisp, 29-10-2007, 16:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ugly MF

Ima jos jedna takva, samo nije sa fantazijem, ali skoro...ako ti je do bolikitisa probaj
PERCEPTION...
http://www.imdb.com/title/tt1714204/?ref_=nv_sr_1

Ide treca zezona, znaci imas dve da se nagledas dosad, ja stvarno ne znam koj mi je moj pa to pratim....

Ranije sam pratio nekakav
LISTENER
http://www.imdb.com/title/tt1181541/?ref_=nv_sr_1
tip koji cuje misli...drzalo me tri sezone, ne secam se sto sam presto 4 i 5 ...treba da obnovim...

Ali to ti je sve u tom laganom fantazi-krajm fazonu...

Karl Rosman

Quote from: Ugly MF on 19-03-2015, 23:34:56
Ima jos jedna takva, samo nije sa fantazijem, ali skoro...ako ti je do bolikitisa probaj
PERCEPTION...

STJ, dozivese i trecu sezonu.
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Barbarin

Quote from: Karl Rosman on 19-03-2015, 23:53:50
Quote from: Ugly MF on 19-03-2015, 23:34:56
PERCEPTION...

STJ, dozivese i trecu sezonu.

I to je to. Nema više.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Quote from: Pizzobatto on 19-03-2015, 19:33:38
počeo da gledam FOREVER
http://www.imdb.com/title/tt3487382/

pogledao do sada 7 epizoda, ovo je primjer klasične televizije, 'nači ono bolikitis u vezi bilo kak'e logike, i par solidnih glumaca u klišeiziranim ulogama. No, to mi je sve prilično simpatično urađeno, tako da ću nastaviti da pratim.

Glavna premisa o besmrtnom liku, koju istura imdb, daje se jedva na kašičicu, i za sada me voza serija koja je u suštini CSI/Šerlok i te fore, dok čekam da počne prava zaebancija.

No, tip koji ne može da umre, ali može da pogine i oživi, otvara prostora za komične situacije, i to me još uvijek drži, nadajući se da će prava priča uskoro da počne. Sve u svemu, dobro je ovo.

Pa pojaviće se još jedan koji je kao on proklet ;) mislim da sam stao na nekoj 10 ili 12 epizodi.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Albedo 0

pa kad će da se pojavi bemgausta? 8-)

bukvalno se zaebavaju scenaristi, taman sam mislio da će u 11. epizodi biti nečega, a oni ga sasjekoše krvnički :(

ne gledam ja ovo zbog tih perception i sličnih, MONK je meni sve tu objasnio, ne fascinira me taj aspekat, već je ok počelo sa ta dva ''prokleta'', kako reče Barbarin, ali nikako da se mrdne s početka

nije mi loš ni taj njegov dežavi, iako je prilično jednodimenzionalan, a i humor je ok, onako, ne gura se na silu kao inače, nije prvoloptaški, nije ni prvoklasan, ima malo engleske uvrnutosti i ne mogu da se žalim

uzgred, 17 (od 22) epizoda je do sada emitovano, ali koliko vidim na netu, i dalje skrivaju drugog prokletnika...

Ugly MF

Aha, malo ga cede, daju mu ga...
Bre, Bato ako nisi dosad ovistan o "Person of Interest", on ti je jedini lek za ucmalost sa serijama... :)
i BLACKLIST, nekako drzi tenziju, a sve sam hteo da dignem ruke od te serije, pa nikako...
VIKINGZI me u ovoj trecoj zezanciji najvise smorise, a taaako sam 'teo da uzivam u seriji...

Imam i svoj gilti plezr, SCANDAL, serija koja je ono, bljuvotina dna Amerske propagande i samo tome i sluzi, ali naprosto moram da istrajem u edukaciji o lukavome i vidim cime se sve sluzi, tako da hrabro, stoicki podnosim i to kao svaki pravi toreticar zavere...

Barbarin

Dobar je Scandal, ponekad malo Olivia smara, al je zato Hawk lud.
Jeremy Clarkson:

Ugly MF

Da nema Hawka, ja bi i presto gledat, al' majke mi, ladno!

Albedo 0

nisam ništa gledao od Person of Interest, odbija me Nolan, pa to ti je :)
mada, daću mu šansu kad nađem vremena, ipak tu ima 80 epizoda....

ovaj FOREVER sam završio, bar ono što je emitovano, to je i dalje takav bolikitis da mu se moram diviti

'nači brutalno uništavaju svaku logiku, da je to fenomenalno. Apsolutno ništa nema smisla, fascinantne količine bolikitisa su u pitanju

nisu to neke ekspertske stvari, nego tipa u jednoj epozodi kaže da je primoran da mijenja mjesto stanovanja svaki put kada neko posumnja u njegov identitet, mijenja život iz korijena, razmišlja da ode u Belgiju ili Portugal itd... a u drugoj epizodi se ispostavlja da lik nije mrdnuo iz Nju Jorka 70 godina, stalno nosi isto ime i prezime i bavi se istom profesijom

naravno da je razlog u tome što sigurno ima dosta scenarista, ali da oni rade toliko izolovano da se ne konsultuju oko osnovnih stvari, to proizvodi sulude bolikitacije na svim nivoima

no, serija mi je, sve u svemu, legla, preporučujem svima za opuštanje, a ovo je bar klasičan primjer serije koja ako vam se ne dopadne pilot epizoda nemojte ni da počinjete. Pilot je ovdje etalon onoga što ćete gledati u čitavoj sezoni, 'nači bolikitis, gluposti i ludorije, uz zrno ozbiljnijeg gudstafa

Dybuk

Ja sam lijepo gledala...House of Cards...odlicno! Doooobar Kevin Spejsi i supruga mu u seriji, Robin Rajt. Igre prestola, samo moderno doba, Americka unutrasnja i spoljna politika. Ko bi rekao da politicke igre mogu biti ovako zabavne..socipatija, glamur i svasta nesto:D

Barbarin

Kako si napisao, deluje mi kao Scandal. Samo su glavni likovi na različitim pozicijama koliko sam skapirao preko trejlera. Ovo ću pogledati na leto kad ne budu išle redovne serije.
Jeremy Clarkson:

crippled_avenger

THE LAST MAN ON EARTH se nameće kao trenutno možda i najuspelija komedija.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ugly MF

Bato, imas i nove ko fol inteligentne gikove u seriji SCORPION, i to sepitam sto li pratim uopste, ali sarm mu daje Robert Patrick, pa ajd, pa onda ko voli Batmana, tu je GOTHAM, nadam se da si overio dosad,
a PERSON OF INTEREST je po kvalitetu odma posle ALIAS i FRINGE, majke mi...
Imas i ono sranje FOLLOWING, pocela treca sezona, odgledaj i prve dve ako nisi, James Purefoy je dojajcan, ostali sve seronja do seronje...

Barbarin

PERSON OF INTEREST je odlična za sad, početak druge sezone, dotle smo stigli. Baš je onako napeta. Obično ne volim da gledam nekoliko epizoda iste serije u jednom danu, međutim prvu sezonu odgledasmo za 3 4 dana.
Jeremy Clarkson:

crippled_avenger

Hvala Barbarinu za preporuku:

Pogledao sam CRNO-BIJELI SVIJET Gorana Kulenovića i Igora Mirkovića i ovo je do sada najznačajniji projekat ove dvojice autora koji u svojoj karijeri imaju itekako značajne projekte. Ova serija nije savršena, i to u mnogo aspekata, u pojedinim fazama je gluma mogla biti bolja, u pojedinim dijalozima ima malo naknadne pameti spram epohe i popularne kulture, mogu se napraviti ovakve ili onakve zamerke, ali kada se podvuče crta CRNO-BIJELI SVIJET je jedna od najboljih televizijskih serija snimljenih od raspada zajedničke države.

Za početak, ovo je POŠTENO snimljena serija, bez usiljenih produžavanja scena, bez tapkanja narativa u mestu, sa ritmom koji je akademski, u skladu sa onim što su zahtevi priče. Podela je odlična, izabrane su živopisne, zanimljive face, sa jakim personalityjem, nije svako od njih savršen glumac, ali čak i oni slabiji su vrlo korektni i konačno imamo posla sa serijom koja ima šarmantan sastav glumac koji se može gledati na duže staze.

Koncept je vrlo jednostavan, toliko da je to pomalo uvredljivo. Držeći se koncepta "ceo život za godinu dana", da se poslužim naslovom čuvene serije Ace Popovića i Vladana Slijepčevića, Kulenović i Mirković prikazuju 1980. godinu. To je vreme koje ima dosta živih svedoka, ali povrh svega, to je vreme na koje se i danas lože mladi ljudi, epoha iz koje dolazi najznačajniji i najkvalitetniji deo jugoslovenske popularne kulture.

Serija je smeštena u epohu, i samim tim u jedno vreme koje je po definiciji fetišizovano i prikazano bezbrižnijim, ali je za početak smeštena u ZANIMLJIVU epohu, za razliku od recimo terora srpskih serija smeštenih u tridesete koje su dosadile i bogu i ljudima.

Melodramska kičma odnosa među likovima je dobro postavljena i što je najvažnije dosta pitka tako da može da podnese sve one tovare nostalgije, popularne kulture i pesama bratstva i jedinstva koje treba da iznese.

Serija je prilično poštena prema životu u zajedničkoj državi i bez mnogo preuveličavanja pokazuje korozivni faktor nacionalizma (raznih vrsta) u Hrvatskoj.

HRT je napravio pravi regionalni fenomen sa ovom serijom. Uprkos tome što je internet generalno dosta liberalizovao gledanje sadržaja i što više nije isključivo rezervisan za sadržaj koji zanima fanboyeve, već ima i turskih serija i svega, ne pamtim da je neka serija sa prostora države koja više ne postoji na takav način privukla pažnju upravo onih kojima je torent osnovni izvor gledalačkog iskustva.

Po broju ljudi koje sam sreo a da su gledali ovu seriju, i po njihovom profilu, rekao bih da je u Srbiji CRNO-BIJELI SVIJET po internet popularnosti u najmanju ruku dosegao Scandi Noir. Hrvatske serije naravno jesu imale solidnu gledanost na našim televizijama poslednjih godina zahvaljujući nacionalnim frekvencijama na kojima su emitovane, ali potpuni je fenomen ovakva gledanost serije bez oficijelne distribucije na srpskoj terestrijalnoj televiziji i u ciljnoj grupi koja ni ne prilazi hrvatskim sapunicama.

Vrlo je malo verovatno da bi ovakav uspeh i radoznalost mogla privući srpska serija u Hrvatskoj bez nekog land graba na nacionalnoj frekvenciji, ali ne bi bilo loše uraditi reverse engineering ove serije i shvatiti kako je napravljena serija koja uspeva da pokrene onu publiku koja u principu ne gleda domaće serije, a da pri tom ta ista serija nije odbojna, već naprotiv - zanimljiva, onima koji ih gledaju.

Prvi korak je da dramski program Javnog servisa postane dramski program a ne oblik privrednog kriminala.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Albedo 0

ima li đe ovaj HALT AND CATCH FIRE kompletna prva sezona da se skine?

sve čačkam, al svuda samo epizoda po epizoda, kako bre još niko nije spakovao prvu sezonu...

ili ja tražim nešto pogrešno

eddie coyle

imas na pirate bay-u cela sezona 13,67 gb

Albedo 0

au, ja i zaboravio da pirat radi, i dalje koristim kikes. Hvala!

Father Jape

Pa odakle, kriple, ja da skinem taj CRNO-BIJELI SVIJET? :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Barbarin

Quote from: Father Jape on 02-04-2015, 01:04:21
Pa odakle, kriple, ja da skinem taj CRNO-BIJELI SVIJET? :lol:

Sa domaćih trakera ;)
Jeremy Clarkson:

eddie coyle

Lepo se rasplice Justified, bice tu spektakularnih obracuna u poslednje dve epizode...

Father Jape

Simpatičan je vrlo ovaj Crno-bijeli svijet. Samo na kraju prve epizode totalni cringe momenat — Kipo bolje zvuči na engleskom od Debi Hari, i to dobrano.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Anne Bonny

Quote from: Dybuk on 23-03-2015, 00:53:38
Ja sam lijepo gledala...House of Cards...odlicno! Doooobar Kevin Spejsi i supruga mu u seriji, Robin Rajt. Igre prestola, samo moderno doba, Americka unutrasnja i spoljna politika. Ko bi rekao da politicke igre mogu biti ovako zabavne..socipatija, glamur i svasta nesto:D

Mislim da je Kevin Spejsi pogrešan izbor za ovu ulogu. Mlak i ravan. Ne vidi se volja za moć, ne vidi se da li ga i kako ta volja izjeda, ne vidi se zašto je u svemu tome, ne vidi se koje žrtve podnosi itd. A onaj govor na sahrani tinejdžerke je poprilično razočaranje. Jedva ga odgledah. Da sam bila na toj sahrani, majke mi bih ga nokautirala. Potpuno neuverljivo glumatanje.

Robin je bolja. Ona već uverljivije slika psihopatske crte ličnosti.

Zasad je dosadnjikavo. Let's see what happens next.

Dybuk

Kevin radi ono sto Kevin dobro radi. Dal je to Usual Suspects ili Silence of the Lambs ili nesto trece, tek, on retko vice, lupa nogama o pod i uopste ne glumi ociglednog agresivca, alfa muskarca. Osim kad glumi onog uzasnog sefa, Badija...Swimming with Sharks.
On je ljigav kad treba, narodni covek kad treba, agresivan, sarmantan i manipulativan. I uvek hladan, fokusiran na cilj, uvek brutalno ambiciozan. Demonstrira socipatiju bez nepotrebnog utroska energije. Moje misljenje, naravno.
Robin je odlicna, slazem se. I kakav look, stil, fantasticna je. Stay tuned, vec si videla njegovu najgoru stranu ali druga sezona je vise psihologija, "diplomatija" medjunarodni odnosi... ;)

Anne Bonny

Ma naravno da je moguće da imamo različite percepcije, a i očekivano je. Meni je Spejsi premator za ovu ulogu, a i tupe mu otužno stoji. Ja samo dobijam želju da ga ošamarim da se sabere (lika u seriji, ne Spejsija). Dobri komšija prerušen u vrhunskog političara. Zloupotrebljava glumački kredit koji ima. Otaljava. Al dobro, može mu se. Opraštam mu.   :)

Quote from: Dybuk on 06-04-2015, 01:11:43
I kakav look, stil,

Super frizura, o da.  :lol: Ne znam da li ona više pomaže ili odmaže Spejsiju (u glumačkom smislu).

CorwinM

Kevin Spejsi loš u HoC? omfg

Anyway, pitanje. FRINGE me je smorio na tačno drugoj epizodi, a vidim da ima ljudi koji za seriju tvrde da valja. E sad, da li se stvari poboljšavaju kako ide dalje, ili je to to, serija zadržava taj nivo. Naravno, ako se sjećate prve dvije epizode.
Pokušavam da utvrdim da li da joj opet dajem šansu.
There are no desperate situations, there are only desperate people.

Anne Bonny

Quote from: CorwinM on 06-04-2015, 15:20:48

Mislim da percepcija o njegovoj uverljivosti zavisi od toga koliko je gledalac podložan manipulaciji. Kada bi mi se pojavio lik kakvog je on oslikao (reči, mimika, način ophođenja, rešavanja problema, manipulacije, gestikulacija, stil...) od mene bi dobio ili samo šamar ili bih ga na neki drugi način ujebala. Meni on ne liči na opasnog igrača. Sve njegove manipulacije su predvidljive i otvorene i on, zapravo, samo ima sreće (ili veštine) da naleti na slabiće bez integriteta i sposobnosti da preuzmu odgovornost i snose posledice. U tom smislu najiskrenija i najbolja scena je kada stavlja onog ćelavog u kadu i daje mu žilet. Sad, moguće je da mi se nekada u životu desi da stignem do žileta na taj način, ali ja zato i nisam u visokoj politici.

Barbarin

Kevin radi ono sto Kevin dobro radi. Dal je to  Silence of the Lambs
Lapsus ;)

Fringe treba dati šansu, odgledao sam do kraja, svašta se tu još desi i dešava.
Jeremy Clarkson:

Dybuk

QuoteMislim da percepcija o njegovoj uverljivosti zavisi od toga koliko je gledalac podložan manipulaciji.
Ne manipulise on nama, nego likovima u seriji. Meni je on tipican, pljunuti small town politicar/birokrata koji koristi i invazivne, i neinvazivne metode ne bi li dosao do cilja, zavisi na kojoj je poziciji trenutno, i s kim ima posla. Kao sto rekoh, bez nepotrebnog utroska energije, onaj celavi je sam sebi jamu iskopao i u nju upao...uz malu pomoc 'prijatelja', naravno.
Bas me interesuje, kako ti zamisljas Frenka Andervuda? Sta bi ti promenila, kog glumca vidis u toj ulozi?

Dybuk

Quote from: Barbarin on 06-04-2015, 15:37:23
Kevin radi ono sto Kevin dobro radi. Dal je to  Silence of the Lambs
Lapsus ;)

Fringe treba dati šansu, odgledao sam do kraja, svašta se tu još desi i dešava.
Tacno, htedoh reci Seven.  xcheers

Anne Bonny

@Dybuk

Ali u tome i jeste štos. On nije small town političar. On je high class političar koji nailazi na sebi ravne ili bolje. O kvalitetu serije i uverljivosti događanja samo ovo: hranom sa banketa razbiti demonstracije (i pri tom je u celoj masi samo jedna halapljiva osoba bila dovoljna da se to postigne)? Not happening in real life. Dakle, hoću da vidim da mu je teško da ostvari ciljeve, da se bori i nadmudruje jake protivnike, da doživljava ozbiljne poraze, da se diže iz pepela. Sve ovo u seriji je laka vežba. Manipulation for dummies.

Sad, biću realna i neću da biram glumce koji su u penziji (Al Paćino bi, logično, bio najbolji za ovu ulogu), ali ja bih, recimo, birala Meta Dejmona (malo bih ga "postarila:)), koji ume da izvede glumu sa podjednakom dozom sociopatije/psihopatije i ljigavljenja, dok sve vreme ima imidž dobrog dečka iz komšiluka.

Nightflier

Quote from: CorwinM on 06-04-2015, 15:20:48

Anyway, pitanje. FRINGE me je smorio na tačno drugoj epizodi, a vidim da ima ljudi koji za seriju tvrde da valja. E sad, da li se stvari poboljšavaju kako ide dalje, ili je to to, serija zadržava taj nivo. Naravno, ako se sjećate prve dvije epizode.
Pokušavam da utvrdim da li da joj opet dajem šansu.

Spejsi je maestralan u House of Cards. Verovatno najbolja uloga u karijeri, nakon "Američke lepote". S tim da je treća sezona lošija od prve dve, premda se to da opravdati čak i metapričom.

Fringe sam gledao do poslednje sezone. Kreće sporije, pa se poboljšava. Daj joj prvih pet epizoda, pa onda odustani ako ti se tih prvih pet ne dopadne. Kao i sve serije u kojima teorije zavere igraju ulogu i ovoj treba vremena da uhvati zalet.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Albedo 0

BACKSTROM teško da će da dostigne HOUSE-a, al nije da nema svojih draži. Hausa su doduše upropastili s dječijim traumama vjerovatno tek nakon 100 epizoda, a ovoga odma', samo se nadam da će da stanu, tek sam svario nestvarnog smora od podstanara kad upada i bivša mu žena u igru

Bekstrom kao cinična monolitna mašina funkcioniše najbolje, i ne bi trebalo da dozvole ovakve distrakcije od ludila, inače će brzo sve da splasne, ma kako dobar glavni glumac bio

Dybuk

@Anne

He started small...and worked his way up.  ;) Zato i jeste nesto stariji, treba tu dosta zuljanja stolica, sedeljki po odborima, lobiranja, sta ti ja znam.... (cini mi se da si pomenula njegove godine negde ranije?)
Ja mislim ovako: svi imaju tajne, prljav ves, i vazno je to iskopati, steci leverage nad protivnikom ili vec osobom od interesa. Posebno u konzervativnoj Americi koja ne oprasta greske iz proslosti, kao sto si i videla na momente u seriji. Prljava igra, ali to je poenta.
Pacino je mozda suvise mator, a Dejmon nema potreban autoritet, po mom misljenju, i uz to je i bejbi fejs. Dakle, mozda neki nizi cinovnik koji se penje na politickoj lestvici...mozda Frenkov naslednik?  :lol: Dobar je glumac, naravno.

Anne Bonny

Ma razumem ja tebe i slažemo se donekle. Meni samo nije dovoljno prljavo ni uverljivo.  8-)

Al možemo da popijemo po pivo sada kada smo i to razrešile i složile se oko Meta Dejmona.  xcheers

Nightflier

Quote from: Pizzobatto on 06-04-2015, 15:51:33
BACKSTROM teško da će da dostigne HOUSE-a, al nije da nema svojih draži. Hausa su doduše upropastili s dječijim traumama vjerovatno tek nakon 100 epizoda, a ovoga odma', samo se nadam da će da stanu, tek sam svario nestvarnog smora od podstanara kad upada i bivša mu žena u igru

Bekstrom kao cinična monolitna mašina funkcioniše najbolje, i ne bi trebalo da dozvole ovakve distrakcije od ludila, inače će brzo sve da splasne, ma kako dobar glavni glumac bio

Dobar je Bekstrom.

Ali zato su Peaky Blinders fenomenalni. Preporučujem.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

eddie coyle

Ja sam odgledao samo prvu sezonu i nije me posebno dojmila. Kao neki engleski Boardwalk Empire samo slabiji od originala...

Albedo 0

pogriješio si adresu, zna se kome se šalje taj Kiljan na gledanje 8-)

Barbarin

Sustigoh Person of Intrest, fenomenalna serija, ima naravno stvari koje škripe, ali cela priča i radnja su me zakucale za fotelju zadnjih nekoliko dana koliko sam proveo gledajući. Kad smo krenuli sa gledanjem rekao sam aj jednu po jednu tj jednu dnevno, da se ne bi zasitio, međutim odma posle prve su usledile još 3 epizode, a kasnije sam gledao i 10 dnevno :) Nijedna serija me nije ovako zakucala.
Jeremy Clarkson:

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Barbarin

Ne škripi serija, nego neke sitnice, tipa kad ne stave nešto za praćenje na nekog, ili kad se puca, nekad su precizni a nekad ne. Nije da mi smeta, vrv to i čine namerno, jer ipak su i oni ljudi, ne mogu non stop biti u top formi.
Jeremy Clarkson:

Ugly MF

Razbija serija, pricam ja...pre nje mi je bila ALIAS u tom rangu.....

Ne znam pratite li BLACKLIST sa James Spaderom, to kao sve oce , nece bude limunada, al' opet nekako gledljivo i kao bajagi sve ozbiljnije...
Jeste li overili  i ORPHAN BLACK? Treba uskoro nova sezona, dobra mi je ta serija...
e ima i nova  "iZOMBIE" ... ko fol po stripu zezanje, a ustvari zombiji bolji nego u Walking dead!

Ugly MF

e, da, amerska verzija, kopija , plagijat originalnih frenchmena, THE RETURNED, je sve bolja iz epizode u epizodu so far,,,,

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Karl Rosman

Quote from: Ugly MF on 07-04-2015, 20:19:07
e ima i nova  "iZOMBIE" ... ko fol po stripu zezanje, a ustvari zombiji bolji nego u Walking dead!

Je l bolje od Z Nation?
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Ugly MF

Pa produkcijski oznbiljnija, klasicna cop detective, morgue geek buddies friendly sa dozom teen drame i humora, salata, sa po meni extra uradjenim zombi maskama.
Z NAtion je bre parodija, neozbiljno, ovo ima i neke poznate glumice itd....

...mada je Z Nation nenadjebiv...

Karl Rosman