• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta sam lijepo/so-so/ružno od serija gledao...

Started by Will-O'-The-Wisp, 29-10-2007, 16:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Dybuk

The Strain The Strain The Strain!!!

Jos samo dve epizode do kraja sezone :cry:

Ugly MF

Simpateticno...bolji mi fear the walking dead, iako mi se na momente okrece zeludac na likove, da pozelim u seriji da vidim likove kao sto su Kristijan Golubovic, Era ojdanic,samo pijani i naoruzani, privlace zombije sa nekim teskim narodnjacima i cmekaju ih...pun mi "K" one amerske patetike i narkomana i napacenih fejsbuk tinejdzera , pampers do 10 godine, sisa do pete,
i sve zna u 15....prc....

Ugly MF

ScreamQueens, izaslo 2 epke!
Meni dojaja parodija!

Dybuk

Meni se TWD toliko smucio da ne mogu da gledam spinof. Ne mogu, odbijam!

Ugly MF

CorwinM

Kao što rekoh, po meni je spinoff bolji.

A bogami ni posljednja epizoda the Strain-a nije bila rđava. Mada su mogli da iskoriste CGI pa da podmlade mlađanog nacistu, da ne izgleda kao da ima pedeset a trebalo bi da je u nekim tridesetim.
There are no desperate situations, there are only desperate people.

Dybuk

Hahahahaha @Ugly!

CorwinM, da i meni je zasmetalo, ali mislim da je Partiji pristupio relativno kasno, pa dok se pretvorio u vampira proslo je svega nekoliko godina. On sad kao da ima 60-tak (zaustavljen u vremenu, naravno), to otprilike odgovara tajmlajnu.
Bas mi se dopada kako su izgradili tipican profil iskompleksiranog malog coveka koji ne mogavsi da se izrazi i snadje u svetu grabi priliku da su popne na drustvenoj lestvici kroz radikalnu politicku opciju. Vrlo precizno profilisanje. Odlican glumac. On mi je omiljeni lik.

mirkiekishka

Quote from: Ugly MF on 23-09-2015, 13:22:29
Meni dojaja parodija!
Evo sad gledam drugu, ne verujem da ću se zadržati na seriji, ali danas mi odgovara :)

Ugly MF

Ima i jopet ona gnjavaza From Dusk Tilll Dawn serija, krenula druga zezoncija, ima ga i neizbezni Machetteeeee!!!
...ali ja ovu seriju gledam zbog "Santanico Pandemonium", iako inace nesto nisam probirljiv sprocu zenske lepote, nju bih
zaposlio kao sobaricu.....

mirkiekishka

Quote from: mirkiekishka on 23-09-2015, 16:52:22
Quote from: Ugly MF on 23-09-2015, 13:22:29
Meni dojaja parodija!
Evo sad gledam drugu, ne verujem da ću se zadržati na seriji, ali danas mi odgovara :)
ok, možda ipak odgledam još koju :D nisam očekivala da bude ovako dobra, bar u ove 2 epizode

Albedo 0

pogledo 4. i 5. epizodu gospon robota

sem švedskog ludaka po javnim i privatnim toaletima

ostatak polako tone

crippled_avenger

Pogledao sam drugu sezonu THE LAST SHIPa do kraja i mogu reći da je bolja i maštovitija od prve, sa još više jako energično realizovane akcije, i da ova serije mreže TNT počinje da mi se izdvaja kao jedna od omiljenijih network serija. Svakako, ovo nije HBO, ovo nije ta ravan ni u jednom aspektu, ali je to baš stvar koja mi prija. Nema slow burninga, nema bullshita, gledamo vojnike u postapokaliptičnim uslovima i njihove pustolovine, bez pretenzija.

Naravno, ko god ima bila kakav otpor prema apokalipsi, militarizmu i akciji, nema šta da traži gledajući ovu seriju. Ali, ko voli, ne treba da je propusti.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Dybuk

Quote from: Pizzobatto on 27-09-2015, 02:25:19
pogledo 4. i 5. epizodu gospon robota

sem švedskog ludaka po javnim i privatnim toaletima

ostatak polako tone

Mislim da sam stala kod 6-7. Odlolevam povremenim pritiscima neposrednog okruzenja :) da nastavimo sa gledanjem. Shit serija.

eddie coyle

Ja sam odgledao celog Mr. Robota, nista specijalno, to je prvobitno zamisljeno kao film i mislim da je trebalo i da ostane film...

Ugly MF

Heroes reborn!
ima nekih 5,6 webiyodica pre duplog pilota, obavezno pogledati, izgleda ce biti vise akcije nego u prve 4 sezone,
mi se svidja ovo sto sam dosad vidijeo!
a mr.Robot sam na pocetku druge epke zaebo ....
....tolka promocija da je droga bezazlena stvar,u mom konzervativno,bigotsko,homofobno, Hriscanskome umu stvara gadljivost i nemogucnost gledanja....

Dybuk

Da nisu ubili Sejlu i da je Svedjanin imao vise skrin tajma mozda bih i nastavila da gledam.

Albedo 0

alo, ne spojleriši ko će da zagine!

mada, već sam pogledo 8. epizodu, još dvije ću sad, al realno ovo postaje sapunica

Dybuk

Ups! Bas sam gledala da ne prospem spojler dok je serija trajala. Omaklo se, racunam svi koji su bili zainteresovani pogledali su vec. Izvinjavam se, mada je realno sporedan lik iako s najvise licnosti od svih.

Ugly MF

Jos si mlada...Ovde sme se samo nagadja i ispoljava licna pokvarena masta i prljave strasti...
ali s obzirom koja je serija u pitanju ne verujem da ce iko primetiti i zapamtiti....

You're still pure, baby, clean slate ....

Dybuk

:)

Nije bas tako, niko ne voli spojlere, i sama sam cesto naletela na neke i ovde i drugde. Ipak, nije bas preveliki spojler, valjda nece ljudima pokvariti uzivanje u seriji :lol:

But thanks! :)

Albedo 0

ma zezam se, pa ja ovdje najviše spojlujem

eo završio sam sezonu i šta bi sa Šveđaninom, jel ono što mislim a glupo je, ili nešto drugo?

sve u svemu, Fridomova najbolja serija

Dybuk

Spojluj mi deo sa Svedjaninom :lol: taman da ne moram da trazim.

Albedo 0

pa guraju sličnu stvar kao sa Slejterom, a u isto vrijeme to mi djeluje nemoguće

crippled_avenger

Pogledao sam prvu epizodu serije THE PLAYER koju su kreirali John Rogers i John Fox. Nisam siguran da li bih prvu epizodu gledao do kraja da u njoj ne glumi Wesley Snipes, supporting ulogu koja je ipak vrlo značajna. Reč je o čudnoj mešavini high concepta na tragu PERSON OF INTEREST i televizijskog akcijaša poput STRIKE BACK, o čemu svedoči uostalom i angažman Philipa Winchestera. Prvu epizodu je režirao Bharat Nalluri, veteran britanske televizije i SPOOKSa i nažalost nije pružio ništa naročito. Dizajn je bezveze, scenario je tanak, mahom ništa ne valja. Drugu epizodu ću možda pogledati čisto da bih komemorirao Wesleya i eventualno svojim downloadom stvorio statistički utisak da nekoga ovo zanima.

Ugly MF

Scorpion Sez 02 Ep02...
Srbi komunisti su ratni zlocinci, joooooj, opet!
Poubijali stotine hiljada hrvata u logorima!
E, treba uciti malu decu da su Amerikanci govna...

mac

Jesu, ali su i Srbi. U tome je tragedija.

Ugly MF

ma nije....
nek snimaju kako njiovi panduri kokaju invalide i kako im CIA izaziva sve te ratove i finansira ISIS...
,...znaju mi oni za Hag,,nabijem ih....

Ugly MF

Gotham S02E02....ali do jaja!
Svaka scena vredi tri druge serije, vr'
Pogotovu ko imalo ima pojma o Batman fransizi,
ukapirace da je Hit Ledzer bio samo jedan obican mali isfabrikovani Holivudski narkomancic,
cija je smrt lepo upromovisana u Dark Knajt trilogiju i pufff... dovidjence.
Klinac koji je tek poceo da izigrava dzokera je dosad najbolji ekranizovani Dzokac,
koji je uspeo sve kvalitetno da pokupi iz svih predlozaka, pocev od Dzeka Nikolsona, preko Animirane serije,
pa do evoluiranog Arkham serijala u Video igrama.
Ako mislite da kenjam, ne poznajete Batmana ;)

ridiculus

Quote from: Ugly MF on 29-09-2015, 12:51:14
nek snimaju kako njiovi panduri kokaju invalide i kako im CIA izaziva sve te ratove i finansira ISIS...

Pa snimaju. Ponekad. U retko kom američkom filmu je CIA prikazana kao organizacija dobrih momaka.
Dok ima smrti, ima i nade.

Ugly MF

Ako, tako i treba, nek se drze toga,...
evo sad prva epizoda Quantico,,,smece od limunade,,,al makar seru sami po sebi, uzivam da gledam,,,,
mada ima jedan gej, bude li R scene sa njim, prekidam...resio sam da bojkotujem sve vizuelne pederaje.....

Barbarin

Quantico, limunada, al u nedostatku serija za sad ću je pratiti. Ps nije peder, samo oće da bude ;)

Minoriti report, isto možda limunada, može da se gleda kao nastavak filma, isto ću je pratim, kolko bude vremena.

Blindspot, za sad mi se dopada, ima nekih rupa al ništa strašno, moglo bi da bude dobro.

Me Robot je malo smorio al na kraju ima par jakih scena i izjava.

Big bang teorija je dobro krenula, kao i Castle.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Ugly MF

Heroes Reborn sam pomenuo,vredi,
Limitless, serija nastavak Bredlikuperovog filma,meni OK prva epka.
Lucifer bi trebo biti OK ako nastavi ko pilot,
Modern Family gledam jer tamo su gejovi iskarikirani, i nema R...pocela nova zezona....
Ko ima muda za oticanje, Scandal je krenuo 5 zezonu, iako se serija mogla zavrsiti sa 4...

Barbarin

Daaaa Lucifera sam zaboravio, ako ovako nastave, a držim palčeve da nastave, biće super.

CSI Las Vegas, je konačno gotov, poslednja epizoda je sat i po, vratio se Grisam, da malo pomogne. Fin završetak serije. Konačno.

Za scandal se slažem, ne znam šta više mogu da smisle, a da ne zakomlikuju. Kontam da će ubiti nekog od glavnih, ume Šonda to da uradi, malo da razmrda situaciju.

how to get a way with murder, je bila super prva sezona, sad ide druga, al ne daje mi onaj osećaj kao prva sezona, al budemo videli.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Ugly MF

Evo vidim svanula treca sezona Marvels Agents of shield!
yeah!
..i bljak, odma pocetak sa 'divnim napacenim gejom'..jaaaooooooooo,dal moze nesto bez njih!?  :roll:

......a gnjavim se i sa FromDuskTillDawn....

...A sto se tice Scandala,,,mislim da bi najveca tragedija bila da ubiju 'd lidera of fri worlda' / 'd most pawerful mena on rth'.... ja mislim da bih pustio suzicu...

crippled_avenger

Gotham počinje furiozno. Cameron Monaghan radi ozbiljan posao kao Joker!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ugly MF

Quote from: crippled_avenger on 01-10-2015, 00:20:09
Gotham počinje furiozno. Cameron Monaghan radi ozbiljan posao kao Joker!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa kazem ja, ovaj je klinja veci dzoker bez maske nego onaj Dzared u Suicide Squad sa sve belo i zeleno!

Ugly MF

serija koju mi je Barbarin preporucio treba se zove
How to GAY away with murder.....

Barbarin

ahahaha da zaboravio sam da ne voliš da vidiš pederanu na ekranu.

a da li ti smeta kad je glumac u životu gej a na ekranu glumi strejta?
Jeremy Clarkson:

Ugly MF

Jok,zabole me za privatan zivot glumaca,,,
Ja najbolje od svih volem da gledam ...recimo Svarcenegera u Terminatoru...
i onda posle sve ostale njegove filmove..Predator, Konan, Komandos....
A slucajno sam pre neki dan otvorio novine neke stare babine...kad tamo on ima sina!
Nit me zanima ko su sta su i kakvi su privatno, a ni sluzbeno.....samo njiove uloge...
Dzek Sperou je pirat....nije Dzoni Dep....to su dve osobe za mene,,,,

Za neke sam glumce cuo da su, pffff,,, zabole me...
Heeej, pa ja sam grose fan Judas Priesta i najbolji pevac ikad za mene je Rob Halford!!!
...dal mislis da me sve ostalo u vezi njega zabole.....?

Linkin

Mr Robot finale je sasvim isporučilo sve što je pilot obećao. Kupila me ona one-šot after kredit scena, kao i preokret sa Tirelom Velikom.

Jasno je da je ovo samo jedno poglavlje u priči, a kuda sve ovo vodi, da li je u nešto smisleno ili flop i kakav će biti novi status kvo moraćemo da sačekamo prvu epizodu druge sezone. Ja sam oprezno optimističan, s obzirom na onaj pad sa četvtom filer epizodom. Kad smo već kod te epizode, who the heck is Elliot's monster? Mr Robot? Tirel? Ili neki treći imaginarni lik? Hoće li to neko izgovoriti u seriji ili će to ostati neinkorporirano?

Barbarin

Ma on je sam sebi čudovište ;)

@Ugli ne obraćam ni ja pažnju na takve stvari, samo mi palo na pamet pitanje :)
Jeremy Clarkson:

Barbarin

Limitless je fin nastavak filma, za sad deluje zanimljivo.
Jeremy Clarkson:

Ugly MF

Isto kao Minority report,,,ali sam ubedjen da su pustili prvu pa trecu epizodu, a preskocili drugu,,,

Ugly MF

Ne znam sta mi bi,pa odgledah Leftovers S02E01....a mooozda u ovoj sezoni i bude nesto zanimljivo....

Ugly MF

Rob Lowe mi je kao glumac koji voli da se glupira i pravibudalu od sebe, a da ipak ostane faca i ne pretvori se u kretena, zapao u Californicationu...
..mozda je i ranije imao slicne serije, ne znam,bal sad se pojavio u dve!
Grinder, simpaticno ko voli njegovo izmotavanje i
You ,me and apocalypse-serija zbog koje i kuckam ovo koja je maximalna na svim poljima!!!
Odavno nesto ovako nisam video, da svaka scena vredi, da nema sekunde dosadnog i nepotrebnog u epizodi! Vr'!
Izasla i druga epka,sacu skidam....
..i cekam Kripletov (u)sud!

Albedo 0

Albedo 0

pogledah nove 2 epizode... iako sam bio polovično zadovoljan prvom sezonom, ispostavilo se da mi je serija ipak nedostajala

ima nekog šmeka, tiho se približila i osvojila me

ne postoji nijedna scena koju bih mogao da navedem da me je zgrabila, ali čitava serija generalno gledano stvarno jeste biser

ako ništa drugo, u 2. epizodi pojavljuje se Vil Ferel, i ne pamtim da je neko ovako dobro iskoristio Ferela! 8-)

Agota

počela je i peta sezona ahs ... kathy bates prejebala maju volk  :evil:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

eddie coyle

Pogledao prvu epizodu druge sezone Farga, ne vidim neki napredak u odnosu na prvu sezonu koja ni sama nije bila nista posebno, pilot prve suri ovo uzduz i popreko...

Inace, vratili se i francuski Les Revenants, izaslo par epizoda, jel gledao neko ?

mirkiekishka

Parks and Rec
Quote from: Ugly MF on 08-10-2015, 11:05:36
Rob Lowe mi je kao glumac koji voli da se glupira i pravibudalu od sebe, a da ipak ostane faca i ne pretvori se u kretena, zapao u Californicationu...
..mozda je i ranije imao slicne serije, ne znam,bal sad se pojavio u dve!