• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

DEMON: THE FALLEN

Started by Nyarlathotep, 07-05-2003, 01:58:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Nyarlathotep

Auuu, jutros mi je postom stiglo ovo prokletstvo. Klasican White Wolfov tehnicki sistem, samo prica je nikad bolja. Mnoogo sjebano i morbidno.
Da je neko igrao, ili bar citao core rule book?

Mnogima dugujem jos onaj KULT, ali i ovo mi izgleda mnogo dobro...
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Melkor

Samo ti javljaj kako je - mozda se i nadjemo jednom :?:  (bez ironicnog pomaka)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Nyarlathotep

He, he, nismo losi. 26 pregleda, a nista da se vidi.  :lol:

Uff, ni sam ne igram vec neko vreme.  :(

Ono za KULT  :evil: (ili za bilo koji drugi sistem) svakako i dalje vazi. Vi ste mi prva sledeca ekipa koju cu da vodim.

Samo da se iskobeljam iz sopstvenih tripova i obaveza....
samo.....  :(

Melkor

Vec nas zamisljam :roll: : za nekih 50 godina sedimo u Zori i rolamo Kult. Svi smo penzosi pa se ima vremena. :P  Likove nazivamo pa saborcima iz Laze koji su podobijali srcane udare u periodu od 29 - 41 godine zbog silnih obaveze. :|  Za susednim stolom sede klinci iz Laze i pazljivo slusaju ne bi li culi poneku anegdotu od ljudi koji su licno poznavali Bobana, ABN-a, Zivkovica, Micu itd...  :shock: Mi ih naravno bezocno lazemo, pogotovo Spajder ako dozivi... :o  Lepa slika, zar ne?  :D  :!: :D
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Petar Severni

30 cm (with a vengeance!)

Nyarlathotep

Moze, moze... kao penzosi da igramo privatne detektive, acid drum 'n' bass DJ-eve, nekrofile, okultiste, pisce, reditelje, sve ono sto nismo uspeli da postanemo tokom zivota.
Moze, moze...

Melkor

Nego, ima li i pedofila u toj igri?

Nyarlathotep

U KULTU igras coveka. A covek je najsjebanija zver. Mozes da igras sta god hoces, ama bas bilo sta.
Izmislis licnost koju mislis da mozes da lepo roleplay-ujes i pustis da te voze uzasi. Nema ovde onog: Vadim moj two handed axe isaran runama, dok desnom rukom bacam lightning ball, a levom nogom lomim kicmu mom nevernom bratu. Pritom stojim na lesini zmaja kog sa roknuo pre dorucka.

Ovde je sve pipavo i sjebano.

Drugim recima, mozes da igras pedofila, samo lepo bi bilo da sa tim prestanes posle sesije.  :evil:

Melkor

Ok, onda nesto manijakalno i psihoticno - sa tim ne moram da prestajem :evil:  

Hoces li biti slobodniji posle ispitnog roka ili bezis iz grada? :o

Nyarlathotep

Bicu u BG-u, uglavnom.
Mozda cu se spustiti do crnogorskog primorja na 10 - 15 dana (imam dole rodbinu), ali bicu uglanom u BG-u.
E, leto je sjajno da se rola, samo da se svi skupimo....

pozd.

Nyarlathotep

Lurd

Sjajan post: mistican, tajanstven, pomalo ezoterican i obilato sadrzajan. :wink:

Nego, ovo sa igranjem pedofila je sjajno. Ali, pravo pitanje je da li bi imao stomak da ga vodis do kraja, a da lik ne dozivi u jednom trenutku neku transformaciju ili da ne bude zatvoren ili nesto slicno.

'Ajde, ako te ne mrzi kako bi ga zamislio i sta bi radio sa njim? Da li bi bio u svojoj standardnoj zivotnoj "rutini"? Ma, ne mogu da zamislim da neko ima takav stomak da takvog lika vodi do kraja!
My trees...They have withered and died just like me.

SANdMAN

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"'Ajde, ako te ne mrzi kako bi ga zamislio i sta bi radio sa njim? Da li bi bio u svojoj standardnoj zivotnoj "rutini"? Ma, ne mogu da zamislim da neko ima takav stomak da takvog lika vodi do kraja!

sho je to problem? pedofil je inklinacija, ne rasa ili struka. treba samo pazljivo izabrati lik bas u standardnoj zivotnoj "rutini" i kraj (svrsetak) nije tesko zamisliti:

PRIHVATI KRUCIFORMU, DETE, I SPASI SEEEEEE... UH, AHHHH... dobro je bilo, sad 13 puta Ocenas...  :evil:  :evil:  :evil:

Lurd

Ja opet kazem da terba imati stomak pa zaista odigrati takvog lika. Naravno, ako si igrac koji se unosi u svoje karaktere, kao ja, npr.

SANdMAN

well Lurdusami, suicide is always an option...  :lol:

Melkor

Paaaaa sad, imas bolesne, malo vise i malo manje bolesne pedofile. Ne moram da rolujem nekog ko ce actually spopadati decu po vrticima ili jaslicama, mada i mogu :evil:  Nije problem Lurd, ne znas ti sta sam sve igrao u zivotu. A, ako se bas toooliko unosis u svoje likove, brother, you got some serious issues :twisted:

Nyarlathotep

Igrati pedofila? Naravno da je izvodljivo, i to do kraja.  :lol:  Nije frka, jer tokom igre akcenat sigurno nece biti na fatanju slatke decice.. biti pedofil je seksualno opredeljenje lika, a ne njegova poenta u frp kampanji. Sto se tice KULTa, ak uhvatite vremena da jurite decicu, ja cu vas rado voditi i te delove, samo se plasim  da ce pre neko juriti vas.  :evil:

Pravo pitanje je: Da li bi neko mogao da igra nekrofila do kraja?  :?  Tu treba imati opasan stomak, pogotovo ako vam ja vodim (zajedno sa svim mojih realisticnim cepidlacenjem i bolesnom mastom).

Ne znam da li je neko od vas igrao VAMPIRE: THE MASQUERADE? Ja sam ga vodio godinama.  :wink:  Mozete li da zamislite kako su se osecali neki od mojih igraca (ortaka) kada su se ujutro (u frpu) probudili umotani u creva i iznutrice devojke koju bi kresnuli prosle noci?
LSD + glad za svezom vrelom krvlju + bolestan apetit gamemastera = moze svasta da ispadne.

Toga vec nema u Demon: The Fallen-u. Tu ste od starta zajeban baja star par hiljada godina, koji je zarobljen u telu relativno izopacenog smrtnika. U igri su velika pitanja, kosmicke zavere, a vi ste previse mocni da bi se cimali jurenjem decice. Mnogo ste zajebani i mozete da izlecite sve komplekse koje ste stekli (ako ste ih stekli) dugogodisnjim frpovanjem gde su vam se razno-razne demoncine najeb*le familije. Sada je vreme da i vi uzvratite po smrtnicima, i po ostatku World of Darkness-a. To je igracki osecaj u Demonu...

Melkor

Pa sta cekamo?
:!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Nyarlathotep

Mislis li  na Demon: The Fallen?
Ili na KULT?

Melkor

Cepidlako :!:  Umesto da se ugledas na mene, sirom otvorenih vidika, demokratski nastrojenog koji je za to da se relaxiramo igrajuci Fallen u pauzama Kulta :twisted:

Salu na stranu, nadam se ozbiljnoj ekipi koja nece sve shvatiti kao puko zezanje jer ako jos jednom cujem recenicu tipa : "Pa sta, to je samo igra", ima da upucam doticnog. A uz ekipu dobrih i ozbiljnih igraca ne pravim PREveliko pitanje oko izbora sistema. :wink:

Lurd

Quote from: "Melkor"nadam se ozbiljnoj ekipi koja nece sve shvatiti kao puko zezanje jer ako jos jednom cujem recenicu tipa : "Pa sta, to je samo igra", ima da upucam doticnog

A onda kaze:

QuoteA, ako se bas toooliko unosis u svoje likove, brother, you got some serious issues

Pa ko ovde ozbiljno shvata sta? Cini mi se da ti i moja 12 gauge imate jedan intiman razgovor. Veceras?

Salim se, naravno. Ali ja zaista poznajem malo ljudi koji su u stanju da odigraju zlocu do kraja, a kada covek igra bolesnika (ja ipak mislim da je pedofilija bolest a ne seksualno opredeljenje), narocito takvog...mislim da je potreban stomak, debeo stomak (tu se onda kvalifikujem, ali nisam na to mislio).

Ljudi koji ne izadju iz "klozeta" obicno su jako nesrecni i napeti i sta ti ja znam, a ako je u ovom slucaju izasao, to znaci da je debelo zastranio a to vec mora da ima uticaja na njegove akcije. Zar ne?

Nyarlathotep

Pedofilija jeste bolest, naravno. Kada sam o njoj ogovrio kao o seksualnom opredeljenju - mislio sam o njenom uticaju na sam roleplay. Hteo sam da kazem da to sto je neko pedofil, ili gerontofil poptuno nebitno kada vam neko isisa dva litra krvi iz organizma, ili kada se neko poigrava otvorenim operacijama na vasim nervima. Demon kog ste malopre prizvali i ne brine bas o tome da li vam se dize na deckice u soknicama, on trazi odogovore ili nesto drugo, malo bolnije.
Ako je ovaj nas fizicki svet samo puka iluzija (govorim o KULTU) koja je tu da smrtnicima zamaze oci i odvuce ih od vaseljenske istine, i u njemu naletite na ko-zna-kakve transcendentalne bolestine koje jedva cekaju da se nahrane vasim bolom, nije frka ako opalite koje detence.