• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

SIMERIJANAC

Malo je to za ovakav potencijal.Za koju godinu ja ga vidim kao ministra kulture.
A od eventualne akcije sa objavljivanjem kompromitujućeg materijala o Rastkovom loženju na serijske ubice na blogu ne bi bilo efekta,jer nijedan od medija to ne bi hteo/smeo da objavi.Mislim,objavili bi kao što su objavili Trajkovićevu fotku kako navija za svog klinca na tekmi.

Son of Man

Odicno, to se trazi... :|

Джон Рейнольдс

Nisam ni mislio da se ta priča o serijskim ubicama plasira medijima. Zašto bi malom kretenu bilo ko odavde pravio dodatnu promociju? Nego čisto da ostane zabeleženo u sajberspejsu (van Sagite). Mali se loži na američke predsednike, NATO i serijske ubice. Zaključak se nameće sam, ali ipak ne moramo ga turati pod nos svekolikom pučanstvu.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

Джон Рейнольдс

Quote from: Son of Man on 29-04-2010, 12:59:12
Rejnoldse brte, dodjes mi soma  8-) :

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com/2010/04/rastko-pocesta-i-ja.html

Buh-rate!!! Otkino si ga!

Vidimo se ovih dana, sto posto. Onaj deo sa ljubomorom ti je vr'!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

pa cekaj, oces da kazes da mi nije krivo ?  :(

krivo mi bre, zamisli takvi objavljuju knjige, pa onda oni jarani iz Valjeva, pa Selic, pa ovaj pa onaj...  :x

akhnaton

If someone wants to adore killers, it is always better to adore western killers, they have a style in it. Eastern (should I say trefinger) killers have no style in it. All of them looks like a pigs with beards.  :evil:
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Джон Рейнольдс

Sine, ako ćemo pravo, pola foruma te ubeđuje da one tvoje anegdote iz života iskompiliraš i da ti objavljivanje ne gine. I to na Sagiti, od svih mesta, ne na forumu koje se bavi kukičanjem i makrameom. Predlagao sam ti da napišeš i roman o pank i HC sceni. Kad mogu hiphoperi, što ne bismo mogli i mi da imamo svoje?

Dakle, tebi je u zvezdama napisano da treba da objaviš nešto, ali da bi objavio nešto, treba to prvo da napišeš.

#Τζούτσε

Son of Man

Mlad sam ja jos, a i sad je Rastko u zizi  :|

Ghoul

maly creepy paticvrk je dobio ozbiljnu čvrgu od čika Sona.
avaj, neće je ni osetiti.
zapravo, ne bi me čudilo da u nekoj bliskoj budućnosti i ovaj tvoj napis na blogu izađe na B92 VESTIMA kao još jedna ilustracija tih što prete 12-godišnjaku, zajedno sa imenima, adresama i policijskim nadzorom za sve nas koji smo ovde komentarisali!
u neke stvari se ne dira!
https://ljudska_splacina.com/

Джон Рейнольдс

U Sindžinom tekstu nema ni P od pretnji. Odmeren tekst, a takvi su najopasniji. Dok bude brisao debilne komentare (ako ih bude), biće sve OK.

#Τζούτσε

Son of Man

za sad niti jedan komentar nisam odbacio, ne verujem da ce takvi da komentarisu, mada ko zna...

Son of Man

You might also like: Šok Koridor - Zlostavljanje dece (2005)   :shock:

xrofl

džin tonik

vec vidim novi naslov na bbc-u: srbi lincuju dete koje se usudilo misliti.

Ghoul

Quote from: zosko on 29-04-2010, 14:21:15

bojim se da ova fotka demantuje glagol 'misliti':

Son of Man

Jel ti poznat lik pod nikom top, dal je komentariso nesto kod tebe na blogu ?

Poslo je jedan debilan komentar gde je i tebe pomeno, ali sam ga odbio naravno, al mi se cini da je neki olos sa Sagite pa te zato pitam...

džin tonik

ocigledno se ceslja po modi iz vremena hitlera; znaci postoje velike sanse da opet promijeni uvjerenja i postane sljedeci srbski el prezidente.

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Son of Man

Ako ga budu preneli to ce biti samo u fazonu, evo jos jedan desnicarski napad na wunderkinda, na buduceg predsednika Srbije  :lol:

SIMERIJANAC

Šaper i Krstić garant pripremaju slikanje Lepog Bore sa Rastkom i Milom.
Slika bre za početak Dnevnika i naslovnice svih novina.

Bobby Peru

Korektan je. Ma nije ni bitno šta prenesu...Pametan čovek će da provali razliku između desničarskog i ljudskog i ukaza i napada...Plašim se samo da će ga, na sve ovo što je od njega postalo (što mu samo trenutno jako godi),dalja medijska promocija potpuno sjebati kao ličnost...Žao mi malog, jbg...a i frka mi od OMENa xD A ti bi Sine stvarno treb'o da kompiliraš te priče iz života...pridružujem se "ubeđivanju"!

Son of Man

Dojavili mi drugari da je neko postavio link na rastkov wall, ali mu je nalog posle toga jednostavno nestao sa fejsa, koincidencija ?  :idea:

Son of Man

QuoteReport dugme radi posao. Prijavili ga ljudi centrali da je maloletan a to je protiv pravila facebooka. A taman se radovao sto je skupio 1000 prijatelja i to mu je bio zivotni uspeh.
:shock:

xrofl

Bobby Peru

Dura lex, sed lex xD :D ...a možda samo ne da na se' :D

Son of Man

ma otvorio je novi gde kuka i moli ljude da pisu peticiju da mu se vrati nalog  :evil:

Koja zajebancija danas od jutra, poodavno nije bilo ovakvog cirkusa  :|

Bobby Peru

Cyberžureza :D ~ Mora ga eduem na tom novom...da budem u prvih 'iljadu xD

Son of Man

sandjama

sinko kapa dole, sjajan tekst.
ovo je strasno - dete od 12 godina 'oce da se proda, dete od 12 godina karijerista, dete u odelu i kravati... al' nije ono jadno krivo...
onaj bestidni bbc-ev tekst necu ni da komentarisem...
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Event Horizon

Quote from: Son of Man on 29-04-2010, 12:59:12
Rejnoldse brte, dodjes mi soma  8-) :

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com/2010/04/rastko-pocesta-i-ja.html
nego, da se ne uobraziš ti nama: ovo je vrlo, vrlo dobar tekst, ozbiljan, orginal.
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Bobby Peru

Nek se "mala  uobrazi" i krene da piše na papiru!~ :) :)

Son of Man

Tekst priznajem jeste dobar, ono, bas mi doslo, al nema sanse da bi ga napiso da mi Rejnolds ne dodade gasa. Jebiga, ja sam ti ko jugo, uvek mi treba neko da me malko pogura...ili bar neka nizbrdica...

A sto se tice ovog kukanja oko objavljivanja, to se ja malo salim, razmislio sam dobro i skonto da nemam zivaca ja za to, jer treba to posle promovisati i egzibicionisati se, a ja nema sanse da bi mogo rec da beknem pred bilo kakvom publikom...ostajem andergrand...do daljnjeg...igram za raju...

Ghoul

pošto te svi fale, sine, ja mora da primetim da si stvarno govedo što o ovome nisi pokrenuo zaseban topik, nego si hajdžekovao OVAJ!
:(

Son of Man

Mogu Boban ili zakk ovo da izdvoje u novi topik, to nije problem a ?  :idea:

Meho Krljic

Ja, sa svoje strane mogu da primetim da je nejasno zašto iko troši vreme na raspravu o tome šta jedan dvanaestogodišnjak misli...

Event Horizon

mislim da nema potreba da se odvaja, pustite dečkića da odraste na miru, ako se svi slažemo da je ne-vredan pomena xnerd
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

džin tonik

e da ne bi! nemojte sad ostati nedoreceni! ZLO treba saseci u korenu!

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 29-04-2010, 15:46:46
Ja, sa svoje strane mogu da primetim da je nejasno zašto iko troši vreme na raspravu o tome šta jedan dvanaestogodišnjak misli...

Because it's fun! :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: Harvester on 29-04-2010, 15:51:41
Quote from: Meho Krljic on 29-04-2010, 15:46:46

Because it's fun! :!:

because it's B92 NEWSWORTHY!
i zato što je dekadentno on so many levels!

Loni

Quote from: Ghoul on 29-04-2010, 14:31:23
Quote from: zosko on 29-04-2010, 14:21:15

bojim se da ova fotka demantuje glagol 'misliti':

Oho ho i tivi znate za malog srpskog vunderkinda iz Vašingtona?
Ja sam ga upoznao uživo.

Evo kako je to izgledalo.
Pozvao me na fejsbuku virtualni prijatelj, kog nikad nisam video, ali kome se dopadaju moji politički stavovi da dođem na promociju njegove knjige u dom omladine.
Ja pristah.
Odoh tamo i videh dvojicu u sakoima. Jedan je otprilike moj vršnjak (trideset), a do njega dečak.
Obratih se vršnjaku i rekoh: - Ćao. Ti si sigurno Rastko Počesta,
da bi mi on rekao: - Ne. On je.
I pokaže mi ovoga dečaka.
I ja još jedna gospođa i gospodin u publici bili su šokirani!

Reč je o malom vunderkindu, Srbinu, koji s porodicomživi na relaciji Vašington-Beograd.
Ima 12 godina i skupljao je anegdote o svim američkim predsednicima, koje je pretočio u knjigu.

Na promociji su govorili njegovi nastavnici. Pored pohvala, pričali su o tome da Rastko ipak treba da uživa u detinjstvu.
Onda je njegova majka došla i rekla:
- Znamo svi da treba uživati u detinjstvu, ali šta ćemo kad pri odlasku na letovanje, Rastko dovuče i još jedan ceo KOFER knjiga. I tu mu bude malo. Moramo da mu izađemo u susret.

Sve u svemu ŠOK!
I meni danas bude čudno kad vidim da se dvanaestogodišnjak na raznim fesbuk grupama raspravlja na temu nezavisnosti Kosova, opredeljenju ka socijalističkoj ili neoliberalnoj ekonomiji ili delima Dobrice Ćosića (Mali je inače gotivio BK Vučo, ali joj ne oprašta lošu kritiku dela Dobrice Ćosića), ali šta ćeš...

Ne treba ga sputavati.

Ne razumem se u vunderkinde tog tipa. Ne znam kako njihovi umovi funkcionišu kasnije. Znam za jedan tužan slučaj, ali to valjda nije pravilo.

Eriops

Sone, Kajzer Sone je dao najbolji odgovor  :).
Oće ko da se kladi, da će mali uskoro biti u Utisku nedelje ?

Meho Krljic

QuoteNe treba ga sputavati.

Treba ga sputavati. Inteligentnost i načitanost nisu isto što i zrelost. Roditelj je odgovoran za dobrobit svog deteta a surovo izlaganje surovoj javnosti nije na njegovu dobrobit.

Son of Man

Ocigledno roditelji (keva) misle da je njihovo dete zaista wunderkind, ko Tesla il taj neki rad, pa mu nista ne brane, jer da su neki OK roditelji skinuli bi ga sa neta da ga zastite od ovog uzas (pa i od ovakvih kao sto sam ja)...

Ali nema gore stvari nego kada roditelji istripuju, setite se onih dokumentaraca o malim misicama, koja je to zloupotreba, gde roditelji preko dece plasiraju svoje tripove, uostalom svi smo gledali Little Miss Sunshine...

Son of Man

Izbor za Rastkovu shvalerku :

Loni

Ma keva, koja je inače advokatica je rekla da je pokušavala da ga skine s neta, ali nije uspevala. Pa šta će žena? Ne može da se svađa sa sinom, željnim znanja.  Ne može da mu pakuje u kofer za more monopol, riziko i Mikijeve zabavnike, ako bi on da čita sabrana dela Dobrice Ćosića i sociološke studije.

Mali jeste vunderkind. To je fakat, ne neka prenaduvana priča.

Trenutno je na nivou uučavanje dubine određenih problema, ali ne i sposoban da uoči nijanse na zidovima problema.
 Kad uskladi sve dimenzije sagledanja stvari, što nećemo čekati dugo, biće sve ok.

Ja ću ga u svakom slučaju, videm li da ga neko grubo napada na fejsbuku, štititi.
Ne mogu da dozvolim da se neko iživljava nad detetom.

Vampirella

Quote from: Son of Man on 29-04-2010, 12:59:12http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com/2010/04/rastko-pocesta-i-ja.html

Sinkec, ti ocito ne razumijes sto je to privatna poruka. To je poruka koja je namijenjena iskljucivo osobi kojoj je poslana, u ovom slucaju, tebi. Da je Rastko htio s drugima podijeliti razmisljanja, ponude upucene tebi, vjerojatno bi to na forumu ucinio i sam. Sumnjam da si trazio (i dobio) njegovo dopustenje da vasu korespodenciju objavljujes na blogu.

Rastku kapa dolje sto je pod svojim punim imenom i prezimenom objavljivao svoje stavove (ma kakvi oni bili), i tu na ovom sugavom Balkanu, gdje se, eto, i 12-godisnjim djecacima prijeti.

Meni se osobno mali ne svidja (nevezano za njegove stavove). Mislim da je ostrascen, a to je najgora moguca osobina osobe koja bi se htjela baviti historijom. Ako je u roku od godine dana presao onaj ekstremno daleki put od desnice do levice, sto ce biti iduce godine? Pohvalno je sto ga zanimaju neke druge stvari od bjesomucnog igranja igrica na internetu, ali politikom (politikanstvom?) se ne bi trebala baviti djeca od 12 godina, jer im nedostaje ono sto je Meho izvrsno primijetio, a to je zrelost.
Satan my master.

Vampirella

Quote from: Lomljavina on 29-04-2010, 15:56:34
...skupljao je anegdote o svim američkim predsednicima, koje je pretočio u knjigu.

Sto je sljedece? Mitovi, legende? :?

EDIT: Ona americka zastava stvarno bode u oci... Majko mila! :(
Satan my master.

Son of Man

Naravno da razumem sta je to privatna poruka, ali ovde se radi o stetocini koja se sama namestila da bude maltretirana, dakle o klincu koji se lazno predstavljao i takav penal se ne propusta...uostalom ja sam poznat po tome da udaram na slabije od sebe, pa nisam lud pobogui da objavim PM nekog ko je jaci od mene, posle dobijem batina.  :roll:

I pored svega toga, nigde ni u kakvom zakonu ne pise da ja ne smem da objavim sadrzaj privatne poruke, to vise spada u domen morala, a ja sam sa moralom poodavno raskrstio...molim lepo...

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Vampirella

Quote from: Son of Man on 29-04-2010, 16:43:10...ali ovde se radi...

Bez obzira o kome se radi.

U redu, kazes da si amoralna osoba, ali se barem iz sebicnih razloga sjeti one stare: Nemoj raditi drugome ono što ne želiš da taj drugi radi tebi.

;)
Satan my master.

Meho Krljic

Ja veći problem vidim u tome što Son of Man uopšte troši vreme da razotkriva i polemiše s nekim  ko ima dvanaest godina