• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

Quote from: SIMERIJANAC on 13-10-2010, 21:30:50
:shock:  :lol:

Zaseda Savet za nacionalnu bezbednost

i gdje je sad anđela da priča kako ono u nedelju nije bilo pitanje nacionalne bezbednosti?

angel011

Italijanska agencija je u ranijem izveštaju prenela da je zbog krađe patika u sportskoj prodavnici u Đenovi juče uhapšen Miloš Petrović i da treba da bude izveden pred sud.  xrofl
We're all mad here.

Albedo 0

SIMERIJANAC

Evo najnovijeg bisera sa Dnevnika:

Iza nasilja 10. oktobra stoje monopolisti kojima su odlučnim merama države protiv kriminala, žestoko uzdrmane pozicije.

xrofl

Cornelius

Le Iene - Imitazione Di Ivan Bogdanov -

13/10/10 ILARY BLASI - PAOLO KESSISOGLU - LUCA BIZZARRI

Le Iene - Imitazione Di Ivan Bogdanov - 13/10/10 ILARY BLASI - PAOLO KESSISOGLU - LUCA BIZZARRI
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

angel011

xrofl

I treba ismejati te budale...
We're all mad here.

Albedo 0

HOOLIGAN SMOKESCREEN

Влада Србије донела је данас одлуку о продаји 51 одсто акција предузећа "Телеком Србија" преноси Танјуг

Naučite više, jebali vas huligani...

SIMERIJANAC

Čekaj,to se kao nije znalo?
Meni je i od toga, i od parade, i od puštanja ubice srpske dece Jurišića iz zatvora,mnogo strašnije usvajanje sramne skupštinske Rezolucije o tzv . osudi zločina nad Srbima i to što ćemo uvoziti mleko.

Albedo 0

znalo se, nije se znao tajming. A lud narod se raspravlja da li podržava huligane ili ne...

Prodali su prehrambena preduzeća i poljoprivredno zemljište, prodali su izvore vode, sad će prodati i komunikacije.

Srbija 15.10.2010. RIP

slavko

Upotpunjeno slikom marinca u uniformama i sa opremom na ulicama prestonice-Kakvu to sliku pruža?

Джон Рейнольдс

Ne glupirajte se, ljudi. I da nije bilo frke, zar mislite da bi vest o Telekomu prošla išta zapaženije? Da ne mislite da bi se neko pobunio?

Što se mleka tiče, tako treba. Salfordu su prodate mlekare, sad neka drmaju. Što se mene tiče, mleka i ne treba da bude da bi ova naša stoka malo došla k sebi. Mleko ne trošimo mnogo (ja uopšte ne), a orijentisali smo se na Nišku mlekaru i šta fali?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

SIMERIJANAC

Quote from: John Reynolds on 15-10-2010, 16:19:50
Ne glupirajte se, ljudi. I da nije bilo frke, zar mislite da bi vest o Telekomu prošla išta zapaženije? Da ne mislite da bi se neko pobunio?

Igzekli.
Uostalom,zna raja da im je to jedina šansa da prime plate.
Mene samo zanima šta će sledeće da prodaju.Ostali su još jedino javni klozeti.

SIMERIJANAC

Cornelius

SRBIJA, ZA KOJU DECENIJU:

Posle petnaest iscrpljujućih godina pregovora predstavnici misije MMF-a, predvođeni Ekremom Jevrićem, napustili su Beograd zadovoljni postignutim dogovorom sa ekspertskim timom Vlade Srbije i guvernerom Stankom Subotićem Canetom (koji se telefonski uključivao sa zaštićene lokacije), saopštivši da su se stekli uslovi za odmrzavanje radnika i penzionera, koji su još 2008. godine proglašeni budžetskim balastom i pohranjeni u zamrzivače PKB-a do okončanja pregovora.

U pisanom saopštenju delegacije Vlade, u kojoj su se osim Jovana nalazili i Milan, Stojan, Bojan, Raša, Gaša, Triša, Miša i Giša Krkobabić, navodi se da je Srbija sada još korak bliže priključenju Evropskoj uniji i da na tom putu imamo punu podršku Albanije, Republike Sandžak, Vojvodine, BiH, kao i Kineske autonomne oblasti Blok 70, koje se principijelno protive priznavanju Kruševca, Lazarevca, Lajkovca, Gornje i Donje Babušnice i Dedinja kao nezavisnih država!

Na konkretno pitanje novinara kada se tačno može očekivati prijem u punopravno članstvo EU, iz kojeg su u međuvremenu istupile Engleska, Nemačka, Italija, Francuska, Španija i još neke nebitne države, Jovan Krkobabić nije želeo da licitira sa datumima, baš kao što je svojevremeno savetovao i kralju Menelaju, nadajući se da će se to ipak poklopiti sa proslavom Dana mladosti, odnosno praznikom u čast trenutka kada je kao mladić u gudurama Švarcvalda šutnuo kamenčić ispod kojeg je potekao Dunav.

Predsednik, premijerka i ministar za infrastrukturu, Saša Popović, Lepa Brena i Ljubiša Buha Čume, svečano su otvorili 26 centimetara Koridora 479, poznatijeg kao "Grand magistrala", ne krijući zadovoljstvo što je posle osam godina, 14 miliona evra i albuma prvenca Milana Stankovića, koji će se deliti uz obroke u narodnim kuhinjama, završen tako važan projekat kojim će deca brže stizati do audicija za ministra kulture u "Zvezdama Granda" i šansi da ospore Darvinovu teoriju evolucije u "Farmi", "Velikom bratu", "Trenutku istine", "Menjam ženu, decu, bubreg...".

Jači na delu nego rečima, ministar infrastrukture nalupao je šamare okupljenima... eto, onako - iz navike, od radosti...

Nedaleko odatle ministar odbrane i društvene samozaštite od virusa, Tomica Milosavljević, u pratnji načelnika Generalštaba Sonje Biserko, obišao je pripadnike oružanih snaga u rejonu karaule "Niška banja", uverivši se da je situacija na državnoj granici sa Kosovom zadovoljavajuća i da nema mesta zabrinutosti roditelja čija deca s ponosom služe u gvozdenom puku "Dragan Šutanovac", opremljena najsavremenijim borbenim sredstvima za uklanjanje kamenca, nečistoće s emajliranih povšina, prašine, pa čak i fleka od bojica i plastelina kojima se služe u svakodnevnim zadacima očuvanja teritorijalnog suvereniteta i integriteta domovine.

Patrijarh srpski gospodin Boris, uz sasluženje episkopa naprednjačkog Tomislava i igumana manastira Svete trojice u Vladi, arhimandrita Ivice, služio je moleban za uspeh 34. rezolucije podnete Generalnoj skupštini UN, kojom se zahteva da se Kosovo i Metohija hitno vrati pod okrilje Srbije (ako se Albanci ne ljute) i da srpske svetinje u nekadašnjoj južnoj pokrajini ubuduće obezbeđuju nindže, koje je monah Aleksandar, veliki podvižnik u gladovanju, tokom nedavne posete Japanu privoleo da dođu u Srbiju i pridruže se naprednjačkom bratstvu.

Iz patrijaršije u Krunskoj saopšteno je i da će poglavar Srpske pravoslavne demokratsko-koalicione crkve u najskorije vreme obići manastire i enklave na Kosmetu u okviru virtuelne ture, adaptirane za korisnike društvene mreže Fejsbuk, a uskoro dostupne i na CD-ovima uz pakovanje 100 kila deterdženta za izbeljivanje veša, obraza, biografije i porekla imovine.

Što se vremena tiče - krajnje je...

Talas hladnih štrajkova s Mediterana usloviće slabu padavinu kadrova, što sasvim sigurno neće uticati na eventualni pad vlasti, tako da se ne očekuje značajniji porast pritiska koji bi pogodovao stvaranju klimatskih uslova za prevremene parlamentarne izbore.

Mestimična oblačnost opozicije rezultiraće manjim protestima, koji će više izgledati kao letnji pljusak negoli oluja.

Pridržavajte se saveta lekara i izbegavajte preterano izlaganje životnim potrebama...

Hroničnim bolesnicima se preporučuje - da umru i prestanu da opterećuju državu svojom bahatom potrebom za lekovima koje ne mogu da priušte i kojih će, uzgred, biti sve manje u prodaji.

Toliko za ove vesti - hvala na pažnji i prijatno!
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Alexdelarge

Quote from: Albedo 0 on 15-10-2010, 14:37:26

Влада Србије донела је данас одлуку о продаји 51 одсто акција предузећа "Телеком Србија" преноси Танјуг

prodaja lelekoma je sjajna vest. ionako tamo sede ladolezi sto nista ne rade, a zgrcu masne novce.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

mac

Kako će sama prodaja to da promeni? Ako država sad ne pritegne Telekom onda će se taj novac sad samo gomilati na nekom drugom mestu unutar firme.

angel011

Quote from: John Reynolds on 15-10-2010, 16:19:50

Što se mleka tiče, tako treba. Salfordu su prodate mlekare, sad neka drmaju. Što se mene tiče, mleka i ne treba da bude da bi ova naša stoka malo došla k sebi. Mleko ne trošimo mnogo (ja uopšte ne), a orijentisali smo se na Nišku mlekaru i šta fali?

Kod mene u kraju ujutru stigne mleko, i bivalo je da ga odmah razgrabe da bi pravili zalihe, pa ga kasnije u toku dana ne bude.

Sad su se, izgleda, malo smirili.

Ni mi ne trošimo mnogo mleka, samo malo za kafu.
We're all mad here.

Meho Krljic

Nisam siguran da je prodaja Telekoma razlog za paniku, ali ni za oduševljenje. Telekom odavno nije baš takav strateški aset kakav je bio kad nije postojala konkurencija. S druge strane, od nove godine kreće odmrzavanje penzija i plata u javnom sektoru, taj inflatorni udar će prodaja telekoma da malo kompenzuje, ali stvarno se postavlja pitanje šta posle...

pokojni Steva

Kako šta posle? Pa EPS.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Джон Рейнольдс

Quote from: Meho Krljic on 15-10-2010, 20:01:40
ali stvarno se postavlja pitanje šta posle...

Žika je pre neki dan izneo rešenje. Nacionalizacija... nečega.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Loni

Na koju foru je Telekom Srbije većinski vlasnik mobilne telefonije R.Srpske,
a ovamo prodaje deo svoje telefonije?
Nelogično mi da imaš love za kupovinu strane, al' ne i za održavanje domaće telefonije?

Meho Krljic

Pa nije stvar u nemanju para. Stvar je u tome da su telekom srpske kupili baš da bi imali veću vrednost kad dođe vreme da se prodaje kontrolni paket našeg Telekoma. Telekom je prilično uspešna kompanija koliko umem da procenim (kako i ne bi kada su do pre par godina imali apsolutni, a do prošle godine faktički monopol) a sada verovatno i jeste dobar trenutak za prodaju jer je konkurencija konačno počela da uzima primetan deo market sharea. Da budem iskren, ja nemam sasvim izgrađeno mišljenje o tome treba li ovakva preduzeća prodavati ili ona treba da ostanu u vlasništvu države. S jedne strane, zašto bi ih država posedovala kada je jasno da će drugi biti bolji menadžeri - videti kako je Telenor preporodio Mobtel i svi, i korisnici i akcionari imaju koristi od toga - sa druge strane, znam da se Britanci žale da je kvalitet usluge opao otkada je njihova država privatizovala BT i železnicu. Tako da, morao bih da čujem argumente ljudi potkovanijih u ekonomiji od mene pre nego što donesem jasniji stav. Ali, ne mislim da je prodaja Telekoma nužno katastrofa, pogotovo jer on nije strateški resurs kakva su neka druga preduzeća koja nemaju uporedivu alternativu (na primer EPS). Ali baš primer EPS-a pokazuje i sve mane državnog monopola u jednoj oblasti (kao što smo videli i kod Srbija Gasa, uostalom) - naravno, još uvek uživamo u relativno niskoj ceni struje jer država EPS tretira kao socijalnog davaoca u određenim momentima, ali sa druge strane, EPS je surovi gubitaš i to najpre zato jer mu ne plaćaju veliki potrošači - toplane recimo - mahom takođe državne firme sa kojima se na kraju dug prebija kroz ustupanje akcija što je klasična farsa - ni jedna od tih državnih firmi nema propisno tržišno utvrđenu vrednost tih akcija pa su ta prebijanja jedna virtuelna razbibriga. Pošto je EPS, jelte, gubitaš, onda su i ulaganja u infrastrukturu, ali i druge oblasti nedovoljna a onda je i snabdevanje strujom takvo kakvo je, neretko neadekvatno.

Ono što je zanimljivo pitanje je koliko će akcija biti deljeno građanima i koja će biti njihova vrednost.

Albedo 0

pa sve se prodaje, i Telekom Srpske i ostalo...

scallop

Telekom nije strateška institucija, te s te strane i nije neka šteta. Šteta je što se u našoj zemlji najviše para cedi iz telefonanisanja. EPS je drugo pitanje i s tim se nije zezati dokle god kod nas socijalni faktor može da rešava jedino država. Eto, na primer, pitanje grejanja u Loznici (ako je to Loznica). Oni nemaju grejanje jer je deo sistema grejanja (pozicioniran u bivšoj "Viskozi") privatizovan i vlasnika boli dupe što građani neće imati grejanje. A građani mahom i plaćaju grejanje, mufljuzi "javnog sektora" ionako ništa ne plaćaju. Treba uzeti u obzir i pitanje grejanja u Kaliforniji koje je najveći problem u SAD upravo jer ga kontroliše kompletno privatni sektor. Dakle, tamo gde nema ekonomskih socijalnih problema lako je forsirati privatan kapital.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

ne bih rekao da nije strateška institucija, jer to nijedna ozbiljna država ne prodaje.

Plus će razgovori između Srbije i RS biti kao inostranstvo.

A onaj ko kontroliše komunikacije među Srbima može te podatke i zloupotrebiti.

scallop

Quote from: Albedo 0 on 16-10-2010, 14:07:43
ne bih rekao da nije strateška institucija, jer to nijedna ozbiljna država ne prodaje.

Da mi navedeš neku od tih "ozbiljnih" država? A komunikacije se već kontrolišu i - zloupotrebljavaju. Ne misliš, valjda, da se ne zna koje ovde "politkor", a ko "neprijatelj evrointegracija"? :evil:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

angel011

Nisu li Srbija i RS inostranstvo, pa je normalno da se i razgovori tako tretiraju?
We're all mad here.

scallop

Nije. Srbija je, po Dejtonu, garant RS.

Albedo 0

Вести су пуне прича о великим хапшењима, доста људи је у затвору, вође патриотских организација су први на листи,а ви се сада кријете и нисте у својим кућама?

– Да, сви лидери покрета, Миша Вацић, Игор Маринковић и ја смо сакривени у илегали као комунисти тридесетих година због најава репресије од стране режима и чекамо шта ће се догодити, са свих страна долазе најаве да ћемо бити ухапшени, око 15 наших чланова је ухапшено и према њима је примењена најгора полицијска тортура, пребијају се и терају да потписују лажне изјаве

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/pokusaj-puca-ili-generalna-proba.html

Meho Krljic

Quote from: Albedo 0 on 16-10-2010, 14:07:43

Trebalo bi navesti šta smatraš ozbiljnim državama. Britanija je svoj odavno prodala.

Albedo 0

strancima?

Uostalom, za Britaniju se obično kaže da je kod nje najveći kapitalista sama britanska vlada, sa najvećim vlasništvom.

Tako da je pitanje koliko su oni privatizovali a koliko ne. A važan je odnos unutar čitave privrede.

Meho Krljic

Šta je pitanje? Od 1991. Britanska država poseduje svega 21,8 deonica u BT Group.

Da li su prodali strancima? Pa ni mi ne moramo da prodamo strancima, mislim, dajemo oglas, pa ko se javi. Ako se javi Miško, i ako da najbolju ponudu, otići će njemu, cenim. BT Group je od devedesetih u džoint venčr aranžmanima sa Amerikancima, tako da... No, da ne bude zabune, kao i mnoge naše privatizacije i ova sasvim lako može da pođe po zlu, nije da ja imam nekog poverenja u naše, samo velim u načelu ovo nije katastrofa kakvom si je ti juče apriori predstavio. Naravno, ne tvrdim da se u katastrofu neće pretvoriti ali za sada je događaj neutralnog statusa.  :lol:

Albedo 0

nijedna izgubljena milijarda nije katastrofa. Kumulativno - jeste.

I Milošević je htio da privatizuje dio Telekoma (ne znam da li je na kraju to i uradio), nije u tome problem, problem je ko, šta, kako i zašto. Ne privatizuje se nešto što radi posao.

Meho Krljic

I to je pitanje za koje nisam siguran da li je odgovor tako prost. Privatizacija nečega što ne radi posao ti garantuje manji prihod od privatizacije, manje interesovanje ozbiljnih igrača itd. Telekom je, kako rekoh, sada u poziciji da mora da se bori za tržišni udeo sa Telenorom i VIPom (i SBB-om itd.) i ima smisla da se proda. Ali, neka neko pametniji od mene da neko informisanije mišljenje...

scallop

Mišljenje je: ne nateži se sa Albedom.

angel011

Izgleda da sam uspela da propustim podatak da su huligani u Đenovi zapalili albansku zastavu, pa sada Albanci protestuju.
We're all mad here.

Meho Krljic

Quote from: scallop on 16-10-2010, 19:08:35
Mišljenje je: ne nateži se sa Albedom.

:lol: :lol: Eh, sad... Kako bismo onda ispunili svo ovo vreme...

scallop

Lomljavina i Albedo mogu i sami. :lol:

Albedo 0

nije do natezanja... nije Britanija prodavala ništa zato što joj trebaju pare, ipak je Tačerovka imala ideološke a ne materijalne razloge za to, pa sprdali su se da joj je glavni saradnik ''ministar misli'' kako se već zvao, nije ni važno. Umlatili su par sindikata dok nisu dobili šta su htjeli, vjerovatno neku ''čistu makroekonomsku sliku''.

Danas se najjasnije vidi ono što su kejnzijanci predlagali krajem sedamdesetih, da bi stari sistem opstao ako bi se pravilno primjenjivala kejnzijanska filozofija, a danas vidimo da ova neoliberalna ima još gore posljedice.

Ja ću opet da podsjetim da je poljski ambasador (dakle ambasador najuspješnije zemlje iz istočnog bloka) rekao u sred Beograda da ni po koju cijenu privatizujemo ono što ne moramo. Konkurencija ne znači da država ne mora u njoj da učestvuje.

Meho Krljic

Da, pa ja i kažem da nemam sasvim izgrađen stav po ovom pitanju. Nisam upoznat je li neko bacio na papir procenu šta se dugoročno dobija a šta gubi privatizacijom kog javnog preduzeća. Doduše, kako već rekoh, ovde je više verovatno u pitanju to da se prodajom Telekoma kompenzuje odmrzavanje penzija i plata u javnom sektoru koje jreće od Januara, dakle, "prinudna" prodaja...

pokojni Steva

Trt mrt + tandara mandara broć.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Albedo 0

nije neka filozofija reći da nijedan preduzetnik ne dolazi da tebi pomogne, dakle govorimo o parama koje garantovano napuštaju zemlju. S druge strane može da stoji argument da ovako domaći političari nose kajmak, ali poenta je što je taj kajmak i dalje u zemlji, ovako ili onako, može lako da pređe i u poštenije ruke. Onda kada se iznosi profit, i to sa stranim vlasnikom koji je neminovan ako ovo čine zbog MMFa, više nema nazad.

Lord Kufer

Ovo je budućnost ljudskog roda, pa i srpskog... Totalna privatizacija.

http://www.good.is/post/the-1-billion-home-is-complete/

Джон Рейнольдс

Vrhunski tekst:

http://nasdvoje2.blogspot.com/2010/10/narusena-ravnoteza.html

Ne slažem se samo s ovim:

QuoteIako je dosta papira i reči potrošeno na pomirenje sa SPS, do faktičkog pomirenja dva pola nikada nije došlo

jer mislim da nekadašnji SK sasvim lepo funkcioniše ovako ponovo ujedinjen, sa Latinkinom frakcijom kao ekstremnim krilom, a u funkciji lažne opozicije.

#Τζούτσε

SIMERIJANAC

Izlječiva i neizlječiva bolest
Goran Babić | 17. 10. 2010. - 00:02h | Komentara: 0

Da je Erik Hobsbaum ovih dana ovdje, možda bi nastala i knjiga pod naslovom "Doba zabrana" jer je dugovjeki istoričar svoja djela naslovljavao po dominantnim temama epohe, a epoha u kojoj jesmo izgleda da ozbiljno nastoji da bude zapamćena po zabranama.

Malo je, naime, zemalja u kojima se u petak zabranjuje knjiga, a već u ponedeljak više navijačkih ili sličnih skupina.

Kako da se ne zabranjuju – reći će zabrinuti građanin – kad iz jednih i iz drugih provejava nacizam? To bi svaka demokratska vlast jednako tako sankcionisala, naročito kad se naoko pitoma ideologija prometne u neobuzdano nasilje. Uostalom, ovakve pojave nisu naš specifikum budući da se razne neonacističke inicijative odavno javljaju u razvijenim zapadnim državama.

Za razliku od brojnih analiza, koje se bave zabranama i sankcijama, nešto je teže dokučiti uzroke, ono što dovodi do nemilih scena. I kad se radi o posljedicama (zasad na sreću bez mrtve glave) analize se kanda libe da u prvi plan stave najvažnije – činjenicu da je zlo obuzelo nezanemarljive slojeve omladine. Nisam ljubitelj zabrana, budućnost je na strani mladosti te sadašnja zabrana (ako ostane samo na njoj) neće sprečiti sutrašnju reprizu do koje će sigurno doći budu li mladi i dalje bez perspektive.

Ako je sve ovo tačno (a jest), postavlja se pitanje – postoji li suvisla i pametna strategija u borbi protiv napasti ili se politika i njena akcija svode na pendrek i suzavac, na kraću i dužu robiju? Iskustvo drugih zemalja i sistema pokazuje da sila nije osobito efikasna kad su u pitanju uvjerenja i da nema te tamnice koja će zaustaviti onoga što je voljan dati glavu za ideju. Još je Isus, međutim, pokazao da se zlo pobjeđuje dobrotom, ali izgleda nažalost da dobro danas ne stanuje ovdje.

U ovoj fazi bolest je možda još izlječiva. Koliko sutra to više neće biti, a sutra se približava brže nego što mnogi misle.

Lord Kufer

Zlo se ne pobeđuje dobrotom već eksterminacijom.

Mark

Ne mogu da verujem, Srbija je ucestvovala u ratu u BIH!

QuoteOsim da je Ratko Mladić držao do mišljenja proročica, ratni dnevnik ovog haškog begunaca otkriva i daleko ozbiljnije stvari.

Novinar nedeljnika "Vreme" Dejan Anastasijević, koji je imao uvid u Mladićeve zapise, kaže da se iz dnevnika vidi da je umešanost države u ratove u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini veća nego što bi Srbija htela da prizna.

Prema rečima Anastasijevića, Mladić u svojim dnevnicima, u vreme zločina u Srebrenici, pominje razgovor sa tadašnjim načelnikom Resora državne bezbednosti Jovicom Stanišićem, kao i susret sa bivšim načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Momčilom Perišićem.

On je rekao da na osnovu sadržaja dnevnika može zaključiti da "svi koji su preživeli devedesete imaju sreće".

"Na osnovu rasprava sa političkim i vojnim rukovodiocima vidi se da su neki ljudi govorili nebuloze za koje smo mislili da su samo propagandne stvari o zaverama i sličnom. Mnogi od njih su zaista verovali u to", rekao je Anastasijević.

Dnevnik Ratka Mladića, odnosno 18 svezaka, zaplenjeni su tokom pretresa porodične kuće Ratka Mladića u februaru.

:-)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

---

nadam se da će to predočiti javnosti. onaj ko to bude izdao može lako imati bestseler u rukama. recimo, dvoezično izdanje, englesko-bhs, išlo bi ko alva...
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?