• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Ne verujem da na Sagiti ima ijedna osoba koja bi se složila sa tvojom definicijom zdravih i normalnih ljudi, a što se tiče mog pamćenja, evo šta i dalje piše na forumu:

Quote from: Boban on 15-07-2017, 18:54:39
Na ovom mestu, moram da kažem da sam ja tehnički saradnik Argusa i da sam lično od vlasnika zamoljen da vratim T2... a kao što već rekoh više puta, ja često radim stvari koje sâm ne podržavam. Vraćanje T2 je loš potez za Znak sagite, mada je verovatno dobar za Argus jer mu pravi reklamu, a svi znamo da loša reklama ne postoji, svako pominjanje je skretanje pažnje.

Аксентије Новаковић

Има, има, не сикирај се ти у вези тога и немој комесарски да говориш у име некакве исфантазиране већине...  ;)
Иди мало прокоментариши јучерашњи сусрет Хан-Вучић, па онда мало о Мариники, па затим опет о Вучићу, па мало о педерима, па мало о "фашистима" и тако у круг... ;)

Знам да ти смета другачије мишљење од "мишљења" које ти пласираш, али шта да ти радим - остао си заглављен између две приспеле плаћеничке рате, и не прихваташ да се ситуација мења, а да промена ситуације не иде теби и твојима у корист.
Навикавај се, јер нисам ти ја крив што си две деценије садио тикве са ђаволом...

Погрешно си схватио и цитирани  упис, и мене тенденциозно погрешно представљаш као неког ко је у Аргусу запослен.

На истој тој теми, са које си скинуо овај упис, постоје и други уписи, али као и обично - ти узимаш оно што мислиш да теби одговара.
Што је најлуђе, ова ти уписа датирају пре овог који си ти цитирао, али као што рекох - ти видиш само оно што сматраш да теби може одговарати у пласирању својих тлапњи.
Ал пази, чак и да мене овде нема, ту вам је Скалоп који ти искусно руши све што тенденциозно напишеш.  ;)
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

Meho Krljic

Pa, ja ne ulazim u to koji je tvoj status u Argusu, jesi li zaposlen, radiš li po ugovoru o autorskom delu ili samo po dogovoru, čovek je pitao zašto si na forumu kad je, reklo bi se, sve što radiš prosipanje mržnje, dezinformacija i pretnji i ja sam mu odgovorio da te je Boban ponovo pustio da budeš aktivan jer je zamoljen od strane izdavača. Što se iz donjeg citata vidi. Ako je tu išta tendenciozno, slobodan si da objasniš.

Аксентије Новаковић

Историјске приче нису просипање мржње, осим у мизерним умовима мизерних људи сличних теби.

Заправо, ти си тај који на Сагити просипа мржњу годинама.
Србофобија, русофобија, лажи о србским родољубима итдитд.
Кад ти се укаже на штетно деловање - ти у томе видиш претњу?
Јбг, нисам ти ја крив што си ти садио тикве са ђаволом, па ће посађене ђавоље тикве да ти се обијају о главу.
Каква сетва, таква жетва.
То су Мехо народне мудрости, а не претње.
Е сад, то што си ти заборавио на те народне мудрости је твој грех, али ту сам ја да те подсетим... ;)

Аргус си ти помињао и раније, не прави се блесав, и проглашавао ме у свом бунилу некаквим запослеником.

Јел се ти то се постављаш као портпарол форума, па одговараш на питања сваког случајног пролазника који овде сврати једном у 18 месеци, да би глуматао "историчара" који ће да објасни како доктор Димитријевић "лупета"?
Немој ти да одговараш у туђе име, могао сам ја да му одговорим на питање, што сам у неку руку и учинио - да није било Вернера фон Брауна и његових нф прича, не би било ни нф златног доба.
Ето одговор на питање случајног пролазника о томе "шта нациста тражи на форуму фантастике" - чита нф приче Вернера фон Брауна. ;)

Лепо сам ти рекао да на првој страници те теме имаш два уписа исте особе коју си малопре цитирао.
Иди поново на ту тему, па прочитај та два уписа, и онда ће ти ствари бити много јасније.
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

Meho Krljic

Imaš malo previsoko mišljenje o sebi ako misliš da se ja aktivno bavim time da izmišljam stvari o tebi ne bih li ti okaljao lik i delo. Mislim da to dovoljno dobro i sam radiš.

scallop

Uvek me nervira kad neko misli umesto mene. Pošto je Aksentije demantovao moje blago uverenje u njegov egzibicionizam, moraću da se složim sa njim. Aksentije jeste fašista. Kao antifašista po rođenju i uverenju priznajem svoju nemoć u andragoškim pokušajima da ga umerim. Sinoć sam se na FB odrekao poznanika pisca zbog sličnih stavova, pa mogu i danas Aksentija. Nije to tako teško kad imaš svoj stav, tesan decenijama. To ne znači da sam izmenio mišljenje o nekim drugim tendencijama na ZS.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Nego, da se vratimo temi ovog topika:

Upozorenja stručnjaka bez odgovora nadležnih

Akademija inženjerskih nauka Srbije upozorila ministre i gradonačelnika Beograda ,,na nedopustivo loše stanje zaštite od poplava i zaštite izvorišta vode za piće, kako u Beogradu i okolini, tako i u drugim delovima Srbije". Niko od nadležnih nije odgovorio na ovo upozorenje
(foto, kuće između savskog nasipa i obale reke, ilegalno se grade kod Beograda još od 2003. godine)

Da neko ne pomisli da je ovo ekskluzivno vezano za aktuelnu vlast, ovo je problem ne godinama nego decenijama, ali jeste aktuelizovan ulaženjem u projekat Beograd na vodi.

scallop

Nadao sam se da se nećemo "vratiti". Iako se tekst odnosi na priobalje u široj zoni Beograda, prilepio si i Beograd na vodi. Toliko o metodama na ZS.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Pa sam tekst ga eksplicitno pominje:

QuoteAkademija smatra da je njena društvena obaveza da upozori gradonačelnika na uočene opasnosti kojima je izložen grad Beograd, bez obzira na teškoće u saradnji koje su nastale kada je Akademija ukazala gradonačelniku i njegovoj ekipi na propuste i ograničenja sa stanovišta struke u planiranju izgradnje ,,Beograda na vodi".

A ja sam eksplicitno pomenuo da je to decenijski problem a ovim ga vezujemo za "Srbiju danas".

scallop

A ja eksplicitno pominjem politikantsku zloupotrebu.

Meho Krljic

Aleksa Topuzić

Quote from: Аксентије Новаковић on 08-02-2018, 08:15:56

Али ти то не знаш, зато што си историју завршавао клечећи и добијајући упалу вилице.
Поцепај ту дипломицу, немој да се брукаш јер долази дан да ће свако од вас са тим дипломицама да положи рачун како је дипломицу зарадио...
Рекао сам ти то и пре годину и по дана, кад сам те опрао у неким дискусијама, па ево кажем ти и сад поново.
Само немој опет од блама да нестанеш на годину и по дана, остани овде да те бесплатно дошколујем.

Ubiše te kompleksi, govnaru, ubiše. Bio si lenj i nesposoban da studiraš, pa sad po sistemu "kiselo je grožđe" - ko god ima "diplomicu" taj ju je stekao nepošteno.
Pre godinu i po dana si samo dokazao da si deretićevsko - nacistički nemač pojma: tebi je istorijski izvor epska poezija, a spomenik postavljen u 20. veku izvor za srednji vek. U raspravi ne bi mogao da opereš ni maloletno dete. Svaki post koji si ovde postavio ima gomilu budalaština, i potrebno je imati izuzetno mnogo volje i vremena, pa ići za tobom i razjašnjavati sve te gluposti koje lupetaš. Ja toliko vremena i volje za glupog nacističkog brabonjka nemam.
Duže sam na forumu od tebe, i nisam nigde nestajao, samo nemam potrebu kao ti da nakucam 3000 postova (a 3000 postova gluposti bi bilo lako nakucati, pogledaj sebe. npr.)
Kad te od sad pa na dalje budem ignorisao, nemoj da misliš da si pobedio - i dalje si nacoš, i dalje si kompleks. I dalje si samo brabonjak.

Eh, da ne zaboravim: i u ovom postu pominješ gej oralni seks, kao i u svim ranijim postovima. Čoveče, prekini da projektuješ svoje fantazije na druge, popuši već jednom taj kurac koji ti je u svakom postu i o kom maštaš.
Pesnik nesvrstavanja i samoupravljanja.

scallop

Jako mi je teško da sa pozicije nevolitelja aktuelne vlasti raspravljam sa mrziteljem iste. Moj spisak svega šta mi se ne dopada, a događa se u Beogradu, sigurno je duži i objektivniji od tvoga. Ipak, danas vidim da se nešto događa što podseća na širu sliku nečega šta bih nazvao Sirotinjski Srpski New Deal. Za razliku, u prethodnom periodu od bar deset godina prepoznajem samo besprimerno arčenje svega šta smo posedovali, pa čak i takozvanu pomoć EU. Moja prednost je što nisam glasao ni za ove ni za one, ali posedujem nešto šta se gaji decenijama - posmatranje i poređenje.

scallop

Quote from: Slobodan on 08-02-2018, 13:40:06

Ubiše te kompleksi, govnaru, ubiše.

Molio bih da se na prostakluk i neznanje ne odgovara na isti način. To je kontraproduktivno.

Aleksa Topuzić

Quote from: scallop on 08-02-2018, 13:53:54

Molio bih da se na prostakluk i neznanje ne odgovara na isti način. To je kontraproduktivno.

Ovo mi je bilo poslednje obraćanje njemu, bilo kulturno ili prostačko; a za odgovaranje ste potpuno u pravu.
Pesnik nesvrstavanja i samoupravljanja.

Meho Krljic

Quote from: scallop on 08-02-2018, 13:47:59
Jako mi je teško da sa pozicije nevolitelja aktuelne vlasti raspravljam sa mrziteljem iste. Moj spisak svega šta mi se ne dopada, a događa se u Beogradu, sigurno je duži i objektivniji od tvoga. Ipak, danas vidim da se nešto događa što podseća na širu sliku nečega šta bih nazvao Sirotinjski Srpski New Deal. Za razliku, u prethodnom periodu od bar deset godina prepoznajem samo besprimerno arčenje svega šta smo posedovali, pa čak i takozvanu pomoć EU. Moja prednost je što nisam glasao ni za ove ni za one, ali posedujem nešto šta se gaji decenijama - posmatranje i poređenje.

Viš koliko smo slični čak i kad se razlikujemo: ni ja nisam glasao ni za ove ni za one.

I ja sam već više puta rekao da nisam ja mrzitelj ove partikularne vlasti nego da je prirodno da kritikujemo svaku vlast kada kritiku zasluži i davao sam primere, ko neki ludak, mojih opširnih kritika i sprdnji na račun i prošlih vlasti.

E, to za srpsku verziju Nju Dila si već pominjao i ja ti rekoh da shvatam gde ti vidiš sličnosti i gde ja - doduše neuk i amater - vidim supstancijalne razlike. Istorija će da pokaže šta je stvarno bilo korisno iz vremena naprednjačke vlasti (sređivanje naplate poreza svakako, smanjenje javnog duga svakako) a šta nije, ali ja sam već kačio ovde tekstove napisane od strane pametnijih i upućenijih od mene (Maja Krek i Nebojša Katić, recimo) koji kritički i sa argumentima žele da kažu da su efekti rada aktuelne vlasti u konačnom zbiru negativni.

Da bi bilo jasno, to svakako ne abolira prethodne vlasti (od kojih je dobar deo i u sadašnjima) za njihove negativne učinke na raznim poljima. Setimo se reforme Zakona o informisanju iz vremena Nebojše Bradića, setimo se da netransparentan ugovor sa Fijatom u Kragujevcu datira iz vremena Tadić/ Cvetković itd.

Dybuk

A što je loše pisati protiv vlasti i BG na vodi?

Ja redovno glasam protiv njih i glasaću opet. Uopšte nemam problem s tim što sam mrziteljka AV&co.

scallop

Quote from: Meho Krljic on 08-02-2018, 14:06:27

I ja sam već više puta rekao da nisam ja mrzitelj ove partikularne vlasti

Već jesi. Zameraju mi da sam sitničar sa rukopisima pisaca u pokušaju. Sitnice su znak prepoznavanja. Ne zameram ja tebi politčko opredeljenje, bio bi to lakši slušaj, nego sistematsko usitnjavanje mišljenja što je u funkciji neoliberalnih metoda. Kao opredeljeni protivnik moram da reagujem. Niste vi izmislili ni antifašizam, ni ženska prava, ni kimatske promene, ni prava tzv. LGBT populacije, vi ih banalizujete do nivoa na kome zajednički ciljevi čovečanstva prestaju da postoje u korist onih koji ih zloupotrebljavaju. Opet to nekome na ZS neće biti jasno, ali meni jeste.

Гражданка, apsolutno mi je svejedno šta mislite. Tako je beznačajno.

Dybuk

Quote from: scallopГражданка, apsolutno mi je svejedno šta mislite. Tako je beznačajno.

Naravno, mnogo je značajnije relativizovati zlo koje nas okružuje, bio to pojedinac na forumu ili politički sistem.
Eto vam još jedne beznačajne misli za danas.

scallop

Samo navalite. Imun sam na beznačajne misli. Smislite nešto značajno.

Dybuk

Ne valja kad se reaguje, ne valja kad se ne reaguje. :lol:

Dobro. Ostavljam vas na miru.

scallop

Vi ste se samo podmetnuli. Na primer, voleo bih da znam od čega žive oni koji imaju najviše primedbi. Moje iskustvo je da oni koji nemaju - ćute. Ljuto me zanima kako odlučujete da me opametite, ako je jasno da je to propala ideja. Moguće je da mi je talenat slaba tačka, ali znanja i veština imam na pretek. Niko na ovom forumu nema slične zalihe. Jednostavno, ako sam prve pare zaradio pre više od 60 godina izlišno je podučavati me. Bolje je od mene učiti. :shock:

дејан

Quote from: scallop on 08-02-2018, 14:47:24

I ja sam već više puta rekao da nisam ja mrzitelj ove partikularne vlasti

....vi ih banalizujete do nivoa na kome zajednički ciljevi čovečanstva prestaju da postoje u korist onih koji ih zloupotrebljavaju. Opet to nekome na ZS neće biti jasno, ali meni jeste.

тачно то (али није на жалост само то, већ и опасно задирање у опресивне идеологије, за које нам је познато какве манифестације имају у својим екстремним облицима...од пиночеа, сухарта, хитлера, дучеa до пол пота, стаљинизма, мао цеа или ким ил сунга, а ми смо само једну велику економску кризу далеко од тога)
...barcode never lies
FLA

Dybuk

Još malo o briljantnom beogradskom gradonačelniku

"Nigde se metro ne gradi u gusto naseljenim delovima"

...u zdrav mozak!  :x

scallop

Mene je nezgodno gurnuti. Nametnu mi se dnevni događaji. Od jutros - tri. Najpre, Mira Adanja Polak. Reminiscencija razgovora sa Bobi Čarltonom od pre 22 godine. Ko može šta da joj zameri i kad se to prodala SNS? Zatim, Jova Memedović u poseti Bad Gastajnu. Pamtim ga još kad je bio komentator za boks! Uvek sjajan i nikad nekome prodat. Na kraju, gledao sam i Nikolu Popevića kako prezentira filmski program u ovom mesecu. Kad se prodao SNS-u, a pamtimo ga sa ZS, naš čovek? Nekako imam utisak da se bune ne protivnici režima, nego neuspešni.

scallop

Quote from: Гражданка Шульц on 08-02-2018, 16:13:07
Još malo o briljantnom beogradskom gradonačelniku

"Nigde se metro ne gradi u gusto naseljenim delovima"

...u zdrav mozak!  :x

Jeste li nekada ušli u metro?

Dybuk

Da. U nekoliko navrata.

Recimo, u Parizu uđeš u metro, odvede te do neke pustopoljine van grada gde niko ne živi, pa se onda 'vata bus ili zaprega do centra.

scallop

Kakva je razlika sa koje strane počne da se postavlja metro? Svaki metro vodi do periferije grada, a kroz grad što brže. Pariski metro je loš primer, jer je plitko postavljen. Verujte mi, biće dobar i naš. Budale ne putuju u svemir.

Dybuk

Upravo se kopa još jedna linija (doduse, RER-a) u sred poslovne četvrti, tako da ne mora da se kreće iz nedođija, što Mali predlaže. Ne gradi se metro tamo gde niko ne živi. Pariski, kakav god da je - ja sam izbrojala 14 linija -  pokriva "samo" gradsko područje.

Quote from: scallopVerujte mi, biće dobar i naš

Samo ako ga ne bude gradila ova garnitura na čelu s Malim.

mac

U pravu je Mali da metro ne služi samo otkloni trenutne saobraćajne probleme, nego i da treba da omogući budući razvoj. Valja doduše utvrditi šta je preče. Nekima su trenutni problemi preči od budućeg razvoja.

Meni više smeta što se u priču uključuje Bogoljub Karić. Čovek je opasan, proto-Tramp, i ako pravimo metro njemu na noge neće na dobro da izađe.

scallop

Poslovna četvrt Defence je već van Pariza.

Mac, moramo da vidimo šta će platiti Karić. On nema veze sa Trumpom: Trump je pogrešna priča. Trenutni problem jeste gradski saobraćaj. Pre svega, nedostaju bar dve linije koje bi povezale dunavsku i savsku stranu. Jedna, duž Kneza Miloša je apsurd.

mac

Kandidovao se za predsednika jednom. Kandidovaće se ponovo. I to neće biti zato što očekuje da mu se isplati, a ne očekuje da pobedi, nego zato što očekuje i da pobedi i da mu se to isplati. A to da bogataši nešto plate, a da im se ne isplati još više nema više u zemlji Srbiji.

Aco Popara Zver

Quote from: mac on 08-02-2018, 17:48:23
Kandidovao se za predsednika jednom. Kandidovaće se ponovo. I to neće biti zato što očekuje da mu se isplati, a ne očekuje da pobedi, nego zato što očekuje i da pobedi i da mu se to isplati. A to da bogataši nešto plate, a da im se ne isplati još više nema više nigde.

Fiksd

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

mac

Kako, a Bil Gejts? Daje pare da ukloni boleštije po Africi, a to mu se nikad neće isplatiti. Daju i naši ponekad nešto, ali ako su godišnje u plusu onda je to malo.

Aco Popara Zver

I ja bih isto davo kad bih držo monopol na os i izmišljo win 38x svake godine, namjerno ostavljajući rupe da bi se pečovali i apdejtovali više no leba da jedemo.

Neoliberalčina!

Aco Popara Zver

Inače, nek otvori fabriku u kojoj ne izrabljuje radnike za početak, može i u Africi

mac

On nema operativnog uticaja na rad Mikrosofta još od 2008. Sad je isti kao i ostali deoničari. Ima samo pare, uključujući 1.3% Mikrosofta. U pravu si da je ranije bilo drugačije, ali sad je tako kako je. Ima pare, i troši ih ne očekujući isplatu.

Konkretan odgovor na tvoje tvrdnje: on ne drži monopol ninašta, niti izmišlja ikakve operativne sisteme ni svake godine, ni ređe, niti ostavlja ikakve rupe ikome.

Truman

Quote from: mac on 08-02-2018, 18:20:33
Kako, a Bil Gejts? Daje pare da ukloni boleštije po Africi, a to mu se nikad neće isplatiti. Daju i naši ponekad nešto, ali ako su godišnje u plusu onda je to malo.
Da, stalno navode kako je Bill Gates zlo, a on dao milijardu za vakcine koje su spasile milione dece po Africi i Aziji. Al narod vise voli da se lozi na teorije o zlatnoj milijardi.

Usput mac, da li ti je poznat Microsoftov sajt sa tutorialima edx? Voleo bih da cujem tvoje profi misljenje, bas radi po jednom njihovom tutorijalu, besplatno je i deluje mi ok.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Aco Popara Zver

Do 2008. je izmislio jedno deset osova.

Što je naravno manje bitno od razlike između npr političke aktivnosti koja će pokrenuti najjače države da srede planetu, s jedne strane, i neoliberalnog tačerovskog argumenta da je državna socijalna pomoć u stvari bezlična i nemoralna, te pomoć siromašnima treba da bude lična kroz zadužbine, iliti kroz Bil Gejts ili Klinton fondove.
Samo da se trenutni ekonomski i politički sistem, na čemu je i Gejts itekako profitirao, nikako ne mijenja.

Zamka neoliberalne humanosti, dođe Sanders i kaže državno zdravstvo i državno školstvo, al to je bezlično poklanjanje ako nisi dobio školarinu od nekog fonda.

Kao što rekoh, lik ima koliko, 30-40 milijardi, neka uloži u ono što stvarno podiže standard u Africi, a za boleštine nek ne brine.

tomat

edX su osnovali Harvard i MIT, Majkrosoft je došao kasnije.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

akhnaton

Quote from: scallop on 08-02-2018, 13:47:59

Viš koliko smo slični čak i kad se razlikujemo: ni ja nisam glasao ni za ove ni za one.

I ja sam već više puta rekao da nisam ja mrzitelj ove partikularne vlasti nego da je prirodno da kritikujemo svaku vlast kada kritiku zasluži i davao sam primere, ko neki ludak, mojih opširnih kritika i sprdnji na račun i prošlih vlasti.

E, to za srpsku verziju Nju Dila si već pominjao i ja ti rekoh da shvatam gde ti vidiš sličnosti i gde ja - doduše neuk i amater - vidim supstancijalne razlike. Istorija će da pokaže šta je stvarno bilo korisno iz vremena naprednjačke vlasti (sređivanje naplate poreza svakako, smanjenje javnog duga svakako) a šta nije, ali ja sam već kačio ovde tekstove napisane od strane pametnijih i upućenijih od mene (Maja Krek i Nebojša Katić, recimo) koji kritički i sa argumentima žele da kažu da su efekti rada aktuelne vlasti u konačnom zbiru negativni.

Da bi bilo jasno, to svakako ne abolira prethodne vlasti (od kojih je dobar deo i u sadašnjima) za njihove negativne učinke na raznim poljima. Setimo se reforme Zakona o informisanju iz vremena Nebojše Bradića, setimo se da netransparentan ugovor sa Fijatom u Kragujevcu datira iz vremena Tadić/ Cvetković itd.

Zaboravio si da pomeneš i to da je nakaradni zakon o radu donet još 2005, dodajmo na to i da je jedan od autor zakona o radu koji je trenutno na snazi osnivač DJB Radulović. Ima tu mnogo toga.

New Deal?! Ispade picousti isti FDR!  :? [size=78%] Auu, će ga biramo aklamacijom onda. [/size] :twisted:
Što se tiče toga da li se neko prodao SNS-u ili je jednostavno uspešan, sve pada u vodu kada se u jednačinu unese promenljiva nazvana komformizam. U svetu možda i može da se govori o uspešnosti, ali u Srbiji ne, nikada nije, niti će.

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Truman

Quote from: tomat on 08-02-2018, 19:13:40
edX su osnovali Harvard i MIT, Majkrosoft je došao kasnije.

Onda ne moze biti lose!

Truman

Split Second
http://www.imdb.com/title/tt0105459/

Solidna distopija o panduru koji u raspalom Londonu juri serijskog ubicu ciji je simbol scorpio. Kada na to dodate oksfordski humor dobijete sasvim gledljivu stvar.

scallop

Quote from: akhnaton on 08-02-2018, 20:01:37

New Deal?! Ispade picousti isti FDR!  :?

Kad bi dobro pročitao i kad bi malo razmislio možda se ne bi bekeljio. Uostalom, znaš li šta je osnovni karakter New Deala?

Petronije

Split Second zaslužuje malo veću ocenu od "gledljiv". Skoro sam ga reprizirao.

Trumane ajd što si omašio temu, nego si i mene navukao. [emoji16]
Arm the Homeless

Truman

Navukao na sta ako si ga vec gledao?

Ugly MF

Bil Gejts finansira vakcine po Afriki?
Mozda, ali neke da ih potamani sto je pre moguce...

koj vam je moj, pa on se zalaze za smanjenje populacije na optimalnih pola milijarde pod njiovom vlascu....

..el' ste svi prsli ovde koji hvalite Bila Gejtsa?

Aco Popara Zver

Ne, to samo radul lover!

Aco Popara Zver

Quote from: Truman on 08-02-2018, 20:36:04
Navukao na sta ako si ga vec gledao?
Navukao si ga na kokain!

Truman

Quote from: Ugly MF on 08-02-2018, 20:58:36
Bil Gejts finansira vakcine po Afriki?
Mozda, ali neke da ih potamani sto je pre moguce...

koj vam je moj, pa on se zalaze za smanjenje populacije na optimalnih pola milijarde pod njiovom vlascu....

..el' ste svi prsli ovde koji hvalite Bila Gejtsa?

Odakle ti ovakve gluposti? Vakcine koje je BG obezbedio su spasile zivote...Da ga bas briga pustio bi tu decu da pomru usled bolesti.
kakva bre depopulacija, svet se blizi cifri od osam milijardi.