• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac

Prostije je reći kvisling i lopov, ostane manje mesta nejasnoći.
Pod uslovom da je to tačno naravno. Trude se oni i da naprave nešto, ali uvek uvek pod uslovom da njima uđe u džep.

Truman

Нисам ја џаба више хвалио Небојшу Катића.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Scordisk

najjaci he toma grobar... pricao mi deda da u kragujevcu u kafani, toma nikada nije placao pice, cak ni svoje sopstveno:D a vidim isto vazi i za kiriju

https://www.blic.rs/vesti/politika/urnebesno-obrazlozenje-vlade-nikolic-se-baskari-u-drzavnoj-vili-jer-je-tako-jeftinije/cg43z98?fbclid=IwAR0c0hMCxi6dcZTxrLuENuRtXT-hdqGX-O7JX9xMVFZM8q22Tz_wg1JzKzs

Aco Popara Zver

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Meho Krljic

Ebre, taman predsednik biranim rečima ishvalio vojsku i ustvrdio da smo najjači u regionu, da ne pominjem da stiže još nešto al ne može još da kaže šta, a Vojni sindikat Srbije ovako:

ЗБОГ КРШЕЊА ЉУДСКИХ ПРАВА У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ, ВОЈНИ СИНДИКАТ СРБИЈЕ ПИСАО ЈУНКЕРУ

Truman

Truman

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=11&dd=20&nav_category=11&nav_id=1471705

Још једно подсећање ко је нама министар спољних послова.

Meho Krljic

Dačić nije odoleo ovoj očiglednoj igri rečima.  :lol: :lol:

Ali to na stranu, ja sam mislio da će Kosovo danas actually ući u Interpol, da je to gotova stvar itd. Ispostavilo se da nije, pa verovatno sebi Dačić za diplomatiju može da upiše neke bodove.

Truman

Дачић и дипломатија...
А иначе сам тачно претпоставио да неће ући у Интерпол јер нису сви луди да гласају за пријем мафијашке државе. То би било као да примиш тројанског коња.

Aco Popara Zver

nije zapjevao, šteta

Truman

Ne zaboravite ! Pisete o jednom belosvetskom hostapleru , koji je 1992., ojadio samo 30 porodica iz Enjuba. "Skinuo" 5. miliona maraka i prebacio ih na racun svojih nalogodavaca , a kao nagradu postao finanskijski ekspert i dobio mesto u predstavnistvu srske firme sa sedistem u Londonu.???!!!

Ово је коментар о Небојши Катићу који је неко написао на фејсбуку испод Ниновог текста. Зна ли неко нешто више о случају Енјуб?

Meho Krljic

Truman

Ако је муљао и са цанетом онда дефинитивно није добар чика.

Aco Popara Zver

očigledno nedovoljno duboko idem protivu neoliberalizma

Meho Krljic

Meho Krljic

Aubrate al su ispeglali Borka Stefanovića...

Ne bih da koristim oveštale fraze o povratku devedesetih, ali indikativno je da je pretučen pred tribinu....

http://rs.n1info.com/a438333/Vesti/Borko-Stefanovic-napadnut-u-Krusevcu.html

lilit

devedesete su bile majka u odnosu na ono što se sad dešava i dešavaće se. mislim, bar za srbiju su bile majka, ako poredimo sa hrvatskom ili bosnom.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Truman

Не бих се баш буквално сложио са твојом оценом лилит, али идемо ка деведесетим. Нпр. ја кад сам био клинац једва сам улазио у аутобус од гужва...е сад опет иде ка томе.

Aco Popara Zver

ima bar 300.000 više auta u Bg no devedesetih

nevezano za to, ipak se mijenja situacija globalno, kao 1989....

Truman

Данас дефинитивно више људи у Београду пристојно живи него деведесетих, ал то није довољно. Кад не буде више медицинског особља и ови којима је сад добро ће да збришу. Урушавање траје...

Aco Popara Zver

inače, koji je to fazon s tim famoznim odlascima ljekara, pa znam ljude koji ne mogu da dobiju posao u medicini u Beogradu a ispade da postoji neki deficit

nači neko lagi malo, vjerovatno obe strane pomalo.

D.

Quote from: Pizzobatto on 24-11-2018, 00:31:21
u Beogradu

Dobiće ga uskoro, u Bg-u je uvek jača konkurencija.

Aco Popara Zver

pa dobiće ga, ono tipa 5 nula kad uplate neđe

podmazivanje je profesionalizovano

ALEKSIJE D.

Postoji uredba o zabrani zapošljavanja u javnom sektoru, u šta ulazi i zdravstvo. Zbog te uredbe nije moguće zaposliti lekare pa ni medicinske sestre. Ona se zaobilazi zapošljavanjem na određeno vreme ( do 3 meseca) i tako u krug. Svako ko je tako primljen, stalno živi u neizvesnosti. Zato ti je deficit.

Aco Popara Zver

Ne možeš ni tri mjeseca dobiti ako nisi podoban.

Kontam da je to jedan od neoliberalnih razloga, zato i kažem da je čitava halabuka sumnjiva. Bježe i njemački ljekari u švecku ne jer njemačka rapidno propada no zbog veće plate.

Vučić krpi svoje biračko tijelo, vjerovatno bijeli mantili slabije glasaju.

Zato i kažem da se dosta muti voda

D.

xrofl

Ovaj prethodni post treba sačuvati kao primer potpuno omašene i autistične analize situacije. Doduše, odavno sam primetila da njen autor samo takve "analize" i postuje.

Truman

Добро си га описала. Тотална папазјанија у мозгу.

Aco Popara Zver

čijem mozgu haha

ko ne kapira napisano nije valjda piščeva krivica

mac

Ako kažeš nešto bez namere da te druga strana razume onda to nije komunikacija. Ako želiš da te druga strana razume, ali drugoj strani to ne uspeva, onda si i ti podbacio, a ne samo druga strana.

Ako većina ne kapira onda jeste piščeva krivica.

Aco Popara Zver

koliko vidiš, niko ne tvrdi da ne razumije. Tvrdi da je omašena "analiza" i "totalna papazjanija". Dakle, oni očigledno razumiju napisano i tvrde da to što je napisano piše autistični analitičar ili šta već.

Ja dobio ne samo čitaoce koji razumiju kakve koještarije pišem, nego mi je čak i dijagnoza postavljena.

dakle, ovdje možda samo mac ne razumije napisano, svi ostali kao što vidiš sve razumiju :lol:

da su napisali da ne razumiju pa ajd nek bude piščeva krivica. Ali napisali su da itekako razumiju budalu :)

Meho Krljic

Meho Krljic

Siniša Mali je predlog budžeta za narednu odinu nazvao izbalansiranim i razvojnim. Fiskalni savet ga hvali za smanjenje javnog duga koje se njime predviđa, ali i kaže:

Fiskalni savet: U budžetu nedovoljno izdvajanja za tri oblasti

Quote,,Nedovoljno je investicija u putnu infrastrukturu, prosvetu i zdravstvo. Bilo je potrebno još 200 miliona evra u odnosu na ono što budžet predviđa", rekao je Petrović na konferenciji za novinare.
On je dodao da je umesto u investicije u privredni rast, novac u budžetu za narednu godinu ,,otišao" na opremanje vojske i policije i uvećanje plata.

Meho Krljic

Ono kad te Jelena Milić brani od združenog američko-albanskog medijskog napada  :shock: :shock: :shock: :shock:

Milićeva: Autogol Haradinaja i američkog lista

Aco Popara Zver

i još kritikuje Trampove kritičare, koji slalomi mozga

ako vam je nešto čudno, znajte da se radi o parama

Meho Krljic

A ovo je sad potpuno bizarna situacija: neko je na Tviteru inkognito pretio Vučiću (i Vesiću) i to baš onako, momački, pa su sinoć uhapsili "bivšeg diplomatu" i "doktora ekonomije i teologije" Đuru Trkulju jer se sumnja da je to on:

Bivši diplomata Đuro Trkulja uhapšen zbog toga što je "otvoreno pretio smrću Aleksandru Vučiću i najavljivao otmicu člana njegove porodice"

Mislim, ne znam, zvuči kao bizarna zamena identiteta. Al ako se pokaže da to jeste on, onda stvarno treba da porazmislimo ko je sve u ovoj zemlji (bio) diplomata.

mac

Mene sad tu interesuje kako su ga pronašli. Pretpostavljam da nije bio glup, i da je koristio neku zaštitu, makar neki anonimizatorski proksi, ako ne i kompletni Tor. Da nije koristio zaštitu pronašli bi ga za dva dana. Recimo da je koristio samo proksi. Pretpostavljam da nemaju saradnju sa Tviterom i sa vlasnikom proksija (mada, hm, možda i imaju). To znači da su organi gonjenja pratili kad je ko aktivan u celoj Srbiji, pa sužavali skup na svaki novi tvit dotičnog anonimnog tviteraša. Posle mesec dana skup se smanjio da smo jednu osobu. Možda i preterujem, možda mu se prosto omaklo, pa se samo jednom konektovao na Tviter bez zaštite, ali i to jednom je dovoljno.

Meho Krljic

Pa, kad pogledaš njegov zvanični tviter nalog... deluje kao da je čovek toliko duboko u religioznim poslovima da nekako ne očekuješ da piše onakve stvari, ali, opet, ko zna, svi smo mi malo Mistr Hajd...

tomat

BIRN: Šta piše u izveštaju građevinske inspekcije o divljoj gradnji na Kopaoniku http://rs.n1info.com/Vesti/a442152/BIRN-o-divljoj-gradnji-na-Kopaniku-i-na-Goliji.html
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Dokument Vlade otkriva kako je 14 miliona evra poklonjeno ,,Air Serbia"

QuoteZaključak Vlade Srbije iz novembra ove godine, do čije kopije su došli novinari KRIK-a, otkriva da je avio-kompaniji ,,Air Serbia" iz državne kase poklonjeno 11,7 miliona evra da pokrije prošlogodišnje gubitke leta Beograd – Njujork i još 2,3 miliona evra za gorivo ove godine. Dokument demantuje izjave političara iz vrha vlasti da je kompanija profitabilna i da se prekinulo sa davanjem državne pomoći

Aco Popara Zver

Tomislav Nikolić  xnerd

tomat

ovde Gospodar vremena ima veći broj zdravih ganglija nego svi ostali zajedno.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Aco Popara Zver

Miki Đuričić - Kale za siromašne!!!

Petronije

Mali off....seća li se neko legendarnih Kaletovih nastupa na radiju Košava, koji su ga proslavili, devedesetih? Ili one kombinacije sa još dva lika, mislim da se jedan zvao Peđa, svaki od njih je kao bio specijalista za određenu vrstu životnih problema...:D

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Arm the Homeless

tomat

sećam ga se još iz Šoder liste :lol:

Petronije

Lol gledao sam ruzmarina al' se ne sećam Kaleta???

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Meho Krljic

Đilas u Vremenu veli:

Ili ste protiv ovog zla koje vlada, ili ga podržavate

QuoteIako drugačije mislim, mogu i da prihvatim i da razumem one koji su 2012. bili takozvani beli listići i koji su tada mislili da smo svi isti. Ali ne mogu da prihvatim da danas, posle šest godina ovakve vlasti, posle fašističkih obračuna sa onima koji drugačije misle, posle ne samo potpune kontrole nego i korišćenja medija, posle ekonomskog uništenja zemlje, rasprodaje prirodnih resursa, kriminalizacije i pljačke države, posle milion izgovorenih laži, i dalje govore da smo isti. To zaista ne razumem. I ne prihvatam. Na kraju krajeva, ne zaboravite da nas, za razliku od ovih, možete da oterate olovkom.

On je, doduše u zgodnoj poziciji da nije bio u republičkoj vlasti u vreme kada je javni dug narastao do mesta na kome, ponoviće vam to Vučić uvek, je pretio bankrot državnih finansija, pa su bile potrebne bolne ali neizbežne fiskalne mere.