• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

D.

Nisi li ti, Trumane, zagovarao njegov povratak na forum i došao da nam kažeš da si "obavešten da je zosko banovan i da ne može da se uloguje"? Ne znam čemu sad ovo iznenađivanje rečenim i napisanim, preuzmi odgovornost i furaj dalje. Ili pazi koga zastupaš.

Truman

Преузимам одговорност и посипам се пепелом! Опростите ми на мојој младости...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

džin tonik

Quote from: Anomander Rejk on 16-03-2019, 18:25:32
možda zato što procedura , pravila, itd, predviđa da u slučajevima nekih većih terorističkih
akata bilo gde u svetu, dete predsednika SAD gde se zatekne, trpa se u prvi avion i vraća kući?...
možda su pretpostavljali da islamisti znaju gde je ona i da bi mogli ubrzo napasti? na primer.

mozda, mozda, ali u to bas ne vjerujemo. odrasli smo ljudi.
mozda su i ekspresno spakirali dragu tifani via usa, jer njezina promocija napredne srbije u trenutku kad terorista izmasakrirao desetine jadnih ljudi uz podlogu i ideoloski oslonac na naprednu srbiju, postala blago neukusna? mozda se i malo suti s kim se terorista druzio, tko ga cijepio, da se zastiti onih 5% normalnih ljudi? pa da se zastiti i cijela mreza propagande o jadnoj srbiji koju napali svi redom, slovenci, hrvati, bosanci, kosovari, pa i crnogorci iz potpuno nerazumljivih razloga.

evo i guslara borbene, pronasli ga u fasistickoj rh:
JAVIO SE AUTOR ČETNIČKE PJESME KOJA JE BILA INSPIRACIJA SUMANUTOM TERORISTU Pronašli su ga u Kninu: 'Bojim se, nije mi svejedno'

i sad kaze guslar, citiram "Pjevali smo, nismo klali i ubijali."
sve dok zivi u fasistickoj rh, okruzen ustasama, jelte, u kojoj pupavac u saboru narod proziva neizivljenim pederima, sve jako ugrozeno.
kaze guslar, pjevali smo, nismo klali i ubijali, a zaboravlja da je njegov kolega guslar iz spota uhvacen u njemackoj i izveden pred sud zbog ucesca u dva masakra nad bosanskim muslimanima.

Truman

зоско, твој коментар је типичан пример ПРОЈЕКЦИЈЕ.

Anomander Rejk

Dok se mi bavimo Zoskovim zafrkavanjem,
Boškić ušao u zgradu RTS , sa demonstrantima :mrgreen:
Stigla policija.
RTS prekinuo svoj program, uključio se u Pink...ludilo  :!:
Slina na Pinku o huliganima...prilično posrano deluje, da prostite.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Truba

Tko pjeva zlo ne misli uvijek bilo hahaha
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

Quote from: Anomander Rejk on 16-03-2019, 18:05:39
Ma Beograd je opštepoznati centar međunarodnog terorizma  :!:
Ma jok
Samo srediste ideje da su svi srbi i svugdje
I da je sve velika srbija do trsta
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

mac

Na svetu postoji više ideja nego što postoji ljudi. Ta ideja bar nije delila Hrvate na trećine.

Anomander Rejk

Labud mora da nikad nije čuo npr. za bombaški napad u beogradskom bioskopu.
Ko li to uradi, sigurno su zli bradati četnici.

Truba

Ne znam za to
Al sam vidio neko postrojavanje cetalja u visegradu
Mada to nije srbija...jos

Truman

Quote from: Black swan on 16-03-2019, 23:12:55
Ne znam za to

Ето, сам си одговорио на зоскове сулуде оптуже. На овом форуму барем, колико знам, нема ћетника. :)

Него да видимо шта би са РТС-ом.

Truba

ja sam razočaran

Truman

Подржавам радикализацију протеста, без куке и мотике ови неће отићи са власти.

Petronije

Čim vidim pojačanu aktivnost labuda i zoska na sagiti znam da je neko negde na svetu spomenuo  Srbe u negativnom kontekstu.
Arm the Homeless

Truman

ахахаха, Црни Лабуд је још и ок. Зоско је скренуо са стазе. Чисто сумњам да се на западу толико баве том четничком песмом. То је више фуснота.

Truba

a da je slusao ustaske pjesme dacic bi to povezao sa svime od stepinca do oluje i tako dalje
nemojte molim vas...
normala da je fus nota jer nisu njima drzali 5 zasticenih zona u okruzenju od kojih je jedna olimpijski grad
niti je milan martic se na tv javno hvalio da raketira zirih nego zagreb
niti je radovan dovodio umjetnike iz rusije da sw slikaju oko opkoljenog strazbura nego sarajeva

dajte nam malo oduska...cim sam cuo neko sranje na novom Zelandu molio sam samo da nije neki balkanac

Truman

Кога брига шта би Дачић рекао? То је битно колико и шта би рекао Бакир, ако не и мање. Нема потребе за распиривањем мржње.

Petronije

Nema oduška, mi Srbi četnici kad jebemo onda jebemo kako pravoslavni bog zapoveda. A Dačića sam istetovirao na desnoj podlaktici, kad okrećem prase i jagnje na Ravnoj Gori da izgleda kao da peva "Miljacku".
Arm the Homeless

Truman

Одувек си ми био сумњив... 8)

Anomander Rejk

Quote from: Truman on 17-03-2019, 00:08:12
Quote from: Black swan on 16-03-2019, 23:12:55
Ne znam za to

Ето, сам си одговорио на зоскове сулуде оптуже. На овом форуму барем, колико знам, нема ћетника. :)

Него да видимо шта би са РТС-ом.
Ništa ne bi zasad. Malo ljudi, relativno lako ih izguraše van.
Ali bez obzira, siguran sam da Psihu nije dobro večeras, dok nije imao
snage da krmeukne večeras. Imam utisak da mu od svih iz opozicije Boškić
najače uspeva zadrmati kavez.
Psiho se obraća sutra u 12 u Predsedništvu, Boškić poziva na demonstracije
ispred Predsedništva u to doba)
Pinkom su večeras naravno prodefilovali svi najogavniji likovi, od Vučićevića, Krleta, Bože Spasića
do Đuke Bizona
Čak su i Vulina digli iz kasarne)

Petronije

Srbija do Tokija!!! [emoji123]
Arm the Homeless

ridiculus

Pre će Tokio do Srbije!  ;)
Dok ima smrti, ima i nade.

Petronije

Ridiculus, ovo su ozbiljne stvari. Bolje se pojavi na sastanku u Beogradu, da uz rakiju i četničke pesme razradimo tajni plan o širenju Srbije ka Trstu !!! [emoji121]
Arm the Homeless

džin tonik

Quote from: Black swan on 17-03-2019, 00:52:50
a da je slusao ustaske pjesme dacic bi to povezao sa svime od stepinca do oluje i tako dalje
nemojte molim vas...
normala da je fus nota jer nisu njima drzali 5 zasticenih zona u okruzenju od kojih je jedna olimpijski grad
niti je milan martic se na tv javno hvalio da raketira zirih nego zagreb
niti je radovan dovodio umjetnike iz rusije da sw slikaju oko opkoljenog strazbura nego sarajeva

dajte nam malo oduska...cim sam cuo neko sranje na novom Zelandu molio sam samo da nije neki balkanac

nije on tek slusao srpske borbene, vec mu okruzenje, drugare i prijatelje cine srpski nacionalisti, oni antifasisti razni.

a za rts lako. ode vuciceva ekipa, dodje slicna, to je tradicija, nikad nikog normalnog nisu ni imali. to nisu vijesti i informiranje, to je 100 godina konstantne propagande, lazi i ispiranja mozga.
kako izjuriti ove sto beograd instalirao po europi? sta s tanjom malle na orf-u? kako u demokraciji i pri toleranciji povuci crtu i suzbiti djelovanje fasistickog beograda, koje ne tek iritantno, vec jezivo smara? sta god pogledas, procitas, iskoci ti neki fasisticki beogradski isprdak objasnjavati o jadnoj srbiji i agresivnom okruzenju.

Meho Krljic

Quote from: zosko on 17-03-2019, 11:22:29
a za rts lako. ode vuciceva ekipa, dodje slicna, to je tradicija, nikad nikog normalnog nisu ni imali. to nisu vijesti i informiranje, to je 100 godina konstantne propagande, lazi i ispiranja mozga.

Hrvati priznaju! Srbi prvi na svetu imali televiziju još 1919. godine!!!!!!

U ozbiljnijim vestima mene deprimira ovo jurišanje na RTS i junačenje po tviteru da će sad da se jebu keve i ruši Vučić na ulici. Imam utisak da mu je ovo sada izuzetan volej da danas u podne kaže da su jaja došla do guzice i raspiše vanredne izbore i demolira ih...

Petronije

Toliko smo jaki i uticajni da vi jadni Hrvati možete samo da plačete i kukate  po srpskim forumima i ništa više.
Arm the Homeless

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 17-03-2019, 11:51:37

U ozbiljnijim vestima mene deprimira ovo jurišanje na RTS i junačenje po tviteru da će sad da se jebu keve i ruši Vučić na ulici. Imam utisak da mu je ovo sada izuzetan volej da danas u podne kaže da su jaja došla do guzice i raspiše vanredne izbore i demolira ih...

u ozbiljnim vijestima deprimira sto ne upravlja vucic srbijom, vec duboka sluzba. mozes mijenjati ili potvrdjivati vucice do besvjesti, po cijelom spektru od krajnje desnice do ljevice i imas isto: pljacku, smaranje, dizanje tenzija, mitomaniju, skretanje, lazi i podmetanja, opere, labradore i operete razne, alternaciju izmedju agresije i priprema za agresiju.
mislim, deprimira sto se srbija ne nalazi izmedju kakve indije i pakistana, u prirodnom okruzenju, vec se europa mora zajebavati s njom.

nagrado pitanje, primjer:
ako smijenite vucica, hoce li iz hrvatskog sabora nestati srbijanski provokator bojan glavasevic?
sin u vukovaru ubijenog novinara, o cemu snimljena srceparajuca reportaza, sve da bi se bojana, cija majka sa bojanom napustila oca, dijete odraslo na cetnickoj sisi, instaliralo u rh. hoce li srbija povuci slicne provokatore sa zadatka?

džin tonik

hoce li srbija ako zamijeni vucica, povuci sa zadatka podizanja tenzija pupavke razne, opismeniti ih i usmjeriti da rade ono za sto izabrani?

Anomander Rejk

Quote from: Meho Krljic on 17-03-2019, 11:51:37
Quote from: zosko on 17-03-2019, 11:22:29

Mene deprimira da iko veruje da će on otići sa vlasti izborima.
Dveri mi jedine deluju da imaju herca i za vaninstutucionalnu borbu. Gledao sam sinoć to, Obradović se odlično držao celo vreme, dok je Đilas delovao uplašeno i pogubljeno.
Nema od ovoga ništa dok se ne digne zapadna Srbija, Šumadija, Jug...Beograđani i Novosađani su previše fensi, da se mogu nositi sa Vučićem i njegovim radikalima. Oni ne shvataju da je ovo zapravo mnogo gora ekipa od Slobe.
Ni od Slobinog rušenja ništa nije bilo dok Čačani nisu krenuli...

D.

Misliš, dok se ne dignu desničari, nacionalisti, šovinisti i fašisti?

Anomander Rejk

Desničari, šovinisti, fašisti
fali ti još ljotićevci, pa kao da si kopipejstovala Informer.

Onaj stari Sendmen

Quote from: Anomander Rejk on 17-03-2019, 13:09:01
Gledao sam sinoć to, Obradović se odlično držao celo vreme, dok je Đilas delovao uplašeno i pogubljeno.

Normalno da se plaši. Svako normalan bi se plašio ko zna kako se završilo prošli put, ubistvom premijera i koliko je glup i zaboravan ovaj narod.

Da se to sve završi na ulici treba imati puno veća muda. Zapravo, poenta je da je cela ta organizovana komunjarska oligarhija koja pravi problem došla u krvi posle WW2 i pristaće da ode jedino na takav isti način, i to je nažalost malo kome ovde jasno, i proći će generacije pre nego što se neko ovde osvesti i bude spreman da plati punu cenu da oni sasvim odu s ovih prostora.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Anomander Rejk

Vidim po energiji i spremnosti. Nisam slep, imam dovoljno životnog iskustva.
Pristojnost je lepa, ali Tadić, Đilas, Lutovac i slični zagovornici pristojne građanske opcije mogu
sto trideset godina šetati Vučiću ispod prozora, svojom pristojnošću ništa neće postići. Niti će ga skinuti s vlasti.
Bilo bi lepo da može bez Dveri i sličnih, ali očito-ne može.

Anomander Rejk

Kimura

Ni trun originalnosti!

Truman

Вратих се из града, слушао сам говор Лутовца. Делује ми пристојно, за разлику од осталих опозиционара. Ипак, наредни избори се морају бојкотовати. Надам се да ће бити што пре расписани да се оголи ова лудачка ситуација.

Truman

https://www.index.hr/vijesti/clanak/djeca-kod-dubrovnika-razbijala-srpske-tablice-tata-nam-je-rekao-da-su-zlocesti/2071550.aspx

зоско, замисли да ја рецимо сад на основу ове вести помислим да је Хрватска фашистичка држава. На шта би то личило...

D.

Quote from: Anomander Rejk on 17-03-2019, 14:24:24
Desničari, šovinisti, fašisti
fali ti još ljotićevci, pa kao da si kopipejstovala Informer.

Pa kad čitaš informer, sve će da ti liči na njega.

Anomander Rejk

Evo komentar jedan s neta, ne znam šta bi ovom dodao ili oduzeo :
,,Ako je cilj rušenje Vučića, moraš imati nekog kao što je Boško, jbg. Nekog Čačanina.

Ako je cilj da se šetka, gleda ko je došao, zgražava nad svim i svačim, cokće jezikom i da se čeka dolazak pristojne Srbije (ono iz pisma Bojane Maljević), onda ćemo tako čekati, okupljati se i rasipati narednih 50 godina, i nećemo to dočekati. ''

Onaj stari Sendmen

Anomanderu, ti tvoji čačani kao deus ex mahina.

Ako mogu kao nevidljiva sila da dođu i reše stvar, šta više čekaju?  :(

Anomander Rejk

Ama ne shvataj bukvalno. Štos je u karakteru ove vlasti, naprosto njih se ne može srušiti (samo )
pristojnošću, argumentima, finoćom itd, potrebni su i oni drski i bezobrazni koji umeju da rizikuju i potegnu.
Niko ne misli da su Čačani ili drugi svemoćni, samo se navode kao neki primer, valjda se bar ovde ne treba crtati smisao svake
rečenice i sve bukvalno tumačiti.

mac

Naknadna pamet kaže da nije bager srušio Slobu, nego odsustvo podrške vlasti od strane vojske i policije. Ako Boško nema taj ugao pokriven onda mu džaba kurčenje.

ridiculus

Quote from: Petronije on 17-03-2019, 09:35:35
Ridiculus, ovo su ozbiljne stvari. Bolje se pojavi na sastanku u Beogradu, da uz rakiju i četničke pesme razradimo tajni plan o širenju Srbije ka Trstu !!!

Eh, raspored mog slobodnog vremena i dešavanja u Beogradu se retko kad poklapaju, ali smisliću već nešto.
Dok ima smrti, ima i nade.

Onaj stari Sendmen

Quote from: mac on 17-03-2019, 21:10:04
Naknadna pamet kaže da nije bager srušio Slobu, nego odsustvo podrške vlasti od strane vojske i policije. Ako Boško nema taj ugao pokriven onda mu džaba kurčenje.

Ne samo to, već se čini da fali i kritična masa. Par hiljada ljudi će teško srušiti ovog, pa bilo pola čačana, a vojska i policija mirni kao bubice... gledam ga danas, smeje se, drži konferenciju za štampu ispred nosa demontanata, igra šaha, sve u svemu dobro se zajebava i ni najmanje nije zabrinut.

Truman

Да, нема критичне масе колико год се ја моћно осећао на протестима.

Onaj stari Sendmen

Treba pogledati istini u oči i priznati da smo govna kao narod i zaslužujemo Vučića kao ni jednog pre... kakav Tito, kakav Sloba, psiho je idealan...

Kimura

Linkine, sećaš se onog lika iz ''Profesionalca'', glumi ga Dragan Jovanović. Uloga mala, ali upadljiva. Sjajno predstavljen jedan tip opozicionara.

Razumem da si možda loše volje ili, ako hoćeš konkretnije, da se osećaš ko govno, ali ne bih ja generalizovala.

Truman

Ја бих. Да смо бољи и било би нам боље. Нису случајно разни овде јахали на таласу заљубљености народа.
Драган Јовановић је био у праву. :)

džin tonik

ne pretjerujte. srbi ne rushe vodje zbog pokretanja ratova, vec ako izgube rat.
vucic jos nije izgubio kakav rat, dapace, vrlo je uspjesan u iritaciji svih susjeda i obmanjivanju svjetskih sila. izuzetno sposoban.
da malo kraducka, sigurno, kao i svi. tek je plijen u ovom trenutku previse malen da pokrije potrebe shire mase, nema se za sve. ali uopce nije na losem putu i dugo niste imali nista bolje na vanjskopolitickom planu.