• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 59 Guests are viewing this topic.

dark horse

Javlja mi se da je Adrijana Lazić tek započela svoju karijeru, i da će biti jedan od dragih, a pokojnih likova koje će Željko Mitrović uskoro oživeti:

Vlasnik TV Pink, Željko Mitrović, u objavi na Instagramu saopštio je da će pomoću savremene tehnologije pokušati da "oživi" neke ljude, među kojima je i legendarni pevač Džej Ramadanovski.

Quote- Ovih dana ću da oživim neke od mojih pokojnih prijatelja! Ako stignem da dovršim i modul za mašinsko učenje njihovog ponašanja iz njihovih biografskih posebnosti, verujem da ćete sa "skoro živim" AI avatarima moći da razgovarate 24/7. Džej je svakako jedan od njih - napisao je Mitrović.

Pokojni Džej (potrebno je da uključite zvuk na instagram videu da bi ste čuli Džejovo obraćanje iz groba!!)
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

džin tonik

ANDRIJANIN PAS PREDOSETIO NJENU SMRT! Potresni detalji iz Bijeljine

cak je i psu sve bilo jasno, kuda sve vodi, dok su ljudi slijepi. ali to je cest fenomen kod tih uspjesnih, propuste konsolidirati, nabave sve, a propuste osigurati mozgom. da se je normalno zaljubila i udala za batu iako nije arap, nista se ovo ne bi desilo, oni bi uspjehu dodali mozak, zaokruzili uspjesnu pricu, a mi bi covjeka udomili. nego ne, mora diploma za koju nije, mora posao za koji nije, mora izlet za koji nije, mora sve plasticno.

džin tonik

Truba

Osveta za postupke
Moze biti i poruka
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

jos jedan slucaj femicida, sve uz gromoglasnu sutnju.

Truba

Mozda je i droga
Ko ce znati
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

dark horse

Zar nismo sve razrešili? :(

Možda je kao u Tvin Pinksu Bob iza svega... možda su i u šumi... možda... :cry:

dark horse

Bolje vas dvojica da razrešavate ko je hrvatima pokrao pare pa nisu kao Švajcarska.

Slušamo od hrvatskog proleća da vas srbi muzu i sprečavaju da letite u nebo kao svemirski brodovi... Jugoslavije nema trideset godina, gde su ti šatlovi i svemirske stanice?  :cry:

Gde vam je to što ste srali da će biti, samo da Jugoslavije više nema i hrvati vode državu? Gde vam je taj mnogo bolji standard? xrotaeye

ALEKSIJE D.

Zloćko. hoćeš li ti skorije u Dubaji? Pitam onako... da rezervišem kartu.

džin tonik

sta je ovo? da vam se nije vratio neki sultan?
samo sto covjek izrazi blagu sumnju u idealni arapski svet, san svih srba, svi od prvo-, preko drugo-, do trecesrbijanaca staju u obranu... :cry:

dark horse

Alo Bing, kako brat? Imam dve hiljade arapskih haljina sa hrvatskom šahovnicom, cena prava sitnica, idealno da isprosiš koji naftni dolar za Švajcarsku na Jadranskom moru!! xrofl

džin tonik

Vučić otkrio šest ključnih tačaka plana: "Polećemo"

QuotePredsednik Aleksandar Vučić najavio je da će sutra u 18.00 časova predstaviti plan "Srbija 2027 - skok u budućnost".

(...)

evo i vucica. sad ce konacno smjernice sta misliti o slucaju, ne ovako stihijski.

mac

Ovde svako tera svoju priču, uključujući i zoska i Vučića..

Truba

nova petoljetka za 3 godine
to mora da bude uspešno bre

Truman

Čudno da Vučko nije nazvao taj program "kvantni skok", to je danas popularno. Možda to čuva za narednu petoletku.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

džin tonik

po naslovu, meni se plan cita kao da bi se ocekivalo da do 2027. jos 20% vise zena naduvaju usne da lice na vucica i skoce sa kakve arapske kule.
samo sto ne vidim smisao. jest, vucicu bi moglo laskati da jos vise zena zeli usne poput vucica i spremno je na zrtvu, ali gdje je neki prakticni smisao?

dark horse

džin tonik

ja bih rekao da je vrag u prvoj, ali to onako laicki, nista bez trukija, truki da potvrdi.

ps. i klonite se pobacaja (mali decko sa pistoljem predstavlja nerodjeno dijete).

Truman

Ne pada mi na pamet da otvaram vase sotonisticke linkove!

dark horse

Quote from: džin tonik on 19-01-2024, 19:52:51
ps. i klonite se pobacaja (mali decko sa pistoljem predstavlja nerodjeno dijete).

Ja mislio da predstavlja Kostu Kecmanovića. Šta ti je moć prave umetnos'i  :roll:

džin tonik

reklo bi se na prvu, ali ovo je nesto vrlo intimno, nije kecmanovic.
ne bi me cudilo da je zena sve ovako i poslozila.

dark horse

Ja sam iskreno šokiran šta čitam od tebe već neko vreme.

Zole, čovek se zapita da li bi bio ovoliko bio zainteresovan za ovu ženu i čitanje imaginarnog rukopisa u njenoj glavi da nije cajka, malte potrošna futrola za kurac, poput kondoma?  :cry:

Video koji sam ja okačio jasno pokazuje da dotična još jedna Dubai kamenjarka, bez ikakve dubine. Koju je verovatno roknuo njen kijent. Zar je i bitno?

džin tonik

ne, u zabludi si (i drugi uradak ima odredjeni smisao, manje bitan), zena nije bila pjevaljka nit' je to namjeravala postati, jezivo se je osvetila svim akterima. apsolutno svima i na svim razinama. ovo ni stiven king ne bi smislio. ne da je i stiven king bas dobar, ne pada mi na pamet drugi. bah.

dark horse

Nek neko okrene 192, i inspektor Zosko je rešio slučaj preko interneta. Drugi put rešen isti slučaj na Sagiti u dva dana, prvo Truba sad i ti. Zaslužili ste zlatnu značku Sagite obojica. :roll:

Ajmo sledeći slučaj. Mislim da će mi pozliti o vašeg trtljanja o ovoj nebitnoj fufi. :(

mac

Zaboravljamo da zosko vidi Srbe kao untermenše, ali za koje isto važe karmička pravila. Nešto kao Jevreji, samo manje plemenito. To jest isto kao Jevreji, ako si nacista u nacističkoj Nemačkoj.

Truman

Pitam se sta je zosko bio u proslom zivotu...

dark horse

Quote from: mac on 19-01-2024, 21:46:37
Zaboravljamo da zosko vidi Srbe kao untermenše, ali za koje isto važe karmička pravila. Nešto kao Jevreji, samo manje plemenito. To jest isto kao Jevreji, ako si nacista u nacističkoj Nemačkoj.

Izvini mac, ali zabole me najstrašnije kurac kako fašista zosko vidi Srbe i na kakve sadističke umnobolnosti koje zamišlja u svojoj glavi svršava. Nemam empatije uopšte za takve likove. Granica ipak postoji.  xuss

Truba

Ljudi dragi prebrzo je pokopana
a obdukcija
I pad s 24 kata??? Ovo je sve konfuzno

džin tonik

znaju da je suicid. a 24 moguce predstavlja godinu, dob kad se nesto zbilo, ne bi me iznenadilo, ide i uz aktualni nesudjeni uzrast malog decka, nekih 4-5 godina. sve djeluje jako filigrano poslozeno, nista slucajno, pjesme su krcate porukama, obiluju svim zamislivim, jako sadrzajne. objavljene u trenutku sprovoda. sigurno se je i za to pobrinula.

dark horse

Nije džabe Dejvid Linč snimio Tvin Piks oko Lore Palmer, niti je svet bio fasciniran Crnom Dalijom.

Koliko god razmišljali, nećete imati sve odgovore.

Sutra ta Adrijana da ustane iz groba i prosloži tri nove rečenice, potpuno trinesto od bilo čega što ste o njoj do sada čitali ili gledali i ponovo rikne, vi bi samo vrteli nove epizode iste serije do u beskraj.

Kako ne kapirate da pričate o sebi? To se zove projekcija. Adrijana je samo katalizator za vaše tripove, a može biti Lora ili neka trinaesta raspala kurvetina, potpuno svejedno.

Ima valjda nekih normalnijih žena koje mogu da vas ovoliko zaintrigiraju osim ovakvih femme fatale pacijentkinja, najfatalnijih za same sebe? Ne?

džin tonik

ti ne razumijes da poruka ima raznih, svakakvih frekvencija.

dark horse

Ma razumem ja sve.

Ti kažeš da se ubila, u inat nekom frajeru zbog koga je abortirala. Sve prepuno aluzija, broj sprata broj godina, ništa nije slučajno.

Uje, koga bole kita? Žao mi je što nije triput skočila sa 24-tog sprata. Snimila pesme, tražila pažnju.

Promašaju, pa ubij se još par puta, što se mene tiče. Samo napred, skači. Nije ovaj život za luzere.

Truba kaže da je osveta ocu ili poruka. Uje, koga tek za to bole kita?

Sjašite više, mnogo smarate, previše ste opsednuti nekom mrtvom pacijentkinjom, ima i drugih tema...

džin tonik

dobro, trazi i malo paznje, jasno, a tu je i kakva ponuda. nitko nije savrsen.
mene fascinira da je izrasla i ruza medju samim djubretom.

dark horse

Ruža i to kakva. Nisi ni svestan.

Evo šta ja mislim da se desilo:

Ona i njene tri drugarice su učestovale u redaljci sa 70-80 arapa. Trajalo tri dana, treći dan njene drugarice pale u krevet mrtve od umora, Adrijana ne može da spava dosadno joj, izašla na terasu malo da uhvati vazduha pa je uhvatila neka melanholija. Prisetila se bivšeg dečka koji je ostavio jer je abortirala, nije znao da dete nije njegovo već ko zna čije, učestvala je tada u nekom drugom gangbangu sa 150 učesnika. Počela da plače, a onda joj ispala maramica i upala u procep između spratova. Adrijana uzela štiklu i pokušala da je nekako izvuče, ali joj je onda i cipela ispala iz ruke i ostala između spratova, pa nije imala izbor nego je morala da se uzvere i pokupi i maramicu i štiklu, što joj je naravno uspelo jer je iskusna planinarka.

Ali onda je videla na spratu ispod da je neko zaboravio Ajfon 15 pro max na simsu i taman da ga ćapi, pukne joj druga štikla i surva se u ambis...

džin tonik

grijesis jer ne razumijes pjesme i sf. truki bi ti rekao: mali decko iz jedne pjesme nije "tek" pobaceno dijete, vec i decko kojeg priziva na jednu noc i nudi mu se, prinosi zrtvu, u drugoj pjesmi. to je isto. a taj mali decko prodje kroz tih sest popova kao kroz putar ako je uslisi.

kako god, zena nije bila to sto si umislio. pokoj joj dushi, pocivala u miru.

dark horse

Ako si već sve to znao, što je nisi oženio? Da jesi, sad bi bila živa... ti si Zole kriv, zbog tebe je mrtva, jako si zao čovek... a ona te turila u spot kao malog dečka...  :cry:

P.S.

Da li se ti drogiraš? Ovo najozbiljnije pitam. :)

džin tonik

kakve su sad to gluposti? srljas iz jednog umisljaja u drugi i treci.
realno nikako ne mozes prihvatiti da je zena bila normalna, dobra.

dark horse

Ja se sprdam.

Ti ne možeš da prihvatiš da baš ništa ne znaš o toj ženi, nemaš punu sliku niočemu vezano za nju, niti možeš da daš validnu pretpostavku na osnovu informacija iz medija, već srljaš u serviranu propagandu kao Vučićev birač.

Ja ne verujem u rijaliti format i slične priče za decu. Možeš da živiš sa nekim 20 godina, a da ga uopšte ne upoznaš. Ima osoba koje nikad nisu iskrene ni sa kim, mada ostavljaju suprotan utisak i rade to rutinski.

A ti "sve znaš" u roku od 5 minuta na osnovu selektivno serviranih informacija. Bah, kako god. Uživaj, igraj se u pesku, ne bih da ti kvarim.

džin tonik

zasto to ne kazes ovako:

polazis od pogresne pretpostavke da se turbofolk u srbiji sklada na nacin da imas talentiranog umjetnika koji se radom probija, koji bi se bavio autorskim radom.
turbofolk hitovi nastaju na nacin da je cijela scena uklopljena u institucionalni satanizam, sluze svrsi, te umjetnici nemaju veze sa tekstom, spotom, vec se tek ugradjuju kao prikladna komponenta pri kondicioniranju publike. prvo nastaje sadrzaj, pa se tek naknadno gradi prikladni umjetnik. uglavnom neka napredna verzija mili vanili kombinirana sa trajnim srboturskim glupostima, bujanjem.

pa da ti kazem da ni to nema veze...

primjer: navodi se da je tekstove napisala neka marina tucakovic pred smrt, prije nesto vise od dvije godine, te da se tekstospisateljica i pjevacica nikad nisu ni upoznale. i ti bi sad trebao reci, e, pada ti misaoni konstrukt, umjetnica nema veze ni sa tekstom, ni sa spotom. pri cemu zaboravljas (kad bi i stvarno bilo tako da nema veze) da je i ta marina morala imati nekakvu inspiraciju. cega ni sama nije bila svjesna, kao ni mnogi. tako da to nista ne mijenja na stvari. zar nisi gledao palp fiksn?
https://www.youtube.com/watch?v=rbALYwy307E

dark horse

Ma ne samo da si sasvim očekivano fulfao da je tekstove napisala pokojna Marina, već da si fulfao na prostoj činjenici da ti tekstovi mogu značiti bilo šta, tebi sasvim nedokučivo. Npr, većinu ljubavnih pesama tekstova autori su pisali veličajući heroin ili upućujući ih tek rođenoj deci. Tako da ti odnosi iskazuju iskrenu emociju, dok je kontekst, tj. predmet emocije van samog teksta i može se shvatiti tek uz dodatne informacije.

Ti te dodatne informacije nemaš niti nikakav specijalan kontakt sa bilo kim ko je poznavao Adrijanu da bi bilo šta mogao tumačiti dubinski, već samo netačno. Čeka te dugi niz blamova u otkrivanju miskoncepcija u logici razmišljanja usred hroničnog nedostatka ključnih informacija, kao što si već sam video iz ovog sa Marinom. Dok je meni naprimer odmah bilo jasno da je malo verovatno da pesme imaju bilo kakve veze sa njenom pogibijom. Bigaje. :)

džin tonik

to su vec valjani argumenti, ne samo "kurva, redaljka, stiklica, blabla". znas, meni ne trebaju argumenti, to je glupost, ali mehi su vazni. da stav ima kao neki "smisao", "podlogu" ili tako nesto, da se lijepo cita.
sve to sto navodis, i jos se dodaje da su pjesme zapravo trebale izaci prije vise od godinu dana, pa je to odlozeno zbog one dvije nesrece.

dark horse

Pa već kad nisam mogao da te ubedim krenuo sam da se sprdam s tobom oponašajući te, ali iz potpuno drugačijeg ugla i, gle, odmah si sam počeo da primećuješ ono što sam ti objašnjavao od početka, da "srljas iz jednog umisljaja u drugi i treci"... well, upravo u tome je i bila čitava moja poenta, jel, iz posta u post... odmah si je na blic shvatio, čim sam krenuo da te zajebavam... vidiš da imaš potencijal da ukapiraš šta ti pričam sve vreme, samo te treba konstantno podjebavati, ozbiljan angle ne pomaže...  xfrog

Truman

Quote from: Truman on 19-01-2024, 15:58:18
Čudno da Vučko nije nazvao taj program "kvantni skok", to je danas popularno. Možda to čuva za narednu petoletku.

Vučić možda ne čita ovaj forum, ali Brnabićka zato prati i sluša me!
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/364813/Brnabic-Srbija-ce-2027-uraditi-kvantni-skok-i-biti-zemlja-inovacija-i-naprednih-tehnologija.html

Truba

dark horse

Ako se samoubila i porodica naslućuje da se samoubila, pa je sahranila na brzinu bez obdukcije, čemu sad istraga? xdrinka

džin tonik

kako jezivih komentara na tim novinama. neki sultan bi "guzio mrtvu curu" jer otac valjda protjerivao muslimane.
covjek bi rekao zanijelo ga ovako, ali nevjerojatno mnogo idiota ima stvarno tu razinu svijesti.
mislim, ako je sto ucinio, hulje 30 godina zavijaju na mjesec, pa bi se eto prilike izivljavali na curi. eno ti covjeka, idi, stani pred njega, pa mu reci i naplati, sta god. jbt, otpada, sta se sve nakotilo.

mene ne bi ni sveti petar uvjerio da nije suicid. nista tu nije kako izgleda na prvu. cura nije bila za to sta se ocekivalo od nje. cak bih se usudio reci i da je, neovisno price 24, i mup-u i ocu propala investicija, sve je zajebala iako na pogresan nacin.

dark horse

Inače, ubediti tebe, Trubu i druge koji prate ovo iz novina biće ključni momenat istrage.  :x

džin tonik

dijarejo sa blagim naznakama covjeka, skini mi se s kurca ako te tema ne zanima. prst u dupe i kush, shirok ti forum.

dark horse

Ozbiljno misliš da možete po srpskom forumu kenjati o stizanju karme i implicirati samoubistva samo jer je u pitanju ćerka nekog umešanog u rat u Bosni, a da vam niko ne kaže da ste ozbiljno nenormalni? Ovakve stvari čovek ni u šali ne poželi nikom, ni najljučem neprijatelju, a kamoli se nedeljama naslađuje.