• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Odbacivanje Bonellija - konačni poraz intelektuale?

Started by Franz Xaver von Baader, 09-02-2008, 23:08:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cornelius

Quote from: "SVAROG"Ma da...gerontofilija....

Nego pade mi na pamet vestina Srpskog naroda da sve zapocete teme zavrsi sa sexom :lol:

Ko Francuzi.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Franz Xaver von Baader

Quote from: "SVAROG"
Nego pade mi na pamet vestina Srpskog naroda da sve zapocete...

ima jedna još bolja vještina
da svakome pronađu vezu sa srpstvom, naposljetku su svi (ili gotovo svi) - Srbi (ili im je barem to bio djed)
nije to ni tako loša fora

time se pomalo bavim u radu: Pingvini Srbi 2 (neke paralele između Hitlera i Najslabije karike)

iako je metodika izvođenja teme, više okrenuta hrvatskom auditoriju (analiza nekih popularnih emisija u hrvatskom simboličkom prostoru; Latinica-Nedjeljom u dva-Najslabija karika), može se čitati i univerzalno: kao nesvakidašnji pokušaj ontologije ljudske prirode

dakle, možda je zaista šteta uskratiti svekolikome svijetu te filigranske misli, pa moguće (ako uopće počastim neki od hrvatskih portala velebnom temom) stavim taj, možebitni, link

hvala na pažnji.
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

DušMan

Quote from: "PingvinPatuljak"ima jedna još bolja vještina
da svakome pronađu vezu sa srpstvom, naposljetku su svi (ili gotovo svi) - Srbi (ili im je barem to bio djed)
Očigledna posledica razogovora sa Bobanom, kad te je ubeđivao da si Srbin, pre 2-3 godine na Sajmu knjiga.  :lol:
To su bili dani...
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Ugly MF

JA i Corni o Severini i Suzani i sexu ,a vi o pingvinima i Bobanu...
odoh ja odavde :!:

Cornelius

Jes, vala, Svarože, nije ovo društvo za nas. Oni bi da se politički nadmeću, a mi bi da se veselimo. Ajd, vidimo se na nekom drugom topiku.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.