• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Novi srpski roman - epska fantastika

Started by marlowe, 13-02-2008, 23:52:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Krajickom oka uhvatih par poslednjih trenutaka razgovora sa nekim nasim piscem, mlad delija, koji je pricao o svojoj novoj, prvoj knjizi. U pitanju je epska fantastika, ali nisam uspeo da uhvatim ni osnovne podatke ni naslov, pa me zanima da li neko zna o cemu se radi. Samo sam cuo da je na kraju rekao da njegov sledeci roman sigurno nece biti u zanru.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

DušMan

Verovatno neko od učesnika tribine na Beokonu.  :lol:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Loengrin

There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Loengrin

Paj sad ovaj trip.
Veče pre predstavljanja dotične knjige kod nas u klubetu, ja odsanjam pretežni deo sadržaja iste. Naravno, nemam o tome pojma, dolazim uveče na Salir i autor krene da priča o čemu se radi u knjizi, kad ni pet, ni šes', a ni sedam, čovek manje-više prepričava moj san.  :shock:  Missim, čemu život. :roll: Odmah mi je pao Matrix na pamet.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

mac

Mica Milovanovic

QuoteI šta je sadržaj knjige/sna?

Svako postavljeno pitanje povlači i odgovornost..
Da li zaista želiš da znaš?  :cry:
Mica

Kastor

Ako je to onaj bez seksa, onda ne želimo.  :lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

mac

Po Jungu postoji "kolektivno nesvesno", tako da će sadržaj knjige/sna jednom doći i do mene, a ja bih samo da ubrzam proces :)

Ghoul

Quote from: "mac"Po Jungu postoji "kolektivno nesvesno", tako da će sadržaj knjige/sna jednom doći i do mene, a ja bih samo da ubrzam proces :)

nisam baš ubeđen da kol. nesv. TAKO funkcioniše, jer da je tako onda bi i moji snovi, sooner or later, doprli do vas, a to ne bi valjalo, ni za koga.  :evil:
https://ljudska_splacina.com/