• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

opasne vizije buducnosti

Started by sigismundus, 17-05-2003, 03:37:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nyarlathotep

"Ghouls who pray the death of god
Destroy Jehovah's church
Vomit upon the cross
And burn the book of lies."

(Morbid Angel - Unholy Blasphemies)

Kako se branis od ovoga Ghoule? Nisi satanista a slusas Morbid Angel. A, o kakvim se ovde ghoulima radi? Sta, kao nisi njihov?
 :?

Hriscani, izvedite palog sina iz mraka, pronadjite slepome put do staza nebeskih. Motiku, srp, lopatu, ralo u sake i  izbijte djavola is duse napacene. Nek ga otac nebeski primi.

:evil:   :evil:   :evil:     :evil:    :evil:    :evil:    :evil:    :evil:    :evil:    :evil:   :evil:   :evil:   :evil:   :evil:
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Ghoul

Nyarla, nemam pojma o čemu govoriš! :shock:

Ja čak i ne znam šta znači reč 'ghoul', slučajno sam negde na nju naišao dok sam razmišljao o svom nicku, i ni dan danas ne znam šta me je sprečilo da se nazovem 'Dog Akvarijus' ili tako nekako.

Inače, otkud znaš da taj text stvarno postoji u nekoj MORBID ANGEL pesmi? Ja sam ubeđen da njihovi textovi u suštini predstavljaju varijaciju na 'Growwwl raawrrrggh uaaarghhh howwwl graaagrrgrrrrrr roooowwwrrrwwwlllrrrlrlrwwrrr!!!'

bog bi ga znao gde si ti ovde čuo ghoulove...
https://ljudska_splacina.com/

Nyarlathotep

www.darklyrics.com
tu se nalaze dokazi o tvojoj bogohulnosti.

Licno cu da potpalim lomacu.
:evil:
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Lurd

Jebote, Tauruse, pa na sta ovo lici? A i vi ostali! Staviste coveku svasta u usta, a ono sto je rekao izvrnuste naopacke. Neka vam je na cast, samo se setim onoga sto rece neko pametan: Da su na vlasti ove grupe sto se zalazu za "ljudska prava", koncentracioni logori bi ponovo bili aktivni.

Keep up the good pidgeon holing!
My trees...They have withered and died just like me.

taurus-jor

:o  :o  :o
Ja nikom nista nisam stavio u usta. Je l' pishe neko ime? Ne pishe. Govorio sam vrlo, vrlo uopsteno, a ono shto sam pisao pisao sam iz iskustva. I da se bilo ko nasao uvredjen, verovatno bi mi otpisao.

Inspirisala me je jedna recenica za koju sam smatrao da je data olako. Gde si ti tu nashao borbu za "ljudska prava"? Ako se i "borim" za neshto onda je to da se svi mogu cuti - a ne da se neko uchutkuje. Gde si ti video da se ovde neko uchutkuje?
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Lurd

Ne moj post je bio mesan, malo o tebi a malo o drugima. Dobro, neka pise ko sta hoce, ali priznaj da je to malo bezveze. Nisi nijedno ime spomeno, ali si poceo da pises tek tako bezveze na ovoj temi. To je onako, malo...znas? Mislim, ja sam isto pisao o subliminialnim porukama i verujem da se to radi, ali niko nije pisao o LZ/Beatles/RS baljezgarijama.

Stavise, meni je jedna od drazih zabava svojevremeno bila preslusavanje ploca unazad, krajnje hilariozno.

A ostatak o ljudskim pravima bio je ostalim salonskim bundzijama i seratorima, ne o tebi. Ok?
My trees...They have withered and died just like me.

DUNADAN

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"
Stavise, meni je jedna od drazih zabava svojevremeno bila preslusavanje ploca unazad, krajnje hilariozno.

:D  :!:  :D  :!:  :D
ko ona epizoda South Park "Succubus" gde neki skrndelj ochara Shefa koji reshi da je ozeni, a riba konstantno peva neku glupost "There must be a morning after...tralala" te su klinci skontali da ce succubusice osloboditi ako tu pesmu pevaju unazad :)
stvarno je "hilariozno" (ovo chak nije ni anglicizam Monsinjore :))
Two tears in a bucket, motherfuck it.

taurus-jor

Ok Monsinjore. Ovaj topic je ionako otishao u tri lepe materine. Ja sam ga samo dodatno zasr'o. Na kraju krajeva, pojavio se topic za opste teme.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

sigismundus

mada smo ovaj topic  vec odgurali u sasvim druge vode, ipak bih se nadovezao na ono o cemu je bilo najvise rasprave. Cisto zbog informativnog znacaja.  
U sloveniji je u skupstinskoj pripremi predlog zakona o registraciji istousmjerene , istospolne skupnosti. Znaci dveh zena ili dveju muskaraca.  Ovaj zakon bi trebao uzakoniti vecinu prava, koji proizlaze iz zakonske veze, ali ne sva. Izmedju ostalog, takve skupnosti nece moci, da usvajaju decu. Eh, jos uvek jih ne mogu nazivati familijama. No, istina je, da u takvim skuopnostima mnogo puta vec ima dece. Iz prijasnih, heteroseskualnih veza.

Koliko je meni poznato, vencanje istospolnih partnera je u Evropi za sada moguce samo u Belgiji i na Nizozemskom, dok se drugdje odlucuju za skupno gospodinjstvo. A cini mi se, da se i u Srbiji moguce vjencati na takav nacin, zar ne?

sigismundus
onaj, koji sniva tudje snove

Rose Ann

O svemu što sam ovdje pročitala (danas) nemam komentara. Samo me jedno zanima. Je li ovo zeza, teorija ili vaše lično mišljenje zbog iskustva iz prve ruke? Jer  :twisted: koliko znam (obožavam poslovice), nešto moraš probati, da bi mogao suditi; i jeste, stvarno smo vezani socialnim lancima na ovo vrijeme i prostor. Moje lično mišljenje? Moraš hodati u mojim čizmama 20 km da bi me razumjeo/la.
Me transmitte sursum, caledoni