• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sponzoruse u akciji 21.02.2008.

Started by De mi mur?, 22-02-2008, 10:24:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

angel011

Ali ćemo moći da kažemo da smo ih gledali kad su tek počinjale.  :evil:
We're all mad here.

Alex

Šta ih briga, biće osuđene uslovno, a smeška im se ponuda za voditeljke u kulturno umetničkoj emisiji Zvezde Granda.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

scallop

Quote from: "Alex"Šta ih briga, biće osuđene uslovno, a smeška im se ponuda za voditeljke u kulturno umetničkoj emisiji Zvezde Granda.
Ne otimaj ih od B92. Njima su se prve javile... Posle Kralja...
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Rile

Quote from: "scallop"
Quote from: "Alex"Šta ih briga, biće osuđene uslovno, a smeška im se ponuda za voditeljke u kulturno umetničkoj emisiji Zvezde Granda.
Ne otimaj ih od B92. Njima su se prve javile... Posle Kralja...

Baš iznenađujuće da su ih oberučke prihvatili na B52, oni tamo ne vole takve stvari da prikazuju...

Loengrin

Mene iznenađuje da policja u Starom Gradu nije u prvi mah čula za Kralja. Na usputno pominjanje dotičnog jedan od tamošnjih inspektora se zleteo:
"Koga?"
"Kralja, tako su bar same rekle."
"Kralja čega?"
"Zemlje kradenh patka, otkud ja znam čega. Samo su pomenule na snimku da ovaj treba da ih pokup negde ili tako nešto."
"Na snmku, hmmm..."

:x  :cry:  :x  :cry:  :x  :cry:  :x  :cry:  :x
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Alex

Kralj?
Tako su zvali Kingpina u prevodu filma Derdevil?

U Beogradu je, posle NY? :?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

De mi mur?

Otkad je bracka i prijateljska Crna Gora stekla nezavisnos Nenad Knezevic Knez je postao Nenad Knezevic Kralj. Sad za vikend  sam ga video sa zenom i dvoje sitne dece na trim stazi u Kosutnjaku. Svi su nosili nove patike.
Sve se slaze.

Alexdelarge

Pokrenuta istraga protiv plavuša koje su ukrale garderobu

Prvi opštinski sud u Beogradu pokrenuo je istragu protiv dve devojke sa snimka poznatog kao "Kosovo za patike", Maje Trbojević (20) i Jovane Petrović (19), zbog sumnje da su izvršile krivično delo teške krađe tokom prošlonedeljnih demonstracija, izjavila je danas Tanjugu portparol tog suda Ana Milošević.

One će se u daljem toku krivičnog postupka braniti sa slobode, pošto im dežurni istražni sudija koji ih je sinoć saslušao, nije odredio pritvor jer ga tužilaštvo nije ni zahtevalo, precizirala je Miloševićeva.
Na video snimku koji se poslednjih dana moze pogledati na sajtu www.youtube.com vidi se kako Trbojevićeva i Petrovićeva uzimaju robu iz radnji koje su demolirane tokom prošlonedeljnih demonstracija u Beogradu.
One su uhapšene u nedelju, a policija je u njihovim stanovima pronašla ukradenu robu, viski, bombonjere, firmiranu garderobu.
Inače, za počinioce krivičnog dela teška krađa zakonom je zaprećeno od jedne do osam godina zatvora.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

taurus-jor

Quote from: "De mi mur?"Otkad je bracka i prijateljska Crna Gora stekla nezavisnos Nenad Knezevic Knez je postao Nenad Knezevic Kralj. Sad za vikend  sam ga video sa zenom i dvoje sitne dece na trim stazi u Kosutnjaku. Svi su nosili nove patike.
Sve se slaze.

E, da je i to snimljeno...
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

mizantrop

Posle Kosova za patike dobili smo i Kosovo za kompjuter:
http://www.youtube.com/watch?v=Cwic3Wotwuo

taurus-jor

Vec je juce otislo u medije. Svejedno, grozota. Sto bih voleo da je osvetljenje bilo bolje, pa da mogu da se vide lica ovih zombija.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Jake Chambers

A, to je tamo u Nemanjinoj gde radi Bojan iz Tajda...
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Ghoul

one 2 kokoši koje su krale patike i majice (u vrednosti od ukupno 17.000 din!) – dobile 10 meseci zatvora.
kolkogod mi bio mrzak i njihov čin i ponašanje i sve, to je zaista preterano.
za krađu robe vrednosti 200 E! iz izloga koje su neki drugi porazbijali – a ti drugi nisu ni otkriveni, ni apšeni, ni ništa.
za lom i haos te večeri, i za smrt onog nesrećnika u usa ambasadi – još niko ne odgovara.

ali su kažnjene ove 2 tupave plavuše samo zato što su bile dovoljno glupe da dopuste da ih a) ponese masa i b) usnimi neki prolaznik.
:roll:
https://ljudska_splacina.com/

Milosh

Nije tu ništa preterano nego su reakcije i kazne u drugim, ozbiljnijim, slučajevima mlake, neadekvatne ili nepostojeće.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Tex Murphy

Quote from: "Milosh"Nije tu ništa preterano nego su reakcije i kazne u drugim, ozbiljnijim, slučajevima mlake, neadekvatne ili nepostojeće.

Apsolutno potpisujem! Slučaj koji sam prije nekoliko sekundi postavio na topiku Serbia Today nek posluži kao ilustracija.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

David

Smradovi.
Cak se tvrdi da su neki "navijaci" imali kod sebe i planove interijera ambasadi, a sada jebu ove dvije klinke. Govna...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Alexdelarge

Quote from: "Ghoul"one 2 kokoši koje su krale patike i majice (u vrednosti od ukupno 17.000 din!) – dobile 10 meseci zatvora.
kolkogod mi bio mrzak i njihov čin i ponašanje i sve, to je zaista preterano.
za krađu robe vrednosti 200 E! iz izloga koje su neki drugi porazbijali – a ti drugi nisu ni otkriveni, ni apšeni, ni ništa.
za lom i haos te večeri, i za smrt onog nesrećnika u usa ambasadi – još niko ne odgovara.

ali su kažnjene ove 2 tupave plavuše samo zato što su bile dovoljno glupe da dopuste da ih a) ponese masa i b) usnimi neki prolaznik.
:roll:

...osuđene su juče, u Prvom opštinskom sudu, na deset meseci zatvora, uslovno na četiri godine.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic