• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

sci&fi fanzin terra4-star trek-možete ga daunlodovati

Started by scififilip, 25-02-2008, 13:07:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scififilip

Obaveštavamo sve sf fanove a posbno ljubitelje star treka da mogu daunlodovati naš fanzin terru br4 koji je u celosti posvećen star treku(224 st.-10mb zip) i koliko mi je poznato to je jedini fanzin u Evropi koji je obradio jubilej 40 godina star trek,mislim i na 2006 i 2007 g.
filip :D
Udruženje građana Fanovi naučne fantastike SCI&FI iz Beograda
Želimo saradnju sa svim udruženjima i fanovima naučne fantastike
www.sciencefiction.org.rs

zakk

pozdrav, filipe! super što si okačio ovo... ja ću gledati i da pazarim u nekom trenutku ;)

i, kad reče STAR TREK, odnedavno se originalna serija može besplatno gledati na www.cbs.com/classics/star_trek/video/video.php
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Ghoul

ne znam dal je ovo SAMO moja prljava mašta, al ja na zaštitnom znaku ovog udruženja vidim
SISATU VANZEMALJKU (KOSMOVAGINU?) i implikaciju KOSMO-PENETRACIJE – a sve to NA ZASTAVI EVROPSKE UNIJE!

ova prva 2 još i mogu da svatim, al što baš EU???
https://ljudska_splacina.com/

scififilip

Quote from: "Ghoul"

ne znam dal je ovo SAMO moja prljava mašta, al ja na zaštitnom znaku ovog udruženja vidim
SISATU VANZEMALJKU (KOSMOVAGINU?) i implikaciju KOSMO-PENETRACIJE – a sve to NA ZASTAVI EVROPSKE UNIJE!

ova prva 2 još i mogu da svatim, al što baš EU???
U pitanju je iskljucivo tvoja prljava masta, a logo samo lici na zastavu eu!
filip :shock:
Udruženje građana Fanovi naučne fantastike SCI&FI iz Beograda
Želimo saradnju sa svim udruženjima i fanovima naučne fantastike
www.sciencefiction.org.rs

lilit

Quote from: "scififilip"U pitanju je iskljucivo tvoja prljava masta, a logo samo lici na zastavu eu!
filip :shock:
Nemoj da se potresas. Daleko je Gul od nekoga ko ima prljavu mastu. :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.