• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Postavite posljednji bizaran san koji ste sanjali

Started by Tex Murphy, 08-04-2008, 13:14:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ukronija

xrofl

Pa dobro, izbegavaću tvog zubara.  :lol: Mada je prvi put delovalo na dobro, super smo se zezale. Izgleda da čika zubi nije bio dan juče... :!:

Agota

Izgleda...idem ponovo u utorak...ČUVAJTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!! :?:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

džin tonik

Quote from: Agota on 29-10-2015, 13:01:42
Izgleda...idem ponovo u utorak...ČUVAJTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!! :?:

sto bi se cuvali? sudar pozeljan!!! manevri, vjezbe, kondicija.
ne zelim da prodjem poput mehe s irenom orlom... :roll:

Agota

Očekivala sam i lilit  da se pojavi u nekom momentu, da promeni piksle...
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Son of Man

Sve OK samo mojne da sjebavate jedini valjan topik na ovom forumu svojim trolovanjem.

A inače, ko krene na Agotu u startu je najebo.

Južni Beograd ti mala sestro čuva leđa i zato ne daj nikom od ovih gastosa da te vređa. xjap

džin tonik

hm, sone, a smiju li gastosi muvati agotu? ono, ocijukanje, poziv na kavu, cevape i tako... i sta ako se rodi ljubav?!

Agota

joj sine, ti bar sanjaš...ja sam luda ko šišmiš

Son of Man

Ako je taj ašik obostran, pa ko sam ja da se pitam?

Nek ste živi i zdravi. :-|

Ukronija

Quote from: Son of Man on 29-10-2015, 13:15:29
Sve OK samo mojne da sjebavate jedini valjan topik na ovom forumu svojim trolovanjem.

A svojim deluzijama? Mislim, dovoljno su bliski snovima.  :lol:

Son of Man

Mada poznavajući Agotu...NEŠ JEBAT  :mrgreen:

Al' nemoj da te to deprimira i mene je odbila još davne 2007. :lol:

Agota

Ukronija

džin tonik

Quote from: Son of Man on 29-10-2015, 13:22:46
Ako je taj ašik obostran, pa ko sam ja da se pitam?
Nek ste živi i zdravi. :-|

yes! :lol: agota!!!! imamo blagoslov!!!
pozivam te na kavu i vjencanje! deal?

Son of Man

Quote from: zosko on 29-10-2015, 13:27:39
yes! :lol: agota!!!! imamo blagoslov!!!
pozivam te na kavu i vjencanje! deal?
Može ako ću biti Stari Svat  :!:

džin tonik

Quote from: Forever Carlyle on 29-10-2015, 13:26:25
Možda treba ja da muvam Agotu?  :| xremyb

a? tebe sad vise ne volim. eno ti karla!

džin tonik

Quote from: Son of Man on 29-10-2015, 13:30:11
Može ako ću biti Stari Svat  :!:

ma sve, dok nije crnogorski kum. tu ljubomorisem iz, hm, odredjenih razloga... :roll:

Agota

Son of Man

Jedino što mora da pređeš u pravoslavlje, mada kontam da ti to neće bit problem pored tolke iskrene ljubavi  xremyb

Son of Man

Ja bi vala prešo i u Islam zbog voljene  8)

džin tonik

bar to nije problem. upravo sam cuo glas, mislim da bog, kaze, zosko, hrvatska pravoslavna crkva je ono cijim fondom za obnovu tornja hrama svetog tomislava zelim da upravljas!
cim se rodi ljubav, i bog usmjeri u vrijedne vode.

Linkin

Izvinite što prekidam ali čuo sam da ima neka indijska serija još zanimljivija od ove objave, pa ako neko može da preporuči...  :lol: :x

Ukronija

Quote from: zosko on 29-10-2015, 13:30:39
a? tebe sad vise ne volim. eno ti karla!

A? Ja nisam ni bila svesna da si me voleo. :lol: Gubitak onda i nije primetan.  :D

Karla? Ne znam baš, on se juče prilično detonirao pre odlaska u kafanu. Sad ga čekamo da nam kaže jel ga alkohol malo opustio.  8-)

Karl Rosman

Nije. Glavobolja vas cini jos gnjusnijim.
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Ukronija

Meho Krljic

Quote from: zosko on 29-10-2015, 13:12:32

ne zelim da prodjem poput mehe s irenom orlom... :roll:

Šta je to "irenom orlom"?

džin tonik

u karikiranju blicnapada iz vedrog neba, pozvao sam se na posljedicu tvog nehajnog tumacenja engleskih termina!

Meho Krljic

Koji su bili termini, koje tumačenje, a koje posledice? Ničeg se ja tu ne sećam.  :shock:

Karl Rosman

Quote from: Forever Carlyle on 29-10-2015, 14:01:54
Quote from: Karl Rosman on 29-10-2015, 13:58:03
Nije. Glavobolja vas cini jos gnjusnijim.

xrofl

A jesmo svi gnjusovi ovde.  :lol:

Dobro, dosta je bilo. Voli vas Rosman, samo mu je dosadno.  xlove5

BTW vrhunska ispala sinoc, "zurka" je sledeceg cetvrtka.  :-x
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

džin tonik

Quote from: Forever Carlyle on 29-10-2015, 13:53:56
A? Ja nisam ni bila svesna da si me voleo. :lol: Gubitak onda i nije primetan.  :D

nisi bila svjesna? a sto pomislio na tebe tu i tamo? uslikao piche u izlasku i poslao? e, uopce nemas osjecaja, kako da sam ti jos izjavio?!

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 29-10-2015, 14:45:04
Koji su bili termini, koje tumačenje, a koje posledice? Ničeg se ja tu ne sećam.  :shock:

eh, ponekad zaboravim da forumisem sa smrtnicima, mea culpa.
ma nista strashno. ti si nedavno linkovao nesto na eng, sve uz komentar, pogresno preveo/preletio jedan termin, irena te snimila i ispravila. ne aterira cesto, pa potegao kao primjer blic-kriga koji mene uhvati nespremnog.

Meho Krljic

Aha, to je ono gde sam od inventors pomislio da je investors. Jasno.

džin tonik

scallop

Bolje da si pitao šta je sa podmetanjem tvog trolovanja sa mnom. :evil:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Ma, dobro, suviše sam ja star i nezainteresovan da odgovaram na provokacije, nego ovo me zanimalo, nisam mogao da se setim o čemu se radi. A bilo je pre samo par dana. Mnogo mi se mozak opustio od nekorišćenja... Al dobro, makar će da bude lep kad ga budem nekom donirao kroz program donacije organa...

Ukronija

Quote from: zosko on 29-10-2015, 14:48:01
nisi bila svjesna? a sto pomislio na tebe tu i tamo? uslikao piche u izlasku i poslao? e, uopce nemas osjecaja, kako da sam ti jos izjavio?!

:lol:

Pa čekaj sad. A Agota? A venčanje? I sin da bude kum? Koliko žena tebi treba uopšte?  :!:

džin tonik

Quote from: Forever Carlyle on 29-10-2015, 15:35:43
...Koliko žena tebi treba uopšte?  :!:

joj, sto mrzim ta trik pitanja... :cry:

da probam: hm, jedna, dvije, tri? puno? na vr' jezika mi, znam tocno sta mislis, samo ne znam kako izraziti, uglavnom isto, tocno toliko, da! :lol:

Ukronija

Quote from: zosko on 29-10-2015, 16:02:29
znam tocno sta mislis, samo ne znam kako izraziti,

:D

Evo ja ću se izraziti umesto tebe: puno žena tebi treba, jer jedna ti je previše.  :| xremyb

xfuck5

džin tonik

hm, wrong answer. dobro, dobro, kupit cu ja jednom taj prirucnik za zene!

lilit

Quote from: Karl Rosman on 28-10-2015, 14:32:36
Najbolji snovi su kad telesna temperatura predje 39'C. Sinoc/jutros sam usnio san iz FF perspektive: prazna kafana sa kariranim stolnjacima ispod zeleznickog mosta u BG. Prilazi mi gazdarica u liku koleginice forumasice Lilith koja je u ovoj prilici osisana na kratko kao Sarliz Teron u MMFRoad-u. Donosi dupli vinjak i telepatski mi skrece paznju da pozurim posto stizu autobusi sa turistima. Pogledam u ekran telefona/tableta na kojem ide live feed sigurnosne kamere koja snima moj sto - tu je i dalje Lilith... i debela crnkinja koja naginje casicu vinjaka! Ostatak je, naravno, budjenje, znoj, borba za vazduh, i WTF na usnama.

When I yell "fool," you drive out of here as fast as you can!
Sad moram i tebe da vodim na Kubu, biće to lud provod, nosimo i karirane stolnjake. :lol:

@agota,
dojava, naravno :)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ukronija

Ah, došla lilita da izmeni piksle.  :lol: Donesi nam veću pepeljaru, vidiš da nas je mnogo za stolom. I još jednu flašu rakije.  Par čistih čaša nije na odmet, takođe.  xyxy

Ukronija

Eh, da, častimo te čašicom rakije, al samo jednom! Da se ne napiješ, treba neko opet da nam menja piksle i pere čaše.

Bolje nabaci kariranu kecelju.  :lol:

Ukronija

Quote from: Karl Rosman on 29-10-2015, 14:46:17
BTW vrhunska ispala sinoc, "zurka" je sledeceg cetvrtka.  :-x

Pa otkud ti glavobolja onda?  :lol: xremyb

Karl Rosman

Ukronija

Ah, navukao i ti kariranu kecelju i spremio večeru kod kuće?  :lol:

when I yell "fool" you just stay yourself and look for your own interests. And yes - don't be a fool.

džin tonik

jbt, forever, ja se s tobom vise ne svadjam! samo s dibukom, agotom, mehom, gulom, sonom, bogom i vragom.
hm, ovaj, feminism rula svijet! hura! hura!

Ukronija

xrofl

Mračna mi je duša, šta ćeš.   :evil:  Ali hoće to da izraste od maltretiranog, iza leđa ogovaranog, isključenog i banovanog deteta. No mercy.  xuss

:lol:

džin tonik

zaboravi, osjecat ces se lose kao da dotakla djecu.
nevezano, meni je primjerice agota u zezanju benigno zabavna, kao i karlova detonacija usmjerena na tebe i trukija, ono...

Meho Krljic

Quote from: zosko on 29-10-2015, 21:46:38
jbt, forever, ja se s tobom vise ne svadjam! samo s dibukom, agotom, mehom, gulom, sonom, bogom i vragom.
hm, ovaj, feminism rula svijet! hura! hura!

???? Kad smo se mi svađali?