• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

The Dresden Files

Started by Antonius, 24-04-2008, 02:30:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Antonius

Gleda/o li je neko? TV serija je rađena po istoimenoj noveli koju je napisao Jim Butcher. Jedna sezona, dvanaest epizoda. Potpuno prijatno iznenađenje. Suspens, magija, odlični twistovi...

Review
Official Site
Wikipedia

P.S. Skinuh je u agoniji "Lost" hiatusa... A nakon gledanja serije "Revelations".

Ugly MF

a bas danas prevrcem sajtove za serije... :lol:
citas mi misli...

od sve muke stavio da skidam Andromedu... :roll:

i Sleeper cell....

Antonius

Andromeda... Inače mi nikako ne idu space-galaktika-creatures orijentisane-inspirisane serije (da, spadam u onu grupu koja baš ne voli Star Wars...). A Andromeda je tu nekako - state-of-the-art ispranog, otrcanog, intergalaktičkog stereotipa... Skinuh prvu sezonu, na nagovor prijatelja, rekoh da probam opet... Ne vredi. Plot jeziv, maske... Kao da su ih deca pravila... Momentalno sam dobio želju da pogledam neki film Ed-a Wood-a. Da makar uspostavim vezu sa pravim đubretom... Nisam religiozan, ali ako ti jesi - Neka ti je Bog u pomoći. :)

Ugly MF

Ah,nisam religiozan...
to zvuci ko leprozan ili paljevina na krstace i tako to...ucenje napamet svih imena i pracenje biografija svih likova iz SF sapunica...
Vernik jesam.

A evo i meni tek stigla pilot epizoda....
Maske jesu bezveze....i ruzno dizajnirane ...koncept uopste.
A ni likovi nisu nesto....

A Star Wars fan jesam, ali ovo se ne moze poredi sa Star Wars...
Vise Star Trek...Farscape...
Drugorazredno....

mac

Farscape drugorazredan?! Puj, puj... Ljudi, pa nije sve u maskama, a i maske su zapravo bile vrlo dobre. Okej, sam budžet je sigurno bio manji nego za Galaktiku, ali to što su oni uradili s tim budžetom koji su imali je više nego dobra serija.

Ugly MF

Quote from: "mac"Farscape drugorazredan?! Puj, puj... Ljudi, pa nije sve u maskama, a i maske su zapravo bile vrlo dobre. Okej, sam budžet je sigurno bio manji nego za Galaktiku, ali to što su oni uradili s tim budžetom koji su imali je više nego dobra serija.

E,mani uopste utisak!
Nisam bio jasan mozda,vise mi u glavi bio likovni prikaz...
Ok i lutke!Ne mora CGI!Imam k0ompletan Farscape +Peacekeepers Wars,
cuvam za buduca pokolenja kao lektiru!
Textualno i konceptualno jes ok,ma mogu da je gledam non stop,
ali neke stvari likovnog resenja su....AAARGH!
...nikada im necu oprostiti Ka D'arga!
Idiotluk!