• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zašto ću glasati za...

Started by Tex Murphy, 29-04-2008, 12:50:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Antonius

Glasao sam za DS - pobeda. Tebi su ovde mnogi uputili komentar da si jebeno dosadan i ultimativno lupaš gluposti. Pričaš o sudbini i ostalim sranjima i, realno, ispričana priča...

Čak nisi ni glasao a učestvuješ u ovom threadu... Možeš da otvoriš poseban thread za sve vas anti-političke protivnike... Pa razvijajte teorije zavere, fatalističke pristupe i rešenja...

zstefanovic

Quote from: "Antonius"Glasao sam za DS - pobeda.

Па, видиш, ниси... Гласао си и за Чанка, Динкића, Вука Драшковића, Расима Љајића... Није ти то ДС. Слагали те мангупи.

QuoteTebi su ovde mnogi uputili komentar da si jebeno dosadan i ultimativno lupaš gluposti.

Оба овдашња латентна симпатизера ЛДП-а? Па где вам је демократичност и толеранција? Грађанско васпитање, трећи час?

QuotePričaš o sudbini i ostalim sranjima i, realno, ispričana priča...

Видиш, она тераса на којој се каче заставе у Крунској, седишту ДС-а, је моја бивша канцеларија. Дакле, те моје приче желиш да чујеш, веруј чичи.

У сваком случају, од свих људи у Србији, Гљивица :shock: држи кључ ситуације. И сад се и он презнојава, и Борис и Тома и Воја К.  :D
Свест је екран. Време је тачка. Рат је наслеђен. [,,Веригаши"]

drf

Ne kvari im veselje, Zstef.
Zamaraš ih s brojevima.

P.S. Obećao sam juče jednom iz LDP da će za zeru premašiti cenzus....

zstefanovic

Quote from: "drf"Ne kvari im veselje, Zstef.
Zamaraš ih s brojevima.

Аааа. Океј, нећу. Него ми је фрка да их сутра не заболи мамурна главица кад сване.

Quote from: "drf"P.S. Obećao sam juče jednom iz LDP da će za zeru premašiti cenzus....

Имаш срце широко и топло као Путинова Русија, вучји брате.

Него, реци ми ти за Варвару, како ти се чини, онако, симболички подтекст. Ови други ћуте, све сам латентни ЛДП.

drf

Nisam proanalizirao dotično a hoću.

Ne bih da palim nikoga, u "obaveštenim" krugovima se priča da je SPS već dao pristanak DS, a ovo, kao razgovori sa Koštunicom, je zamajavanje.

zstefanovic

Quote from: "drf"Nisam proanalizirao dotično a hoću.

Види то, свега ти. ;)

Quote from: "drf"Ne bih da palim nikoga, u "obaveštenim" krugovima se priča da je SPS već dao pristanak DS, a ovo, kao razgovori sa Koštunicom, je zamajavanje.

И мени се ЗЕПС/СПС чини нешто вероватније него ово друго (ДСС/СРС/СПС). Мада је то мени мало сабласно: владу формирају странке чији су лидери рокнути...

drf

Ne bih da trčim pred rudu, ali tako izgleda.

Nego, RIK na 13,8% ne daje LDP-u više od 4.4.
Kako misle da namikare 5,2%?

zstefanovic

Quote from: "drf"Ne bih da trčim pred rudu, ali tako izgleda.

Nego, RIK na 13,8% ne daje LDP-u više od 4.4.

Па креативно књиговодство... Слутим и ја да не могу прећи. Али ако не намикаре :) преко цензуса, ето ти вишеструке ланчане реакције. То је уз Гљивицу и оног пензоса, главна општа драма ових избора.

Али Чеда рече у среду: "Време је да повучемо линију", што је ваљда знак да се сви опустимо...  :D

Едит: грешкица.

Boban

pa naravno, a Dačić zna da je jedina budućnost za njegovu partiju da ostane uz vlast i polako vraća radikalske glasove sebi.
Njemu su Radikali najveći neprijatelji i za SPS bi najbolje bilo da Radikali jednostavno nestanu sa političke scene.

Možda je pravi trenutak da se pokrene dosije istrage odgovornosti SPS-a i Radikala u propasti Srbije devedesetih i da im se zabrani političko delovanje.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Antonius

Quote from: "zstefanovic"...Оба овдашња латентна симпатизера ЛДП-а? Па где вам је демократичност и толеранција? Грађанско васпитање, трећи час?...

zstefanovic

Quote from: "Boban"pa naravno, a Dačić zna da je jedina budućnost za njegovu partiju da ostane uz vlast i polako vraća radikalske glasove sebi.
Njemu su Radikali najveći neprijatelji i za SPS bi najbolje bilo da Radikali jednostavno nestanu sa političke scene.

Дотични може формирати владу са ДС-ом, али тада се одмах СПС цепа на умерено крило (ДСС) и радикално (само име каже), и тако странка нестаје. Или Гљивицу смењују. Или обоје.

Мислим да су шансе благо за коалицију ЗЕС/СПС.

Quote from: "Boban"Možda je pravi trenutak da se pokrene dosije istrage odgovornosti SPS-a i Radikala u propasti Srbije devedesetih i da im se zabrani političko delovanje.

:) Гвозденом метлом, бре.

Boban

Quote from: "drf"Nego, RIK na 13,8% ne daje LDP-u više od 4.4.

Vrlo jednostavno, Beograd nije obrađen, već samo sela i male izborne jedinice a tu LDP nema veliku podršku. Tih 13.8% nisu reprezentativan uzorak Srbije, već reprezentativan uzorak seoskog stanovništva. Nemam ništa protiv seljaka, ali Beograd sa okolinom drži 30% srpske populacije i 80% srpskog kapitala i realno treba da se pita mnogo više nego neke druge sredine.

I stvarno, ali stvarno ne mogu da verujem da postoje pismeni ljudi koji navijaju za Radikale u bilo kakvoj opciji.

Antonius

Quote from: "zstefanovic"Па, видиш, ниси... Гласао си и за Чанка, Динкића, Вука Драшковића, Расима Љајића... Није ти то ДС. Слагали те мангупи.
Ma jok. Glasao sam za evropske vrednosti. ;)

Quote from: "zstefanovic"Оба овдашња латентна симпатизера ЛДП-а? Па где вам је демократичност и толеранција? Грађанско васпитање, трећи час?
Prema čoveku čovek, prema svinji kasapin.

Quote from: "zstefanovic"Видиш, она тераса на којој се каче заставе у Крунској, седишту ДС-а, је моја бивша канцеларија. Дакле, те моје приче желиш да чујеш, веруј чичи.
Opušteno, nisi ti ni prošao pored Demokratije...  8)

zstefanovic

Quote from: "Antonius"
Quote from: "zstefanovic"Оба овдашња латентна симпатизера ЛДП-а? Па где вам је демократичност и толеранција? Грађанско васпитање, трећи час?

Да ли да се препознам у овоме "svinji"? Којој треба "kasapin"?

zstefanovic

Супер су вам те "европске вредности" с свињама и касапинима, мада већ виђене:

QuoteСрбосјек је нож, накачен на чврсту рукавицу. Израђен по специјалној поруџбини у немачкој фирми Solingen.

Смишљен је за брзо клање Срба у Независној држави Хрватској. То је најкоришћенији предмет у усташком геноциду, на местима као што је логор Јасеновац, Стара Градишка.

Дизајн је направљен тако да омогући брзо клање уз најмање труда. Коришћен је масовно у НДХ. Организована су такмичења у логорима да би се видело ко може да прикоље највећи број Срба у задатом временском периоду. Забележени рекорд је постигао студент права Петар Брзица, проглашени краљ ,,србоклања", који је успео да закоље 1360 Срба у једном дану[1] [2]

Boban

Kako imaš obraza da demokratsku opciju kojoj se priklonila Srbija, posebno Beograd, stavljaš u isti kontekst za ustaškim zločinima nad Srbima?
Šta je sledeće?

zstefanovic

Quote from: "Boban"Kako imaš obraza da demokratsku opciju kojoj se priklonila Srbija, posebno Beograd, stavljaš u isti kontekst za ustaškim zločinima nad Srbima?
Šta je sledeće?

Бобане, Антоније ми је рекао да је он према човеку човек, а оваквима као ја (свињама), касапин.

И да је гласао за европске вредности.

Ghoul

dakle, kao što je Lavkraft već rekao: ''Najstarija i najjača čovekova emocija je strah, a najstarija i najjača vrsta straha je strah da neće da ima za leba i sleba."

pobedio je strah, i parčence šargarepe koje se ljulja na konopcu.
:roll:  :oops:
https://ljudska_splacina.com/

zstefanovic

Quote from: "Ghoul"dakle, kao što je Lavkraft već rekao: ''Najstarija i najjača čovekova emocija je strah, a najstarija i najjača vrsta straha je strah da neće da ima za leba i sleba."

Ћути, не знамо још ко је победио и даје владу. Требаће нам доста кокица, ово је био само добар клифхенгер.

У следећој епизоди: Гљивица баца коцку да види да л' је човек или свиња, по Антонијевој подели.

Antonius

Da, ti jesi idiot koji nenormalno lupeta gluposti. Sve što govoriš nema veze ni sa jednom ideologijom. Tačnije, pomešane vrednosti + paranoične iluzije + fatalizam + teorije zavere... Na sve to si, navodno, bio u Demokratskoj stranci.

A ja jesam čovek koji dugo glasa za Demokratsku opciju u ovoj zemlji i, priznajem, muka mi je od radikalskih satrapa i RADIKALSKOG DISKURSA gde god da se okrenem. U MAXI-ju, u SUDU, na ULICI, i taman kada pomislim da sam došao na mesto gde dolaze malčice drugačiji ljudi (čitaj obrazovaniji, prosvećeniji, otvoreniji) dočeka me isto to.

MUKA MI JE VIŠE DA BUDEM TOLERANTAN PREMA OPCIJI KOJA JE UNIŠTILA OVU ZEMLJU I TOJ RETORICI! MUKA MI JE DA UBEĐUJEM LJUDE DA JE SREBRENICA GENOCID I DA JE ZLOČIN UBITI ČOVEKA! MUKA MI JE DA UBEĐUJEM LJUDE DA JE NACIONALIZAM ZLO! NE BRANIM DRUGIMA DA GLASAJU! ALI UVEK ĆU OSUDITI ONE KOJI GLASAJU ZA DSS, SRS, SPS JER DIREKTNO PODRŽAVAJU ODLUKE POLITIČKE ELITE 90-IH I TE VREDNOSTI! SVAKO JE ODGOVORAN ZA SVOJE POSTUPKE!

Ovime se odjavljujem. Izbori su gotovi i ova tema za mene nema više značaja. Earl Grey čaj je gotov i odoh da uživam. :)

drf

Quote from: "Boban"
Vrlo jednostavno, Beograd nije obrađen, već samo sela i male izborne jedinice a tu LDP nema veliku podršku. Tih 13.8% nisu reprezentativan uzorak Srbije, već reprezentativan uzorak seoskog stanovništva. Nemam ništa protiv seljaka, ali Beograd sa okolinom drži 30% srpske populacije i 80% srpskog kapitala i realno treba da se pita mnogo više nego neke druge sredine.

I stvarno, ali stvarno ne mogu da verujem da postoje pismeni ljudi koji navijaju za Radikale u bilo kakvoj opciji.

Znam to ja, al otkud onda Cesidu konstantnih 5.2? Ma, nije važno.

Stvarno neću da kvarim dobro raspoloženje svima koji se osećaju dobro.

drf

Ipak, ne mogu da odolim: Antonuise, šta ako si, u stvari, glasao za SPS?

Boban

CESID ima unapred pripremljen validan uzorak. Dosad, na svim izborima, nikada nisu imali odstupanje veće od pola posto u poređenju konačnih rezultata i kompletnog uzorka.

drf

Imali su po dva % na celom svom uzorku. Referendum CG.

Cesid nije neutralan.

Ima milion nepostojećih birača i sve prognoze, i sve matematike su pogrešne.

Edit: I drže taj broj od malog dela svog uzorka, do 86% svog uzorka. Da je i pola % greška...

džin tonik

Quote from: "zstefanovic"Где то гледате? Је ли ово: "На основу обрађених 49.6%процента узорка..."?

(И није то ДС, то је коалиција неколико странака...)
koalicija = na vlasti. ostalo/i frakcija/e.
zanimljiv nacin cestitanja.

Tex Murphy

Quote from: "Antonius"Da, ti jesi idiot koji nenormalno lupeta gluposti. Sve što govoriš nema veze ni sa jednom ideologijom. Tačnije, pomešane vrednosti + paranoične iluzije + fatalizam + teorije zavere... Na sve to si, navodno, bio u Demokratskoj stranci.

A ja jesam čovek koji dugo glasa za Demokratsku opciju u ovoj zemlji i, priznajem, muka mi je od radikalskih satrapa i RADIKALSKOG DISKURSA gde god da se okrenem. U MAXI-ju, u SUDU, na ULICI, i taman kada pomislim da sam došao na mesto gde dolaze malčice drugačiji ljudi (čitaj obrazovaniji, prosvećeniji, otvoreniji) dočeka me isto to.

MUKA MI JE VIŠE DA BUDEM TOLERANTAN PREMA OPCIJI KOJA JE UNIŠTILA OVU ZEMLJU I TOJ RETORICI! MUKA MI JE DA UBEĐUJEM LJUDE DA JE SREBRENICA GENOCID I DA JE ZLOČIN UBITI ČOVEKA! MUKA MI JE DA UBEĐUJEM LJUDE DA JE NACIONALIZAM ZLO! NE BRANIM DRUGIMA DA GLASAJU! ALI UVEK ĆU OSUDITI ONE KOJI GLASAJU ZA DSS, SRS, SPS JER DIREKTNO PODRŽAVAJU ODLUKE POLITIČKE ELITE 90-IH I TE VREDNOSTI! SVAKO JE ODGOVORAN ZA SVOJE POSTUPKE!

Ovime se odjavljujem. Izbori su gotovi i ova tema za mene nema više značaja. Earl Grey čaj je gotov i odoh da uživam. :)

Tebi kanda mnogo toga smeta. Jesi li razmišljao da se penzionišeš na ovom forumu i prebaciš na... šta ja znam, možda sarajevo-x ili nešto slično?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

QuoteMUKA MI JE DA UBEĐUJEM LJUDE DA JE SREBRENICA GENOCID

Kakve sad, svih ti planeta Sunčevog sistema, Srebrenica ima veze sa bilo čim?  :shock:  No, don't answer that!  :x  Ne trebaju mi tarot karte pa da vidim da si sa najvišom ocjenom odbranio diplomski rad iz predmeta Sulejmantihićevskofatmiralispahićevska propaganda na sarajevskom Univerzitetu za neprekidnu i besmislenu upotrebu Srebrenice u svakodnevnom govoru. Ko ti je bio mentor? Abdulah Sidran ili Emir Hadžihafizbegović?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Kler_Vojant

Quote from: "zstefanovic"Супер су вам те "европске вредности" с свињама и касапинима, мада већ виђене:

QuoteСрбосјек је нож, накачен на чврсту рукавицу. Израђен по специјалној поруџбини у немачкој фирми Solingen.

Смишљен је за брзо клање Срба у Независној држави Хрватској. То је најкоришћенији предмет у усташком геноциду, на местима као што је логор Јасеновац, Стара Градишка.

Дизајн је направљен тако да омогући брзо клање уз најмање труда. Коришћен је масовно у НДХ. Организована су такмичења у логорима да би се видело ко може да прикоље највећи број Срба у задатом временском периоду. Забележени рекорд је постигао студент права Петар Брзица, проглашени краљ ,,србоклања", који је успео да закоље 1360 Срба у једном дану[1] [2]

Ja tebe ne razumem, iako te lako mogu nazvati jednom užasnom, užasnom emotivnom pijavicom u kojoj je nešto verovatno umrlo.
Juče se nikada više neće ponoviti. Sutra je izgrađeno na ignorantnosti. Prekini, hoćeš li?

Truba

Quote from: "Ghoul"dakle, kao što je Lavkraft već rekao: ''Najstarija i najjača čovekova emocija je strah, a najstarija i najjača vrsta straha je strah da neće da ima za leba i sleba."

štaš nisu svi na državnoj sisi  :roll:  pa da imaju 4 x prosječnu plaću
+ sa strane

svaka tebi čast... i ostalim forumskim stručnjacima

ali brate i mi ostali moramo da živimo  :roll:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Alexdelarge

Mene postizborna kombinatorika ne zanima; a jos manje personalna resenja. Zanima me, da se napravi skupstinska vecina/vlada koja ce da:

1. Ratifikuje SSP
2.Okonca saradnju sa Hagom
3. I omoguci da u prvoj polovini 2009.godine dobijemo status kandidata za EU.

Predsednicki i parlamentarni izbori su pokazali da je to moguce. Sve ostalo je cist gubitak vremena.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

drf

Slušaj, Kler, Zstef je reagovao na ovo:

Na to ni ti ni Boban niste reagovali, ali ste skočili na izjednačavanje tekvog stava sa ustaštvom i srbosjekom. Ne mislim da je na mestu Zstefova reakcija, pogotovu u svečarskom raspoloženju prodemokratskih snaga, ali ona rečenica je zaslužila svaku osudu.

taurus-jor

Definitivno je zasluzila. Jer, gde cemo dogurati sa ekstremistickim stavovima, pa makar dolazili iz sopstvenog tabora.

A ti sto kazu "covek coveku, prema svinji kasapin" trebalo bi da prouce Novi zavet. Pri cemu ja nisam vernik, i ne smatram sebe poboznom osobom.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Meho Krljic

Prema čoveku čovek, prema svinji vegetarijanac?

Milosh

Quote from: "Meho Krljic"Prema čoveku čovek, prema svinji vegetarijanac?

:lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Usul

Ne ubacuj sad religiozne motive u ovaj topik Mehmete :)
God created Arrakis to train the faithful.

angel011

Quote from: "Milosh"

:lol:

Potpisujem.  :lol:
We're all mad here.

Alex

Quote from: "Antonius"Da, ti jesi idiot koji nenormalno lupeta gluposti. Sve što govoriš nema veze ni sa jednom ideologijom. Tačnije, pomešane vrednosti + paranoične iluzije + fatalizam + teorije zavere... Na sve to si, navodno, bio u Demokratskoj stranci.

Antonijuse, ako imaš više od 30 god (deluje mi nemoguće), ti si totalan debil.
Ako imaš 25-30, umeren debil.
Ako imaš manje od 25, najverovatnije je da si samo glup.

Tebe treba spojiti sa mojim tečom radikalom (ludakom), koji bi te na najmanji pomen Evrope, Tadića, Čede i svega što uz to ide, u pozitivnom kontekstu, fizički napao, uz prethodno neartikulisano urlanje.
Samo on može biti tvoj adekvatan par u diskusiji. Antipod, slika u ogledalu, a sličnih manira -  u suštini isti.

Ovde na Sagiti  su fini ljudi, koji uz sve razlike, argumentovano i tolerantno razgovaraju i raspravljaju, ponekad žučno, ali pretežno civilizovano.

Vi, balavci, idolopoklonički zaslepljeni partijama i njihovim liderima, kao i propagandom određenih krugova, idete toliko daleko, da pljujete po ljudima koji su te partije stvorili na ovaj ili onaj način (direktno, kroz glasanje, učešće u protestima, kroz intelektualno delovanje itd itd).
Samo ne shvatate da intelegentni ljudi koji su 89-e, 90-e bili , uslovno, gde vi sada, u svojim razmišljanjima idu dalje, znaju, vide i razumeju mnogo više.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Kastor

Opa, moram da potpisem Aleksov post! Šta je sledeće, ostaviću cigarete i alkohol?
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Ghoul

Quote from: "Kastor"Opa, moram da potpisem Aleksov post! Šta je sledeće, ostaviću cigarete i alkohol?

i ja posmislih isto! i zabrinuh se!

a onda se setih da on smatra da je wester superiorniji žanr od horrora, pa mi laknu... :roll:
https://ljudska_splacina.com/

Goran Skrobonja

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Kastor"Opa, moram da potpisem Aleksov post! Šta je sledeće, ostaviću cigarete i alkohol?

i ja posmislih isto! i zabrinuh se!

a onda se setih da on smatra da je wester superiorniji žanr od horrora, pa mi laknu... :roll:

Dočim je, naravno, najsuperiorniji - horor vestern.
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Alexdelarge

Meni nije jasno zasto se od prve stranice ovog topika pominju ustase? Kakve ustase? Kakvi fasisti? Kakvi nacisti? O cemu vi dodjavola pricate? Ovo je tema posvecena parlamentarnim izborima u Srbiji 2008.godine ; za neupucene WWII je odavno zavrsen.

Tadic je posteno pobedio Nikolica na predsednickim izborima bez Kostunicine pomoci (ne zaboravimo da mu je ustupio mesto premijera, iako to na osnovu dobijenih glasova nije zasluzio) i bez pomoci LDP-a. Jucerasnja pobeda je ubedljiva i cista kao suza.

ZStefove izjave su krajnje nekorektne. Najpre je mislio da LDP nece preci cenzus,a kad su usli u parlament govori o prevari, iako  sve stranke koje su ucestvovale na izborima to nisu osporavale, niti je to iko pominjao. Onomad mi je spocitavao kako skrtarim na licnom informisanju, a on, po sopstvenom priznanju juce nije ni pratio sta se desava. Iskreno, mislio sam da si ozbiljniji. Govorio si  o prikupljanju podataka, o promisljanju na istorijske teme itd. Nazalost, "naucni metod" kojim se ti koristis je sirenje glasina.

drf

Alexdelarge, uočio si štetnost Zstefovog "širenja glasina" a potpuno ti je promakla rečenica za koju nema mesta medju pristojnim svetom?

Otud paralela sa avetima prošlosti.

Nimalo ne sumnjam da će ZES i SPS, kao prirodni saveznici, formirati vladu, ali preuranjeni trijumfalizam je ono na šta je moj vučji brat (uglavnom) ukazivao.

Alexdelarge

Nista mi nije promaklo, zar ne vidis kako sam ja uljudan? ZStefove izjave iritiraju, jer su totalno neutemeljene u stvarnosti. Cak su i radikali bili toliko posteni, pa nisu ni pokusavali da govore o izbornoj prevari.

drf

Izborna prevara je druga tema, ti ignorišeš klanje kao posledicu susreta svinje i kasapina.

Sve stranke tolerišu milion nepostojećih glasača, te svako može mirno sumnjati u svake izbore, bez obzira ko je pobedio  a ko se ufunjao.

Alexdelarge

Ja po drugi put kazem da ne ignorisem. Niti smatram da je ZStef svinja.

ZStefovo je pravo da  misli o LDP-u sve najgore, ali nemoj da nas pravi  majmunima i da negira notorne cinjenice. Svidjalo se to nekome ili ne, LDP je parlamentarna stranka.

drf

O LDPu raspravi sa Zstefom. Ili nemoj.

Moje javljanje je reakcija na različite kriterijume. Reagovao si na Zstefov pogled; na onaj koji je zakuvao diskusiju i dalje ne reaguješ.

Teši me da nisi jedini.

Alexdelarge

Antonius nije zakuvao diskusiju, ali njegove reci jesu neprimerene. Antoniuse, odmah da se izvinis ZStefu ili cu da te prebijem kao macku. :evil:

oops... Angel011, nemoj mi zameriti za macku. :oops:

angel011

Ne zameram ako ne biješ mačke. :lol:

Antoniusa, što se mene tiče, možeš... Svi znamo kuda ide kad nekog proglasiš svinjom i materijalom za klanje. Evropske vrednosti, indeed, mada, i nacistička Nemačka je bila u Evropi.
We're all mad here.

Kler_Vojant

Ovo je ipak stvar preferencije. Cela srbija puca od zlovolje, ali jedni to kanalisu razbijanjem i pljuvanjem, a drugi mirnim, drzavnickim primerom. Dobijas ono sto prizivas, pa se posle ljuti koliko hoces.
!

Nightflier

Prema coveku vegetarijanac, prema svinji vuk (videti avatar).
Sebarsko je da budu gladni.
First 666