• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

PORUCNIK BLUEBERRY - FILM!!!

Started by Ivan Bevc, 23-05-2003, 13:48:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan Bevc

Prilicno interesanta vest, naime u post-produkciju je usao film Porucnik Blueberry Jean Girauda u reziji Jana Counena sa odlicnom glumackom ekipom: Vincent Cassel, Michael Madsen, Juliette Lewis, Temuera Morrison, Djimon Hounsou, Dennis Hopper, Tcheky Karyo, Ernest Borgnine (vau!)...

mada je idealan lik za tumacenje Blueberrya bio Tom Berenger sada je vec suvise mator pa Vincent ne izgleda kao lose resenje...

jedino me brine sto reziju radi Kounen, tvorac verovatno najimbecilnijeg francuskog filma svih vremena - Dobermana!!!

Znam, znam, avenger i kompanija ce se ostrviti na mene za circa sat-dva ali ostaje cinjenica da je Doberman jedna od najvecih celuloidnih sramota ikada, apsolutni vatromet idiotluka!!! :x

eto...naguzio sam se...udrite mladi lavovi!
Teenage crime now fashion's dead
Shoot it up
There goes my love rocket red
Shoot it up

Spider Jerusalem

Odje kompanija:

You got buckwits

SANdMAN

It's a dirty world Reich, say what you like: buckwits?!!?!?!  :x

Spider Jerusalem

Wee, 'scuse me.

Buckwheats

SANdMAN

Quote from: "Spider Jerusalem"
Buckwheats

peachy keen man...

znaci, nisi u trenutku stvaralacke "inspiracije" pokusao da izmislis novi engleski izraz za old fashion moneywise vec si sve vreme mislio na Fagopyrum esculentum, jednogodisnju biljku poreklom iz Azije, sa malim belim ili ruzicastim cveticim, semenolikim, troglastim plodom?!??

of course! that explains it all!

greatly relieved!!

Spider Jerusalem

Zapravo, mislio sam na reci koje Christopher "The Man with the Plan" Walken upucuje Andyju Garciji u Things to Do in Denver When You're Dead, znajuci sta tamo znace, i znajuci da Ivan Bevc voli taj film.

Ali, cestitam, uspeo si da ubijes poentu.

Get a life...

SANdMAN

well, 'scuse me for debating your PM...

taurus-jor

Ko je gledao Hilovog Dzeronima, mogao je da vidi najboljeg Bluberija koji se ne zove Bluberi. Lici na njega - i po liku i po izgledu. Sem toga, inspirisacija Ziroovim junakom je ocigledna. Poznajem taj strip od pocetka do kraja, jedan mi je od omiljenijih.

Ne mogu da se setim imena glumca, na vrh mi jezika...
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Lurd

Sjajan reziser, sjajan scenarista, sjajna tema, sjajan film, sjajna gluma, ukljucujuci i Dzejsona Partika. :wink:
My trees...They have withered and died just like me.

taurus-jor

Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Unicorn

Heljda, Sendmene, heljda srpski!
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

Djole

Quote from: "Ivan Bevc"mada je idealan lik za tumacenje Blueberrya bio Tom Berenger sada je vec suvise mator pa Vincent ne izgleda kao lose resenje...

Naravno da je Berenger savrsen glumac za lik iz stripa koji je crtan po Žan Pol Belmondu...  :wink:
"THAT is why they call me The Decorator."

iNCUBUs

Trebalo bi da ga glumi Belmondo pa onda da ga malo kompjuterski podmlade i eto original Blueberry :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

iNCUBUs

Quote from: "djole"
Naravno da je Berenger savrsen glumac za lik iz stripa koji je crtan po Žan Pol Belmondu...  :wink:

Preduhitrio si me za minut :)

Ivan Bevc

Dobro bre momci, to sa Belmondom je opste mesto...ali on je prestareo ulogu pre 20 godina, Berenger je figurirao kao opcija pre 10-tak godina i cak je bilo nekih probnih snimanja...

p.s. a sta cemo sa Alanom Fordom...Piter O Tul je model ali nesto nije prva opcija ovih dana :wink:
Shoot it up
Shoot it up

Milosh

Quotep.s. a sta cemo sa Alanom Fordom...Piter O Tul je model ali nesto nije prva opcija ovih dana

Tesko da ce to iko ekranizovati, pogotovo za O Tulovog zivota, ali uz dobrog glumca i jos bolju sminku, sto da ne...

Mene je uvek kopkalo to ko bi bio idealan Korto Malteze (pod uslovom da se to ikada ekranizuje u formi igranog filma), posto je i u ovom slucaju model vec odavno pokojan. Svojevremeno je, ako se dobro secam, bila varijanta da ga igra Kristofer Lamber, ali je to propalo.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

crippled_avenger

jedino me brine sto reziju radi Kounen, tvorac verovatno najimbecilnijeg francuskog filma svih vremena - Dobermana!!!

Znam, znam, avenger i kompanija ce se ostrviti na mene za circa sat-dva ali ostaje cinjenica da je Doberman jedna od najvecih celuloidnih sramota ikada, apsolutni vatromet idiotluka!!!

E moj Bewtzmeistere, tek sad vidim tvoj greh. Ovakvog coveka denunciras, barabo. Jan Kounen je medju deset najboljih francuskih reditelja svih vremena (sto mi nije tesko da kazem jer ne volim Novi Talas)...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ivan Bevc

po Prattovim recima idealan Maltese bio bi David Bowie...

on po njemu jedini ima lice koje moze da izdrzi pogled kamere vise od par minuta bez da menja izraz lica...ledena lepota starog kameleona
Shoot it up
Shoot it up

iNCUBUs

A ko bi bio idealan Marti Misterija? :)

Ivan Bevc

Shoot it up
Shoot it up