• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Čeda kao budući predsednik Srbije

Started by Boban, 24-05-2008, 06:19:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

LEDENI IZAZOV Čeda se polio vodom i izazvao Karleušu, Vidića i Ivanu Španović

Nikola Rokvić pokrenuo je u Srbiji akciju polivanja hladnom vodom, a na njegov izazov prvi je odgovorio lider LDP Čedomir Jovanović.

Čeda je danas ispred predsedništva stranke skinuo majicu, u centru Beograda, i polio se ledenom vodom. A onda je sve iznenadio kada je izazvao ni manje ni više nego Jelenu Karleušu.

Takođe, pozvao je da se humanitarnoj akciji pridruže i fudbaler Nemanja Vidić i atletičarka Ivana Španović. 

Političar je dodao kako je bitno da se svi ujedine u ovoj humanitarnoj akciji  koja ima za cilj podizanje svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi a Čeda će novac proslediti Svratištu za decu u Beogradu.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/489381/LEDENI-IZAZOV-Ceda-se-polio-vodom-i-izazvao-Karleusu-Vidica-i-Ivanu-Spanovic
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Truman

Ja da valjam ne bih bio ovde.

Ugly MF

Carli Sin je za sve njih car nad carevima.
Njega bre za precednika!

Josephine

QuoteRe: Čeda kao budući predsednik Srbije

Dosta su muškarci-psihopate bili na čelu države. Vreme je za žene.

Ghoul

Quote from: D. on 21-08-2014, 20:51:07
Dosta su muškarci-psihopate bili na čelu države. Vreme je za žene-psihopate.

da, to će veliku promenu da donese! :D
https://ljudska_splacina.com/

Josephine

Žene nisu psihopate. To je muška odlika.

Ghoul

Quote from: D. on 21-08-2014, 21:16:35
Žene nisu psihopate. To je muška odlika.

tvoje lupetanje je ponekad zaista jezivo. :(

aj bar nekad se obavesti o nečemu pre nego što ovako gromoglasno lupiš u društvu!
https://ljudska_splacina.com/

Josephine

Ti nikako da naučiš da svet (i ljude... i sebe) ne shvataš ozbiljno (iako ne stavljaju smajlije na kraju). Evo ti jedan da ti bude jasnije:  8)

Ugly MF

Evo videcemo na sta ce to da lici u Ameriki posle Obame kad Klitorka sedne na njegovo mesto!

Truman

Quote from: D. on 21-08-2014, 20:51:07
QuoteRe: Čeda kao budući predsednik Srbije

Dosta su muškarci-psihopate bili na čelu države. Vreme je za žene.

Slažem, ali jedino pod uslovom da budu barem osmice. Jer nema šanse da neka dođe po osnovu kvaliteta iz istog razloga iz kog ni muškarci koji nešto znaju i umeju ne mogu postati visoki funkcioneri.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Ugly MF

Citat!

"Za film bi najbolje bilo kada bih imao scenu u kojoj Čedu ubijaju, to bi mu donelo ogromnu popularnost. "

GEnije! Vr'!

mac

Imaj na umu, Puriša voli i poštuje Čedu. Ovde je samo provukao ideju da su Srbi rulja koje ne zna šta valja dok to ne izgubi.

Što nije potpuno neosnovano...

scallop

Taj Puriša je prozuk'o ko lubenica u novembru. Pre jedno petnaest godina me je zaustavio na ulici da mi objasni da ne treba da čitam Blic. Titov filmski režiser.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

ALEKSIJE D.

Čeda je primer kako dipl. dramaturg bez ičeg što je napisao i realizovao u struci može biti uspešan. Pa neka neko kaže kako nema leba od dramaturgije.

Truman

Quote from: ALEKSIJE D. on 26-08-2014, 19:06:46
Čeda je primer kako dipl. dramaturg bez ičeg što je napisao i realizovao u struci može biti uspešan. Pa neka neko kaže kako nema leba od dramaturgije.

Pa i nema. :mrgreen: