• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Vecheras Sheshelj...

Started by Son of Man, 01-07-2008, 14:50:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Jel prati iko ko i ja redovno sudjenje Sheshelju, meni je to jedino shto valja na nashem javnom servisu, najduhovitija emisija josh od Top Liste Nadrealista, posebno su mi gotivni svedoci, ko da su ih izvukli iz Alana Forda, posebno onaj ciga shto su ga svi maltretirali, pa i onaj shto je Sheshelj ziveo u istoj zgradi ko i on, ma svi su mi super likovi. Kako vi ovde akademski gradjani gledate na to ? :)

Ghoul

barabo, ta ljudi su ginuli zbog njega – to nije smiješno!  :roll:
https://ljudska_splacina.com/

Albedo 0

zbog Šešelja? Ti si tu nešto pomiješao, on i njegovi dobrovoljci su tri mjeseca godišnje bili na frontu, ostalo su odmarali kod kuće i hvalili se kako su veliki junaci. Disciplinovani jesu bili, ali nikake vajde od njih nije bilo, jedino što u radili je postavljali četničku zastavu na banderu i skidali je kad bi neki general dolazi u inspekciju. Sve u svemu, jad i bijeda.

Tako da stvarno jeste smiješno da neko optužuje Šešelja za ratne zločine, on je toliko nevažan da je to upravo smiješno, ja ti to govorim iz prve ruke.

A to ko je ginuo.... ma ginuo sam i ja pa nikako da me ovi sa B92 pogledaju. Tamo Podravka, ej Podravka finansira Udruženje žrtava domovinskog rata, ovdje ne daj bože i da radikali tako nešto osnuju, a Mišković neće sigurno.

Tako da manite me vi tih žrtava, imam ja svojih žrtava u prošlom vijeku više nego prstiju na nogama i rukama, od Cera preko Jasenovca do ovog jadnog posljednjeg rata... i da žalim za nekim mudžahedinima.... nemam namjeru.

Ako stvarno ide večeras Šešelj, kupujem kokice, biće odlična zabava. Safet Sejdić je bukvalno rekao da je Šešelj na nekom brdu izgovorio da Turke pucamo u debelo meso i da ništa ne ostavimo živo. A znate li vi nekoga ko je umro od metka u debelom mesu? Jer to bi bio fenomen.
Dakle, ciga je lagao neviđeno..... A Šešelj je genijalno odradio odbranu, mada kao što rekoh on i nema od čega da se brani kad su njegovi dobrovoljci nevažni, više je pobio Đinđićev Mauzer nego šešeljevci, draškovićevci i arkanovci zajedno

Son of Man

Po reakcijama glavnog sudije i sutkinje Latanci mislim da je chak vrlo moguce da Sheshelj bude skroz oslobodjen poshto su svedoci nikakvi a i dokazi vishe nego klimavi i jadni, ali poshto kontam da bi im onda Sheselj jebo kevu sa tuzbama za odshtetu i ko zna josh chime mislim da ce mu dati tachno tolko kolko je bio u Hagu i to je to. Ko prati sudjenje (Ghoule ti ochigledno ne pratish jbga) zna o chemu pricham. A zaista ne posmatram to kao neko ozbiljno sudjenje nego ga gledam neutrealno sa distance i zaista je smeshno. Shta ja mogu ako je meni smeshno, chovek kad mu je smeshno on se smeje, jednostavno pratim svoje instikte, i ne ulazim u to ko je tu koga ubijao jer me zaista ne zanima taj aspekt nego iskljuchivo Sheshelj i njegov odnos sa smehotresnim svedocima i sudijom koji je navodno pun razumevanja za Sheshelja, mada dodushe to je mozda i taktika suda da bi malo smirili Sheshelja jer znaju kakav moze da bude ako bi se ponashali prema njemu agresivno kao prema S.M-u. Znachi tvrdim da je Sheshelj 90-ih bio losh chovek i da je doneo mnogo nesrece prvenstveno srpskom narodu pa tek onda ostalima ali danas kada je u zatvoru ja ga posmatram kao jednog od najduhovoitijih Srba trenutno, plus josh ima taj sarajevski izgovor pa to josh bolje legne a i tek saovim sudjenjem sam skontao kolko je zapravo to inteligentan chovek i nachitan. E sad shteta je shto to nije upotrebio za neke bolje akcije ali sama chinjenica da je lezo robiju u Zenici (gde je kako sam chuo i silovan i ko zna josh shta) otprilike mi daje ideju zashto je tolko odlepio i okrenuo se tamnoj strani. Svaki chovek koji je preziveo bilo koji zatvor pa iako i skroz kriv nosi taj neki bes u sebi a posebno Shheshelj koji je lezo samo zbog politike.

Albedo 0

silovali Šešelja? xjump

ludoooo

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"Dakle, ciga je lagao neviđeno...
Ne da je lagao nego je bre LAGAO, prvo ga njegove komshije muslimani oterali jer je ganci, pa ga onda Srbi primili i maltretirali ga da im radi u radnom vodu i da nosi oruzije, pa posle rata ga opet navatali muslimani i ubili boga u njemu jer je pomago Srbima, pa sad ga docheko Sheshelj koji ga skroz izofiro, pa ce sad opet kad se vrati muslimani opet  ce da ga biju jer ko zna shta im je on sve napricho samo da bi se izvuko. Obrni okreni ti jadni cigani najebu u svakom ratu, al ovog mi nije zao jer otvoreno laze.
I zaista mi nije jasno shta bi sa Drashkovicevim dobrovoljcima, od kad se Drshkovic josh tamo sredinom 90-ih a posebno krajem uvuko amerikancima niko ga ne dira, a svi se secamo njegove Garde...to je malo bedak, jbga, mislim poshtujem ja Drshkovica, Sloba hteo ga ubije dva puta, muke su to ali se isto tako secam i kad je smenio Djindjica sa mesta gradonachelnika '97 posle onih protesta, pa se secam kad je cela opozicija bojkotovala izbore on je jedini izashao na te republichke izbore i tako dao legitimitet Slobi, pa onda na kraju onaj ulazak za radikalima u vlast, znachi mutio je svashta je radio. Neki to zaboravljaju vrlo lako ja JOK. Shto se tiche politike u Srba 90-ih pamtim bogme sve. pamtim chak i Radomana Bozovica koji je bio pretecha Ivice Dachica po stajlingu i imitiranju Slobe ako se ko seca. :lol:

DušMan

Quote from: "Son of Man"E sad shteta je shto to nije upotrebio za neke bolje akcije ali sama chinjenica da je lezo robiju u Zenici (gde je kako sam chuo i silovan i ko zna josh shta) otprilike mi daje ideju zashto je tolko odlepio i okrenuo se tamnoj strani.
Ja znam slicnu pricu samo sto je u mojoj verziji njegova zena bila silovana pred njim, a ne on.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"silovali Šešelja? xjump

ludoooo
To mi je josh tamo '98 posvedochio lichno sin predsednika opstine Zenica il' tako necheg uglavnom sin nekog funkcionera u Zenici koji je 80-ih bio tamo na vlasti, e sad mozda on laze jbga...u svakom sluchaju Zenica nije nimalo naivan zatvor i svaki chovek posle takve jedne torture bi imao samo jedno u glavui a to je osveta. A posebno ako znamo kakav je Sheslj chovek mozemo samo da zamislimo shta mu je sve padalo na pamet kako se osvetiti pre svega komunistichkom rezimu a aksnije i tim muslimanima tamo koji su mu ko zna shta radili.

Albedo 0

to bi bilo još gore....  brate, komunjare su to, sjećam se kad je Olivera KOvačević pravila emisiju o Golom otoku, dovela jednu žrtvu i jednog čuvara, žrtva ispirčala šta je sve trpila, čuvar 'ladno odgovara ''morao sam da branim državu''

mislim, braniš državu tako što urnišeš fizički i psihički svoje neistomišljenike....

ako se to stvarno Šešelju dogodilo, onda ne bi trebao da se bavi politikom, pošto se tu razum gubi.....

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"ako se to stvarno Šešelju dogodilo, onda ne bi trebao da se bavi politikom, pošto se tu razum gubi.....
Uporavo o tome se i radi, postoje mnoge teorije zashto se Sheshelj ponasha tako kako se ponasha i pored svih svojih vestina i zaista izvanrednih kvaliteta, a ovo je samo jedna od njih...
Uostalom sama chinjenica da bi ja mogo lupam i 10 sati da sedim i samo njega da slusham kako izvaljuje ili bilo shta zanimljivo pricha o istoriji dovoljno govori kakvu ja percepciju imam o njemu. E sad mozda neko misli da sam ja budala i kreten, bolestan ali ja zaista jesan bolestan shto ste mogli da vidite iz moje otpusne liste. Znachi imam legitimno pravo da se ponasham skroz slobodno i da budem "budala" kolko god mi srce zeli jer imam papir crno na belo iz Laze. Molim lepo, fala lepo. 8)

Albedo 0

vidiš, ja mislim samo da pravi ludak, ektremni mazohista i babojebac može da gleda npr Utisak nedelje, gost Boris Tadić

a ovaj Šešelj je španska sapunica, on se smije, tužilac s smije, čak se i sudija ponekad osmjehne, ma oni se svi zajebavaju tamo....

Son of Man

Gledati Tadica u Utisku Nedelju to je isto ko gledati Koshtunicu jer su i jedan i drugi mrtve babe, skroz nezanimljivi ljudi. Zato ja volim kad mi dovedu npr. dobitna kombinacija, Vuchic, Chanak i Velja , ja mislim da bi to bio najgledaniji utisak EVER, ili npr. Milan St. Protic, Ivica Dachic (blago pripit) i onaj analitichar iz Politike shto shushka i pomalo lichi na Dimitrija Vojnova (bez uvrede Dimitrije :wink: ) a shta kazete ?  :!:

A Sheshelj je zaista sapunica i to vrlo dobra,odlichna, mislim kad sudija koji bi navodno trebo bit krut i ozbiljan chovek krene da se smeje na Shesheljevu izvalu onda je sve jasno kolko je to jako ( a Sheshelj se smeje sa njim pa mu josh smeshnije :lol: ).

Alexdelarge

Ne pratim sudjenje, nisam toliko dokon. Nadam se da ce mu izreci oslobadjajucu presudu i da ce pri povratku u zemlju ,da ga sprovedu istraznom sudiji i saslusaju u vezi atentata na Djindjica. Nema nikakve sumnje da su Seselj i Mira Markovic u tome ucestvovali.Hag je ipak premija za njih.Treba da odlezi robiju od jedno 40 godina u nekom nasem kazamatu koji bi bio specijalno adaptiran po ugledu  na ruske kazamate iz 19-og veka.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Albedo 0

Šešelj i Mira Marković ... imaš bujnu maštu deLarge

Problem kod dovođenja dva, tri dobra i luda govornika je što oni ne smiju jedan na drugog da udare

Olja Bećković je dovela Šešelja i Protića jednom zajedno, a oni umjesto da se rasprave između sebe, svaki je krenuo da napada nju.... Dakle, plaše se otvorene borbe kad imaš stvarno dobre govornike, mada bila je dobra ona debata Đinđić-Šešelj iz 1998, ima je na youtubu....

A Velja nikako neće doći kod Bećkovićke, zbog onog pušenja....

Son of Man

Shteta za Velju ta emisija bi bila bog, moram da overim tog Sheshelja vs Djindjica pod obavezno, a evo krece Sheshelj u 10 do 10, al necu da gledam ako je glavna rasprava, ja gledam samo unakrsno  :lol:

Albedo 0

pa to jedino i valja  :lol:

ali mislim da danas ili tužilac ispituje ili je neka tehnička rasprava...

Son of Man

jao majko draga kakav svedok, mislim da ce ovo biti HITCHINA !!!  :lol:  :!:

Son of Man

Joj koja Kraljchna iz MOSTARA, obraca se Sheshelju sa druze ladno. :lol:

Albedo 0

Koji je ovo lik.... Što mu ne dadoše odijelo....

Son of Man

Kaze tuziocu : "Nemojte da me vrijedjate nisam ja Zenga " ko da je svedok odbrane ahahaaha  :cry:  

"zaboravio sam im ime, boga mi" :lol:

joj svaka mu je zlatna, zao mi choveka jbga mnogo je propatio u tom ratu al ovo je brate isuvishe smeshno  :!:
valjda neko snima ovo, valja ovo imati u kolekciji...

Albedo 0

ma naravno, žrtve nisu smiješne, osim kad lažu, ovaj za sad izgleda da ne laže, ali nema ovo nikakve veze sa Šešeljem

naravno najsmješniji su bili Oberšal, Tomić, Tunens... kako se zvao onaj Hrvat, bio je prije par nedjelja, što se Šešelj posvađao sa njim oko hrvatske valute, koliko je stara kuna...

Son of Man

Ma kontam ja ovo je prostodushan chovek, skroz iskren, ne laze nimalo, al izjave su mu VRH : "Svlachiona ? nisam je mjerio" :lol:

Son of Man

Jao zao mi sad choveka jbga, dobar bre chovek, valjda ga nece Sheshelj preterano unishtiti u unakrsnom  :(

Ghoul

e jebem ti, baš kad se jednom i ja namerim da pogledam - a ono nikad dosadnije! :(

jel sutra unakrsno?
https://ljudska_splacina.com/

Albedo 0

evo počeo Šeki da ispituje

ali ipak je epizoda Oberšal bila najbolja

Son of Man

Zaista sramota, ovakvog poshtenog, iskrenog, naivnog i jedva pismenog choveka su doveli da ga maltretiraju da svedochi protiv Sheshelja a njegovo svedochenje veze nema sa optuznicom... :x
Jadan je taj sud i to tuzilashtvo...sram ih bilo !!
Zao mi bre choveka... :(

Albedo 0

pa u tome i jeste poenta, da na emocije hvataju sudije, jer dokaza nemaju

čovjek se napatio, ko zna ko mu je krvnik bio, ali oni hoće da zarade na toj konfuziji, da se sudije sažale i nađu najbližeg da se na njemu istresu - šešelja

ničeg racionalnog nema u radu tužilaštva, od početka pokušavaju da uhvate na patetiku, a ne na dokaze

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"ali ipak je epizoda Oberšal bila najbolja
Takodje moj favorit, njegova ekspertsko poznavanje materije je bila grandiozno, a posebno doktorati i ona ograda na dzamiji :lol:

Nego evo sad se lepo videlo da Sheshelj kad vidi da je neki svedok poshten chovek i da ne laze on ga ne napada i ne unishtava ga...ja bi preporuchio svima koji nisu do sad gledali da pogledaju neku epizodu gde dodju barabe i ratni zlochinci da svedoche e tada nastaje pravi "masakr"...ovo danas je vishe bilo tuzno nego smeshno, al ajd sad imalo se i ovde shta videti pouchnoga...ako oni nemaju bolje svedoke to je onda doista strashno, a ta patetika kod ovog sudije kolko sam ja izvalio ne prolazi tako olako tako da su se gadno prevarili ovi iz tuzilashtva ako samo na to idu...

Son of Man

Sheshelj ispituje - odlichan svedok...

Albedo 0

a ne gleda u Šešelja, okrenuo se kad je Šešelj rekao da ima bradu hehe

Son of Man

ovo je vec HITchina za razliku od jucherashnje epizode  :!:

Albedo 0

A Krasić puca od smijeha u prvom redu

Son of Man

Jel se to meni chini il od kad je izglasana nova vlada nema vishe Sheshelja na TV-u ? :shock:

Tex Murphy

Ja sam siguran da je to čista slučajnost  :roll:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Son of Man

A isto tako sluchajno, vido ja juche, pogino i onaj OTPORASH shto ga tuko Marko Miloshevic sa ekipom. E sad dal je to B92 propaganda da nas zavade sa novim rezimom ili shta - ja ne znam, ali braaaaaateee... :roll:

Albedo 0

svjedoci su zaštićeni, nisu javne sjednice...

a za otporaša sam pomislio isto....

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"svjedoci su zaštićeni, nisu javne sjednice...
to mi reci, sad mi je lakshe, mada jbm im bre mater, pishe u programu svaki dan i ja chekam ko nenormalan... :roll:

Albedo 0

u utorak je bilo 5 minuta, sudija rekao da imaju dva svjedoka, svaki po 3-4 h će odgovarati na pitanjai prelazimo na privatnu sjednicu i onda su pustili neki film.... tako da najvjerovatnije neće ni danas biti snimka....

slavkod

Tužilac je lepo objašnjavao da je njima vrlo važan tajming dovođenja svedoka.Bruka je velika ,pa nije na odmet malo zatvorenih sednica da se zaboravi.

Alexdelarge

Maja Gojković: Oko Šešelja idioti i šljam

Tužioci na suđenju Vojislavu Šešelju pred Haškim tribunalom dokazivali su povezanost Srpske radikalne stranke sa srpskim dobrovoljcima u BiH snimcima prisluškivanih razgovora, a Šešelj je osporavao zakonitost, autentičnost i relevantnost tih snimaka.

Zastupnici optužbe su u sudnici pustili snimak razgovora, vođenog u junu 1991. godine, između tadašnje Šešeljeve bliske saradnice Maje Gojković i Branislava Gavrilovića zvanog Brne iz Sarajeva, u to vreme vođom lokalnih radikala koga je kasnije Šešelj proglasio za "četničkog vojvodu" zbog "ratnih zasluga".

Na snimku Gojkovićeva, uz neprekidan kikot, kaže Gavriloviću da u SRS "ima problema koliko hoćeš" zato što "ne smeš ništa reći Voji i svi čekaju da mu ja sve kažem".

"Oni polupismeni su okružili Voju i poltronišu mu, a on uživa u tome...A obezbeđenje njegovo - to je šljam nad šljamovima...Videćeš, ovde je gomila idiota...Sve moj do moga", rekla je Gojkovićeva.

Ona sagovorniku kaže i da je "Nikolić dobar čovek, jedan od retkih ovde".

"Rekla sam im, ja ću se žrtvovati i otići kod Voje i reći ću mu sve, a on će da me otera", čuju se na snimku reči Gojkovićeve.

Tema razgovora je i dolazak Gavrilovića u Beograd, međusobni susret i kontakti vođe sarajevskih radikala sa nekim ljudima u Vojvodini.

Gavrilović kaže i da će se "videti s Radovanom Karadžićem", a Gojkovićeva mu uzvraća da Karadžiću prenese njene i Šešeljeve pozdrave.

Šešelj je, izražavajući sumnju u autentičnost snimka, prokomentarisao da je "ovo pre svega jedno ljubavno flertovanje između Branislava Gavrilovića i Maje Gojković".

Sugerišući da je "nepristojno" takve snimke puštati u javnost, Šešelj je napomenuo da mu je Tužilaštvo obelodanilo i "mnogo otvorenije" razgovore "ljubavnog karaktera" između istih sagovornika.

"Gavrilović nije imao pristup Karadžiću i hvali se time pred Majom Gojković", ocenio je Šešelj.

Tužioci su u sudnici pustili i snimak razgovora samog Šešelja sa Gavrilovićem s kraja aprila 1992.

Raspitujući se o sudbini dobrovoljaca SRS koji su bili opkoljeni u sarajevskom predgrađu Hrasno, Šešelj na snimku kaže: "Zvao sam Pale, ali nisam dobio Radovana, niko ga ne može dobiti...Ostavio sam mu poruku da ćemo povući sve naše ljude sa svih frontova i da ih više nećemo slati, ako oni ne pomognu da se naši oslobode".

Šešelj kaže Gavriloviću i da "prikupi što više ljudi" koji bi pomogli izvlačenju dobrovoljaca iz Hrasnog, ali da ne povlači "neplanirane" poteze.

Potvrđujući u sudnici da se seća tog razgovora, Šešelj je, međutim, tvrdio da je na snimku "bilo intervencija" kako bi se "prikrilo šta se želelo prikriti".

"Ne negiram da sam rekao i ovo što smo čuli...Potvrđujem da sam od Radovana Karadžića tražio da se pošalje pomoć za izvlačenje 18 dobrovoljaca koji su bili opkoljeni u Hrasnom u aprilu 1992. Na kraju su i izvučeni, bilo je nekoliko ranjenih, ali niko nije poginuo".

Sudsko veće saslušalo je i snimak razgovora između Karadžića i tadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, vođenog u septembru 1991, kojim su tužioci, kako su rekli, želeli da pokažu koordinaciju njihovog delovanja u "zajedničkom zločinačkom poduhvatu".

Uoči jednog od međunarodnih skupova o rešavanju krize u bivšoj Jugoslaviji, Milošević, uz psovke, kaže Karadžiću: "Mi sad idemo, nema više nikakvog popusta, a ko hoće da se bije - neka izađe, neka ide s Alijom (Izetbegovićem, tada predsednikom Predsedništva BiH) - i izgubiće".

Šešelj je tvrdio da je taj razgovor "nerelevantan" zato što je "očigledno da sagovornici razgovaraju o očuvanju Jugoslavije", a u "zajedničkom zločinačkom poduhvatu su bili oni koji su razbijali Jugoslaviju".

Optuženi je sudijama više puta rekao da su svi snimci "neprimereno stečeni dokazi" zato što ih je na nezakonit način sačinila "konspirativna, teroristička agencija".

Neke od tih snimaka tužioci su u dokaze uveli i na suđenju Slobodanu Miloševiću, saopštavajući da su ih uoči i početkom rata u BiH načinile tajne službe vlasti u Sarajevu.

(Beta)
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Son of Man

Ko li je gost u Utisku Nedelje - posle Ivice sve je moguce  :!:

Son of Man

Posle Ivice niko ahahahaa, pa realno ko to moz da prejebe Ivicu ?  :lol:

Rile

Quote from: "Son of Man"Posle Ivice niko ahahahaa, pa realno ko to moz da prejebe Ivicu ?  :lol:

A kad stigne marica?

:)  :)  :)

Son of Man

Pojede ih vestica  :evil:

Son of Man

Joj ljudi pa bre vecheras Sheki, al ce da oplete  :lol:
Samo da ponovo ne bude neka zatvorena... :roll:

Son of Man

Nema vishe Shekija do avgusta jbga :(
Evo dotle za sve fanove da se podsetimo nekih okultnih epizoda ovde ima bukvalno sve, site klipovi and shit :
http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=1&t=4524&start=1380

:evil:

Rakeeya

Sinoć su javno pokazali kao montiraju tokom samog suđenja. Svjedok izjavio jedno (ja čuo, Šeki upamtio i zapisao) a oni u transkriptima imaju nešto sasvim drugo. Ludnica.

Albedo 0

Јадранко Вуковић, члан правног тима за одбрану Шешеља

Ђинђићев сведок сада уз Шешеља

Бивши функционер ДОС-а обавестио Претресно веће Трибунала да не жели да сведочи против председника СРС
Сведок: Ђинђић није тражио да лажем већ да га на сваки начин дискредитујем
Народни посланик Српске радикалне странке и члан правног тима за одбрану др Војислава Шешеља, Јадранко Вуковић, обелоданио је са скупштинске говорнице да ће сведок одбране Војиславу Шешељу у Хагу бити један од високих функционера некадашњег ДОС-а.
О коме се ради?
- Не бих да вам откривам име, пошто је тај бивши високи функционер ДОС-а писмено обавестио Претресно веће Хашког трибунала у процесу против Војислава Шешеља да не жели да буде сведок оптужбе, већ да је спреман да буде сведок одбране, уколико то Шешељ буде од њега тражио.
За скупштинском говорницом цитирали сте неке делове из његове писмене изјаве.
- Цитирао сам само неке делове како не бих открио идентитет те особе, који иначе није тајна, али не желим у његово име да га представљам. Ево шта је написао: ,,Предметне изјаве сам дао пред истражитељима Хашког трибунала уз чврсто обећање тадашњег српског премијера Зорана Ђинђића да ће ургирати код тадашњег тужиоца, госпође Карле дел Понте, да се даље не појављујем као сведок у овом предмету и да свакако нећу ићи у Хаг. Том приликом ми је Ђинђић изричито сугерисао да Шешеља лажно не оптужујем, али да гледам да га на сваки начин дискредитујем као политичког противника... Још једном наводим да је моје сведочење фактички било принудно, јер ја нисам могао да одбијем тадашњу наредбу Зорана Ђинђића да сведочим, а ако ипак морам то да чиним ја ћу онда дати исказ само о мојим непосредним сазнањима која пре могу ићи у корист оптуженог др Војислава Шешеља него Хашког тужилаштва".
Због чега сте се одлучили да нам ову информацију обелоданите са скупштинске говорнице?
- Хтео сам да поставим питање представницима државних институција које не штите основна људска права др Војислава Шешеља као држављанина Србије, јер је једно од њих право на одбрану пред судским установама, како домаћим, тако и страним. То што је Ђинђић тада чинио против др Војислава Шешеља је више него срамно, а нека народ види каквим су се све методама служили да би Шешеља елиминисали. То чак и високи функционери тадашњег ДОС-а потврђују.
В. Ђукановић

"Шешељу ће убризгати ваздух у вену"

У Хашком трибуналу "озбиљно се разматрају начини за убиство председника Српске радикалне странке (СРС) Војислава Шешеља", рекао је правни заступник тог хашког оптуженика Славко Јерковић.

Јерковић је на конференцији за новинаре у седишту те странке казао да суд у Хагу покушава да пронађе начин за ликвидацију Шешеља који, како је навео, неће моћи да открије ниједан судски вештак на свету.

"Један од начина је убризгавање ваздуха у вену током спавања или на силу док је човек будан", истакао је Јерковић.

Он је додао је да је Шешељ о томе обавестио претресно веће Хашког трибунала, али да до сада није било реакције или демантија о томе.

Јерковић је рекао да Шешељ неће дозволити да га "ико омета у одбрани и буде поред њега у судници" иако Хашки трибунал хоће да му наметне браниоца.

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=103810

Son of Man

Jel se to meni chini ili ide ponovo SHEKI na RTS-u 2 ?!  :?

djeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!  :lol:

EKSTREMISTA

Воја ове недеље баш био у форми.
Прво онај аутомеханичар из Хртковаца што не зна да чита и што је изјавио да  је Шешељ на митингу у Хртковцима наредио да се побију сва деца из мешовитих бракова

" А јесу ли те моје речи о убијању деце поздравили аплаузом и са одушевљењем присутни на митингу?
Како су на то реаговале жене?
А деца? "  

"Није у реду да тужилац мучи сведока читањем, кад му то већ не иде за руком"

Па онда јуче и прекјуче вештак Ева Табо.

Шешељ:"...извињавам се што стално користим одредницу у мушком роду, вештак, можда би прикладније било да користим у женском роду... онда би то било вештица "

Али је за књигу коју је Шешељ написао о Кристини Дал било ипак најлуђе.

У Хашком трибуналу настављено је суђење Војиславу Шешељу, који је једном од тужилаца поклонио своју нову књигу.

Тужилац Дерил Мандис обавестио је судије да је од оптуженог добио његову нову књигу под насловом "Очерупана хашка ћурка Кристина Дал". Уз констатацију да је књига увредљива за тужитељку Дал и њене колеге, судије, Трибунал и међународну заједницу, Мандис је нагласио да се такво понашање Шешеља "мора одмах зауставити".

Шешељ је изјавио да га  Дал може тужити за клевету и увреду пред надлежним судом у Београду.

,,Господине председавајући,питање је да ли је тај наслов заиста увредио госпођу Дал јер људи су различити,неком тај наслов може бити и симпатичан али сам према њој био много блажи него према осталим функционерима овог суда.Ево ако желите да пређемо на затворену седницу па да вам прочитам како сам њих назвао.
А ако госпођа Дал сматра да сам је увредио нек ме тужи пред надлежним судом у Београду,нема проблема.,,

А ово је снимак прекида седнице због наводне пожарне вежбе а вероватно је била нека дојаве бомбе.Шешељев смех се чује у позадини.    

http://uk.youtube.com/watch?v=ikSCo18XYjU
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ