• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Vecheras Sheshelj...

Started by Son of Man, 01-07-2008, 14:50:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

МртавОзбиљан

Quote from: Ghoul on 13-02-2016, 23:45:15
Quote from: МртавОзбиљан on 13-02-2016, 22:08:13
Ма дабогда 100 година Шешељ живио  :|

a njegov podmladak i 200!
mada, i 100 će im biti dovoljno da nas zatru do poslednjeg!

komedija  :D

лажни профил

Dybuk

Seselj je marginalna politicka licnost. Ko se boji Seselja jos, ekscentrik koji nesto laprda, to je sve.

МртавОзбиљан

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 00:05:14
Seselj je marginalna politicka licnost. Ko se boji Seselja jos, ekscentrik koji nesto laprda, to je sve.

Ћути јадна саће да нас уништи све ће да нас затре!!!!
лажни профил

Ghoul

Quote from: МртавОзбиљан on 14-02-2016, 00:09:37

njegov podmladak!
šeki je posejao seme... i eno šta je niklo!
https://ljudska_splacina.com/

Dybuk

Da fak?  :? Ovaj Gul je zbunjeniji od dva ludaka u buretu xrofl

МртавОзбиљан

Quote from: Ghoul on 14-02-2016, 00:14:07

njegov podmladak!

Посијали су и други и то што је никло и што се спрема да никне маше вам Шешељом испред носа да не би њих видјели. комедија.
лажни профил

Ghoul

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 00:26:24

ćure opet ćurliče? :D

ajde idi vidi bolje ima li neki pretenciozan film, po mogućstvu skraćen, za gledanje sa te tvoje 2 vijuge. :)

Dybuk

Kad su ga pustili pa Hrvati digli frku pomislih, gotovo, evo opet ludilo. Ali Seselj doktor Vojislava je vreme smestilo tamo gde zasluzuje, na smetliste istorije i dobrano ga pregazilo. Sad se javlja cisto da znamo da nije umra. Vise ne brinem, Seki's Dead baby, Seki's Dead 8-)

ed Sta bre kenjas Gulce, nemas veze sa zivotom :lol:

Ghoul

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 00:32:38
ed Sta bre kenjas Gulce, nemas veze sa zivotom :lol:

tvoje 2 vijugice nisu u stanju da zapaze čak ni to da ja ovde uopšte ne govorim o šešelju.

a ono jadno zapelo: šeki pa šeki! :D

ne petljaj se, ćure, onde gde još manje imaš pojma nego i o filmu. zbunjenija si od 3 trumana u buretu.

Dybuk

Oooh tell me more!

http://youtu.be/X3KnCL0S_Ws

znas, mi ovde o Seselju, ne znam o cemu ti... a da! o meni, naravno

xsmlove2

Ghoul

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 00:44:26
ne znam o cemu ti... a da! o meni, naravno

to da ne znaš o čemu ja - to se jasno vidi, iz aviona.
iako jasno govorim - ali nedovoljno za shvatiti sa samo 2 vijuge.

"o tebi"?
bwahahaha...
DREAM ON!

pa ko je koga prvi prizvao, ja tebe ili ti mene?
o, ćure, ćure... nije tebi lako...

Dybuk

I nije, da znas. Pretvarati se makar i na tren da si pristojno ljudsko bice vredno plejful odgovora...tesko je. Ćao, ćure xyxy

p.s. izgleda si promasio temu, ćure.

Ugly MF

šta je bre ovo,Gule?
Ne promašujem samo ja teme...evo i Dybuk, sad i ti...ts,ts,ts...
...ova sagita zarazna.....

Dybuk

Ah Ugly, nemoj tako, nista ja ne masim, a posebno ne Gula :evil:

mac

Quote from: Ghoul on 14-02-2016, 00:14:07
njegov podmladak!

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 00:26:24

Gul na temi o Šešelju priča o Vučiću, koji je Šešeljev podmladak. Da li je promašio temu? Istorija će pokazati. Ono što je sigurno je da je Dybuk prva imenovala drugog sagovornika u istoj rečenici sa ludacima i buretom.

Dybuk

Pa, da, ko o cemu... :lol:

Ima i drugih imenovanja, o kojima sad ne bih diskutovala, gospodine arbitre, i hvala na prevodu :)

Ghoul

dobro je.
bar neko (mac) lucidan ovde, kad su već D.ybuk i Ružni MJ hronično zbunjeni...

a čak nisam ni bio nešto dvosmislen, ironičan ili slojevit kako umem.

Dybuk

xrofl Kakav mislilac, stj! Aj dobro. xrofl

Ugly, moramo se bre opasuljiti jednom :P ne vredi, moramo da krekujemo tu ironiju i slojevitos' pod hitno.

Ghoul

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 02:14:30
ne vredi, moramo da krekujemo tu ironiju i slojevitos' pod hitno.

ne vredi: vi ne možete da krekujete čak ni jednostavne izjave u kojima NEMA toga. :(

Ugly MF

ja se nisam trudio da krekujem ni neke tamo dubokoumnije pisce...Stevu Kralja, recimo, ni Spilberga, ni Djejmsa Kameruna, pa što bi onda jednog Guleta...
...šta pa ima ga krekujem, zanimljivo mi čitam njegove neke rivjue glede horrročića, kad me ufati raspoloženje, i tolko...
...šta pa u horror ima tolko se naklapa,,,gledaš da se zabaviš i tolko, jaka stvar,cvrc...

ionako svi ti filmovi bezveze, samo te rastuže...
Ja uvek uživam da gledam ceo film KingKong i na kraju se racepim od plakanje kad zagine majmunče...
..nema veći horor za mene...
..ne treba mi Gule da mi kaže šta će men' da plaši....

Ugly MF

....a glede Šekija, da ne skrećemo s teme,
Gule zna ,kao svaki pravi Hrišćanin, da je svaka vlast od Boga, i da narod uvek dobije vladara kakvog zaslužuje, i da to što je Šeki posejao, Božja volja...šta sad mi tu ima se iščudjavamo....

džin tonik

Quote from: mac on 14-02-2016, 01:33:31
Gul na temi o Šešelju priča o Vučiću, koji je Šešeljev podmladak. Da li je promašio temu? Istorija će pokazati.

nemoguce je mashiti temu, svi smo nastali od majmuna!

Ghoul

Quote from: zosko on 14-02-2016, 02:54:36
svi smo nastali od majmuna!

ali ne moramo to baš u svakoj prilici i ničim izazvano demonstrirati!

Ugly MF

Znači, Gule i Žoško su isto pleme?

džin tonik

Ma jok, ja to u prenosivom smislu, a Gul kuka koliko ogranicena plasticna kirurgija! :)

Dybuk

Quote from: Ugly MF on 14-02-2016, 02:47:52
....a glede Šekija, da ne skrećemo s teme,
Gule zna ,kao svaki pravi Hrišćanin, da je svaka vlast od Boga, i da narod uvek dobije vladara kakvog zaslužuje, i da to što je Šeki posejao, Božja volja...šta sad mi tu ima se iščudjavamo....

:D bogme ni Aglijeva ironija i slojevitos' nije za potcenjivanje, samo sto on to iznosi u duhovitijem tonu. ;)

Ja prosto mislim da su ovi svakako veci oportunisti od Seselja koji tupi istu pricu decenijama. Na zalost, takva prica se primila u jedno nenormalno vreme ali to je sad passe. Pa "potomci" se prvi distanciraju od njega, apgrejdovali su se u prave jevropske politicare sa zrnom (ili kilom) tipicno balkanske (postkomunisticke) demagogije. Po meni, Vucic je slicniji Milu nego Seselju, minus sverc i ostali organizovani kriminal. Ne bih ja povlacila paralelu tek tako, it's a different beast altogether.

Ghoul

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 12:25:58
:-D bogme ni Aglijeva ironija i slojevitos' nije za potcenjivanje, samo sto on to iznosi u duhovitijem tonu. :wink:

pa to ti kaem... misssim, ono... našla si u njemu svog duhovnog sabrata... je li... sasve tri tačke... vesti iz nesvesti... iscepkano i sitno nakidano... da lakše svariš... nema tu šta... cvrc, ovo-ono... znaš? pravi čoek da te razume... kad te spopadne pms ili već tako neki redovni mesečni kripšou frikaut, ko ovo gore...  xrofl

Ugly MF

de breee, Gule, voli ona tebe, samo ti udara čežnju... ;)
nisam ja tolko za pisanija kao ti, evo skidam kapu, svaka tebi čast, ja to samo malko u pauzama trošenja svojih talenata na druge rabote...

Dybuk

@Gul

E, kad sam se s Aglijem slozila, a s tobom ne mogu...to znaci samo jedno: it's not me, it's you :mrgreen:

Ghoul

Quote from: Ugly MF on 14-02-2016, 12:57:28
de breee, Gule, voli ona tebe, samo ti udara čežnju... :wink:

ma primetio sam... missim, ono... brateeee... opsednuto to da joj poklonim malo pažnje... pominje me iz čista mira... vređucka, ćurliče, proziva... tek tako... došlo joj... projektuje nešto... izmišlja... samo da isprovocira gula da joj se obrati... da se se oseti, jadno, na trenutak bitno... deo neke veće celine... ono kao, vidi, doktor gul mi se obratio, meni, tamo nekoj nebitnoj, anonimnoj dibučici iz dubočice...

Dybuk

Aaaalo bre, ti me prvi ne vadis iz usta na forumu. xrofl E sad vidis kako je kad te neko smara.

Ugly MF

ubre, neko hakovo Guletov nalog!

Dybuk

Da vidimo:

bukvalizam - check

sitnicarenje - check

manija velicine - check

zlopamcenje - check

operisanost od humora - check

vredjanje - check

itd itsl...

Ne, to je definitivno Gul :D

Ghoul

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 13:00:23
@Gul

E, kad sam se s Aglijem slozila, a s tobom ne mogu...to znaci samo jedno: it's not me, it's you :mrgreen:

pitam se da li će neko biti toliko human, tj. dokon, da ti nacrta koliko nema veze s mozgom - ama uopšte, čak ni s te tvoje 2 vijuge - ovo što si nadrobila! :D

s druge strane, ako sam se ja složio sa angel011, libeat, otaku, baba yagom, lilit, jetr-itd, mortišom i tolikim drugim ženskinjem ovog foruma - a jedino nisam sa onom banovanom psiho-jadnicom, i tobom, njenom skromnom naslednicom - then it's definitively YOU! ;)

Dybuk

Quote from: Dybuk on 14-02-2016, 13:09:08
Da vidimo:

bukvalizam - check

sitnicarenje - check

manija velicine - check

zlopamcenje - check

operisanost od humora - check

vredjanje - check

itd itsl...

mac

Bitno je ko prvi počne, ali je još bitnije i ko privede kraju...

džin tonik

Quote from: mac on 14-02-2016, 15:08:50
Bitno je ko prvi počne, ali je još bitnije i ko privede krvavom kraju...

ispravljeno.

Ugly MF

šta bi drugo 'rvat mogao da napiše...

džin tonik

ugly, danas je valentinovo, ne desetog travnja. referiram na gulovo potencijalno djevicanstvo! :lol:

Ugly MF

nije, danas je Sveti Trifun...
... a ne verujem ja da je Gule junfer...tako iskusan u razgovoru sa ženama, šta ti pada na pamet..?

Ghoul

a možda ćure prokrvari?
iako još nije thanksgiving day!

Dybuk

džin tonik

gule, ovo je jasan poziv na white wedding, prosidba! sad ili nikad!
ne zaboravite sagitashe, vishe cemo donijeti no pojesti! :lol:

Dybuk

Ehh, nisam mislila :( he's all yours!

džin tonik

a tako krasna prilika da i sheselj jednom prouzrokuje nesto lijepo... :cry:

Ghoul

Šešelj: Imam saznanja, osudiće me na 25 godina

Beograd -- Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da neće pisati Hagu, jer ne želi da prati izricanje presude putem video-konferencijske veze.

IZVOR: TANJUG
ČETVRTAK, 17.03.2016.

Šešelj poručuje da ima saznanja da će biti osuđen na 25 godina.

31. marta u 10 sati Vojislav Šešelj će kod kuće gledati program javnog medijskog servisa u nadi da će državna televizija direktno prenositi izricanje presude u Hagu.

U suprotnom menjaće kanale dok ne sazna da li je i na koliko osuđen.

Kakvo suđenje, takva i završnica. U pitanju šta posle presude, trenutno je jedino izvesna žalba lidera radikala.

"Ja lično čekam da mi presudu dostave na srpskom jeziku, a onda ću se žaliti, sve žalbene ću poštovati i sve mogućnsti ću da iskoristim", rekao je Šešelj.

Lider radikala objašnjava da su njegove službe otkrile da mu se sprema drakonska kazna.

Naime, prema Šešeljevim rečima, portparol specijalnog suda za ratne zločine Bruno Vekarić je posle posete Hagu prvo odleteo u Zagreb, gde je rekao da će presuda glasiti 25 godina.

Advokat Branislav Tapušković kaže da ne bi bilo iznenađujuće da se u ovakvoj situaciji pribegne solomonskom rešenju - da se izrekne kazna koja se uklapa u vreme koje je Šešelj proveo u Sheveningenu.

"Ja prosto ne znam kako će pronaći osnove za njegovu osudu, ali s druge strane da li je uopšte moguće očekivati oslobađajuću predsudu s obzirom da je tamo proveo godine u zatvoru. Šta ako on bude morao da se vrati u zatvor, tada će nastati problemi koji su sada izbegnuti", kaže Tapušković.

Odluka pretresnog veća Haškog tribunala ili za mnoge presedan, da će presuda biti izrečena bez prisustva Šešelja, prevedena je na srpski.

Posebno zanimljivo je izdvojeno mišljenje sudije Nijanga.

"Oslobođanje od obaveze stupanja pred Veće mi se čini stavom kojim se slabo prikriva trijumfalno razmetanje optuženog. Vlasti Srbije, koje treba da obezbede hapšenje i dovođenje optuženog, su, da se poslužim blagim izrazom, pokazale revnost. Optuženi jeste bolestan i leči se, ali njegove aktivnosti imaju snažan odjek. Suočeni s otvorenim ruganjem, mi skrećemo pogled od te uvrede i hvatamo se za pogodan razlog, a to je lečenje optuženog."

Ministar pravde Nikola Selaković ponavlja da se od Vlade nisu tražile nikakve garancije u slučaju Šešelj i da ne vidi da je država, kako kaže, dobila packe od Haga.

I dok Šešelj zna rezultat 10 - nula, ministar ne ulazeći u priču ko je koga pobedio, objašnjava da je principijelna i jasna pozicija Srbije po pitanju haške presude lideru radikala urodila plodom.

Truman

Slabo mu saznanje. Oslobođen je svih optužbi! I posle kažu da je Hag nepravedan...

Sad me zanima da li može da ih tuži pošto je ako se ne varam proveo tamo 10 godina...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Petronije

Hrvati da Ustanu protiv ovakve odluke.
Arm the Homeless

Truba

eto na kraju neće umrijeti kao mučenik
i sam je dokaz kako Hag nije antisprski i nepravedan
:) nije moglo bolje ispasti
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truman

Sad čitam jednu teoriju zavere kako su ga oslobodili da destabilizuje Srbiju. S druge strane, njega je kupio Vučić tako da ne verujem da može da pravi veće sranje od paljenja zastava. A ako to uradi sledi opet zatvor je ga je sad moguće procesuirati i u Srbiji.
Ja da valjam ne bih bio ovde.