• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Audio program

Started by Goran Skrobonja, 02-07-2008, 23:43:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Goran Skrobonja

Postoji li neki jednostavan softver za ujednačavanje jačine zvuka u mp3 fajlovima iz raznih izvora - tipa: napravite kompilaciju sa različitih cd-a, ustanovite da su vam neke pesme tiše od drugih, pa sve propustite kroz... nešto... da bi finalni rezultat ispao ujednačen.
Unapred zahvalan za info...  :D
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Goran Skrobonja

Quote from: "Usul"MP3 Remix

MP3 Doctor

FALA GDE ČUO I NE ČUO!

Goran Skrobonja

Prerano sam se obradovao - posle obrađenih dvadeset pesama, mp3 Doctor - inače strašno jednostavan i komforan - tražio je da ga se plati. A onda je na scenu stupio glupavi pay-pal koji jednostavno ne poznaje Srbiju. Malo je reći da sam popizdeo. Ima li neko key?

Usul

U stvari program moze da se registruje i sa kreditnom karticom. Sto se tice kreka mrka kapa. Nema za najnoviju verziju (koliko sam do sada video).

Usul

zakk

Ako ti je namera da režeš audio disk, mislim da i Nero može da posuži.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Goran Skrobonja

Quote from: "zakk"Ako ti je namera da režeš audio disk, mislim da i Nero može da posuži.

Ma jok, namera mi je prosto da ujednačim volume na svim stvarima koje sam turio na kompilaciju (nekih 180 pesama po disku...)

Evo šta sam do sada uradio:

- platio karticom 22 $
- dobio od njih uredno fakturu
- dobio obaveštenje da trenutno ne mogu da mi pošalju key
- dobio novi mail gde mi traže serial no. posle izvršene instalacije, kako bi mogli da mi generišu key što znači da to mogu tek popodne da im pošaljem, ad se vratim s posla. Bićete uredno obavešteni o daljem razvoju događaja.

Uzgred, pitali me otkud sam saznao za njihov program itd. itd.