• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Okupljanja LK preko leta

Started by zakk, 07-07-2008, 02:39:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DušMan

Bolje konfuzija nego kontuzija, tako da je ok.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Milosh

Ja sam ionako bio, i još sam, mrtav bolestan, pa u svakom slučaju ne bih došao; ajde dogovorite se za sledeći ponedeljak, do tada ću valjda da ozdravim, pa ako ne budem negde drugde da svratim...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

DušMan

Quote from: "Milosh"pa ako ne budem negde drugde da svratim...
How cool is that...  8)

Boban

Neki su se našli, sedeli i pričali... šta da vam radim, nisam ja zadužen da dajem informacije o radu kluba.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

DušMan

Klasični masonski izgovori.

Ghoul

Quote from: "Boban"Neki su se našli, sedeli i pričali... šta da vam radim, nisam ja zadužen da dajem informacije o radu kluba.

zloupotrebljavaju sadašnje bezvlašće, tj raspuštenost svih organa društva!
ne zna se ko pije a ko plaća – nadam se ne i u kafani!
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

QuoteMorao sam to da uradim da bih dokazao da je ona besmislica o Samsonu zaista besmislica.

Just for the record, kod Samsona je u pitanju bila brada. A kakva su to raznolika okupljanja na koja sam ja anything but invited???
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: "Harvester"Just for the record, kod Samsona je u pitanju bila brada.

zapravo, prema nekim najnovijim nalazima experata za pradrevne jezike, ustanovljeno je da se u originalnom textu zapravo radilo o stidnim dlakama, ali su prevodioci to sjebali isto kao i onu kamilu što ide kroz iglene uši i tolika druga mesta!

Cornelius

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Harvester"Just for the record, kod Samsona je u pitanju bila brada.

zapravo, prema nekim najnovijim nalazima experata za pradrevne jezike, ustanovljeno je da se u originalnom textu zapravo radilo o stidnim dlakama, ali su prevodioci to sjebali isto kao i onu kamilu što ide kroz iglene uši i tolika druga mesta!

Dodao bih, prema nalazima od ovog jutra, kada su Samsonu obrijali stidna mesta, videlo se da on i nije musko. On je bio samo zena s bradom. Posle je on nastupao u Ben Barnumovom cirkusu, a kasnije je poceo da peva, te je za Judeju osvojio prvo mesto na Jevroviziji.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Tex Murphy

Actually, ako misliš na kamila = debelo mornarsko uže, to možda i nije greška u prevodu, postoji teorija koja kaže da je kamila u redu, a da su iglene uši zapravo nekakva prilično niska i uska vrata kroz koja da bi kamila prošla mora da se ratosilja svog tereta (koji, je li, simbolizuje naša zemaljska materijalna bogatstva).

Nebitno, sad je na DušManu da nam obrazloži da li je znao za ovu teoriju o stidnim dlakama  :!:
Genetski četnik

Tex Murphy

Actually, odgovarao sam na Ghoulov post, a Kornelijus Kovačus se umiješao kao Usul i Dušman svojevremeno...
Genetski četnik

DušMan

Quote from: "Harvester"Nebitno, sad je na DušManu da nam obrazloži da li je znao za ovu teoriju o stidnim dlakama  :!:
Nagađao sam, ali me je, moram priznati, na pominjanje Dalilinog ljubavnika nakanila kompozicija skladateljske skupine Alogia (... kao Samson, sa snagom u kosi borim se...), čijem sam zloglasnom koncertu morao da prisustvujem pod pretnjom života od strane Zakka.
O meni, mom nedostatku brade i bujnim stidnim dlačicama nećete čitati ovde, jer ovo nije topic o meni.

scallop

Quote from: "Harvester"Actually, odgovarao sam na Ghoulov post, a Kornelijus Kovačus se umiješao kao Usul i Dušman svojevremeno...

Da se i ti nisi malo umešao? Nije dosta - Otimači izgubljenog Kosova?

Ako smatraš da si invited, zašto to ne pokažeš? Ja sam mislio da se zajebavaš ovuda. Gde Ghoul (a on svuda), tu i ti.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

Quote from: "Cornelius"a kasnije je poceo da peva, te je za Judeju osvojio prvo mesto na Jevroviziji.

misliš – na jew-roviziji?
da, ali to je bilo u vreme kad su evropom lutala samo poludivlja srpska plemena u pokušaju da pronađu (muzičku) viljušku. zato, konjkurencija i nije bila neka.

Cornelius

da, ali to je bilo u vreme kad su evropom lutala samo poludivlja srpska plemena u pokušaju da pronađu (muzičku) viljušku.

Znaci to su radili Srbi od VII do XII veka, a danas se ozbiljni istoricari pitaju sta se zbilo sa nasim narodima i narodnostima u to vreme.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

scallop

Quote from: "Cornelius"Znaci to su radili Srbi od VII do XII veka, a danas se ozbiljni istoricari pitaju sta se zbilo sa nasim narodima i narodnostima u to vreme.

Pusti Ghoula da veruje u svoju verziju. Mi znamo da smo viljušku (sa srednjim šiljkom) pronašli onoga trenutka kad nam se učinilo da je viljuška sa dva šiljka ustvari - muzička viljuška. Odma' smo dodali još jedan, do dva šiljka. Jebeš krkanje uz visoko C. :evil: Zakačiš viljuškom krnjave zube, a čuješ kako zavija Lučija de Lamermur :x  :x  :x
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

Quote from: "scallop"Pusti Ghoula da veruje u svoju verziju.

uopšte ne vidim kontradikciju u ovom tvom NADOVEZIVANJU na moju verziju.
uostalom, baš je tako i bilo: prvo muzička, pa ona za meso.

scallop

Quote from: "scallop"Pusti Ghoula da veruje u svoju verziju.

uopšte ne vidim kontradikciju u ovom tvom NADOVEZIVANJU na moju verziju.
uostalom, baš je tako i bilo: prvo muzička, pa ona za meso.

Свакако. Па, нас двојица се увек слажемо. Ја сам мислио на "полудивља словенска племена".

scallop

edit: prethodno je duplirano

Cornelius

Quote from: "scallop"edit: prethodno je duplirano

Ti poceo duplo da se slazes sa Ghoulom. Radi kod vas sindrom "juzne pruge". Uskoro cemo da vas gledamo na televiziji, kao Bracu Bajic, sa muzickim viljuskama u rukama, kako pevate na kisi.

scallop

Mi smo pre sestre Kesler. :D  :D  :D

Pošto si i ti s južne pruge, mogli bismo i kao Tri ugursuza, :cry:

Ghoul

nadam se da skalop nije poklonik te perverzije vegetarijanstva, u kom slučaju ću ga smeniti sa predsedničke pozicije mog fan kluba.

sivka

Quote from: "Ghoul"nadam se da skalop nije poklonik te perverzije vegetarijanstva, u kom slučaju ću ga smeniti sa predsedničke pozicije mog fan kluba.

Nikako, taj je pokvario i na hrdjav put naveo neke vajne vegetarijance. Imala bih jos koju primedbu glede vegetarijanskih skembeta (koji lece rak i leukemiju) ali moram da idem da se lecim kuvanom rakijom... nesto sam se prehladila.
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

scallop

Hajde, Zakk, gde smo 21. jula? :x

sivka

Quote from: "scallop"Hajde, Zakk, gde smo 21. jula? :x

Zakk je u rodnom kraju....

Dodjite u Šumice... debela ladovina, točeno pivo i pohovani škembići.  :lol:

Cornelius

Quote from: "sivka"

Prava letnja kuhinja - lagana i osvezavajuca.  xcheers

scallop

Quote from: "Cornelius"
Quote from: "sivka"

Prava letnja kuhinja - lagana i osvezavajuca.  xcheers

Ma, to su škembići od iznutrica patlidžana i bamnji sa mlevenim orasima. :wink: Jel' i ti dolaziš? :?

@Sivka
Ako si ozbiljna, okači ljudima propisnu adresu i kako se tamo dolazi.

Cornelius

Quote from: "scallop"
Ma, to su škembići od iznutrica patlidžana i bamnji sa mlevenim orasima. :wink: Jel' i ti dolaziš? :?

Ne dolazim, jer ne verujem u srpsko vegetarijanstvo.

sivka

Boban

To je na 20 metara od sedišta izdavačke kuće "Alnari".
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

sivka

Iz centra je najbolje nahvatati 31, iz Zemuna, sa N.Beograda autobus 17. Stanica je kod Hotel Srbija. Predje se ulica, malo se vrati unazad. Kafana se ne vidi sa ulice jer je uvucena, pored Maxi marketa, zaklonjena pijacicom. Basta je velika, uvek pirka vetric.

Kome živi u blizini? Angel, Zakk, Smrki et moi.
Šta je u blizini od prevoza? 50,29,19,20,308 i taksi stanica ispred.
Ima točeno pivo i hladni sokovi.

:lol:

sivka

Ne dolazim, jer ne verujem u srpsko vegetarijanstvo.

Ima i salatice, razne. I krompir pod saćem, preliven kajmakom.
Ima i društvo koje bi volelo da te vidi...  :lol:

scallop

Quote from: "sivka"Ima i salatice, razne. I krompir pod saćem, preliven kajmakom.
Ima i društvo koje bi volelo da te vidi...  :lol:

Folirant. Nije ovde. Samo propagira nejedicu. Jes' da ga vidiš, pa da te obuči da trčiš polumatoran.  :(

scallop

Quote from: "Boban"To je na 20 metara od sedišta izdavačke kuće "Alnari".

Što ti nisi predložio nešto prekoputa "Belog puta". :?

smrklja

znači Šumice posle 8

Cornelius

Jes' da ga vidiš, pa da te obuči da trčiš polumatoran.  :(

Juče sam se prijavio za oktobarski polumaraton u Parizu, a postoji velika šansa da ću se okušati u maratonu, na proleće. Ako Bog dâ, pariski ili beogradski. Zato, iš sas ti pohovani škembići!  xmgw

scallop

Jes' da ga vidiš, pa da te obuči da trčiš polumatoran.  :(

Juče sam se prijavio za oktobarski polumaraton u Parizu, a postoji velika šansa da ću se okušati u maratonu, na proleće. Ako Bog dâ, pariski ili beogradski. Zato, iš sas ti pohovani škembići!  xmgw

Ti nisi pročitao dobro. Napisao sam - polumatoran :wink:

A, šta kažeš za gumbo z'herbes?

Cornelius

Očigledno nisam pročitao kako treba. Ostarelo se i oćoravelo se, bate Scallope. A, što se tiče maratona, ja se tamo ne takmičim u kategoriji polumatorana, nego skrozmatorana, jer mi se kategorija zove - veteranska. Jebote, ja ću tek da trčim svoj prvi maraton, a već sam veteran.

Cornelius

A, što se tiče patlidžana sa bamijom i orasima, čekam recept. Uskoro će Gospojinski post, pa će valjati.

zakk

eto i mene u Šumicama
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Ghoul

obaveštavam ovom prilikom da će okupljanje prijatelja projekta GODINA SRPSKOG HORORA biti održano u UTORAK 22OG JULA u domu omladine (alibi: predavanje o azijskom hororu), a da će se KAFANSKI DEO (najverovatnije u 3 jelenska mu rogova) OKUPLJANJA DESITI ODMAH POTOM (od oko 21.30h pa nadalje, dokle izdržimo).

najavljeni su brojni učesnici i bogat kulturno-zabavni program:
-meho peva karaoke
-milosh balansira čašice pelinkovca na nosu i ispija ih bez pipanja
-žika rasteže dugmetaru
-dushman izvodi striptiz na stolu
-nidža vitković slika portrete prisutnih
-nevidljivi izvodi svoju 'nevidljivi čovek' rutinu
-ghoul pokazuje ožiljke iz rata
-aca radivojević šokira konobare
itd.
itd.

kogod došo, dobrodošo - al unapred ste upozoreni!

DušMan

Quote from: "Ghoul"-meho peva karaoke
I to, naravno, ceo opus Prti Bee Gee-a!

Quote from: "Ghoul"-milosh balansira čašice pelinkovca na nosu i ispija ih bez pipanja
Dok istovremeno duva u sapunicu i pravi baloncice!

Quote from: "Ghoul"-dushman izvodi striptiz na stolu
Zlatna prilika da svi prisutni vide moje pirsinge i tetovaze koji se inace ne daju primetiti, zbog odece.

Son of Man

Ako mi dadnu keva i cale dolazim  :!:
nego kad pochinje ovo azijsko ?

Alexdelarge

-žika rasteže dugmetaru

Zika nije htio para
Zika će vazda bit' fukara
Neki odma' počeše da blate Zikin lik
Al' samo prava raja je znala
U čemu je trik

Nije Zika, jarane nas, fukara
Zika ti je de fakto umjetnik, svaćaš?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

sivka

Quote from: "Ghoul"obaveštavam ovom prilikom da će okupljanje prijatelja projekta GODINA SRPSKOG HORORA biti održano u UTORAK 22OG JULA u domu omladine (alibi: predavanje o azijskom hororu), a da će se KAFANSKI DEO (najverovatnije u 3 jelenska mu rogova) OKUPLJANJA DESITI ODMAH POTOM (od oko 21.30h pa nadalje, dokle izdržimo).

U koliko sati?

Ghoul

predavanje je u 20h u domu omladine, zezanje od 21.30 pa nadalje u, najverovatnije, kafani 3 jelena il tako nekako.

Son of Man

:(
Jbga meni ne dade keva da idem u grad danas kad je videla kako se sranje sprema, a vidim nije ni Meho otisho pa mi malo lakshe  :wink:

Uchitelju izvini jbga, nadam se da cesh imati razumevanja za moju kompleksnu situaciju zbog koje nisam dosho. :oops:

DušMan

Sramota. Od najavljenih samo Zika i ja bili.

Ghoul

a cak ni striptiz nije pao!

ako nista, bar ono italijansko vino ne bese lose!

ipak, druzba je bila mala ali odabrana: zika, the thing, dushman i ja. meho se izvinuo, a ostali... nevidljivi... :(

DušMan

Meho izvini!
Gule izvini!
Kojo izvini!

Stvarno je bilo ok vino, ali smo prerano stali.