• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Uhapšen Radovan Karadžić!

Started by Alexdelarge, 22-07-2008, 00:33:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Albedo 0

ja nigdje ne čuh da neki anđeo može da se smori i da nema strpljenja za nas pacijente.... do sada.... gdje ti je majčinski instinkt, anđele?

Father Jape

Quote from: "angel011"Blago nama, ista grupa pacijenata koja ide sa foruma na forum, sad su i ovde. :lol:

To saznanje je utesno. Znaci da ih ima manje nego sto bi se na rpvi pogled cinilo.  :lol:
Mada pomisli samo na horde koje odozdo gledaju na civilizacijsku ljestvicu koja je Internet.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Rakeeya

anđelija, da se nismo videli uživo, i proćaskali o ovome i onome, ne bih se čudio ovakvim nepristojnim nastupima na forumu  :(

nisam metalac, niti 84. godište, ne volim krstaše, a i rakiju ne pijem, he, he :lol: a i slabo posećujem internet forume. koliko se sećam prvi put sam se na neki forum priključio u aprilu ili maju 2004.  :lol:  8)

Rakeeya

sve ove onlajn hajke i linčovanja jednako su tužni koliko i ružni. čopor....(dopuni po želji)
toliko od mene na tu temu.

Je li gledao ko danaske čika Karadžića na gostovanju u Haagu?

Albedo 0

zamisli... u martu.... crusader copyrights   :lol:

šta je rekao Radovan, nisam gledao...

Rakeeya

Quote from: "Albedo 0"zamisli... u martu.... crusader copyrights   :lol:

eeee, ali sagitina rakeeya je, koliko sam upućen, još mlađa, tako da je taj crusader praotac :)

Rakeeya

Quote from: "Albedo 0"zamisli... u martu.... crusader copyrights   :lol:

Bilo je zezanje, uvod u novu tv razbibrigu. Najavio je mogućnost da ga veštac i Sith Lord HoloBruka udavi na daljinu. :lol: Požalio se na  kratak vremenski rok za dovršetak suđenja. On meditira, pa ga boli đon  :lol:

Rakeeya

da dopunim - reče im da haški tribunal smatra "elementarnom nepogodom" he, he :lol:  :evil:

Albedo 0

nije valjda i tamo počeo da priča o tihovanju i psy energy?  :lol:

Rakeeya

Quote from: "Albedo 0"nije valjda i tamo počeo da priča o tihovanju i psy energy?  :lol:

Nije, ali verovatno nitko nije shvatio zašto je rekao da mu ne odgovara 28. avgust za izjašnjavanje o krivnji, već da to bude neki drugi datum. Čovek se bavi i numerologijom :lol:

Son of Man

Shto bi rekli domaci reperi : RADOVAN JE OBJASNIO !!!  :lol:

Truba

mijenjam se s 2 ljudi koji stanuju u ulici u kojoj je Rašo živio...

nešto mi se ne javljaju posljednjih dana  8)  :idea:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

kaže mi moj prijatelj i duhovni učitelj, s. popivoda, da je svojevremeno išo na masažu i štatisve ne sa ovom tetkom za koju sad tvrde da je bila rašina ljubovca pošto su tada radili na istom mestu (stalna konf. gradova & opština) i da je čak u par navrata krajičkom oka spazio 'tog njenog', ali nije obraćao pažnju.

'e, moj ti!' kažem mu ja. 'tako ti je odlepršalo 5 milijuna zelembaća, što nisi obraćao pažnju!'
:x  :cry:
https://ljudska_splacina.com/

Son of Man

Krajichkom oka, hm, i to je bolje nego nishta...pravo u raj ko je vido sveca uzivo :!:

Rakeeya

Eee, ode prilika. Za tih je 5 miliona mogao da uradi svašta. Za milionče da kupi neku titulu, za još jedno da postane i svetac, a za ostatak da osnuje stranku, da se kandiduje za predsednika i plati reklame.  :lol:

Ghoul

Quote from: "Son of Man"Krajichkom oka, hm, i to je bolje nego nishta...pravo u raj ko je vido sveca uzivo :!:

ALI SINE, PA TI SI ME VIDEO NAZIVO, TEBI JE RAJ VEC GARANTOVAN!  :lol:

Son of Man

Al nijesam josh celivo moshti, al shto kazesh ja sam vec u raju samo po vidjenju...a bogme i u paklu jer je to isto, Charli  je tako objasnio :wink:

Ghoul

Quote from: "Son of Man"Al nijesam josh celivo moshti

sad bih napravio jednu igru reči sa 'mošti' i 'celivanje', al možda neko pomisli da je neukusna, pa se bojim da ne preteram. :oops:

Son of Man

ocesh da kazes celivanje mosh misliti metala ili daleko bilo moshnica ?  :?

angel011

Quote from: "Albedo 0"gdje ti je majčinski instinkt, anđele?

Nemam ga.
We're all mad here.

angel011

Quote from: "Rakeeya"anđelija, da se nismo videli uživo, i proćaskali o ovome i onome, ne bih se čudio ovakvim nepristojnim nastupima na forumu  :(

Upao si u paket sa Klerom i Albedom, sorry.

A meni bi izgleda bilo bolje da na neko vreme odem u karantin i radim nešto korisno.
We're all mad here.

Ghoul

blago njima kad je sve jasno i čisto i crno belo ko u stripu - da ne govorim o ovim sub-gebelsovkim apelima na emociju:

For many war survivors, the sight of Karadzic brought fresh pain to old wounds.

About 20 widows in Tuzla, Bosnia watched his court appearance on TV in the small office of the Association of the Mothers of Srebrenica, site of a wartime massacre.

"There is the trash," one woman said when Karadzic came into court. Three women burst into tears.

"I have not found one bone of my children yet and there he is — alive," said Ramiza Music, 52, who lost two teenage sons, a husband and two brothers at Srebrenica. "Today I feel there is a bit of justice in this otherwise really pitiful world."

In the Bosnian capital, Sarajevo, coffee bars showed Karadzic's hearing on giant flat-screen TVs.

"It's him," said Elvir Kljakic, 27, who lost his father and brother during the war. "It's the beast. I did not believe it until now."

"I'm happy and sad at the same time," said Alena Tiro, 42. "Happy because the world seems to be not as bad as I thought so far if it forced him to the courtroom. Sad because 100,000 people he killed are not watching this."

More than 100,000 people were killed during the Bosnian war as part of a campaign to purge the country of non-Serbs.

zanimljivo, u svetlu ovog poslednjeg refrena, da NIKO ne pominje onu presudu, da u bosni NIJE bilo genocida (sem 'lokalno', u srebrenici, što je paradox za sebe)...

Albedo 0

dobro je, prije 7-8 godina bilo je ''more than 350 thousand people'', sad je zemlja puna živih mrtvaca... rođeno za horor...

Angel, ''žena je zagonetka čije je rješenje dijete'' - Fridrih Niče... pozabavi se problematikom  :lol:

Rakeeya

Quote from: "angel011"
Quote from: "Rakeeya"anđelija, da se nismo videli uživo, i proćaskali o ovome i onome, ne bih se čudio ovakvim nepristojnim nastupima na forumu  :(

Upao si u paket sa Klerom i Albedom, sorry.

A meni bi izgleda bilo bolje da na neko vreme odem u karantin i radim nešto korisno.

ma sve je pod kontrolom. ljubav, sloga i zezanje.  8)

Rakeeya

Quote from: "Albedo 0"dobro je, prije 7-8 godina bilo je ''more than 350 thousand people'', sad je zemlja puna živih mrtvaca... rođeno za horor...

Bilo je i pre neki dan, kad je Holbruk onako nadmeno i "odgovorno, pred gledaocima CNN-a, izjavio da je Raša odgovoran za smrt 300.000 ljudi. Radovan Karadžić supernegativac - srpski Magneto.

Albedo 0

pomenuo Karadžić čuveni dogovor, Holbruk demantuje žestoko... joj kad bi imali neki dokaz  :evil:

Son of Man

Uradio ga Holbruk na jednu shibicu  :lol:

Alexdelarge

Ma taj Holbruk je teska bitanga.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Son of Man

pa kazem ja znachi izvaro ga, reko mu necemo te hapsimo ovaj se povuko,i posle krem bananica, chudi me da je Daba tako olako pao na jadnu foru, ja sam mislio da je on pametan chovek, namazan, prepreden, da ne moz ga zajebe neki tamo amerikanac kurac...duboko me razocharo, fala bogu pa je crnogorac da ne bruka vishe nas Bosanske Srbe...koji blam jbte  :roll: :x

Alex

A što li Harvester nestade baš kad Radovana uhapsiše?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

ginger toxiqo 2 gafotas

KNJIGA KOJU JE ČITAO HAG

U omiljenom lokalu haškog optuženika održana promocija knjige ,,Intervju sa Radovanom Karadžićem" Dani(j)ela Simića

U bašti kafane ,,Luda kuća" u novobeogradskom Bloku 45, u kojoj je Radovan Karadžić, alijas Dragan David Dabić, provodio časove dokolice među ljudima koji nisu ni slutili koji je njegov pravi identitet, održana je promocija knjige ,,Intervju sa Radovanom Karadžićem" Dani(j)ela Simića, koja se odnedavno može kupiti na kioscima u Srbiji i Republici Srpskoj zahvaljujući agilnosti kuće ,,Press pablišing grup".

Na promociji, kojoj su prisustvovali ljudi koji su prijateljevali sa Karadžićem u danima njegovog skrivanja u Beogradu, ali i javne ličnosti kao što je voditelj Marko Janković, govorili su urednik izdanja Saša Ignjatović, urednik svih izdanja kuće ,,Press pablišing grup" Đoko Kesić i autor knjige Dani(j)el Simić.
Đoko Kesić je pohvalio literarni aspekt knjige i rekao:
- Svaka nova knjiga koja izađe predstavlja mi radost. Živim 35 godina od pisane reči i znam da iza svake knjige stoje veliki trud i velika muka. S poštovanjem sam došao na promociju, ne samo zato što ,,Press pablišing grup" stoji iza ovog izdanja već i zato što ova knjiga dobro govori o vremenu iz koga još uvek ne možemo da se izbatrgamo. Naslov je portret vremena koje je počelo raspadom SFRJ i ilustracija je života u konspiraciji, uz šifrovanu komunikaciju, javke i ,,zečji san", sve do finala, koje mi se jako dopalo - rekao je Kesić.
Autor knjige rekao je da je knjiga nastala mnogo pre Karadžićevog hapšenja:
- Ovo nije pokušaj da se na sitan i šićarđžijski način profitira od aktuelnih dešavanja. Knjiga je napisana mnogo ranije i mnogo ranije je dogovoreno i njeno objavljivanje u Srbiji. Pošto je knjiga dobila Nagradu za prvu knjigu Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske, doživela je dva izdanja za samo sedam dana - rekao je Simić.
Simić se osvrnuo na čudnovate paralele između knjige i stvarnog života:
- Bilo je ljudi koji su govorili da knjiga nije realna jer opisuje Karadžićev život u oronuloj atmosferi, među običnim ljudima, među kojima on razvija mistične moći i gde ga čuvaju ljudi za koje nikada ne biste rekli da su čuvari njegovog identiteta - rekao je, i naveo da su se za knjigu interesovali i haški istražitelji:
- Ti ljudi su na određenim mestima uzimali primerke knjige još pre nego što je izdata - rekao je Simić.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Alexdelarge

CIA do 2000. štitila Karadžića

Radovan Karadžić, bivši lider bosanskih Srba, optužen za genocid i ratne zločine, sve do 2000. godine bio je pod zaštitom SAD, kada je CIA presrela njegov telefonski razgovor, na osnovu čijeg sadržaja je bilo očigledno da lično rukovodi sednicom SDS - tvrdi sagovornik ,,Blica", blizak američkoj obaveštajnoj agenciji.

Izuzetno obavešten sagovornik ,,Blica" tvrdi da mu je Ričard Holbruk, državni sekretar i tvorac Dejtonskog sporazuma, lično priznao da je sklopljen dil sa Karadžićem, na osnovu kojeg su SAD tražile od lidera SDS i bosanskih Srba povlačenje sa svih javnih funkcija u zamenu za zaštitu pred Haškim tribunalom.
- Nisam siguran da uopšte postoji pisani dokument koji ovo potvrđuje, ali imam priznanje Holbruka o usmenim garancijama datim Karadžiću sa najvišeg nivoa SAD - tvrdi naš sagovornik.
Odgovarajući na pitanje šta se u međuvremenu dogodilo, kako je došlo do hapšenja Karadžića, te kako i kada je taj dogovor prestao da važi, naš izvor kaže:
- Jednostavno, u Americi su poludeli kada su shvatili da ih Karadžić vuče za nos. Tokom 2000. godine, kada su se održavali izbori u BiH, CIA je saznala da Karadžić i dalje iz senke rukovodi SDS iako su imali dogovor da se neće mešati u politička zbivanja. Te 2000. godine u Bijeljini je održan skup SDS, kojim je rukovodio lično Karadžić. Preko telefona davao je uputstva članovima i rukovodstvu stranke koga da smene, koga postaviti na koju funkciju. Lično je bio angažovan u svim aktivnostima SDS.
Kada je CIA presrela Karadžićev telefonski razgovor i konačno shvatila da ih sve vreme izigrava, pokušali su da zabrane SDS, čemu se oštro usprotivio visoki predstavnik za BiH Volfgang Petrič.
Holbruk je hteo još jednu pogodbu, ali naš sagovornik tvrdi da su Amerikanci i CIA povukli neformalnu zaštitu koju je do tada uživao. Opisujući kako se na terenu sprovodila ta neformalna zaštita, naš izvor otkriva:
- Jednostavno, američki vojnici 1996. i 1997. godine stacionirani u BiH dobili su pismene naredbe, u kojima je pisalo da u slučaju da naiđu na traženog optuženika ne smeju da ga hapse.
Karadžićev imunitet pred drugim obaveštajnim službama, poput francuske i britanske, deo je dogovora sa CIA. Osim toga, krajevi u kojima se Karadžić kretao, Pale i istočna RS, bili su u francuskim i američkim zonama.
Šta se od 2000. godine sa Karadžićem događa, naš sagovornik ne zna.
Tužilaštvo za ratne zločine u Beogradu, po nalogu Haškog tužilaštva, istraživalo je navode o postojanju ovog dogovora. Iako ,,Blic" saznaje da su svi ispitani svedoci potvrdili da je Karadžić imao sklopljen dil sa SAD, tamo nam je rečeno da ,,s obzirom na to da je to sada predmet odbrane Karadžića pred Tribunalom, srpsko tužilaštvo ne želi da se izjašnjava".
Sam Karadžić rekao je istražnim organima u Beogradu, pre transfera u Hag: ,,Amerikanci su me izigrali. Postigao sam dogovor sa američkom državom u junu 1996. godine, ne sa Holbrukom. On je bio samo izaslanik američke države. Rekli su da se povučem sa funkcije predsednika SDS i RS, i da ću imati njihovu zaštitu pred Tribunalom. Ja sam sve što je dogovoreno ispoštovao". Ovo je potvrdio i na svom prvom pojavljivanju pred Sudom u Hagu.
Istražnim organima u Srbiji rekao je da su ovom dogovoru, osim američkog državnog sekretara i tvorca Dejtonskog sporazuma Ričarda Holbruka, prisustvovali Slobodan Milošević, Momčilo Krajišnik i Aleksa Buha, kao i da nije bilo pisanog sporazuma jer je Slobodan Milošević odbio da ga potpiše, pravdajući se da to nije potrebno, s obzirom na to da je dogovor postignut na najvišem nivou dveju država. Ali kako je Karadžić naveo, o tom dogovoru vođen je protokol. Taj dokument, međutim, Karadžić ne poseduje.
Sve svedoke ovog dogovora, izuzev Miloševića, ispitalo je Tužilaštvo za ratne zločine u Beogradu, istražujući, na zahtev Haškog tužilaštva, postojanje dogovora Holbruk - Karadžić, novembra prošle godine. Osim navedenih svedoka, domaći istražitelji saslušali su i Milana Milutinovića, bivšeg predsednika Srbije, šefa njegovog kabineta Vladimira Nadeždina, Biljanu Plavšić, koja je nasledila Karadžića na mestu predsednika RS, ali i Franka Simatovića i Jovicu Stanišića. Svi saslušani potvrdili su postojanje ovog dogovora.

Madlen Olbrajt mi nudila da otvorim kliniku
Haški tribunal juče je objavio pisani podnesak Radovana Karadžića u kojem, između ostalog, Karadžić tvrdi da se 1996. američki izaslanik Ričard Holbruk, u ime SAD, obavezao da Karadžić neće biti ,,procesuiran pred Tribunalom" ako se povuče iz javnog života. ,,Ponuda se sastojala u sledećem: moja obaveza je bila da se povučem ne samo sa javnih već i sa stranačkih funkcija, da se potpuno uklonim sa javne scene... Jednom rečju, da budem potpuno nevidljiv dovoljno dugo da se Dejtonski sporazum primeni do kraja", tvrdi Karadžić. ,,A što se mene tiče, gospodin Holbruk se u ime SAD obavezao da neću biti procesuiran pred ovim Tribunalom...", tvrdi Karadžić, napominjući zatim da ,,u medijima postoje dokazi o tome da postoji sporazum, mada bez pojedinosti u odnosu na Tribunal". Karadžić tvrdi i da je tadašnja američka državna sekretarka Madlen Olbrajt predlagala predsednici RS Biljani Plavšić ,,da se sklonim u Rusiju, Grčku, Srbiju i otvorim svoju kliniku..."

Vilijem Staubner: Italijanski vojnici okrenuli glavu dok je prolazio
Američki diplomata Vilijem Staubner, koga je Karadžić u prekjučerašnjem uvodnom obraćanju pomenuo kao osobu koja je upozorila glavnog tužioca Haškog tribunala na postojanje dogovora sa Holbrukom, u intervjuu za Radio ,,Slobodna Evropa" rekao je sledeće:
- Tokom pregovora u Dejtonu, kojima sam prisustvovao, Suzan Sandej, koja je takođe bila učesnik konferencije, pozvala me je i rekla da postoji uverenje da je postignut sporazum sa Karadžićem i Mladićem da se povuku, a da za uzvrat budu oslobođeni optužnice, jer se smatralo da je to presudno za mir u Bosni. O tome sam obavestio Ričarda Goldstona, glavnog haškog tužioca, za koga sam radio u to vreme. On je ubrzo sazvao pres konferenciju i saopštio da ukoliko se napravi takav dil sa Karadžićem i Mladićem, odmah će podneti ostavku.
Nakon toga pozvao ga je, kako svedoči, jedan zvaničnik Stejt departmenta i pitao da li bi Goldston zaista dao ostavku u slučaju povlačenja optužnice protiv Karadžića i Mladića. Odgovorio je potvrdno.
Staubner je ispričao kako je naivno verovao da će međunarodne snage uskoro uhapsiti Karadžića. Međutim, jednom prilikom bio je na kontrolnom punktu na potezu između Sarajeva i Pala, koji su obezbeđivali italijanski vojnici.
- U tom trenutku punktu se približavao Karadžićev konvoj iz pravca Sokoca, sa rotacionim svetlima na policijskim kolima. Italijanski vojnici su okrenuli glavu, gledajući ka Sarajevu, dok je Karadžić prolazio pored njih, valjda da bi mogli da kažu da ga nisu videli - prisećao se on.
On navodi kako se sreo nekoliko puta sa jednim od Karadžićevih saradnika do juna 1996. godine, koji mu je rekao da Amerikanci ne žele da Karadžić bude uhapšen i zato nema potrebe da se predaje i sedi u zatvoru.

Blic

Son of Man

GOTCH YA  - evo mu ga na sad tom Holbruku, Daba jeste bio lopov al nikad lazov  :wink:

Son of Man

Kaze ova SPS kurva da je stanje u Srbiji napeto i da kao zato ne moze sednica skupshtine . A kad to leba ti nije napeto, i kad to nije vanredna situacija ?! Koje foliranje - nego reshili ljudi da odu malo da se plaziraju pa Havajima, po Kipru (ko gde voli) po kao gistro.  :roll:
A Srbija krvari  :cry:
E vala ima da im sjebem te odmore chim uhapsim Ratka, sad cu da pojacham potragu namerno, preseshce im ta letovanje kad budu morali da trche nazad za Beograd i to po najvecoj onoj vrucini. :twisted: :!:

Albedo 0

e sad ga pretjer, pomenu Ratka, naljuti me... na koju adresu da šaljem zilote?

ginger toxiqo 2 gafotas

Smrt posle prepirke o Radovanu Karadžiću
Autor: Agencije | 02.08.2008 - 13:11

Podgoričanin Darko Perović (36) na smrt je pretukao svog sugrađanina Veroljuba Petrovića (51), samo zbog toga što je (Petrović) u prepirci sa njim tvrdio da je "trebalo davno uhapsiti Radovana Karadžića".

Perović i Petrović su prepirku o Karadžiću, kako objavljuju podgorički listovi, započeli, prije nekoliko dana, u jednoj kafani na planini Veruša, gđe Petrović ima vikendicu.
Njih dvojica su se, posle prve svađe, ponovo našli zajedno u drugoj kafani, gde su nastavili prepirku.
Perović je Petrovića tom prilikom snažno pretukao, usled čega je, prema izveštaju lekara, nastupila smrt. Petrović je juče sahranjen u Podgorici.
Uz krivičnu prijavu, Perović je predat istražnom sudiji i brani se ćutanjem. Perović je, kako su mediji objavili, već poznat policiji i sudovima zbog ranije počinjenih krivičnih dela.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"e sad ga pretjer, pomenu Ratka, naljuti me... na koju adresu da šaljem zilote?
ma brte veruj mi nishta lichno protiv Ratka nego chisto da sjebem ovim posla-nicima godishnje odmore. :wink:
Joj mojne samo zilote pominjati, imam ih u komshiluku kolko oces, udruzili su se pod imenom Gvozdeni Odred Dushan Silni i sad rovare - kuku meni, Oni "Pravdeni Srbi" iz Becha su smeshni sa onim pretnjama za ovu ekipu, jer ovi samo cute i rade  :oops:  :(

Son of Man

Alexdelarge

Albedo 0

došao čovjek na yumetal da prevaspitava u stilu deathtotheworld.com

Tex Murphy

Nisam mogao da se javim ranije jer me je tužna vijest presrela tokom odlaska u bratsku Tursku (o kome ćete da dobijete tako detaljan izvještaj da ćete da se ispovraćate). Tek sam prije sat vremena stigao te ću da se javim za koji dan, kad pročitam sve postove.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

BladeRunner

QuoteNisam mogao da se javim ranije jer me je tužna vijest presrela tokom odlaska u bratsku Tursku (o kome ćete da dobijete tako detaljan izvještaj da ćete da se ispovraćate). Tek sam prije sat vremena stigao te ću da se javim za koji dan, kad pročitam sve postove.

Welcome back  :!: . Čekamo detaljan izvještaj iz Turske koji bi trebao da počne sa prikvelom o tome kako ti je (i zašto) palo na pamet da ljetuješ tamo, a bilo bi dobro kad bi saznali da li postoji mistična veza između tvog ljetovanja tamo i hapšenja. Vidimo se.
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Truba

mene više zanimaju bombaški napadi  

a garant su ga nasamarili u agenciji... pa je s hotela otpalo nekoliko zvjezdica... a u povratku su ga gnjavili jer je ukrao kakav znamenit kamen ili ciglu 8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Son of Man

Jel to Turska jeftinija od Grchke pa narod navalio tamo ?
Ne bi ja presho tolki put pa nema boga...pogotovo u onakvim autobusima...

angel011

Turska je jeftinija od Grčke i ne mrcvariš se oko vize.

A put nije problematičan ako ideš avionom.
We're all mad here.

Ghoul

Quote from: "Harvester"Nisam mogao da se javim ranije jer me je tužna vijest presrela tokom odlaska u bratsku Tursku (o kome ćete da dobijete tako detaljan izvještaj da ćete da se ispovraćate).

dobrodošo!

nadam se da ti je na letovanju bilo skroz trulo: da je prevoz bio očajan i bez erkondišna, da te agencija zajebala, da je hotel ko iz HPL priče, da su te lokalci zajebavali na nacionalnoj, rasnoj, polnoj, homosexualnoj, pedofilskoj i svakoj drugoj osnovi, da su te jele meduze, ježevi i druge karakondžule, te (obavezno!) da si proveo bar nekoliko dana u turskom zatvoru!

u suprotnom, biće dosadno za čitanje!

mislim, koga još boli šta je neko radio na letovanju, ako mu je bilo lepo?!  :evil:

Tex Murphy

Unfortunately not  :oops:  Ništa slično što bi opravdalo npr. svrstavanje teksta u Najgora putešestvija (TM) topik. Ali mislio sam da tekstić obogatim sličicama, ponekim interesantnim opisima i naravno ciničnim komentarima na račun domaćina Turaka da bi sve bilo interesantnije.
Genetski četnik

Tex Murphy

Fuk Mi, pa ja sam ladno propustio vlastitu petogodišnjicu djejstvovanja na forumu!
Genetski četnik

Tex Murphy

A nisam primijetio ni pethiljaditi post  :cry:
Genetski četnik