• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Program LK za septembar

Started by zakk, 23-08-2008, 15:25:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tragac

A gde je promocija? I kada?

angel011

Tribinska sala Doma omladine, ulaz iz Makedonske, 19h.
We're all mad here.

tragac

Boban

Vidim niko da postira rezultate Skupštine kluba LK, tj, ko su nove mudonje i drmatori i takve stvari.

Daklem, Skupština Društva ljubitelja fantastike ,,Lazar Komarčić" 8. septembra 2008 donela je sledeće odluke:

Upravni odbor: Žarko Milićević (predsednik), Dušan Mladenović (sekretar), Jovan Ristić, Filip Rogović, Dejan Mujanović

Urednik Emitora: Miloš Cvetković

Programski savet: Dušan Filipin, Bojan Butković, Miljan Tanić

Nadzorni odbor: Goran Skrobonja, Radmilo Anđelković, Mića Milovanović
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Cornelius

9. septembra, Dušman sve to zalepio ovde na topicu. Čitaj malo šta drugi pišu.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Boban

Da, i meni se činilo da sam to negde video, ali ne uspeh da nađem noćas. Oftopičarenja nas zatrpava kao civilizacijski otpad.

DušMan

Mislio sam da te ne zanima ko je u novoj upravi.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Boban

pa nije valjda ovaj forum mesto odakle ja treba da se informišem o događanjima?

DušMan

Naravno da ne, ali čudno je da upravo ti pominješ face koje su u upravi, a da te to nije zanimalo posle skupštine. Priznaj da si ljubomoran na našu mladost i lepotu.  :wink:

angel011

Mladost i šta?! :evil:  :twisted:  :lol:  :wink:
We're all mad here.

Boban

pa znao sam da je neumitno da to saznam kad tad... što mi sada zameraš na nekoliko minuta blažene sreće u neznanju?

DušMan

Ih, pa ko sam ja da ti bilo šta zameram?
Ja sam tako dobra osoba da ti verovano ne bih zamerio ni kad bi me zgazio kolima.

Milosh

Quote from: "zakk"Последњи термин је посвећен разним инкарнацијама Бетмена, који 2009. пуни седамдесет година.

Priča se da će Betmen lično posetiti ovu tribinu i tako uveličati ovaj gikovski skup! Ne znamo da li će povesti i Robina ili će ga ostaviti kod kuće (in the closet, maybe? ha!), ali ako imate neko pitanje za Mračnog Viteza svrnite večeras oko 19h u Dom omladine. Trebalo bi da bude i ponešto filmskih ilustracija, a naći će se valjda (max. 5 minuta) vremena da se kaže po koja ozbiljna reč o ovom fenomenu sedme, devete i ko zna kojih još (koliko ih uopšte ima?) umetnosti...

Naravno, ako nešto od ovoga izostane, ja sa time nemam ama baš nikakve veze, a direktno odgovorni su Dušman i pilot_babo i sve eventualne zamerke uputite na njihov račun...

:lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

DušMan

Special guest star za večeras: DJ Bora Grbić koji će na video beamu miksovati Batman seriju iz 60ih.

I ja sam čuo da će pravi Betmen doći. Valjda nas neće prebiti zato što mu se podsmevamo?

DušMan

Definitivno najbolje predavanje u sezoni, do sad, kao što smo se Pilot Babo i ja malopre složili.
Šteta što sam uspeo da se mimoiđem sa specijalnim gostom.  :x

pilot babo

Naravno, kao što sam najavio na tribini, uprava kluba LK će prema tebi preduzeti odgovarajuće disciplinske mere jer se nisi pojavio na vreme, kao što si obećao, i pored toga što smo ugostili tako važnu ličnost!
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

DušMan

Nevidljivi javlja:

Quote30.09.2008.   TRIBINA DRUŠTVA LJUBITELJA FANTASTIKE LK: SVE MASKE BETMENA... UZ BETMENA    

Tribina Društva ljubitelja fantastike "Lazar Komarčić" sa temom "Sve maske Betmena" ostaće upamćena po tome što joj je prisustvovao i sam Betmen i otvoreno i iskreno govorio o sebi. Doduše, u tome nije štedeo ni sebe, ni druge, tako da je sve poprimilo komičan ton, pa je dobra zabava bila više nego očigledna.

Samim tim, onaj ozbiljniji deo priče je u priličnoj meri "pao u vodu" pošto su svi iščekivali "otvaranja" Betmena tipa (o Džokeru): "Džoker je sasvim pijatana tip. On je moj ortak, jebiga, izvinjavam se što psujem, ali ja živim na ulici".

No, bez obzira na to Betmen je dobio i ključeve grada (na žalost propušteno je da bude ovekovečeno kada su mu ključevi uručivani), jedino nije jasno od kog to sporednog ulaza je superheroj dobio ovakav ključić.    

Filip Rogović je vodio tribinu i pripremio pregled od pojavljivanja Betmena u stripu (1939. godine) i njegov dalji razvoj, a kasnije im se priključio i Miloš Cvetković koji se osvrnuo na filmske Betmene - uz neizbežno pitanje gostu koji glumac mu je najomiljeniji od filmskih Betmena... odgovor je bio - Val Kilmer.   
Betmen koji je posetio tribinu LK je, ispostavilo se, narodski čovek - pije pivo - i to mu ne smeta da ga pije iz obične plastične čaše (kao što se vidi na fotografiji), podriguje, psuje, provocira... i ima izuzetan smisao za humor. Ili je makar to što je govorio izazivalo salve smeha kod pristunih kojih i nije bilo puno, svega petnaestak ljudi..

Stoga je i sam Betmen morao da skreće pažnju publici na nove informacije sa kojima se on nije šalio, kao što je ideja da se radi novi strip o Betmenovom sinu Dejmijanu, i tako zapravo "zameni" čuveni superheroj.

Na kraju ove totalno neobične većeri Borivoje Grbić je obradovao prisutne puštanjem delova epizoda tv-serije Betmen iz 60-tih godina prošlog veka sa posebnim ostvrtom na "fantastična bekstva" koja su samo dodatno uveselila veče prisutnima - jedno od njih je kada Betmen i Robin leže vezani ispod džinovskih lupa koje trebaju da ih sprže, ali se spasu tako što pomere lupe za "tačno 14 stepeni" i one sprže konopce kojima su im bile vezane ruke.

Na žalost prepričavanje svega onog što se dešavalo na tribini nikako ne može biti efektno, ali pojedine fotografije i zvučni zapis, koji će posle male obrade uskoro biti dostupan, daće daleko bolji uvid na šta su zapravo ličile "Sve maske Betmena"... uz samog Betmena.

Ghoul

Quote from: DušManNevidljivi javlja:

Quote30.09.2008.   TRIBINA DRUŠTVA LJUBITELJA FANTASTIKE LK: SVE MASKE BETMENA... UZ BETMENA    

Tribina Društva ljubitelja fantastike "Lazar Komarčić" sa temom "Sve maske Betmena" ostaće upamćena po tome što joj je prisustvovao i sam Betmen i otvoreno i iskreno govorio o sebi.

ua!
kakvo je ovo blasfemija?!
gde nađoste ovog bebi-fejs betmena?
ko je dao robinu da se maskira u betmena? :shock:
https://ljudska_splacina.com/

pilot babo

Quote from: "Ghoul"
kakvo je ovo blasfemija?!

Šta bi tek gospodin Ghoul reko da je bio na tribini? Hihihi.....
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.