• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Najbolje igre koje strpljivo cekaju da budu kreirane

Started by Alexdelarge, 02-09-2008, 10:02:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Izitpajn

Tex Murphy

FPS zasnovan na filmu [REC]. Actually, ne obavezno first person SHOOTER, možda nešto tipa Witchaven gdje neprijatelje mlatite hladnim oružjem ("Ja ću za njih hladno oružje!").

FPS nalik na Half-Life 2 koji bi obrađivao zombi apokalipsu.

Itd.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ugly MF

UUU, otkako sam igrao Diabla sa Necromancerom,
falila mi je prava horror RPG,de si Necromancer,
I mlatis silne americke marince,ramboide itd,
usput dizuci horde zombija,skeleta,GHOULa,vampira,duhova,avetinja,frankenstajna,vukodlaka,
itd...

Moglo bi tu biti zanimljivo...ti si Haiti Woodoo Priest,
i krenes redom,u nekoj dojaja buducnosti,de je sve lepo kao u filmovima I ROBOT ili MINORITY REPORT,puno bogatih ljudi u svojim utopijama,
i onda si ti taj koji za pojasom nosi Nekronomikon, a trofeji su ti Ashova testera,za blisku borbu,i kandza Fredi Krugera !

Joj ,bilo bi dobro u Japanu mlatiti Grandzortske robote i mlade karate devojcice u skolskim uniformama, preko rusije sa kibernetski implatiranim grizlijima ,evropskih plavih slemova ultra tehnoloski nabudzenim bunkerima i zatvorima, made in Sheveningen,ili od radijacije izmutirane Arape i Turke, pa sve do zadnjeg nivoa gde trebate ucmekati mloogo universal soldiera pa i Americkog precednika in person.
Tu se naravno otkrije subplot da vam je on preko veze tutnuo Necronomikon DHLom, ko fol,vi cete ga naravno pretvoriti u zombija i vladati svetom!
Jahu!

Tex Murphy

Eh, da - i nekakva squad-based akcija nalik na one silne SWAT-ove i slično, s tim naravno da se umjesto protiv terorista borite protiv demonskih kreatura.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

...

He, 2D fajter jedan na jedan sa
1. slatkom devojcicom koja grebe po licu i to je neodbranjivo kao i shut u j*j*, zatim

2. dziberom u trenerci koji tuche shamarom jer doruckuje steroide i koji je kao Hulk u MvC tj ne obazire se na prva 2 udarca kao da ga je muva pipnula, a tu je i
3. vojnik specijalac sa kick box self i judo defenseom, zatim
4. aikido expert koji baca ako blokira na vreme

uhhhh, ovo sve jel ima u VF i tekken?

Onda cu se vratiti na razmisljanje.

A igra u kojoj si terorista i odradjujes prljava posla za ko te vec plati? To ne bi proshlo cenzuru...
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Izitpajn

ridiculus

Dok ima smrti, ima i nade.

Nightflier

Sebarsko je da budu gladni.
First 666

ridiculus

Dok ima smrti, ima i nade.

Meho Krljic

Oh, faaaak, nisam ni znao da je Oni trebalo da ima i nastavak.

Bungie's Cult Classic Oni Almost Had A Sequel 
Oni je igra koja me je IZLUĐIVALA nekim svojim elementima (mislim, korišćenje oružja je bilo KOMIČNO neefikasno, mape sa platformama bez ograda sa kojih se padalo u bile besmislene, kamera je generalno problem dobar deo vremena, da ne pominjem bosfajt u kome se borite sda nevidljivim nindžom) ali koju sam i pored toga igrao mnogo puta jer je imala fantastičan borbeni sistem i zanimljiv svet i priču...

https://youtu.be/ZItobLIJJMY

neomedjeni

Ahhhh, tako mi i treba ka se zamajavam sa tamo nekim fantastičnim bibliotekama. Preteče me Meho za minut i dvajes sedam sekundi.  :cry:

Meho Krljic

Evo, druže Neomeđeni, ja sam editovao gornji post da biste vi mogli da date svoj doprinos. Nije red da zbog knjiga iko ispašta, pa nismo fašisti!

neomedjeni

xrofl xrofl

Kako sad nismo?!!!! A čemu onda svo ono tajno sastajanje, ispijanje šnapsa, šivenje garderobe sa kukastim krstovima, slušanje Lili Marlen...  :cry: :cry: :cry:

Meho Krljic

neomedjeni

A, onda je u redu, ja se plašio da je bio u pitanju komunizam.

Dakle, kao što drug Meho pomenu, Jurogejmer ima interesantan, informativan i nadasve edukativan članak o Sin City igri koja je mogla biti, ali nije. Tecite suze moje, reče policajac.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-23-the-sin-city-game-that-never-was

Meho Krljic

Meni je actually svejedno. Sin City mi ne deluje kao predložak koji bi u domenu gejmpleja i mehanike doneo bogznašta novo što druge igre nisu, animiranje i ozvučivanje prostora i likova su već uradili filmovi i nisam bio preterano oduševljen, tako da mi je možda i drago što nismo morali da trpimo milerovske -izme koje je, ako je verovati tekstu, osoba zadužena za adaptacije narativa još više zaoštrila i učinila neugodnijim...

neomedjeni

Ma ja samo prvi Sin City smatram dobrim stripom, ali se vodim onom starom narodnom "Gde god nađeš dobro mesto, tu Dika posadi".

neomedjeni

http://www.gamepressure.com/e.asp?ID=1320

Ovo je u stvari igra koja svakako nikada neće biti kreirana, budući da je u pitanju ekspanzija prvog Gothica od koje se odustalo, ali čije su ideje kasnije prenete u nastavke Gothica i Risen.