• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Program LK za oktobar 2008

Started by zakk, 21-09-2008, 17:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Quote from: "lilit_depp"tesi me bar to sto i Gul nije mogao da prisustvuje :)].

pa dobro, majku mu, jel to neko uveo pravilo da svaki post na forumu mora da pomene gula, ghoula, gulaš, bilo šta zaguljeno?

jel boban potajno sproveo nagradnu igru: pomeni gula i dobij nekronomikon? (kad izađe, malo sutra) :roll:  :shock:

PS: pilote, babo, zlotvore: ajd što ne znaš kako se ptt-om šalju pare, al bar kačenje slika na forumu nije roket sajens: daj smanji ove gigante što si okačio, ima bre ovde još poštenog sveta na dajal apu!
https://ljudska_splacina.com/

zakk

Quote from: "lilit_depp"zakk, lepa ti frizura. :)
Hah, hvala, mada si verovatno mislila na majcu...  ova količina kose na glavi se ne može nazvati frizurom :) :) :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

angel011

@pilot babo: kad kačiš slike, koristi neku od onih varijanti gde piše "forum", tako se pokaže smanjena slika, a ko 'oće da vidi u punoj veličini, klikne na nju. 'Vako:
We're all mad here.

scallop

Molim urednika "Emitor"-a da me u toku sutrašnjeg dana obavesti o stavu u vezi sa načinom kako će se plasirati moji eseji o SF i Društvu "LK" u ponedeljak 27 oktobra. I ja imam svoje rokove, kako oko štampe, tako i oko najave sadržine "Književne radionice".
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

scallop

Danas bih mogao sa izvesnošću da najavim da će u ponedeljak u terminu književne radionice biti razgovora samo o SF-u. Priče nisu stigle, pa smo se nekako dogovorili da od mojih tekstova o naučnoj fantastici i SFandomu, objavljenih i neobjavljenih, skrpimo jedan specijal. Pre nekoliko sati sam dobio od predsednika LK i tehničkog urednika uveravanja da ćemo taj broj imati na vreme.

Dobrodošli su svi oni koji imaju nešto za ili nešto protiv, pa ćemo popričati o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti SF.

Emitor 743  Samo Fikcija

UVODNA REČ Miloš Cvetković
1.POVRATAK SA ZVEZDA            
2.PREDNOSTI SRPSKOG SF            
3.PATOLOGIJA SRPSKOG FANDOMA   
4.VODIČ ZA APSOLUTNE POČETNIKE      
5.O ZANEMARENOM A BITNOM         
6.NOVUM                  
7.SF KAO KOMUNIKACIJA            
8.OUT OF LK
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

sivka

743? 743?

Koliko li sam to brojeva preskočila?

Ili si to  napisao da vidiš koliko nas čita ovaj topic? Znam te.  :lol:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

scallop

Quote from: "sivka"743? 743?

Koliko li sam to brojeva preskočila?

Ili si to  napisao da vidiš koliko nas čita ovaj topic? Znam te.  :lol:

Da, ja sam samo zajebant koji podvaljuje prijateljima naokolo.

Zaboravila si:
U 2008. smo imali "fabrikanta" Emitora, tako da sam imao priliku da komentarišem priče objavljene u redovnom Emitoru 464 tek u broju 471 od avgusta meseca. Emitor 472 je strip Emitor, koji je uredio DušMan (uzgred, fantastično dobro izgleda. Tribute!), urednik je ostavio da biram između 473 i 474 (jedan od ta dva je H-Emitor, a on ga očekuje početkom novembra). I Ghoul čeka novembar (mora da ga pomenem). Novi, redovni Emitor će valjda stići u istom mesecu.

Čini se da su ovce na broju, ali Vuk nije sit.

mac

Znači 473, a ne 743...

scallop

Quote from: "mac"Znači 473, a ne 743...

Jest', ja sam napravio permutaciju. Biće i 743, nadam se...

Boban

Mislim da klub treba u knjigu svojih obaveza da upiše da Emitor 743 pripadne Radmilu... kad god i kako god.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

scallop

Quote from: "Boban"Mislim da klub treba u knjigu svojih obaveza da upiše da Emitor 743 pripadne Radmilu... kad god i kako god.

Sigurno. I'll be there! Napiši i ti nešto pametno. Ti si konstruktivna osoba i tvoje reakcije ne nanose štetu.

scallop

Evo i naslovne strane:

U ponedeljak u 19h. DOB, pričamo samo o SF - Samo Fikcija

Milosh

Bliži se treći novembar...

U međuvremenu, srećna vam svima Noć Veštica! Evo i jednog prigodnog Hapy Tree Friends crtaća u duhu večerašnjeg praznika, ali i narednog zombi Hemitora:

http://www.youtube.com/watch?v=e9iDr1kFZDo&feature=related
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/