• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Koji je ADSL provider najbolji?

Started by ..., 10-10-2008, 20:22:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

EUnet je preskup, da ne pominjem da imaju pravila danas sme ovo sutra ne sme.

Sta ostaje? Beotel , Sezam i Verat? Da li znamo josh neki? Da li neko mozhe da mi da uporedne karakteristike?

HVALA!
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Usul

Quote from: "..."EUnet je preskup, da ne pominjem da imaju pravila danas sme ovo sutra ne sme.

Sta ostaje? Beotel , Sezam i Verat? Da li znamo josh neki? Da li neko mozhe da mi da uporedne karakteristike?

HVALA!

Uporedne karakteristike ne mogu da dam ali bih ti savetovao da isprobas sezam.
God created Arrakis to train the faithful.

tragac

Vidi, ja sam na Telekomu, imaj u vidu da su svi ostali, na neki nacin,  "podprovajderi", telekom je taj koji pruza usluge "žica"...
Inace, zadovoljan sam, brzine su ok, radi stabilno (osim ako zaboravis da platis racun, a i tu te tolerisu do mesec dana  :) ), brzine mozes da menjas kada ti padne na pamet, postoje razne opcije, dnevno, mesecno, zavisi za sta ti treba... Ja sam na 1Mb/s i to sasvim zadovoljava.

akhnaton

Quote from: "Usul"
Quote from: "..."EUnet je preskup, da ne pominjem da imaju pravila danas sme ovo sutra ne sme.

HVALA!

Naravno Sezam i to u Flat Rate. Jedina im je mana što su barem do sada iznajmljivali malo lošije modeme.
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

tragac

Quote from: "akhnaton"
Quote from: "Usul"

HVALA!

Naravno Sezam i to u Flat Rate. Jedina im je mana što su barem do sada iznajmljivali malo lošije modeme.

Svi ti daju lose modeme, ali, to te ne sprecava da lepo odes u radnju i kupis dobar. Preporucujem D-Link, ADSL2+ Modem, model DSL 320T. Cena mu je oko 60e, ali, radi kao lutkica

Alexdelarge

Ja sam kod Beotela nekih 3-3,5 godine i nemam vecih zamerki...uskoro bi svi provajderi za 50% trebali da povecaju brzinu, npr.ako imas 1mb/s imaces 1,5mb/s za istu kintu.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

raindelay

Ako je do ADSL-a, moze da prica ko sta hoce, Telekom je ZAKON, plus ako sad uzimas imas besplatan net do kraja godine i stoji ovo za placanje sto je rekao tragac. Inace NE UZIMATI VERAT NI U LUDILU. :x
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

smrklja

morbius

Idite vi radije na kabl, ako ste u mogućnosti i volite da se igrate. Latencije su nešto niže, oseti se.

Nažalost, ovde u Atini nema optičkih kablova. Ove nedelje će mi apgrejdovati ADSL link na 24 Mbps, to je teoretski maksimum, preko toga ne može (a i sa tim je realni maksimum nekih 7-8 Mbps ako ne živiš odmah do centrale).

Takođe sam dobio i ničim izazvani skok upload-a, tako da mi terrent manijak sa kojim delim ruter više ne ubija surfovanje toliko, bar za sada.
Why me?

raindelay

Sa jednog drugog foruma iskustvo nekog lika sa Veratom :

"Ne znam ni sam, pomozite...
Zvao sam i teh. podrsku i kad sam liku rekao da mi skida 10kb/s on je rekao: `Pa to vam je sasvim ok download.` Ne znam da li treba jos nesto da kazem :?
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

smrklja

kao admin u veratu, koji ima veratov adsl, mogu samo da kažem da je to glupost, mada bih ja prvo preporučio telekom pa onda verat.

angel011

Godinama sam na veratu, sasvim ok.
We're all mad here.