• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Program LK za novembar 2008

Started by zakk, 16-10-2008, 18:10:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

Program Društva ljubitelja fantastike ,,Lazar Komarčić" za novembar 2008

Napad kiborškog zombi–pileta iz dimenzije Z!
3. novembar
"Pazite na svoje mozgove, nemtrvi su gladni!"
Rezultati mini–konkursa za priču o zombijima, i predstavljanje novog specijala ,,Emitora".

Metroid
10. novembar
Na ovu zaraznu SF akcionu igru bismo dve mladosti protraćili, a ne jednu! Prođite sa nama razvoj serijala koji je obeležio Nintendo konzole.
Predavanje vodi Goran Marković

Ministarstvo senki
17. novembar
Direktno iz prekomorskih radionica Melkiora Složenskog, stigla je nova zbirka priča Zorana Jakšića

Književna radionica
24. novembar
Zašto se i po čemu SF razlikuje od drugih vrsta proze?
Vodi: Radmilo Anđelković
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Ghoul

Quote from: "zakk"Metroid
10. novembar
Na ovu zaraznu SF akcionu igru bismo dve mladosti protraćili, a ne jednu! Prođite sa nama razvoj serijala koji je obeležio Nintendo konzole.

Književna radionica
24. novembar
Zašto se i po čemu SF razlikuje od drugih vrsta proze?
Vodi: Radmilo Anđelković

Goran Marković bi mogo usput da predstavi i svoju TURNEJU.

a radmilo će biti u bg i u novembru??? :shock:
https://ljudska_splacina.com/

scallop

Quote from: "Ghoul"a radmilo će biti u bg i u novembru??? :shock:

Ja preuređujem sobe za familiju iz Amerike. Ako budu mogli da preveslaju dovde.

@Milosh: Šta je bilo sa saglasnošću za moje tekstove?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

mafija_x

Quote from: "zakk"
Metroid
10. novembar

Already done.
http://www.gametrailers.com/game/5261.html
izgubili smo se u sirini ideje

Ghoul

Quote from: "scallop"Ja preuređujem sobe za familiju iz Amerike. Ako budu mogli da preveslaju dovde.

znači, ameri PUKLI?

talas emigracije se okreće ka srbiji?
https://ljudska_splacina.com/

ridiculus

Quote from: "Ghoul"
Goran Marković bi mogo usput da predstavi i svoju TURNEJU.

Turneje neće biti! Čak i da mi ponude pratnju grupi-devojaka, bio bih ophrvan opštom nezainteresovanošću za sve što ima veze sa video-igrama, a nije video-igrica. Ovako, samo serija predavanja visoke učestanosti, ili moja nesposobnost da kažem "ne" svakom dobronamernom pozivu.
Dok ima smrti, ima i nade.

scallop

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "scallop"Ja preuređujem sobe za familiju iz Amerike. Ako budu mogli da preveslaju dovde.

znači, ameri PUKLI?

Ti znaš da se mojoj memoriji pamćenja ne može verovati. Ja to, onako, za svaki slučaj. Oni su pre za hiking, ali nemaju rusku vizu.

Tamo se sa svakom novom intervencijom vlade otvori novi problem. Curi na sve strane. Tu ni Mića kao ekspert za vode ne bi mogao da pomogne.

U međuvremenu, ćerka mi reče da su arheolozi našli dokaze o prisustvu vikinga u Oklahomi. To bi zanimalo Varvarina, ali je problem motiv, koji je i dalje kako maznuti pravo Indijanaca na otvaranje kazina. Znači da razmišljaju samo o drpanju love. Rad za mufte je privilegija domaćih Horor i SF pisaca.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

ridiculus

Quote from: "mafija_x"
Quote from: "zakk"
Metroid
10. novembar

Already done.
http://www.gametrailers.com/game/5261.html

Dobro da si mi skrenuo pažnju. Ja ću pokušati da pričam o stvarima koje se ne mogu tako lako naći na jednom mestu (inače predavanje nema smisla), ali ovo mi može poslužiti kao izvor video materijala.
Dok ima smrti, ima i nade.