• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Prezentacija horor-fanzina

Started by QGA, 24-06-2003, 14:43:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

QGA

Pa, posto je ispalo da je mnogo lakse odraditi internet prezentaciju fanzina nego sam fanzin, to smo i uradili. Salim se...ne bi prezentacija postojala da nije cudotvornog coveka iz Kanade, bica koje se krije iza lososa - Salmon. Kum sajta www.jazaradio.com, pomenuti Salmon, nas je prijatno iznenadio kada smo otisli na pomenuti sajt i tamo nasli kostur necega sto bi moglo postati on-line izdanje, prezentacija i forum "IN THE NAME OF..." fanzina. Tamo se sada nalazi i horor prozna igrarija na temu Lepotan i zvercica, radi se uglavnom o trenutnoj inspiraciji na temu i njene varijacije. Na tom "forumu" necete naci velika remek-dela, samo horor i sf pricice mogucih buducih pisaca. Tu je i tema o Romeru, par izdanja on-line fanzina, diskusije, kritike, komentari okacenih prica. Uz Bobanovu dozvolu, pozivam sve vas da dodjete, pogledate, prokomentarisete ovde ili na onom drugom forumu. Moderator foruma je Yog-Sothoth. Reklama za Znak Sagite je, naravno, odavno postavljena, pa su neki clanovi (Preacher, Azizam...) svratili i ovde. Bice mi drago kada vidim temu ciji autor je clan ZS. Pored svega, ovo je dokaz za sve koji su mislili da se fanzin ugasio ili da je to bila laz!
Svi ste vise nego dobrodosli!!!!! :lol:  :)   :D  :!:
http://jazaradio.com/forum/viewforum.php?f=28
Hello darkness,my old friend,I've come to talk with you again www.jazaradio.com/forum

QGA

Hello darkness,my old friend,I've come to talk with you again www.jazaradio.com/forum

Preacher

Izgleda da clanovi ovog foruma bas i ne podrzavaju In the name of... Ne shvatam zasto kad se i fanzin bavi hororom i SF-om.

taurus-jor

A možda su članovi malo na odmorima.
A možda neki od njih prave DOMAĆE, ŠTAMPANE fanzine (npr. Emitor), i imaju problema sa štampanjem, a jako bi želeli da posao bude gotov do ponedeljka popodne. Pitajte zašto.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

QGA

OK, OK Taurus. I ovo ce biti stampani fanzin, samo ja imam malo vise problema...pa sam mislio da vreme prekratim on-line izdanjima. To jeste mnogo lakse praviti i ja ne zelim da ulazim u diskusiju sa nekim ko izdaje fanzin vec dvadeset i dve godine(!!) :o sto je za mene samo san. Samo sam smatrao da cu dobiti koju rec hvale, podrske ili kritike....A Emitor je...kult!

Spider Jerusalem

Ako se secam, niko ovde nije nesto napadao tvoje ideje sa tim fanzinom. Zalili se malo ljudi sto to stalno kasni, ali zale se i Bobanu kad kasni Znak; dakle, tu nema niceg novog. Medjutim, secam se da je bar nekoliko ljudi bilo vrlo spremno za saradnju, tako da na zatvorena vrata naisli niste.

Sto se Emitora tice, potpuno si u krivu. Emitor izlazi 20 godina, ali zaboga, ne izdaje ga jedan te isti covek! Trenutno ga sklapa banda mladih i jednako - ako ne i vise - neiskusnih zaludjenika i nailazi na pretty much iste probleme kao i ti. I jednako smo lenji; i jednako smo nesposobni.
To sto je Emitor - posle pauze od godinu dana necuvene pauze, ako mogu da dodam - poceo da izlazi redovno cinjenica je koja za svoje postojanje jednako duguje natcovecanskim naporima njegovih lijenih i zauzetih priredjivaca da nesto urade i urade to dobro (i urade to dobro), koliko i pukoj slucajnosti.

To sto na naslovnoj strani novog zvanicnog Emitora pise #433 nam bas i ne pomaze  :P

QGA

Quote from: "Spider Jerusalem"Ako se secam, niko ovde nije nesto napadao tvoje ideje sa tim fanzinom. Zalili se malo ljudi sto to stalno kasni, ali zale se i Bobanu kad kasni Znak; dakle, tu nema niceg novog. Medjutim, secam se da je bar nekoliko ljudi bilo vrlo spremno za saradnju, tako da na zatvorena vrata naisli niste.

Skroz si u pravu, ali kad vec stampani zine toliko i konstantno kasni, zbog sebe i zbog svih koji su mi pomoc pruzili, izlazi on-line. I to on-line izdanje ne bi postojalo da nije jedne osobe koja mi je, opet, pomogla. Znaci, kod prvih brojeva pomoc je svetinja i ja ne mislim da je neko napao moje ideje, samo sam ocekivao malo drugaciju reakciju ili koji komentar

Sto se Emitora tice, potpuno si u krivu. Emitor izlazi 20 godina, ali zaboga, ne izdaje ga jedan te isti covek! Trenutno ga sklapa banda mladih i jednako - ako ne i vise - neiskusnih zaludjenika i nailazi na pretty much iste probleme kao i ti. I jednako smo lenji; i jednako smo nesposobni.

Zar Emitor ne izlazi od 1981.?? Naravno da ga ne izdaje isti coveki (drustvo Lazar Komarcic), ali bar...ne znam imaju podlogu, tradiciju i vec stecene sledbenike

To sto je Emitor - posle pauze od godinu dana necuvene pauze, ako mogu da dodam - poceo da izlazi redovno cinjenica je koja za svoje postojanje jednako duguje natcovecanskim naporima njegovih lijenih i zauzetih priredjivaca da nesto urade i urade to dobro (i urade to dobro), koliko i pukoj slucajnosti.

Zvuci glupo, upis na fax mi je 2. jula. Kad to skinem sa ku.ca, pokrenucu sve ljude da odradimo vise taj zine i drustvo LK ce prvo dobiti jedan primerak. Moram se pokazati da bi ljudi uposte zeleli da mi posalju nesto, ili da stupim u saradnju sa, mozda, vama.

To sto na naslovnoj strani novog zvanicnog Emitora pise #433 nam bas i ne pomaze  :P

QGA

Ovo ne izgleda kako sam zeleo???Sto je sve ostalo spojeno?? :x

QGA

Na kraju, mozda covek zeli da cuje koji rec o tome sta radi da se ne bi osecao bezvrednim :lol:  :lol:

QGA

Emitor ima svoju temu na In The Name Of...forumu tako da su ljudi i tamo upoznati sa fanzinom. Nista se ne postize razdorom, saradnja je kruna uspeha (proboja).