• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beokon 2009

Started by Ghoul, 05-11-2008, 02:51:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul2

pa imate li dušu starog čoveka da zovete tolko kasno? :shock:  :?

Ghoul2

jedna gošća (vampirica) otkazala, drugi gost (ubik) ne dolazi nego priča preko videla (ako to sokoćalo proradi), kviza nema, maskenbala ni pavića nema...

biće ovo beokon za pamćenje! :!:

WARLOCK

U subotu pre podne na pinku ce biti emisija gde govori Jovan Ristic
o festivalu  :!:

taurus-jor

Quote from: "Ghoul2"jedna gošća (vampirica) otkazala, drugi gost (ubik) ne dolazi nego priča preko videla (ako to sokoćalo proradi), kviza nema, maskenbala ni pavića nema...

biće ovo beokon za pamćenje! :!:

Nogekako!
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Ghoul2

Backo

ljudi sto mracite???  :(  :(  :(  bice extra!!! i pre je bilo extra, i sada ce biti u ,najmanju ruku, dobro!!!  :!:  :!:  :!:

jel bi mogao neko da mi kaze sta ce biti sutra?

taurus-jor

taurus-jor

SOUTHEAST EUROPEAN TIMES:

Belgrade will host the Beokon 2009 convention of sci-fi fans from January 30th to February 1st. The fourth annual Beokon includes a rich programme of sci-fi book releases, movies, exhibitions and discussions.

Goran Skrobonja

Quote from: "taurus-jor"SOUTHEAST EUROPEAN TIMES:

Belgrade will host the Beokon 2009 convention of sci-fi fans from January 30th to February 1st. The fourth annual Beokon includes a rich programme of sci-fi book releases, movies, exhibitions and discussions.

THE FOURTH???? WTF?
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Kastor

pomešali sa četvrtim FSFFom
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Boban

Večerašnje otvaranje:

Perić Slađana i njene rukotvorine:

Đorđe Kadijević:

Još malo usputnih snimaka:

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Kunac

Ma, bilo je OK...
"zombi je mali žuti cvet"

Backo

weeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!  :!:  :!:  :!:  :!:
dolazim ja sutra onda... dosao bih ja danas, ali devojka pod ruku pa me odvukla i nije mi dala da dodjem...  :(  :(  :(

mac

Polako uviđam prednosti aparata od 'iljadu evra. Čak sam i ja pristojno ispao :). Hvala Bobanu što me nije previše isekao, sad mogu da pričam da imam sliku sa Goranom Skrobonjom.

zakk

hej, pa javi se kolegama sa foruma! nemoj tako! :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

Quote from: "mac"Polako uviđam prednosti aparata od 'iljadu evra. Čak sam i ja pristojno ispao :). Hvala Bobanu što me nije previše isekao, sad mogu da pričam da imam sliku sa Goranom Skrobonjom.

mac, pa nisi valjda ti ovaj što opčinjeno gleda u Skrobonju?

A evo još malo fotki:

Iščekivanje da počnu filmovi:

Kunac

Upravo sam gledao gostovanje Joce Ristića u emisiji Lee Kiš na TV PINK-u... Najavio je događanja na Beokonu i pozvao sve zainteresovane na dođu. Lea se mnogo smejala i stalno ponavljala "stava i užas, strava i užas", a najavljena je i saradnja spisateljice Jasmine Ane i Beokona... Lea je najavila dolazak na premijeru poslednjeg filma Sonje Savić, tako da u nedelju možete očekivati da vas u Domu omladine dočeka sledeći prizor:::

mac

Quote from: "Boban"mac, pa nisi valjda ti ovaj što opčinjeno gleda u Skrobonju?

Da, da, to ja pokušavam da se setim odakle mi je poznat :oops:. A onda je neko spomenuo prevod Hiperiona. Eto, sad kad znate ko sam priđite vi menu, pošto ja ne znam nikog osim Warlocka, mada sam prepoznao Jora, Lowryja, i Bobana naravno. Je li Zakk nosio crvenu majicu sa slikom munje u šaci?

Bilo bi lepo da imamo jednu "ko je ko" slikovnicu na forumu.

Kunac

Quote from: "mac"Bilo bi lepo da imamo jednu "ko je ko" slikovnicu na forumu.

Ovo iznad je Lea Kiš.

zakk

Quote from: "mac"Je li Zakk nosio crvenu majicu sa slikom munje u šaci?
Taj sam  :evil:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

DušMan

Dajte bre detaljne informacije sa Beokona, kako bismo i mi vezani za samrtnu postelju doživeli poslednjih i lepih par trenutaka.

edit: Vidim da je Joca ostavio toliki utisak na Leu Kiš, da se ona registrovala ovde. Možda je sad pravi trenutak da je pitamo da li je joj je Danilo bio nešto u rodu?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

angel011

Jes' vala, pričajte kako je. To što neki od nas ne mogu da dođu ne znači da nas ne zanima šta se dešava.
We're all mad here.

Kunac

Ja sam juče bio na panelu povodom Zone mrtvih, a danas na priči o domaćem žanrovskom filmu. Bilo je sasvim OK. Naravno, bez tehničkih poteškoća teško da je moglo, ali to je valjda jedan deo draži...

Na prvoj tribini su Gostovali Milani, plus Vukota Brajović, Marko Janjić... Spiku je usmeravao TJ, ali se u jednom trenutku negde izgubio pa su priču preuzeli gosti. Puštena je radna verzija trejlera, 5-6 minuta MAKING OF-a i najvaljen slešer Noćni plen u kome bi treblao da glumi robert Englund.

Na današnjoj tribini su gostovali:

1) Alexa Gajić koji je predstavio dugometražni animirani film Edit i ja rađen po njegovom stripu Technotise. Pušten je i trajler. Meni se veoma dopao. A i premijera filma samo što nije - za svega par meseci. Nisam znao da je ovaj projekat ovoliko odmakao, i mogu napisati da sam impresioniran i krajnje zainteresovan za film a bogami i strip (koji do sada nisam imao prilike da prelistam: sram me bilo). Film je na srpskom, a glasove su likovima pozajmili: Zika Todorovovic
Boris Milivojevic, Marija Karan...

Evo šta su nam pustili, ima na YouTube-u:::

http://www.youtube.com/watch?v=q_okOW-B75Q&feature=related

2) Stevan Filipović (režiser) i Dimitrije Vojnov (ko-scenarista) pričali su o Šišanju... Snimljene su prve 4 faze, ostala je još jedan, peta. Obojica su bili entuzijastični tako da se nadam da će i ovaj film biti uskoro gotov (on je jedini iz kvarteta koji nije do kraja snimljen). Iako ovaj film nema elemenata fantastike i/ili horora, žanrovka matrica je i ovoga puta prisutna tako da se njihova priča fino uklopila u ostatak.

3) Milan Konjević je pričao o Zoni mrtvih. Pre toga je izrazio svoje veliko zadovoljstvo što žanrovksa scena u Srbiji oživljava. Govorio je o akcionim aspektima Zone, o tome kako su ga svi ubeđivali da je tako nešto nemoguće snimiti u Srbiji: ali da nisu bili u pravu.

4) Aleksandar Radivijević je predstavio promo reel za Srspki film, i obećao da će ovo ostvarenje biti ekstrenmo u više različitih domena. Pričao je dosta o stanju duha u Srbiji, lažnom moralu i slično. Kadrovi iz film su odlično izgledali na velikom platnu, a najavljen je i trailer.

DušMan

Ha, stvarno novi trejler Technotizea. Strip ti nema previše veze sa filmom, tj. njegova radnja. Iskorištena (mmm...) je samo glavna junakinja u oba slučaja.

A kakve veze ima Šišanje sa fantastikom?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Kunac

Quote from: "DušMan"Ha, stvarno novi trejler Technotizea. Strip ti nema previše veze sa filmom, tj. njegova radnja. Iskorištena (mmm...) je samo glavna junakinja u oba slučaja.

A kakve veze ima Šišanje sa fantastikom?

Quote from: "Kunac"Iako ovaj film nema elemenata fantastike i/ili horora, žanrovka matrica je i ovoga puta prisutna tako da se njihova priča fino uklopila u ostatak.

mick_rider

Kadijevic je lookom i likom ostao u osamdesetim. :)
Malo bre naroda. Prethodnih puta bilo vise ljudi, bez sumnje. Da nismo usred ispitnog roka, stiglo bi pojacanje, ovako nista.

Ghoul2

prodje i ovaj beokon, gori no ikad.
sto ne znaci da sam se lose proveo, naprotiv.

program je najmanje bitan, vazno je da se pravi ljudi nadju na jednom mestu.
uostalom, sta reci kad sam veci deo subotnje veceri proveo u prijatnom razgovoru sa zeljkom obretkivicem - psihom!

detaljniji izvestaj dace pravi ghoul na pravom mestu, tj blogu.

Boban

Šta ti znaš šta je loš Beokon?
Krajem prošlog veka održan je jedan gde se na predavanju u Muzeju Kinoteke pojavila samo jedna osoba.

mac

Jovan Ristić je spominjao da će se od sledeće godine deliti nagrade za FSFF filmove, i to, kako sam shvatio, za svaku moguću granu fantastike. Nisam baš siguran da mi imamo dovoljno kvalitetnih filmova da pokrijemo sve grane. Od prikazanih filmova na ovom festivalu ja bih nagradio jedino Sektor (to je realno jedini film), a The End bi dobio pohvalnicu. Ono što vredi se obezvređuje ako se nagrađuju i studentske vežbe.

Aleksandar Radivojević je objašnjavao kako do sada niko nije "dirao" srpske gledaoce, koji i ne vole da budu dirani. Više vole, kaže, da gledaju serije u kojima se ništa ne dešava. Za istim stolom Dimitrije Vojnov je spomenuo i da srpski film (malo "s") ne poznaje žanrove, nego je cela kinematografija u jednom žanru (što je dobro jer svi gledaju sve). Ono što je mene uplašilo, kad sam spojio tačkice, jeste da će ovim naletom nekoliko novih žanrovskih filmova ljudi početi manje da gledaju nove domaće filmove da bi izbegli "diranje".

Što se organizacione strane tiče pokazuje se da je teško jednom čoveku da bude i voditelj i organizator. Teško, ali ne i nemoguće :). Pokazuje se i da su DVD plejeri veća šteta nego korist. Kompjuter je majka.

Ghoul2

Quote from: "Boban"Šta ti znaš šta je loš Beokon?
Krajem prošlog veka održan je jedan gde se na predavanju u Muzeju Kinoteke pojavila samo jedna osoba.

a sta ti znas sta je tribina, kad na ovom polu-beokonu nisi prisustvovao nijednoj sem ove sa predstavljanjem izdavaca na kojoj si zaspao?

Boban

I da je istina da sam zaspao, to je samo živopisan komentar na zanimljivost tribine.
S druge strane, odavno je poznato da sam ja omnijeb, dakle, niti moram da negde budem, niti da vidim, niti da pročitam više od jednog pasusa... da bih stekao potpuno ispravan i u činjenicama utemeljen stav.

Cornelius

Quote from: "Boban"odavno je poznato da sam ja omnijeb

:shock:
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

taurus-jor

Boban's Not Dead! :!:

Mica Milovanovic

Ja bih samo iskoristio priliku da čestistam joru.
Filmski deo priče Beokona, sa sve simpatičnim (ne)gašenjima svetla i drugim mukama, bio je zaista odrađen na vrhunskom nivou.
Tribina o savremenom srpskom žanrovskom filmu je bila odlično odrađena i dobro vođena.
Broj prikazanih filmova, kao i kvalitet, bio je na zavidnom nivou. Zaista raduje što je gotovo sve vreme 50-100 ljudi bilo prisutno na projekcijama.
Varaždinci, na koje nažalost nisam stigao, bili su, po rečima mnogih, pravo otkrovenje...
Mica

mac

Sad videh da je tu bio i neki film Komitet 4000, ali ja se toga ne sećam. Kako to da ga ja nisam video? Pitanje je mac-o-centrično, ali možda neko može da mi pomogne s odgovorom. Ja sam došao na vreme na projekcije, i bio sam tu praktično sve vreme dok su trajale.

Boban

Možda si prespavao...

Ghoul2

Quote from: "mac"Sad videh da je tu bio i neki film Komitet 4000, ali ja se toga ne sećam. Kako to da ga ja nisam video?

veruj mi, ništa nisi propustio.

Cornelius

Zamolio bih Omnijeba da stavi još fotografija sa Beokona za nas koji nemamo moć da budemo na više mesta u istom trenutku. Fala.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Mica Milovanovic

Imajući u vidu koliko je vremena proveo u snu, čudo da ima i ovoliko slika...  :(
Mica

taurus-jor

Macu: Komitet 4000 je prikazan u nedelju, pre filma Postar koji je uvek kucao dva puta, kako je i programom predvidjeno. Jedino sto su projekcije tog dana kasnile petnaestak minuta.

Omnijebu: Fotke su sjajne, posebno one iz pticje perspektive.  :lol: Imas li toga jos?

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Milosh

Cornelius

Miloshe, fala za slike. I ti si zasluzio titulu Omnijeba.

zakk

A ja se posebno zahvaljujem Bobanovoj Kasandri, koja me uputila šta ja to zapravo nosim štampano na majci: Zoroa iz mange One Piece!  :!:

pilot babo

Meni je ovaj Beokon bio sasvim okej. Što reče Nevidljivi onomad – čini mi se da će ostati upamćen po prijatnoj i opuštenoj atmosferi. U stvari, nekako prisnoj, ako bih mogao tako da se odrazim... Verovatno iz dva razloga. Prvo, od samog starta je i planirano da ovo bude Beokon koji će biti malo manjeg (programskog) obima nego prethodni – samo filmovi i tribine, bez mnogo propratnih zavrzlama. Drugo, koje se nadovezuje na prvo – odigrao se na daleko manjem prostoru nego prethodni pa možda zbog toga ostaje otisak da je na ovom Beokonu bilo više druženja nego na prethodnim.

O otvaranju u petak nema šta mnogo da se kaže – otvaranje ko otvaranje. Lepo je što je bio Kadijević, iako smo ideje koje je ispostavio na otvaranju već ranije čuli u dužim opservacijama. Prvi prikazan film, 33. dan bio je prilično smehotresan. Naravno, u najpozitivnijem smislu! Gandora i njegov Lov na Niardalu sam gledao već ranije i baš zato se obradovao kad Jor reče da će da bude na Beokonu. Vanredno zanimljiv čoek to beše, nek mu je laka zemlja! Strava i užas(t) je bio manje-više zanimljiv, mada slabiji od dva prethodna.

Sutradan sam propustio deo programa, najpre zato što nisam stigao u DOB na vreme, a potom zato što su me regrutovali da prodajem Emitore kada sam stigao. Pre nego što sam napustio mesto prodavca, najbolje je išao Radmilov specijalacSamo fikcija, a potom i bredberijanski specijal 451. Tu i tamo pokušavao sam da animiram kupce i promovišem klub. Npr., dok su dva tipa i cura (imam utisak da su gosti iz Hrvatske, a možda i nisu) zagledali Zombi Hemitor, objasnio sam im da je na naslovnici bivši sekretar kluba LK "Tako to kod nas funkcioniše", kazao sam. "Kada prestaneš da budeš funkcioner, postaneš zombi ili vampir ili vukodlak ili nešto slično... Evo, ja sam sad u upravnom odboru i često se pitam u šta ću posle da se pretvorim." Smejali su se i govorili: "Super, super, hahaha..." Video sam kako im se u očima rađa strahopoštovanje prema organizatorima Beokona. Ipak, ovo nije pomoglo da odreše kesu i kupili su samo jedan Emitor, i to Radmilov specijalac, ako se ne varam...

Posle sam otišao na tribinu o Zoni mrtvih, koja je bila prilično informativna. Da je došao neko ko nema pojma šta je zombi film, mislim da bi shvatio šta treba da očekuje od Zone. Naravno, utisak su pokvarili tehnički problemi (sa puštanjem trejlera i mejkingofa), pa je tribina u nekim momentima izgledala pomalo blesavo: Joca je morao da trči gore i snalazi se sa tehnikalijama, a ekipa filma je ostala da se sprda sama sa sobom i sa publikom... Mislim da Joca treba da oformi neku ekipu koja će da brine o tehnikalijama pre i za vreme festivala. Nekoliko takvih valjda nije teško naći. Neko ko će se pobrinuti da sve bude narezano u odgovarajućem formatu, možda da obezbedi i rezervnu kopiju, da se brine da se svetlo gasi kad počinje projekcija i tako to... Za to nije potrebno više od dve ili tri osobe, po mojoj slobodnoj proceni. Možda ni toliko? Ja kapiram da su Joca i Miki preopterećeni i imaju sto stvari na grbači i zato poso treba raspodeliti – svako ima svoj deo zadaće, izvrši je i stvar u redu. Nema nervoze, nema traljavosti. Joca, kao direktor i selektor treba da se rastereti tehnikalija i da se za vreme projekcija samo baškari ko gospodin čoek, najavljuje filmove i priča sa autorima... Ako su operateri iz DOB-a neodgovorni, smoreni, lenji ili šta već, onda treba neko da ih nadzire ili da im se jednostavno kaže: aj momci na klupu za rezerve, sve ćemo sami da uradimo.

Evo primera filmadžijske tribine: bio je plan da se puste materijali iz svih filmova. Na kraju smo imali tri od šest. Ja imam na kompu neki promo za Šišanje i to sam mogao da nabacim na usb i donesem. Za ŽiSPB takođe. Ništa lakše. Naravno, ja sam mislio da je sve to spremno. Malo sutra... Beogradskog fantoma sam dobio tek za vreme tribine. I to sam mogao sam da skinem sa neta i pustim. SF takođe. Šta bi se dogodilo da Aca nije doneo svoj promo ril na cd-u i Aleksa svoj Tehnošpajz treiler? Videli bismo ih malo sutra...

Posle Zombi bloka (tribina + kratki filmovi sa snimanja Zone) do izražaja je došao još jedan problem Beokona. Nije bilo piva! Naravno, otišli smo do Broda na jednu turu, koja se pretvorila u tri ture (ili beše četiri). I kod treće ili četvrte, javljaju iz DOB-a da smo Armagedda i ja dobili žute kartone zbog tako dugog odsustva... Zbog odsustva pive, odsustvovali smo i mi sa Grošmana, Ubikjua, Slešersa-trešersa i Flaše Gordona. Stigli smo tek na žurku...

U nedelju sam išo sa precjednikom u Tempo po sokiće, posle se tu malo muvao oko Emitor štanda ili ne znam ni ja gde, pogledao zabavnoga The Terminaroscha i poslušao priču njegovih autora zajebanata, pa izašo da vidim da li su spremni ti trejleri za filmadžijsku tribinu. (ko očekuje da pišem nešto više o njima, preskočio je gornji dio posta). Filmadžije su bile nadahnute. I to sa dobrim razlogom: svako je pred ljude izašao sa dobrim vestima i malo manje tužnom (ili besnom) pričom nego ranije. Ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo te premijere... Tako i rekoh filmadžijama na kraju: ,,Vidimo se na premijerama", a Aca Radivojević mi odgovori: ,,To će vam biti ujedno i poslednja prilika da nas vidite žive, pošto će nas posle projekcije obesiti na Terazijama."

Književna vešedelna tribina je bila zanimljiva i mada nije bila zabavna kao ona sa mladim piscima na prošlom Beokonu, imala je dva hajlajta. Prvi na kraju predstavljanja knjige mladog Vukovi sudbine kada je Ghoul pitao autora da objasni moto knjige (nešto u stilu: Heroji ne biraju sami da budu heroji, nego ih bira sudba kleta). Pisac se zbunio i nije znao da odgovori ili nije razumeo pitanje, da bi Mića Milovanović otegao u svom stilu: ,,Ma, preteško je pitanje... Mnogo je teško..."

Drugi hajlajt je bio gostovanje neuropsihijatra na promociji Fotofobije Marka Piševa. Čovek reče da se oseća pomalo kao uljez jerbo nema veze sa književnošću i onda poče da secira patološku stranu Piševljevog pisanija. Posle tribine su usledila neminovne spekulacije:

- Da li je on lečio Piševa, i smatra da je ovaj prerano napustio terapije?
- Ili je možda knjiga slučajno dospela do njega, pa se zaintesovao da pomogne očigledno obolelom autoru?
- Ili nešto treće?

Ja sam među onima koji su kupili knjigu, pa ćemo možda u njoj naći odgovore!

Najznačajniji deo ovog dela programa bio je svakako predstavljanje novih izdavačkih poduhvata Gorana Skrobonje, u čijim prvim primercima već uživamo. Najveća šteta je što nije bilo Tardisa i što nije stigla FB... Ali dobro, ko čeka – dočeka.

Najzad, poslednji film Sonje Savić, Zabranjena ljubav se ispostavio kao više nego ugodan, pa mi je bilo drago što sam ga gledao jer sam se pred projekciju dvoumio. Sa svojom sajko-nekrofilsim filingom me je pomalo podsetio na jedan od mojih omiljenih filmova iz detinjstva i svih vremena – Beyond the darkness Džoa D'amata. Samo što nema gora i vrađbina... Atmosfera je dobra a pred kraj postaje prilično napeto. Najveći problem – deo dijaloga i loša gluma. Dok su, na primer, razgovori između mladog nekrofila i njegovog kolege u mrtvačnici živahni, duhoviti i glatki, pojava policijskog inspektora je neviđeno izveštačena i.... taj čoek uopšte ne glumi, izgleda kao da čita tekst koji vidi prvi put u životu...

Posle filma smo posedeli ispred sale u improvizovanom Beokon kafiću, besomučno se nalivali koka-kolom i uglavnom pričali gadosti. Prednjačio je Smrklja sa pričom o nephodnosti pomoći pijanim drugaricama i Melkor o predbračnim običajima u Grka. Falio je samo DušMan sa ponekom pričom o maloletnicama... A kad su nas i poslednji posetioci napustili, vratili smo se (kao pravi gikovi) na priču o književnosti, uz čitanje (naglas) naizmenično odabranih odlomaka iz romana Vukovi sudbine...

Daklem, imali smo jednu nepretencioznu i ne preterano ambicioznu konvenciju koja je, kao takva, ispunila (barem moja) očekivanja...
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

Ghoul

POLU-BEOKON 2009: GHOUL'S VIEWS
na bloggu!
(delovi 1 i 2; 3. deo cumming soon)
:!:
https://ljudska_splacina.com/

Boban

gule, počo si da mi ideš na kurac sa tvojim postovima u kojima samo pozivaš ljude na svoj blog.
Ok, imaš blog, onda budi tamo i ostavi nas ovde na miru.
Ko je hteo da te prati dosad je shvatio gde si.
Svarno, bre, 1000 postova najavljuješ da ćeš da odeš, onda u narednih 1000 postova se priča o tvom odlasku i pojavljuješ se pod raznim nikovima u raznim svojstvima, onda opet se kao vraćaš ali samo zato da bi vrbovao ljude za svoj blog. Jebo te blog... ZS čista svakog dana oko 300 ljudi, to je količina koju ti nećeš nikada postići na svom blogu i to je ono što te jedi.
Ako nećeš da pišeš ovde, ako nećeš da tih 300 ljudi ima priliku da vidi tvoje mislotvorine, onda bre lepo nemoj više da nas smaraš sa svojim blogom. Unesi malo dostojanstva u svoj ništavni život.

Ghoul

Quote from: "Boban"gule, počo si da mi ideš na kurac sa tvojim postovima u kojima samo pozivaš ljude na svoj blog.
Ok, imaš blog, onda budi tamo i ostavi nas ovde na miru.

ajde bre ne smaraj više s tim tvojim paranojama!
ko ti je sad zatresao kavez?
kakva te to kriza srednjih godina drma kad u svemu i svačemu vidiš pretnju za sebe?
otkud tolika nesigurnost?

jebote, pre neki dan skrobonja sasvim nevinu opasku izbaci na Beokonu, da si mu ti dao prvu priliku da bude objavljen, i našali se da se sad možda zbog toga kaješ, a ti od te očigledne šale napraviš melodramu sa pevanjem, pucanjem i teorijama zavere!

normalan čovek ne razmišlja tako.
samo onaj koji je duboko nesiguran u sebe.

moj blog ti nije nikakva pretnja, zato, samo opušteno...
keep repeating: it's only a blog, it's only a blog, it's only a blog...
:roll:  :evil:
https://ljudska_splacina.com/

Boban

Ne radi se o pretnji, nego o elementarnom poštovanju osnovnih normi ponašanja.
Meni je žao što će veliki broj ljudi biti uskraćen za tvoje mišljenje o Beokonu jer verujem da mnogi jednostavno neće otići na taj blog. Ljudi su čudni, ali i mi smo ljudi, šta da se radi.