• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beokon 2009

Started by Ghoul, 05-11-2008, 02:51:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cornelius

Quote from: "Ghoul"jore, teško je imati iluzije a ne jesti govna!

naročito kad prznica s druge strane za moto ima: "Možda ste vi u pravu, ali se ja sa time ne slažem."
:roll:

A onda naleti na onoga koji se potpisuje kao "junak bez mane i straha".
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Ghoul

Quote from: "Cornelius"

naročito kad prznica s druge strane za moto ima: "Možda ste vi u pravu, ali se ja sa time ne slažem."

a, to je fleš gordon! :roll:
https://ljudska_splacina.com/

zakk

Quote from: "Ghoul"

On je takođe i "idol mladih, heroj žena"... kolko čujem, to sam zapravo izjavio u YellowCabu na tv B92  :D
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Cornelius

Quote from: "zakk"

On je takođe i "idol mladih, heroj žena"...

...a Boban ga od milja "vevericom" zove...
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Ghoul

MA BOBAN JE JEDAN VELIKI MEDA-BRUNDA!  :lol:

Bab Jaga

Najviše kritika sam dobio na odluku da ne služimo alkohol. A ipak su ljudi išli negde po isti, i VRAĆALI se da cirkaju dole u holu, što pokazuje da im je bilo lepo.
E sad, da je alkohola bilo, i on bi bio džaba ko i ostalo, i onda bih imao MNOGO VIŠE problema da poizbacujem ljude kad dođe vreme za zatvaranje. (A imao sam ih i ovako. Mislim da smo ugostili i ugrejali dobar deo populacije klošara iz užeg centra. :) ) Stoga i dalje stojim iza te odluke. Nadam se da ćemo i sledeći put moći da tako nešto napravimo...

Zgranuta sam! Da na Istrakonu se ne služi alkohol, ne bi više bio Istrakon. A tek za Grossman i ne govorim...
Ghoul fhtagn!

Ghoul

kao i uvek i svuda, ja kažem: when in doubt, listen to baba yaga!

ali, avaj, u srbiju tekovine naše zapadne braće uvek kasno stižu.
a posle kažu: srbi pijanci!
prc!

zakk

Ma Istrakon nije onoliko prostorno ograničen kao što smo mi bili. Beokon je održan u (vrlo velikom i prostranom) zatvorenom pozdemnom prostoru. Zamisli da mi se na takvom mestu obloče – ma dovoljno je 10 ljudi. Plivali bi po onom mermeru u barama svoje izbljuvotine, a mi bi morali da gacamo po tome.

Uostalom, ako JA ne mogu da pijem, ne moraju ni ostali  :twisted:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Bab Jaga

Ovo je okrutno!  :cry:
Ghoul fhtagn!

pilot babo

Što bi reko Milosh: Najbolji način da uneseš alkohol tamo gde je to zabranjeno jeste da ga naliješ U SEBE pa tek onda uđeš!
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

akhnaton

Quote from: "pilot babo"Što bi reko Milosh: Najbolji način da uneseš alkohol tamo gde je to zabranjeno jeste da ga naliješ U SEBE pa tek onda uđeš!

Potpisujem, Hik,Potpisujem!! xdrinka
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

zakk

Ma nije zabranjeno — eno Miloš Fingolfin i admiral Marko Tica Čakotej (hm, valjda tako beše nick) su pominjali neke domaće rakije na Fejsbuku, a vidim deo tih planova su i ostvarili... donoslili su ljudi piće, nisam nikog smarao oko toga.

zakk

Quote from: "Bab Jaga"

Ovo je okrutno!  :cry:
Okrutno je što JA ne mogu da pijem.

angel011

A zašto ne možeš?
We're all mad here.

scallop

Quote from: "zakk"privid "pokušaja intelektualne diskusije između dvojice džentlemana":

Jel' može:
The Norton Anthology of English Literature:
THE RESTORATION AND THE EIGHTEEN CENTURY
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

zakk

Quote from: "scallop"
Quote from: "zakk"privid "pokušaja intelektualne diskusije između dvojice džentlemana":

Jel' može:
no comprende  :(

zakk

Quote from: "angel011"A zašto ne možeš?
jer mi vidno i promptno smeta, i to pre nego što stignem da se razveselim.  :x

Ghoul

Quote from: "scallop"

Jel' može:

voah!
ako su još tamo pisali o horor beokonu i o horor film festivalu na beokonu i o ghoulu koji laže i podmeće, daj da vidimo šta veli norton!
nadam se da je bolji i jasniji pogađač od nostrodamusa.

scallop

Vraćam knjigu u knjižaru. Nema džentlmena.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

Quote from: "scallop"Vraćam knjigu u knjižaru. Nema džentlmena.

gori si od deteta kome nisu dali igračku za koju je ubeđeno da mu je obećana, iako nije, pa se sada duri.

scallop

U Border's-u ima sedamnaest polica sa SF-om i tri sa hororom. :o

Goran Skrobonja

Quote from: "scallop"U Border's-u ima sedamnaest polica sa SF-om i tri sa hororom. :o

I u Engleskoj je tako, ali razlog je to što se SF manje traži i daleko sporije prodaje - horor plane čim dođe, tako da su i te tri police - previše.
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Ghoul

Quote from: "scallop"U Border's-u ima sedamnaest polica sa SF-om i tri sa hororom. :o

to samo ilustruje da je SF žanr za rulju, za milione; horor je za odabranu ali kvalitetnu manjinu.

mac

Quote from: "Goran Skrobonja"I u Engleskoj je tako, ali razlog je to što se SF manje traži i daleko sporije prodaje - horor plane čim dođe, tako da su i te tri police - previše.
Quote from: "Ghoul"to samo ilustruje da je SF žanr za rulju, za milione; horor je za odabranu ali kvalitetnu manjinu.
Zaključak je da manjina razgrabi sve horore koje se objave. Da li su ti kupci opsesivno-kompulsivni manijaci, ili je to neka zavera u cilju veštačkog stvaranja potražnje? U svakom slučaju ovde je neko zaludan, dal' mi, dal' oni.

Ghoul

zaludan se pravi skalop, sve vreme odvraćajući pažnju od pravih pitanja, a u nadi da ćemo zaboraviti njegove gluposti kojima je sve ovo otpočelo.

kao, nama je pamćenej tolko kratko da ćemo da se pecamo na ovo njegovo.

pecaćemo se, ok, zezanja radi, ali ne zaboravljajući fleke koje je ostavio za sobom.

scallop

Ako dovoljno često ponoviš to što radiš, neko će ti i poverovati. Samo navali!

scallop

Quote from: "Goran Skrobonja"

I u Engleskoj je tako, ali razlog je to što se SF manje traži i daleko sporije prodaje - horor plane čim dođe, tako da su i te tri police - previše.

I jedna je previše. :lol:

WARLOCK

istina je da se vise cita sf nego horror a horror filmovi se vise gleda nego sf ,kvit smo  :lol:

Cornelius

Quote from: "Goran Skrobonja"

Biće da u Engleskoj ne znaju ništa o trgovini. Drže silne police sa SFom koji teško ide, a horor prodaju iz magacina, jer nemaju vremena da ga stave na police.

U Americi i Francuskoj se u knjižarama poštuje princip - ono što se prodaje, toga ima i najviše. Ono što se manje prodaje, toga ima malo, a ono što se nije prodavalo, e, pa to više i ne izlažemo.

Ghoul

Quote from: "scallop"Ako dovoljno često ponoviš to što radiš, neko će ti i poverovati. Samo navali!

a ako dovoljno puta ustane na levu nogu, možda će te i Onaj Koga Nećemo Pomenuti Pošto se sa Nedokazanim Prznicama Raspravlja Samo Kad Ustane na Levu Nogu, podsetiti da NIŠTA NISI OBJASNIO, nego se samo dodatno ukopavaš u svoj kornjačin oklop i misliš da smo zaboravili gluposti koje si rekao.

nismo.

i nećemo.

angel011

Ti si baš zaludan.
We're all mad here.

varvarin

Što sad ne navrati onaj kolega što je već pisao medicinski tekst na temu: Slučaj foruma ZS... ???
Imao bi materijala, ihaaaa!!
(Angel, nisam očekivao da postuješ pre mene!)

Alexdelarge

Quote from: "varvarin"Što sad ne navrati onaj kolega što je već pisao medicinski tekst na temu: Slučaj foruma ZS... ???
Imao bi materijala, ihaaaa!!
(Angel, nisam očekivao da postuješ pre mene!)

on je vec dobio otpusnu listu sa epikrizom i na slobodi je...svi ostali su ovde na trajnom lecenju. :evil:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

taurus-jor

Umesto za prznice glasam za prženice. Onda ću manje da ustajem na levu nogu, a još ću i da dobijem koji kilogram viška.  :idea:
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Ghoul

Quote from: "angel011"Ti si baš zaludan.

pa naravno da sam zaludan kad pokušavam da se raspravljam s radmilom.
ipak, ovoga puta slediću primer ovoga s levom nogom, koji nije zaludan. što pa ja da uvek bijem i svoje i tuđe bitke?
zabole me dupe.
ok, horor beokon, horor film festival, ja slagao (ne znam šta), nema veze, sad smo samo crno na belo videli koliko (malo) vrede radmilove reči.
i koliko je zaludno pokušavati diskusiju s njim.
over & out, do sledećeg horor beokona.

uostalom, na mom blogu imate izveštaj o tome da li je i koliko ej to bio horor beokon, pa mnijem valjda ćete verovati meni, koji sam na tom beokonu bio, a ne radmilu, koji niti je bio, niti filmove sa njega gledao, ali on zna bolje. kao.
kao kakao.
:twisted:

angel011

pa naravno da sam zaludan kad pokušavam da se raspravljam s radmilom.

My point exactly. :lol:
We're all mad here.

taurus-jor

To je otprilike i moja poenta.

Do kraja juna 2008. godine ulazio sam u rasprave sa odredjenim ljudima na ovom sajtu i pogubio mnogo dragocenog vremena za druge stvari. Recimo da sam se opametio. Ima toliko toga boljeg da se radi.

Ghoul

mada znam da ste svi vi već pročitali moj izveštaj sa polu-beokona, podsetiću vas na deo koji se nalazi OVDE:
http://ljudska_splacina.com/2009/02/polu-beokon-2009-ghouls-views-3-deo.html

tamo, pored ostaloga, stoji sledeći opis dodele nagrda LK-a:

[21h] DODELA GODIŠNJIH NAGRADA ,,Lazar Komarčić" i ,,Ljubomir Damnjanović" za 2007. godinu
   Međutim, tek to je delovalo kao bezvoljno otaljavanje potpuno uvredljivo i po ljude čija imena nagrade nose, i po dobitnike, i po smisao cele te aktivnosti. Sala je bila skoro prazna, NIKO od dobitnika se nije pojavio da primi nagradu, a od "svečanosti" nije bilo ni "s", već samo jedno zbrzano čitanje dobitnika. Ajd što nije bilo nikakvog scenarija dodele (to bi bilo previše! za Beokon!) ali što nije bilo ni najmanjeg pokušaja da se podari bilo kakav dignitet događaju zaista je bezvezno. Sreća te nisam bio u konkurenciji, ali da sam nekim ludilom bio dobitnik, ne znam da li bih, pod ovim uslovima, u ovakvoj "ceremoniji" abre-ubre kreveljenja, uopšte izašao da budem ovako nagr(a)đen.

Dobitnici nagrade "Lazar Komarčić" (za najbolja dela u sezoni 2007-2008) su:
- roman - "Lutajući Bokelj" - Nikola Malović
- noveleta: "Postanje" - Ratko R. Radunović
- kratka priča: "Udno palisada" - Lidija Beatović
- specijalna nagrada: Đorđe Kadijević (za doprinos filmskoj umetnosti).

Nagrada "Ljubomir Damnjanović" (za najbolju priču objavljenu u fanzinu Emitor):
- "Tarzanova poslednja velika avantura" - Pavle Zelić.

Zakk, koji je sve to smandrljao, nije ni kazao šta su, zapravo nagrade, nije se setio da pomene novčani iznos koji je ispljunula Skupština Grada, niti je našao za shodno da objasni ovu "specijalnu nagradu" za Kadiju: ko je za nju glasao, na koji način je dodeljena, šta ona podrazumeva, da li i Kadiji ide ono kristalče i neke pare, ili je to samo nekakav "special mention"? Totalna travestija i smejurija!
Da dodamo uvredu na povredu, ispade –prema ovim rezultatima nagrada - da je srpska fantastika u nikad-dubljoj krizi i sunovratu, budući da su čak tri nagrade otišle u inostranstvo – dve u Crnu i Goru, a jedna u Južnoafričku Republiku, a da je Pavle Zelić najbolji emitorski SF-F-H pisac u 2008. (Heh, kad sam kod Pavla, ne mogu da ne pomenem da me je dobro nasmejao svojom najnovijom kolumnom u Singidunum Viklingu, gde je pobrkao Lakobrijine "Mlade kadrove! sa mojim i Žikinim "Novim kadrovima"! A lepo sam govorio Žiki da će to da se desi, pre ili kasnije!)
Dobro, moram priznati da su mi obe inostrane priče sasvim OK: Lidijina je pristojna, a Ratkova je odlična; ali me bune propozicije, ako ih uopšte ima, i ako iko uopšte razmišlja o pravilima i propisima i legitimnosti svega ovoga. Kako doznajem, Mića je nedavno napustio žiri jer se nije slagao sa nekim izmenama u pet do dvanaest (kao da "pet do dvanaest" nije termin u kome se SVE u "Lazi" rešava), ali dobro, to je za unutrašnje stvari kluba. Sa ovom nagradom BOKELJU, ipak, rekao bih da se produžava pomalo mehaničko dodvoravanje mejnstrimu (prošle godine dali su nagradu za roman takođe autorki sa same granice žanra) koje me pomalo podseća na srpsku JEDNOSTRANU primenu sporazuma o pridruživanju EU. Tako bi nekako Laza, izgleda, da se jednostrano pridruži mejnstrimu. Sva sreća te niko iz tog mejnstrima nije bio na ovoj "dodeli" nagrada, inače bi ih jednostrano izignorisali do kraja vremena.
Nakon trominutne "ceremonije", Zakk je ustupio mesto Joru, koji je najavio da će se od sledeće godine uvesti kategorija nagrade za filmska ostvarenja, "Zlatna Leptirica" i obznanio je nezvanične istaknute naslove iz ove godine.

posle svega, niko nije našao za shodno da odgovori na pitanja koja su, mnijem, na mestu – pored ostalih, i ova vezana za "specijalnu nagradu" za Kadiju: ko je za nju glasao, na koji način je dodeljena, šta ona podrazumeva, da li i kadiji ide ono kristalče i neke pare, ili je to samo nekakav "special mention"?
tj. da li je to 'nagrada' koje se neko dosetio u 5 do 12 (budući da je i sam kadija pozvan u 5 do 12, kao zamena za gošću koja nije na vreme obaveštena o svom gostovanju)?

a sada, pune 2 nedelje od završetka polu-beokona, saznajem da KADIJI TA NAGRDA JOŠ NIJE URUČENA, i da se on čak okolo raspitivao šta je bilo s tim, pošto je izokola čuo da mu je nešto, kao, dodeljeno – ali od organizatora i nagrađivača – ni traga ni glasa.

naravno, ova porca miseria može da bude misterija samo onome ko nikada nije imao uvida u to kako se stvari rade u društvu laza lazarević komarčić.
za one koji znaju – business as usual, u lazi ništa novo.

zakk

Kadijevića je obavestio Jovan, organizator, još u toku Beokona; čovek lično je upoznat sa nagradom. Taj deo priče nisi dobro shvatio.

Jeste, Jovan fizički nije dospeo da ode do njega da mu uruči nagradu, ne postiže. Ni ja nisam još uvek uspeo da isplatim nagrade, zbog kojekakvih birokratskih peripetija. Nije idealno, al nije ni smak sveta. A svakako ne zaslužuje ovakav izliv poluistina i senzacionalizma.

Ghoul

ne znam koji deo priče nisam dobro shvatio niti koji deo ovih mojih 'poluistina' nije tačan, ali znam pouzdano i iz prve ruke da se kadija danas raspitivao, 2 nedelje nakon što mu je neko rekao da je dobio neku nagradu, šta je bilo s tim i zašto mu se niko tim povodom ne javlja.
senzacionalno?
možda.
ali ne za lazine standarde.
kao što rekoh, business as usual.
smak sveta ja nisam pominjao.
on je zakazan za 2012. a do tada će, siguran sam, kadija dobiti svoju nagradu, ako ga bog poživi toliko.

taurus-jor

Ghoule,

u prvom od ova tvoja dva posta, koja su zaista na nivou najgore petparačke štampe, nalazi se izvesna informacija koju si dobio od mene na prijateljskoj osnovi. Još jednom se pokazalo da ne umeš da razlučiš neke stvari u međuljudskim odnosima. Jedna stvar je kritikovati, druga stvar je javno, i to s neskrivenim uživanjem, iznositi rekla-kazala i vitlati informacijama koje su ti date privatno. Bilo od mene, bilo od Kadijevića, ili nekog ko s njim kontaktira. Ovo prvo (kritikovanje) poštujem, ovog drugog se najdublje gnušam.

Ljudi rade, ljudi greše, a ogovarači uživaju u tim greškama. Kako im je samo lepo kad nekom skidaju gaće. Postavlja se, međutim, pitanje, umeju li oni i nešto više osim da skidaju gaće.  

O Beokonu: Za organizaciju su potrebni ljudi. Nije tajna da ove godine u ORGANIZACIJI te manifestacije nije učestvovalo VIŠE OD TRI ČOVEKA, uz pomoć desetak prijatelja (videti katalog, sve je lepo istaknuto). Nije tajna da je društvo Lazar Komarčić u junu 2008. godine doživelo ljudsku katastrofu posle koje se malo koje društvo oporavi toliko da se samo pola godine kasnije USUDI da napravi nešto kao što je Beokon. Ali, mi smo se usudili. Jebi ga, neke stvari su isuviše lepe da bi im se dozvolilo da propadnu. I zato smo zasukali rukave i sa sredstvima koja smo imali i sa brojem ruku koje smo imali uradili šta smo mogli, svesni da će ih ogovarači natačinjati s guštom na onu stvar za svaku grešku. I, jebi ga, kakvi smo ludaci, to ćemo da radimo i dalje. I videćemo ko će dalje da dogura. Nama će, naravno, po prirodi stvari da bude teže nego vama: jer za organizovanje, osim posedovanja zavidne doze ludila i samoubilačkog poriva, mora da se tegli, mora da se kontaktira, mora da se kezi i smeška i vade pare kad ti do svega toga nije, da se žonglira, samoklonira, teleportira, izigrava vreća za boks za ljude kao što si ti. A to važi i onda kad pored sebe imaš par ljudi da ti pomognu i kad pored sebe imaš 100 ljudi da ti pomognu. To je teško žuljenje dupeta, gubljenje novca i živaca, i pored toga zapostavljanje voljenih osoba. Imaš li ti neku voljenu osobu da zapostaviš, dragi "prijatelju"?

Ovo ti sve priča, u najboljoj nameri, neko ko ima debelog iskustva u majmunisanju zvanom organizovanje. Jer, sutra ćeš - ako sam dobro razumeo - i ti da praviš nekakav festival. Pa, dobrodošao u mašinu. Tu ćeš da vidiš kako je lepo kad ti neko dođe i sa guštom krene da te javno drnda sa tvojim propustima, pa tačno da su oni nastali iz subjektivnih ili objektivnih razloga. Ja te neću drndati, Ghoule. Doduše, neću ti ni ukazati na greške. Ali, ima ko će te drndati. A ti si dovoljno pametan da znaš ko su ti ljudi. I veruj mi, jedva će dočekati da pogrešiš.

Over and out.

Ghoul

jore,
opet si ustao na levu nogu.
ajd kad ustaneš na desnu, umij se, pa probaj da mi hladno i razložno navedeš: KOJU sam to, navodno, informaciju koju si mi privatno saopštio ja ovde javno obznanio?

sve što sam napisao u svom izveštaju sa polu-beokona a vezano za dodelu nagrda zasnovano je na poziciji gledaoca iz publike: preneo sam ono što je govoreno sa pozornice, ono što sam čuo kao i bilo ko u publici.

ako se ja nečega gnušam, to su neosnovane optužbe.
ti si sad izneo neosnovanu optužbu: koje su mi info date privatno pa sam ja njima vitlao?
KOJE?

jedina 'privatna' informacija u svemu ovome jeste to što me kadija večeras pitao znam li nešto o toj nagrdi koja mu je kao dodeljena, a povodom koje više ništa nije čuo.
posle me zvao i plissken da me pita za tvoj broj, pošto se i on čuo s kadijom.

ne znam šta je tu "na nivou najgore petparačke štampe" – ti bi, kao novinar, trebalo da se u to bolje razumeš. mislim, u teoriji, pošto u praxi ne radiš za 5p štampu.
znači, koje su odlike 5p štampe? laži, falsifikati, senzacije...?
šta od toga ima u mom izveštaju?
šta sam slagao?
šta nije istina?

ova ostala žuč koju si prosuo nije vredna komentara, ni levom ni desnom nogom.

taurus-jor

Ghoule, nisam ustao na levu nogu. Nije uopšte u pitanju ono što si napisao na svom blogu. Kao što rekoh, sa kritikom nemam problema, i nisam imao nikakvih problema sa onim što si tamo napisao. Ali, imam problema sa tračarenjem i "prijateljskim" ponašanjem kakvo ti iskazuješ. Ako si već kontaktiran, ako si već Plisskenu dao telefon, zašto si imao potrebu da učiniš ovo što si učinio? Koji te je unutarnji poriv nagnao da sedneš za tastaturu? Zašto pišeš o stvarima koje te se ne tiču? Misliš da si bog zna kako bitan i važan da niko i ništa ne treba da ti bude sveto? A što se informacije tiče, izgovorena je u telefonskom razgovoru neposredno pred Beokon, i ti si je napisao u svom prvom postu. Ne pada mi na pamet da je citiram, uzmi pa se seti sam. Pravi sam idiot što sam te uopšte zvao.  

Inače, definicija petparačke (tabloidne) štampe su senzacionalizam i tračarenje. Mogao bi 'ladno da pišeš za "Skandal" ili "Svet". Primer: Rekao mi Pera u telefonskom razgovoru da je Đura uradio ovo, ili da nije uradio ono, pitao me da mu pomognem, ja mu pomogao, a vama, dragi čitaoci, sve to prenosim, da znate i vi. Hoću da znate da i Đura ima gaće koje se mogu skinuti.

Stvar mentaliteta Ghoule.

Ghoul

jore,
zaista je sjajna ironija to što si se sada pridružio radmilu sa svojim neosnovanim optužbama (i uvijenom aludiranju na fantomske 'krivice').
ipak, pošto si ti bar malo konkretniji od radmila, i pošto si rekao da se ta misteriozna 'privatna' stvar iz telefonskog razgovora kojom sam ja vitlao javno nalazi u mom 1. post-radmilo-horor-beokon postu, jedino što iz aviona liči na to može da bude jedino tvoja najava 'zlatne leptirice'.

ta najava je prestala da bude privatna stvar onog časa kada si je JAVNO, pred (malobrojnom) publikom dodele nagrda, saopštio.
srećom, nisam bio baš sasvim sam u publici: među tucetom okupljenih bio je i 'nevidljivi' pa je o tome javio u svojim vestima već iste te večeri – dakle, javio je ne o privatnom telefonskom razgovoru, nego o tvojoj javnoj obznani.
o tome je pisao u svojim vestima – pogledaj mu arhivu.
tek nakon svega toga i ja sam to preneo, sa PISB sajta, na blogu. bez ikakvih privatnih detalja, kojih uostalom nije ni bilo.

prema tome, tvoja optužba ne da je neutemeljena nego je apsolutno apsurdna i iracionalna – zar je moguće da si toliko zbrkan bio te večeri da ne znaš šta si pričao sa mikrofonom u ruci u javnom nastupu pred publikom?

zar te zaista nije sramota da svoje optužbe temeljiš na sopstvenoj senilnosti?

ponavljam, NIŠTA, ni iz kakvog telef. razgovora, ja nisam javno obznanio.

ako si mislio na nešto drugo a ne na 'zlatnu leptiricu' – budi čovek pa reci, tj citiraj t u moju NAVODNU indiskreciju.

a ako si mislio na 'zlatnu leptiricu'... onda, zaista, ne znam šta bih ti rekao.

PS: već unapred se ježim na skrobonjinu najavu.
mek donald na beokonu... brrrr...
:P

Boban

Evo i ja ću da se pridružim pljuvanju po Ghoulu, koji stalno i iznova pokazuje potrebu da otkriva privatne stvari javno.
Možda je to posledica druženja sa nekim sugrađanima, a možda naprosto ljudi dole tako funkcionišu.
Stvar mentaliteta pre nego kulture i dostojanstva.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

mac

Quote from: "Ghoul"ako si mislio na nešto drugo a ne na 'zlatnu leptiricu' – budi čovek pa reci, tj citiraj t u moju NAVODNU indiskreciju.
Možda ovo?
Quote from: "Ghoul"Takođe bi tada trebao da bude predstavljen i specijal Emitor o Skrobonji - čoveku koji je najzaslužniji za razvoj horor žanra kod nas tokom 90-tih godina.
Možda su hteli da prijatno iznenade Gorana a ti im pokvario računicu? Je li to izašlo uopšte? Možda nisu hteli da iznose informaciju u javnost dok stvar ne bude sigurna.

angel011

Quote from: "taurus-jor"Amaterizam je lep jedno vreme, a na duže staze je kontraproduktivan, ako ti je stalo da stvari napreduju i budu zapaženije.

Zar nije amaterizam ono što je klub većinom izglasao?
We're all mad here.

varvarin

Quote from: "angel011"
Quote from: "taurus-jor"Amaterizam je lep jedno vreme, a na duže staze je kontraproduktivan, ako ti je stalo da stvari napreduju i budu zapaženije.

Zar nije amaterizam ono što je klub većinom izglasao?

Tako je, sad smo ga uvatili,  i on  oće da pretvori klub u preduzeće!!!!

Ghoul

@boban: evo ga opet ovaj, u svom starom maniru, ubacuje se da priča o nečemu o čemu nema pojma, sa svojim uobičajenim predrasudama umesto argumenata - nema veze, samo da se galami!

@ mac: ha ha, neko bi možda i progutao taj 'citat' da se u njemu ne nalazi to nepravilno 'trebao' koje Ghoul nikada ne bi stavio.

@ angel: pravo pitanje!

inače, najzabavnije je kad te amateri i nesposobnjakovići uče profesionalnosti, a hronični ogovarači (poput bobana) – diskreciji!
:D  :D  :D

angel011

Da li ja nešto pogrešno razumem (nadam se da je tako), ili si jora nazvao amaterom i nesposobnjakovićem?
We're all mad here.