• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

VEKOVNICI:IZLOZBA I PROMOCIJA NOVOG ALBUMA

Started by No Dice, 11-11-2008, 03:43:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

No Dice

U petak 14.11.2008. u 19h u Happy galeriji beogradskog SKC-a bice otvorena izložba Vekovnici, sacinjena od tabli stripa, ilustracija i skica tridesetak strip autora iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske i Rumunije okupljenih oko ovog strip projekta u izdanju Politkinog Zabavnika i System Comics-a. Izložbu ce otvoriti poznati domaci strip autor i teoreticar, gospodin Bojan M. Ðukic.

U 19:30, otvaranje izložbe bice praceno promocijom treceg albuma Vekovnika pod nazivom Prah u DNK klubu beogradskom SKC-a. Sva tri dosadašnja albuma Vekovnika bice moguce tada kupiti po specijalnoj, promotivnoj ceni, a uz svaki album kupac ce tom prilikom dobiti i specijalan poklon – sketchbook Vekovnika.

Alex

Čestitke na novom albumu. Vrlo dobra naslovna.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

No Dice

Hvala lepo, u ime svih angazovanih na albumu... :wink:

No Dice

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

No Dice

zakk

Priredba :) je bila simpatična, kao i prisutni ljudi (što reče Sloba Ivkov: "Vidi kolko ljudi iz Komarčića!").
Šteta što ćemo sam album još malo čekati, ja sam se naoštrio da pazarim :)

Izložba ima šta da ponudi gledaocu, ako prolazite pord SKCa, obavezno svratite i do Srećne galerije.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

No Dice

Da, dobro je bilo. Toliko puno crtaca, ilustratora i pisaca na jednom mestu se ne vidja tako cesto...

No Dice

zakk

No Dice

Quote from: "zakk"Ima li vesi o izlasku Vekovnika?

Ima utoliko sto je to definitvno oduzeto Color press-u i bice prosledjeno novoj stampariji na izradu. Do Nove Godine najkasnije su prognoze koje cujem - nema razloga da im ne verujem... :wink: