• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

PRIČE IZ BOSNE

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 12-11-2008, 23:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

divča

Quote from: Alexdelarge on 25-10-2009, 22:44:17
Kusta: Sloba gotovo šekspirovski lik! (VIDEO)

http://mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=150778

Uvek me iznova zapanji kakav je ovaj čovek mitoman i glupander...
And every life became
A brilliant breaking of the bank,
A quite unlosable game.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: Harvester on 26-10-2009, 15:15:05Šta je mitoman?

kako li si ti završio fakultet, a kako li pak dospeo do toga da predaješ na faxu - ostaće mi večita misterija.
razumem ja - matematika, brojke, formule, ovo ono, ali jebote bog, kako si uspeo da opstaneš sa tolickim fondom reči...?
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Genetski četnik

Ygg

Quote from: Harvester on 26-10-2009, 15:15:05
Šta je mitoman?

Mitoman je osoba koja dobija superherojske sposobnosti kada primi mito.
"Jer kad Erik primi mito događa se nevjerovatna promjena! Erik postaje Mitoman!" :!:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Alexdelarge

Quote from: chovekoid on 26-10-2009, 13:45:36

Uvek me iznova zapanji kakav je ovaj čovek mitoman i glupander...

mozda kusta u svom avataru ima am i glupander? :idea:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

divča

lako je tebi da podjebavaš raju kad si se sakrio iza tog Bernharda, ni krivog ni dužnog :roll:
And every life became
A brilliant breaking of the bank,
A quite unlosable game.

Eriops

Kako se svemu pripise politicka konotacija. Jeli iko gledao telering u kome je gostovao Kusta ? Ja jesam. On nije pricao o Slobinoj politici, vec o tome kako je Miri slao poruke iz Haga, i u tom smislu lik kao iz Sekspira. U cemu je tu problem ? Pa o Hitleru i Evi Braun snimljeno je x filmova i napisano mnogo , pa nikom nista, a Kusta ako spomene Slobu.. ajmo odstrel.
Njegov jedini greh je sto se nije stideo svoje proslosti; to sto mu je otac Murat nije ga sprecilo da istrazi korene svoje porodice. Danas nije popularno biti Srbin, a jos manje uspesni Srbin. Kusta se ne stidi ni onog islamskog i orijentalnog u sebi, i to sto se oseca Srbinom ne razumem zasto ikoga boli, moze samo nekog ko se stidi sopstvenih predaka, i koji nema svoje ja.
Licno od njegovih filmova najvise cenim Secas li se Doli Bel, i Otac na sluzbenom putu, ostale i ne bas, ali to sta je on uradio i kakve uspehe u svetu postigao, to je svakako za postovanje, ali ovde se uspeh ne prasta.

Jeli iko u intervjuu obratio paznju na to, sta je Kusta rekao o Izetbegovicu, preciznije kako se Izetbegovic " fino " izrazio o Andricu.

Al meni je najaca bila ona recenica o Caci. Harmonikas da kolje ljude, to je jedinstven slucaj i u svetskoj istoriji  :shock:.

vlaad

Quote from: tiha voda on 26-10-2009, 16:58:04
Licno od njegovih filmova najvise cenim Secas li se Doli Bel, i Otac na sluzbenom putu...

Ditto. Interesantno je da je u oba filma scenarista bio Abdulah Sidran.

Eriops

Nikad nije ni sporio Sidranove zasluge za uspeh.

džin tonik

Quote from: chovekoid on 26-10-2009, 13:45:36Uvek me iznova zapanji kakav je ovaj čovek mitoman i glupander...

zasto? pa napravio je turski brend od srbije.

EKSTREMISTA

Ne sekiraj se bre Tihi,mogu samo da ga mrze oni što ga ne voleeee xcheers
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

akhnaton

Kalašnjikov, kalašnjikov. Kusta & Brega su sultani. lol
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Eriops

Tacno, Ekstremisto, kazem ja da se ovde uspeh ne prasta...

angel011

Meni ne smeta njegov uspeh (onoliko koliko ga ima), nego to što je sirovina. I ništarija koja će fizički da nasrne na nekog duplo manjeg od sebe.
We're all mad here.

krema

Sto? Zar je fizicki napao nekog manjeg od sebe?
Gledao sam Matinu emisiju i interesantno je Kusturica pricao, nista pretjerano provokativno...

angel011

Svojevremeno, napao je Pajkića (koji je duplo sitniji od njega) na parkiralištu kod hotela "Hajat". Zato što Pajkić nije hteo ni da gleda njegove filmove niti da piše kritike o njima.
We're all mad here.

krema

Nisam znao za taj slucaj...
Ne znam, ja cijenim tog covjeka, sto zbog njegovih starijih filmova, sto zbog odredjenih politickih stavova. A narocito zbog toga sto je trn u oku onima kojima je bitno samo blacenje Srba i Srbije,a  on ne pristaje na to, iako je mogao da pristane na njihove igrarije i da, vjerovatno, bude dobro placen za to...

David

Quote from: krema on 27-10-2009, 13:04:12
... on ne pristaje na to, iako je mogao da pristane na njihove igrarije i da, vjerovatno, bude dobro placen za to...

I ovako je dobro placen; postao je i Emir-beg, tj. dobio je feud od jednog druga Precjednika (cji prilaz/put, iz pavca Bosne naplacuje, a sa druge strane ne), onaj prije njega - sto lezi-ispod-lipe - Precjednik dosta mu je takodje pomogao itd.  
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Eriops

Pa da je snimao Grbavice, ili nesto kao Denis Tanovic, da je poput mnogih umetnika zarad popularnosti ronio suze za Sarajevom, i pljuvao po Srbima, danas bi verovatno imao Oskara, i bio postovan i obozavan u Holivudu. Izabrao je drugaciji i tezi put.

Tex Murphy

Quote from: angel011 on 27-10-2009, 12:57:18
Svojevremeno, napao je Pajkića (koji je duplo sitniji od njega) na parkiralištu kod hotela "Hajat". Zato što Pajkić nije hteo ni da gleda njegove filmove niti da piše kritike o njima.

With all due respect, ovo mi zvuči prilično... nevjerovatno. Ima li negdje nešto detaljnije o tome?
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: Harvester on 27-10-2009, 15:18:27
Quote from: angel011 on 27-10-2009, 12:57:18

With all due respect, ovo mi zvuči prilično... nevjerovatno. Ima li negdje nešto detaljnije o tome?

JEEEBOTE BOG, HARV, U KOJOJ RUPI TI ŽIVIŠ???!!!

najopštepoznatije stvari tebi su totalne nepoznanice...
c,c,c,c,c...

krema

Buduci da Dodik odlucuje koje ce vijesti biti dostupne podanicima preko medija u RS(koji su svi u njegovim rukama, btw), mora da je ovu vijest odlucio da sakrije od nas... :twisted:

Meho Krljic

Ma, to je vest stara.. petnaestak godina...

David

Quote from: tiha voda on 27-10-2009, 14:35:32
Pa da je snimao Grbavice, ili nesto kao Denis Tanovic, da je poput mnogih umetnika zarad popularnosti ronio suze za Sarajevom, i pljuvao po Srbima, danas bi verovatno imao Oskara, i bio postovan i obozavan u Holivudu. Izabrao je drugaciji i tezi put.

Da, izabrao je svjesno "tezi put" - a kako i ne bi, kada je javno izjavljivao ljubav Slobi ("najveci drzavnik na ovim prostorima poslije Tita!"), na premijeri "Andrgraunda" u "Sava-centru" su mu iz prvih redova pljeskali tadasnji Slobini prvi poklisari (+ su mu taj isti film upravo oni sufinansirali) - a u to vrijeme, paralelno s tim, rodni grad mu je gorio od svakodnevnog granatiranja i bio pod snajperskom vatrom... Da se barem distancirao od svih strana i svih The Vodja, poput Bregovica, nego nije; toliko o njegovoj eticnosti, povezanoj sa ratom u BiH.

Sto se tice njegovog izbora da postane new born pravoslavac i Srbin - pa, njegova stvar, cisto individualna/privatnicka, i kao takvu je treba postovati bez dizanja fame oko nje (bez obzira ko ga zbog toga olajava, takva prica je "mahalashka" prica, malogradjanstina; npr, Dylan je konvertirao svojedobno u hriscanstvo, Cat Stevens je postao Yusuf Islam presavsi na islam, masa celeb-Crnaca je takodje prelazila na islam; nista novo, sto se tice zvucnijih imena i religijskog konvertiranja, ali i generalno govoreci).
Medjutim, ono sirovashko-pijano agitovanje na "Kosovo je Srbija!"-mitingu i prozivanje dijela Srbije ("Pescanik", LDP itd.) koje je istu manifestaciju (ali i ideju/politicku tezu po kojoj je miting napravljen) smatralo za populisticko-politikantsku manipulaciju gradjanstva Srbije i Kosova ("Sta je misheeeviii?? Gdje ste sada misheeviii??!!"), pa zatim primanje na poklon od Kostunice/druga demokraCkog PreCjednika ogromnog imanja ("etno-sela"), koji on danas kontrolise malom armijom naoruzanih nekakvih tipusa ("rendzera", koji slazu malo-malo frke okolnim seljanima) i od cije putarine kroz njega ubire profit dovoljno takodje govori o njegovom integritetu kao Umjetnika (nikako vise "nezavisnog" Umjetnika, cije prvo veliko slovo sadrzi u sebi dignitet i velicinu jedne takve sveobuhvatne neordinarne egzistencije, nego prije "drzavotvornog"/"drzavnog" i tek umjetnika), i s te strane - obzirom da se petlja u bolikitu, i to SAM se svojim grlatim istupima stavljajuci u tabor tzv."patriotsko-nacionalnog" bloka - ima se pravo na njegovu kritiku, pa i na k@ranje druge mu, suprotstavljene strane (ona se ne bi trebala, dakle, ticati njegovog prava na izbor etnicke i religijske pripadnosti).

Ne znam sta "ideoloski" smeta/fali Tanovicevoj "Nicijoj zemlji" ("estetski", tu stoji druga prica, i to eventualno), kada se tematika filma tesko moze nazvati "anti-srpskom" ili "pro-bosnjackom": nicega od toga dvoje eksplicitno u filmu ne postoji, jedino mozda "implicitno" i to u glavama "anti-srpskih" konspiratora (u smislu "rata, koji su Srbi poveli da ne bi ponovo dozivjeli Jasenovac i sl."; znaci, "rat, kao prevencija", kao paranoidna projekcija, koja je kao jedna od srpsko-nacionalistickih njegovih teza takodje tada figurirala), jer je to film sa cistom i jasnom "anti-ratnom" porukom, bez ideoloske/politicke pristranosti kao njegovim lajt-motivom (ratno zlo, u kojem su se i jedni i drugi nesrecnim usudom nasli/simbolisan rovom i dogadjanjima u njemu, bez razvijene mrznje prema "onim drugim", ali puni iracionalnih i auto-destruktivnih impulsa koji ce im i doci - na kraju, onakvom apsurdnom kraju! - njihove glave; rat kao apsurd, destruktivni i auto-destruktivni apsurd)?        

Джон Рейнольдс

Quote from: David on 27-10-2009, 23:26:36
Medjutim, ono sirovashko-pijano agitovanje na "Kosovo je Srbija!"-mitingu i prozivanje dijela Srbije ("Pescanik", LDP itd.) koje je istu manifestaciju (ali i ideju/politicku tezu po kojoj je miting napravljen) smatralo za populisticko-politikantsku manipulaciju gradjanstva Srbije i Kosova ("Sta je misheeeviii?? Gdje ste sada misheeviii??!!"),

C c c c c... Tako je dripački prozivao te fine ljude? C c c c c... Sram ga bilo.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Tex Murphy

Ničija zemlja jeste probošnjački i antisrpski film.
Genetski četnik

David

Argumentovano, samo argumentovano, molicu lijepo...

Tex Murphy

Matematičkim rječnikom rečeno - dokaz izostavljamo zbog jednostavnosti :evil:
Genetski četnik

slavko

Akonto reagovanja na fizička obračunvanja,nije to ništa novo,i Danilo Kiš je nokautirao dr.Dragana M.Jeremića u Klubu književnika pa nije zbog toga manji pisac.

Milosh

Quote from: Harvester on 28-10-2009, 00:34:41

Lejm. Siguran sam da bi mnogi uživali u tvojoj detaljnoj kritici ovog filma, a ti se sad izvlačiš.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Tex Murphy

Quote from: slavko on 28-10-2009, 00:37:15
Akonto reagovanja na fizička obračunvanja,nije to ništa novo,i Danilo Kiš je nokautirao dr.Dragana M.Jeremića u Klubu književnika pa nije zbog toga manji pisac.

I Sveti Nikola je ošamario Arija svojevremeno, a to ne umanjuje njegov značaj.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Milosh on 28-10-2009, 00:39:53
Quote from: Harvester on 28-10-2009, 00:34:41

Lejm. Siguran sam da bi mnogi uživali u tvojoj detaljnoj kritici ovog filma, a ti se sad izvlačiš.

Eh, pa detaljno tranžiranje navodne antiratnosti tog filma (ne govorim dakle o kvalitetu istog, smatram da su on i ideologija ortogonalni) bi zahtijevalo da ga ponovo pogledam, a ipak nisam spreman da se tome podvrgavam. Bar ne u skorije vrijeme, jer me čeka čitav niz remek-djela: Teksaški masakr motornom pilom: D Početak, Wrong Turnovi, Hilz Hev Ajz 2, filmovi s ljudožderima, filmovi s ajkulama, Petci trinaesti, Parallax View, revizionistički vesterni počev od Little Big Man pa nadalje, romantične komedije, filmovi Džima Vinorskog (Breastford Wives, Cleavagefield itd.)
Genetski četnik

Tex Murphy

Osim toga, gle ko se javlja. Misliš da smo zaboravili na onaj tvoj Leprechaun serijal?
Genetski četnik

Milosh

Quote from: Harvester on 28-10-2009, 00:51:03...filmovi Džima Vinorskog (Breastford Wives, Cleavagefield itd.)

U tom slučaju mogao bi da se pozabaviš opsežnom i akademski ozbiljnom uporednom analizom filmova Džima Vinorskog iz ove, hm, rediteljske faze; ja sam recimo gledao samo Witches of Breastwick i baš me zanima kako taj film stoji u odnosu na ostale, Breastford Wives i sl.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Milosh

Quote from: Harvester on 28-10-2009, 00:52:42
Osim toga, gle ko se javlja. Misliš da smo zaboravili na onaj tvoj Leprechaun serijal?

Nisam ga ni ja zaboravio, ali još nije došao na red, moram prethodno da pogledam i nekoliko dobrih filmova...

Tex Murphy

Pa da, to je jedna vrlo ozbiljna tema (neko bi mogo i da magistrira/doktorira na tome!), ali ne znam koliko su ti njegovi filmovi, osim ta dva, dostupni.
Genetski četnik

Tex Murphy

Ovo je bio odgovor na tvoj pretposljednji post, dakle ubacio si se između nas dvojice (!)
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Milosh on 28-10-2009, 00:59:19
Quote from: Harvester on 28-10-2009, 00:52:42

Nisam ga ni ja zaboravio, ali još nije došao na red, moram prethodno da pogledam i nekoliko dobrih filmova...

Jao, zaboravio sam da na onaj svoj spisak stavim Transformerse 2, koji se skidaju as we speak! Ups, that didn't sound right.
Genetski četnik

Eriops

Niko ne kaze da Kusturica treba biti imun od kritika, niti ja mislim da je bezgresni andjeo, ili cista dobrota. Kao i svaki covek, ima i dobre i lose strane. Ne znam zasto je problem ako on ima politicki stav. Mnogi umetnici otvoreno politice. Basara na primer. U ovoj zemlji koliko znam postoji sloboda misljenja. Ja sam citao prospekt LDP koji su ubacili uz Blic, u kome se otvoreno podrzava nezavisnost Kosova. To je njihov politicki stav, niko od toga nije pravio problem. Zasto je problem ako neko drugi misli drugacije, da je ta nezavisnost nesto sto nije ispravno ?
Uzgred, ti misevi kako ih je on zvao, su takodje njega pljuvali nemilice godinama, i to na najpodlije nacine.
Nemoj Davide, molim te da pricas o Bregovicu, i njegovom moralu.. taj covek je operisan od morala.
Sto se tice njegovih rendzera, ja bih ti predlozio Davide da malo proputujes po Srbiji.
Srbija je poluprazna zemlja, koja umire, citava naselja nestaju. Kamo srece da svaki kraj u Srbiji ima nekog ko ce uloziti novac, i nesto pokrenuti. Problem je kad to uradi Kusturica, jer nije po volji zna se kome. Moze on i da ode, pa radi u nekoj drugoj zemlji, a to ce zvrjati poluprazno kako je bilo pre njega. Kad je tu dolazilo pet ljudi godisnje, niko se nije bunio. Al sad je problem.

Nicija zemlja- pa pogledaj malo pazljivije film. Pogledaj dijaloge, pricu, odnos dva glavna junaka. Bosnjak ( Djuro ) je inteligentan, bistar, snalazljiv momak. Srpski vojnik je susta suprotnost, na granici debilizma, samo sto sam sebe ne prostreli.
Prava stvar za Holivud- dobri i losi momci.

Джон Рейнольдс

"Ničija zemlja" nije baš toooliko jednostavna, ali je u svojoj pristrasnosti time gadnija. Srpski vojnik (onaj ćelavi, ne znam kako se zove) zna engleski i očigledno je obrazovaniji od tipičnog bosančeroskog balvana kakav je Đuro, sa tim da je ovaj drugi u okvirima klišea - jeste bosančeroski balvan, ali je kul faca. Nosi majicu Stonsa i tako to. Divanio bi negde, ali ga je rat zajebao.

Srbin, peder koji podmeće mine iznenađenja, druga je priča.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

slavko

Kada se odvoji delo od javnog i političkog delovanja umetnika upadljivo je da ništa dobro nije izašlo iz angažovanja umetnika na planu političkog i javog delovanja.Ako se prisetime svih političkih aktivista iz bilo koje branše,pa ministara i postavljenh upravnika ,a i ambasadora onda se ni Kusturici sa njegovim "projektom"ne piše dobro na duže staze.

EKSTREMISTA

Postavljen je ceo intervju sa Kustom.
Prvi deo:

Kusturica intervju za OBN Telering 1
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Eriops

Cujem da je najurio neku ekipu HTV, oduzeo im snimljeni materijal  :).

David

Kusturica izbacio Stankovića i ekipu HTV-a i oduzeo im materijale intervjua

TELEVIZIJSKA ekipa HTV-a na čelu s Aleksandrom Stankovićem jučer je posjetila Emira Kusturicu u njegovom selu Mokra Gora kako bi održala dogovoreni sastanak u vezi snimanja intervjua za emisiju Nedjeljom u dva. Mokra Gora je selo u Srbiji u kojem Kusturica živi i čiji je vlasnik.

Snimanje je trajalo 22 minute nakon čega je Kusturica vidno izgubio živce i prekinuo snimanje te je zahtijevao da mu predaju snimljeni materijal. Nakon 45 minuta verbalnog vrijeđanja i maltretiranja, TV ekipa je bila primorana ostaviti materijale intervjua Kusturici da bi uopće mogli izaći iz sela.

Incident je započeo kada je Stanković postavio neka pitanja "koja se Kusturici nisu svidjela, kao i  neka na koja nije imao odgovor", kazao je Aleksandar Stanković za Index. Jedno od pitanja koje je posebno pogodilo Kusturicu bilo je: "Zašto je s Miloševićem pio viski za vrijeme srpske blokade". Na to pitanje Kusturica je odgovorio kako "nije imao izbora", jer je tada bio nagrađen Zlatnom palmom. Stanković mu je odvratio da je mogao odbiti, jer je slobodan čovjek na što je Kusturica poludio.

Pio viski s Miloševićem jer "nije imao izbora"

Kusturica je naglasio da je htio istaknuti dirljivu stranu Miloševića kroz njegovo slanje ljubavnih poruka svojoj supruzi iz Haaga, na što ga je Stanković upitao bi li tako ima suosjećanja i za Hitlera jer je i on bio čovjek koji je imao emocije prema Evi Braun i prema svome psu. Kusturica je na to kazao kako Milošević nikada nije osuđen. Stanković je na dodao da ni Hitler nikada nije osuđen te je upitao Kusturicu znači li to da su obojica nevini. Stanković je time samo dodatno iznervirao Kusturicu.

Stankovićevo pitanje o Gotovini i o pjesmi u kojoj ga je opjevao dovelo je Kusturicu do ruba te se ustao i bijesan završio razgovor. HTV će tražiti materijal kojega su vlasnici iako Stanković sumnja da će se to dogoditi jer ga je Kusturica "vjerojatno uništio kako u očima javnosti ne bi ispao jadan".

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kusturica-izbacio-stankovica-i-ekipu-htva-i-oduzeo-im-materijale-intervjua/458544.aspx

Ghoul

kusto, srbine!
tako se bre to radi!
došli ti u rođeni dom da te zajebavaju - pa tim %$#&* ništa nije sveto!

ako ih je izbacio.

i ja bih uradio isto da mi neko dođe u sobu i pita me zašto sam se kucao čašama sa skalopom!

Tex Murphy

Eh, sad...
Prvo, valjda sva mala djeca na grani znaju kakvu emisiju radi Stanković i kakva pitanja postavlja. Ako je već pristao da radi intervju sa njima, mogao je malo bolje da se pripremi. Npr:
"Zašto ste s Miloševićem pili viski za vrijeme srpske blokade?"
"Jer volim viski."
S druge strane, taj Stanković je jedan veliki da-ne-kažem-šta. Obožava da pravi budale od glupavih Srba (kao što je Tijanić), ali zato je bio vrlo nježan i saosjećajan kad mu je ona glupača Jasmila Žbanić došla na penal sa svojim "filmom". Ditto za Emira Hadžihafizbegovića.
Genetski četnik

David

Ali zato, npr, nije bas da je zalio Kustinog ex(?)-frenda Sidrana (ne zato sto mu je Emir Nemanja bio? frend), pitanjima ga natjeravsi na priznanje - povodom njegovog  politickog angazmana - da je provincijsko-kafanski tip "intelektualca" i obicna moralna prostitutka (SDA, oportunizam + otvoreni materijalni motivi).
Tako da prica da to radi samo "tupavim Srbima" bas i ne stoji, nego ce prije biti da se radi o vrlo licnim politickim afinitetima ("OK si mi, ili nisi"), nezavisno od nacionalnosti.
Tu emisiju sa Emirom Hafizovono nisam gledao (mozda je potrazim na JUtjubu), i ako ga uistinu nije tokom nje k@rao - pa, tu jeste ucinjena greska, jer je volina kroz svoje razne aktivnosti&izjave dala dosta shtofa za jedan kulturan verbalni molesting. Bas steta, ako je tako kako ti kazes...    

Ova su mu gore pitanja Kusturici sasvim logicna, poreg toga sto su direktna, samo sto "Profesoru"-narajcanog-Ega vlastita sujeta, u kombinaciji sa impulsivnoscu i agresivnoscu kao dijelovima njegovog karaktera, ocito nije dozvolila da Stankovicu odgovori na suvisliji nacin od ucinjenog (begovsko-sirovashkog ponasanja).

krema

Stankovic je dobro prosao.
Trebao ih je Kusta natjerati da pojedu materijal...
Gledao sam emisiju sa Hadzihafizbegovicem i tu me Stankovic potpuno razocarao, najsupljija emisija Nedjeljom u 2. Prosjek su malo popravili gledaoci svojim porukama u kojima su posteno ispickarali Emira...

Tex Murphy

Davide, tu sa Sidranom nisam gledao, to je šteta. Debeli je stvarno jedinstven primjerak :-)

QuoteTako da prica da to radi samo "tupavim Srbima" bas i ne stoji

Nisam se možda najpreciznije izrazio - nisam ja ni mislio da on taslači SAMO tupave Srbe, nego da prilike sa njima ne propušta, dok se kod ostalih, kao što si rekao, nikad ne zna, tj. zavisi od njegovog afiniteta. Npr. Sanader mu je jedna od omiljenih meta, koliko sam ukačio.
Genetski četnik