• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta je bre ovo?

Started by De mi mur?, 13-11-2008, 09:21:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

:lol:  :lol:  Mislim da bi ovo pre bilo za topik tipa DušMane, Cripple ili Harvestere reaguj.

Ghoul

kad već lepe devojke 'prodaju' cigarete, automobile, veš mašine, kosilice, sladolede, kišobrane, osiguranje, banke, i sve ostalo, normalno je da 'prodaju' i nacionalizam!
https://ljudska_splacina.com/

akhnaton

Quote from: "Ghoul"kad već lepe devojke 'prodaju' cigarete, automobile, veš mašine, kosilice, sladolede, kišobrane, osiguranje, banke, i sve ostalo, normalno je da 'prodaju' i nacionalizam!

Hmm...? Pa sad da je lepa?  8)
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Usul

Ova nije srpkinja. Govori srpski sa izrazenim akcentom. Ili ako jeste srpskog porekla nije se rodila u Srbiji.
God created Arrakis to train the faithful.

Tex Murphy

Srpkinja je u duši. I to je dovoljno. Da je preziremo  :evil:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

cutter

vidi se uticaj brez...kozjaka na režisera

DušMan

U jebote.

Želim je.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

mafija_x

Quote from: "De mi mur?"http://www.youtube.com/watch?v=Q-S2PuGM54Q&feature=related

old

Na stormfrontu sam ovo video jos pre godinu dana.
izgubili smo se u sirini ideje

Son of Man

Ovo su bre neki Rumuni ili jos gore Bugari, daj bre ne zna ni tamo daleko da otpeva...

Nego ako cemo vec da poredimo sa drugom stranom ekstremizma ova gulanferka je iako gabor mnogo bolja chka od svih anarhistica koje ja znam iz Srbije a znam ih sve, tako da ono...Andrea je jedina bila basah ultra dobra tamo polovinom 90-ih  :wink:

Shozo Hirono

Quote from: "Son of Man"Andrea je jedina bila basah ultra dobra tamo polovinom 90-ih  :wink:
To je ustvari ona sto je pisana pesma o njoj ! :evil:

akhnaton

Quote from: "Son of Man"Ovo su bre neki Rumuni ili jos gore Bugari, daj bre ne zna ni tamo daleko da otpeva...

Nego ako cemo vec da poredimo sa drugom stranom ekstremizma ova gulanferka je iako gabor mnogo bolja chka od svih anarhistica koje ja znam iz Srbije a znam ih sve, tako da ono...Andrea je jedina bila basah ultra dobra tamo polovinom 90-ih  :wink:

Imaš neki clip ili pic sa njom pa da uporedimo. 8)
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.