• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

hotel 626

Started by misha-023, 08-01-2009, 17:49:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

misha-023

www.hotel626.com

Uplasih se i smatram da se neko bas potrudio oko ove igre te da je vredno videti je i verujem da ce vas uplasiti. Mozda ce se nekome svideti a voleo bih kasnije i ja nekoga da pitam kako se koji nivo prelazi :)

misha-023

Zaboravih... Moze se igrati samo uvece (posle 18h) te preporucujem da ugasite svetla i ukljucite zvucnike... Neko ce uzivati :)

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

misha-023

Ne zbog sebe, necu se promovisati dok me ne udari kap pa se resim baviti politikom... vec cisto radi bolje preglednosti. Igrica po zanru je horor pa sam mislio da treba i ovde i tamo el eto pogresio sam. Ok, moja greska.
Pozz

Kunac

Quote from: "misha-023"Ne zbog sebe, necu se promovisati dok me ne udari kap pa se resim baviti politikom... vec cisto radi bolje preglednosti. Igrica po zanru je horor pa sam mislio da treba i ovde i tamo el eto pogresio sam. Ok, moja greska.
Pozz
Evo, idem da istražim taj hotel----

Kunac

Lepo, lepo...

Ograničena mogućnost kretanja, nedostatak priče i visoka zahtevnost (dial up ovde ne radi radnju) - ali sasvim prihvatljivo za jednu besplatnu on line igru.

Grafika je začuđujuće dobra, ima odličnih efekata, ko ima priključenu web kameru dobija specijalno iznenađenje na kraju.

They should go pro!

misha-023

Uf, ne samo ogranicena mogucnost kretanja vec i lose komande, nikakva preglednost nivoa, plus sto kazes nedostatak price i jos mnogo sto sta... No, poenta je da treba hrabriti i ceniti svaki pokusaj i trud, zato sam to i postavio.

Kunac

...i još sve to za dž.

:!:

mada, kada bolje razmislim, i profi igre - tipa silent hill ili re - su u srbiji gotovo za dž.