• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta igram(o)

Started by cutter, 05-02-2009, 04:55:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Perin

Quote from: Meho Krljic on 17-11-2011, 23:54:07
Ispravno. Igre treba da budu samo orgazmični vrhunac našeg delanja, ne njegova celokupnost!!!

Meho, svaka ti je zlatna! :lol:

T-rex

Quote from: Meho Krljic on 15-11-2011, 22:52:02
Kakav si sa bagovima? Ja sam za nekih 4-5 sati sreo samo kočenje kad sam na otvorenom plus nedostatak gomile zvukova (bar mislim da bi igra trebalo da ima zvuke kod nekih radnji poput, recimo obijanja brava), ali nisam imao polomljene kvestove itd.
Verovatno igras Skyrim na XP-u. ENB Patch Vorontsova je ovde:

http://enbdev.com/index_en.html

Popravlja donekle senke na svim operativnim sistemima i stabilnost igre kao i taj glupi bag kocenja na otvorenom pod XP-om. Na win 7 igra radi dobro sa 1.1 patchom iz Piratskog zaliva.

Meho Krljic

Da, da, XP, old skul til det i tako to.

Hvala za peč i sve to. Problem je što ja u stvari ovo ne želim da igram na PC-ju, grbeći se ispred kompjutera satima, i plan mi je bio da igram PS3 verziju ali su ovi iz gejmsa dropovali bol i nisu mi ostavili kopiju a ja bio na putu i tako sad čekam da savatam PS3 kopiju i sebi u PC verziji svaki dan govorim "evo staću, al samo da vidim šta je još iza onog brežuljka"  :cry:

Father Jape

Ja samo da prijavim da su mi Heroji 6 dosadili, i da sam preko Good Old Gamesa kupio HoMM2 i HoMM3 sa ekspanzijama, te da sam vec krenuo put nostalgia lanea.  :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Petronije

Mrzi me da otvaram ali pretpostavljam da je to klip sa kofama? Sto se tice bluskrinova problem je u mom os-u koji je na izdisaju, poceo je da zapucava i dok surfujem, jedva ga oporavih. Dakle nije do igre, do mene je.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Ne, ovo je klip sa оtimanjem lukova iz ruku ljudi koji vežbaju streličarstvo a posle toga i skidanje njihove odeće  :lol:

Eh, saučešće za tvoj sistem.

Meho Krljic

Nove radne pobede, mada se mora priznati da me ni jedna ne prikazuje u sjajnom svetlu. Većina pobeda je ili na sreću ili zato što su mi protivnici teške novajlije...  :oops:

Meho se sramoti u 3rd strike 5

Meho se sramoti u 3rd strike 6

Meho se sramoti u 3rd strike 7

Melkor

Samo da primetim da Batman na mojoj 4 godine matoroj konfiguraciji sasvim lepo ide sa 50-55 FPS, dok L.A. Noire stuca i u menijima  :-x
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Rokstar se drže tradicije očajno optimizovanih portova.  :cry:

Melkor

Nego, jel' to Steam posle incidenta pobrisao kreditne informacije?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Ne znam, ja sam svoje uklonio pa ponovo vratio. Moguće je da su oni to uradili kao predostrožnost.

Son of Man

Znam da je ovo vec pominjano al mora da kukam, NFS novi ne podrzava XP  :cry:
Ua bre, ua...koji je smisao ?

Meho Krljic

Pa... jedan od smislova je svakako da EA mrzi da se smara sa tri umesto sa samo dva operativna sistema na kojima treba da napiše i testira igru što uvećava troškove njenog proizvođenja.

Drugi je svakako to da su se grafički dizajneri potrudili da naprave sve prelepe efekte koje podržavaju DirectX 11 šejderi a koje mi što smo još na XPu ne možemo da vidimo, pa ih to nervira.

Pazi i ja se tvrdoglavo držim XP-a, ali... vreme mu lagano prolazi.

Third Eye

Quote from: Meho Krljic on 28-11-2011, 00:05:11
Rokstar se drže tradicije očajno optimizovanih portova.  :cry:

LA Noire je odlično optimizovan.  xcheers
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Meho Krljic

Znači Melkor je lažov? Dobro je to znati.

kikec

probao afterfall insanity... vrlo loša i vrlo amaterski urađena furka na dead space, što se tiće gameplaya, ugođaja, pa i donekle (postapokaliptične) priče... slobodno izbjegnite ovaj naslov. s razlogom nitko nije ništa (važno) pisao o ovoj igri prije nego što se pojavila na torrentima.
signature

Meho Krljic

Razlog što niko o njoj nije pisao je verovatnije to što je izdavač neka mala firma koja nije slala promo kopije. Reci mi, da li je igra ruska ili ukrajinska?

kikec

pa, igra je na engleskom. a za ostale pojedinosti... koga briga. :) ovo se nadam brzo zaboraviti.
signature

Melkor

Quote from: Meho Krljic on 01-12-2011, 18:01:04
Znači Melkor je lažov? Dobro je to znati.

Damn, provalili ste me  :-x :-x :-x

Meho Krljic

Quote from: kikec on 01-12-2011, 18:35:13
pa, igra je na engleskom. a za ostale pojedinosti... koga briga. :) ovo se nadam brzo zaboraviti.

Ma, mene fasciniraju te igre koje se prave u bivšem SSSR - Scorpion Disfigured i tako ti naslovi. Većina ih je praktično neigriva i uvek se pitam ko to kupuje. Ovi majstori, Intoxicate Studios su verovatno nekakvi Rusi ili Bugari ili Srbi ili tako nešto, vidim da se jedan od njih predstavlja kao Miki Majka.  :lol:

Melkor

Samo da primetim da je na mojoj 4 sata staroj konfiguraciji L.A. Noire odlicno optimizovan.

Meho Krljic

Hmmm, možda i skinem PC verziju da probam. Na PS3 ima mnogo pop upa...

Petronije

Pojavio se i Sima. 
Arm the Homeless

Meho Krljic

Pa, pojavio se još prošle nedelje. Ali krek koji je prekjuče izašao krešuje igru na svakih par minuta ta ko da je za sada legitimna kopija jedino igriva.  :lol:

Third Eye

Quote from: Melkor on 03-12-2011, 03:38:07
Samo da primetim da je na mojoj 4 sata staroj konfiguraciji L.A. Noire odlicno optimizovan.

I fenomenalan je!  :!: Grad kao u GTA, izrazi lica su neverovatni, slučajevi zanimljivi...samo je malo zatvorena za tako "otvoren" svet.
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Melkor

Quote from: Meho Krljic on 03-12-2011, 10:26:14
Hmmm, možda i skinem PC verziju da probam. Na PS3 ima mnogo pop upa...

Quote from: Third Eye on 03-12-2011, 11:15:14
I fenomenalan je!  :!: Grad kao u GTA, izrazi lica su neverovatni, slučajevi zanimljivi...samo je malo zatvorena za tako "otvoren" svet.

Mada ga ja u stvari nisam ni igrao, na pola sam slucaja, samo sam se vozao po gradu da testiram konfiguraciju dok sam cekao da se downloaduje Batman koji je sjajan do sada, a tek sam na 20% igre. Inace uzeo sam nesto slicno, ili isto, kao Mehmet. A kakav je Rage sada, tj, pretpostavljam da su ga sredili, ne?

Meho Krljic

Pa, sredili su ga, ali svejedno dobijaš surov pop up.

kikec

Quote from: Meho Krljic on 03-12-2011, 11:11:50
Pa, pojavio se još prošle nedelje. Ali krek koji je prekjuče izašao krešuje igru na svakih par minuta ta ko da je za sada legitimna kopija jedino igriva.  :lol:

da, i sam sam tome posvjedočio... premda sam ipak u par minuta uspio razbiti nekoliko neprijateljskih glava i uvjeriti se da će ova igra biti naklonjena hardverskih mogućnostima moga računala. a o drugim apektima igre, koliko je duha i prepoznatljivosti serijala i u ovom nastavku, kada stigne kvalitetan krek.
signature

Third Eye

Rage-u svaka čast na grafici ali gameplay je totalno  :(

Igra se Skyrim (nervira me spucavanje na svakih satićak (prvo se grafika pobrlja) pa je potreban kompletan restart mašine), povremeno gorepomenuti LA Noire....čeka se download Arkham City-a i drže palčevi da je verzija koja se skida funkcionalna.

kikec

ja sam skinuo neki Batman Arkham City rip od 5 GB i neki Batman Arkham City PROPER krek.
igram već oko sat vremena bez problema.
signature

Petronije

Nemojte skidati fightclub varijantu betmena, nece svima raditi, nukovana je. Ja sam bacio 14gb.
Arm the Homeless

Guy Buttersnaps

uh, nisam ni mislio to downloadati ali ipak hvala na upozorenju. Valjda će doći skidrow ili reloaded ubrzo. :-x

Father Jape

Mehmete, deder, reci mi, treba mi info za drugara, gde u Beogradu ima da se kupi Wii i kojesta za njega?

Meho Krljic

A treba li mu već hakovan? Ako da, onda najbolje da ode u Virtual Master, na Novom Beogradu, iza Mekdonaldsa koji je preko puta SIV-a, Bulevar Mihaila Pupina 85. Evo i telefon: 311 2049

Ako mu treba vanila, onda može u bilo kom Gamesu (TC Ušće, Dečanska, Delta city...)

Father Jape

Mislim da ni on sam jos ne zna....

Ali u svakom slucaju, fala ti u njegovo ime.  :lol:

Meho Krljic

Srbija.

Ako smem da primetim:

ako mu treba Wii samo da bi se zajebavao sa Wii sports i eventualno igrao još jednu-dve igre, onda nek uštedi novac i kupi vanilu. Ako želi da se ozbiljno igra i zaroni i u neke ezoteričnije vode, svakako nek kupi hakovan wii...

Father Jape

S obzirom da mu se prvenstveno supruga zainteresovala za Wii, biće da je ovo prvo.  :lol:

EDIT: Pita a kako funcioniše to hakovanje? Pošto je, i da li im ti nosiš vanilu da urade svoj vudu, ili od njih odma kupuješ već hakovan?

Meho Krljic

Kupuješ već hakovan. Ja sam svoj prvi Wii sam hakovao a posle sam hakovao i ortakov a i Cutter je hakovao svoj i još 2-3 pride, međutim, posle, kada sam kupovao drugi, kupio sam već hakovan i samo sam apdejte radio sam. Razlog što je sigurnije da kupi već hakovan je što su novi modeli hack-proof (ukoliko nije nađen neki novi exploit u međuvremenu - nisam pratio scenu nekoliko meseci).

Wii treba hakovati čak i ako ne želiš da piratuješ igre, jer omogućuje korišćenje harddiska za instaliranje igara, plus emulaciju itd...

Edit: ne znam koliko košta, ali verovatno 1000-2000 dinara... Ja sam nedavno nosio Xbox na riflešovanje i to je 1000 dnara.

Father Jape

Son of Man

Počo sam Serious Sam 3, al ne mogu da izvalim gde mu je mapa, jer one zgrade brate sve liče, ne znam dal napredujem il nazadujem ?!

Imal' ko resenje ?

milan

Poceo sam Skyrim na XBox-u.

Moj klinac je na svojoj igri vec naleteo na neke manje bagove, mene jos uvek zaobilaze.

Ne mogu objektivno da posmatram ovu igru, toliko sam voleo Oblivion, da mi je dovoljno da samo cujem onu uvodnu muziku pa da se najezim. Za sada sve tece kako treba, izgleda savrseno, svet je ogroman, tek sam nekih desetak sati u njemu.

Cini mi se da su ispravili sve od ranijih igara, sve je nekako, sto bi rekli, intuitivnije - i koriscenje oruzja i magija, snalazenje na mapama i kvestovima, kao i koriscenje skilova poput alhemije pa i kuvanja.

Meho Krljic

Ja sam u Skajrimu jutros ubio svoja prva dva mamuta.  :lol:

Nightflier

Moja draga je krenula Skajrim, a jos gulim DA:A...
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

J.Stickman

Krenuo sam i ja sa Skyrimom a uporedo konačno deljem Batmana, natenane i s uživanjem. Kakve igre. Još da nabavim NBA 2K 2012 pa da upogonim Knickse i zima će se lakše preboliti :)
Između ovdje i tamo.

Melkor

Uf! Kakav rasplet Betmena :) Sad 2 dana da pokupim sve zvezdice u Cut the Rope pa Skyrim :)

Inace:

NowGamer's 50 Greatest Gaming Moments!

Meho Krljic

Odlična ova lista, Melkore.

Melkor

Tek sam na 30. ali sam gledao ceo MOHAA klip, da se podsetim. Zanimljivo da mi je onda ta grafika izgledala mnogo bolje a cela igra ni upola tako ogoljena kao na klipu.

Father Jape

Mehmete, jos jedno pitanje onog ortaka - ako ima hakovan Wii, i ako kupi original Rock Band, on ce moci preko neta normalno da kupuje sav onaj dodatni sadrzaj?

Meho Krljic

Ne da sam to radio ali teorijski da.

Mislim, tu je najbitnije da uvek ima najnoviji, najapdejtovaniji hakovan sadržaj jer onda Nintendov server neće nuditi da apdejtuje firmware, što bi upropastilo sve što je hakovano i vratilo Wii na fabrička podešavanja.