• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Superfenomenalan program za titlove!

Started by Tex Murphy, 09-02-2009, 04:12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Slučajno sam nabasao na SubDownloader (www.subdownloader.net), genijalan program koji vam uštedi vrijeme za skidanje subtitlova. Jednostavno kliknete na direktorijum u kome vam se nalazi film (ili filmovi) za koji tražite titlove i nakon nekoliko trenutaka sa desne strane će da vam izlista sve titlove za taj film koji postoje na sajtu www.opensubtitles.org. Maloprije sam testirao sa serijom L Word i Poison Ivy filmovima i test je uspio. Selektovao sam engleske titlove i kliknuo na download i voila! - pojavili su se u odgovarajućem direktorijumu. Što je najljepše - nije bilo nikakvih problema sa brzanjem/kašnjenjem. This thing is HUGE!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Zaboravih da kažem, uspio je da nađe i titlove za Saganov Kosmos, dakle fercera i za dokumentarce.
Genetski četnik

Tex Murphy

Dok za neke opskurnije filmove ne fercera...  :(
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Dok za neke opskurnije filmove ne fercera...  :(

harv, ne budi naivan:
taj program ko fol za nalaženje titlova je ZAPRAVO program za čitanje sadržaja tvojih filmskih foldera, pod direktnim sponzorstvom FBI-ja.
čim ti otkriju one pedofilske filmove, sjebo si se ko džoger!
:twisted:
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Dođavola, znao sam da je previše lijepo da bude istina!  :(
Genetski četnik

zakk

download titlova radi i media player classic, samo moraš da mu dodaš server od opensubtitlesa
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Tex Murphy

Quote from: "zakk"download titlova radi i media player classic, samo moraš da mu dodaš server od opensubtitlesa

Pa što ne reče ranije, sad sam ispo budala.
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Pa što ne reče ranije, sad sam ispo budala.

so what else is new?
https://ljudska_splacina.com/

mac

Quote from: "Ghoul"harv, ne budi naivan:
taj program ko fol za nalaženje titlova je ZAPRAVO program za čitanje sadržaja tvojih filmskih foldera, pod direktnim sponzorstvom FBI-ja.
A ovo sponzorstvo FBI-ja je zapravo buva puštena od strane velikih filmskih kuća u pokušaju da ograniče gledanje piratizovanih filmova. Do sada su lepo držali kontru puštajući očajne prevode na još gore snimke, ali ovo programče im je poljuljalo tlo pod nogama.

SRX

možda nema neke direktne veze sa temom, ali - zna li neko program koji bi čitao .mov fajlove, ali da može da čita i prevod?
začudo, bs player neće.  :(
"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

Meho Krljic

Da li si probao vlc player? Ako ijedan program to može, onda je to VLC Player!!!!

zakk

može dosta njih, samo da mogu da biraju video renderer. media player classic, recimo, samo promeniš renderer sa system default na neki direct x 9.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

SRX

da li vlc player ili media player classic mogu da čitaju titlove?
K. Hamsun

Kastor

vlc čita i recepte pa kuva ručak
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

SRX

eto, izgleda da onda samo meni neće da radi to. (ne mislim samo na čitanje recepata, već i titlova) :(  nema veze, naći ću već nešto.
K. Hamsun

Meho Krljic

Čačkaj mu malo setinge, čita taj titlove bez problema!!!

akhnaton

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.