• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Program Društva „Lazar Komarčić“ za februar 2009

Started by zakk, 10-02-2009, 22:44:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

Omaja
9. februar

Predstavljamo četvrti broj časopisa ,,Omaja", koji nam već godinu dana donosi priče tajanstva i mašte. Tema broja je ovaj put magija, a naš gost je Milanče Marković, urednik ,,Omaje".

U susret OSKARU!
16. februar

Pregled filmova fantastike koji su u trci za Oskara. Šta je pohvaljeno a šta zanemareno od strane američke Akademije filmskih umetnosti i nauka? Predviđanja, procene, očekivanja, nadanja naših govornika.

Vode: Jovan Ristić i Miloš Cvetković

Književna radionica
23. februar
Moderatori: Jovan Ristić i Miloš Cvetković, u odsustvu Radmila.

Tema: Razmatranje priča koje su stigle na konkurs za ,,Politikin Zabavnik".
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

angel011

Danas objavljuješ da je juče bilo predstavljanje Omaje? Ili je greška?
We're all mad here.

Ghoul

Quote from: "angel011"Danas objavljuješ da je juče bilo predstavljanje Omaje? Ili je greška?

neko je tu omajan.
ili zamajan.
https://ljudska_splacina.com/

Melkor

Quote from: "angel011"Danas objavljuješ da je juče bilo predstavljanje Omaje? Ili je greška?

Pravi fan skuplja informacije sa svih i svim raspolozivim sredstvima:

http://www.sfpogled.net/Vesti.html  - prva vest.

A zakk nas testira kao drugove fanove i gospodu i dame clanove kluba.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

zakk

Samo ako se ne registruješ i podesiš da se uvek pojavljuje na latinici.

prihvati

Postovani,
procitao sam na http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7044, u komentarima, tekst sledece sadrzine:" Milosh   |17.01.2009.| 19:37
ako nekoga zanima da nabavi ovaj strip Emitor ili bilo koji drugi broj Emitora nega šibne mejl na lazarkomarcic@yahoo.com" i odlucio da to i uradim. Mejl sam poslao 21.1.2009. a kako jos uvek nisam dobio nikakav odgovor koristim ovu priliku da vas pitam da li postoji mogucnost da se kupi svih 6 strip Emitora?

pozz

DušMan

Zapravo... ne.
Prva tri strip Emitora su nenabavljiva, a sada je već takva situacija i sa 4. i sa 5. (koji se mogu naći po netu, na kojekakvim aukcijama). Koliko znam, šesti još uvek može da se kupi.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

prihvati

Znao sam (a sada i potvrdio) da je ZS efikasniji od LK!
Ne bilo ti tesko da me na prihvati@yahoo.com ili ovde uputis kako da dojem do broja 6.
Hvala

DušMan

Mogu ovde, naravno.
Prošetaš se do Beopolisa i tamo ga kupiš za 100 dinara ili po nekoj sličnoj sići. Ako imaš vremena, možeš doći i na neki redovan sastanak LK u Dom Omladine (ponedeljkom od 19h) i kupiti strip emitor, ali i neki redovan emitor.
Samo se najavi.

Inače, javio si se u gužvi pred i oko Beokona (godišnje konvencije ljubitelja fantastike, koju organizuje LK), pa je zbog toga razumno što niko nije stigao da ti odgovori. Još uvek se oporavljaju organizatori.

DušMan

Nema na čemu.
Na ovoj aukciji su prodati Strip Emitori 4 i 5, krajem prošle godine: http://www.limundo.com/aukcija-Fanzin-Emitor--broj-459--Specijal---DILAN-DOG-50269

Ono što je frapantno je da je bilo 18 ponuda!!!
Eh, te Nišlije... I zemlju bi prodali.

prihvati

Dramaturgije radi nudim 1500 din za prvih pet strip Emitora.
Ocekujem da budu u tzv. glanc stanju.

DušMan

Hmmm... Gorane? Zakk? Očigledno bi se isplatilo odštampati digitalno 10ak komada ta prva tri broja.  :lol:

prihvati

Digitalno za digitalno.
Prave pare za prave Emitore.

Cekam.

Boban

Ponudi 15000 pa ćeš verovatno dobiti to što tražiš.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

spiro

Quote from: "DušMan"Hmmm... Gorane? Zakk? Očigledno bi se isplatilo odštampati digitalno 10ak komada ta prva tri broja.  :lol:

mora da si se ti umešao u pripremu ovog emitor dog izdanja
eh kad se setim da smo te zamalo zbog DD izgubili u veneciji
:-)

spiro

Quote from: "Boban"Ponudi 15000 pa ćeš verovatno dobiti to što tražiš.

ja nudim 50 evra za prvih 5 strip emitora
dramaturgije radi

DušMan

Quote from: "spiro"mora da si se ti umešao u pripremu ovog emitor dog izdanja
eh kad se setim da smo te zamalo zbog DD izgubili u veneciji
Hahaha... Mali svet.  :lol:
Pomislio sam da ste to možda vi, kad sam video ovaj nick.
Dobrodošli na forum.

Istina, ja sam uredio taj Strip Emitor. :oops:

A vas će možda zanimati i skoro objavljena zbirka priča o Flašu Gordonu, iz pera domaćih autora.
http://www.lazarkomarcic.org.yu/Emitor/475
Isto nabavljivo u Beopolisu.

zakk

Quote from: "prihvati"Postovani,
procitao sam na http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7044, u komentarima, tekst sledece sadrzine:" Milosh   |17.01.2009.| 19:37
ako nekoga zanima da nabavi ovaj strip Emitor ili bilo koji drugi broj Emitora nega šibne mejl na lazarkomarcic@yahoo.com" i odlucio da to i uradim. Mejl sam poslao 21.1.2009. a kako jos uvek nisam dobio nikakav odgovor koristim ovu priliku da vas pitam da li postoji mogucnost da se kupi svih 6 strip Emitora?

pozz
Ograda:
Jedini mail koji je stigao na tu temu sa POPBOKSa je stigao 19. januara, i na njega je odgovoreno 20. januara. Nakon toga nam ništa nije stiglo.

prihvati

Quote from: "zakk"
Quote from: "prihvati"Postovani,

pozz
Ograda:
Jedini mail koji je stigao na tu temu sa POPBOKSa je stigao 19. januara, i na njega je odgovoreno 20. januara. Nakon toga nam ništa nije stiglo.

Misterija.
Za pocetak mogu da ponudim samo Print Screen:

[/URL][/img]

Ukoliko me neko poduci moze i nastavak.

zakk

prihvati

Quote from: "spiro"
Quote from: "Boban"Ponudi 15000 pa ćeš verovatno dobiti to što tražiš.

ja nudim 50 evra za prvih 5 strip emitora
dramaturgije radi

Ostajem pri prvobitnoj ponudi.
Pozdrav za kolege dramaturge uz mudre reci bivseg selektora kosarkaske reprezentacije Jugoslavije Svetislava Pesica: "Uvek ima neko jaci".

prihvati

Quote from: "zakk"CIA nam pojela mail :/

CIA, snajka.

zakk

Večeras spremam priče za razaslavanje za radionicu.

Koga zanima da dođe sledećeg ponedeljka i diskutuje o pričama nek mi se javi na mail sa subjectom OĆU PRIČE ZA RADIONICU! ili tako nešto :)