• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Help!

Started by Melkor, 11-02-2009, 03:44:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melkor

Treba mi nesto sto moze da mi vrati neke slicice koje sam izbacio iz recycle bin-a u nedelju, ali nesto sto pouzdano radi a ne bilo sta sa search liste na googlu.  :cry:  :cry:  :cry:
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

akhnaton

Quote from: "Melkor"Treba mi nesto sto moze da mi vrati neke slicice koje sam izbacio iz recycle bin-a u nedelju, ali nesto sto pouzdano radi a ne bilo sta sa search liste na googlu.  :cry:  :cry:  :cry:

Kako da počnem, a da te ne uplašim? Ajde prvo ovako. Jesi li posle tog izbacivanja sličica iz kante za đubre snimao nešto na istu particiju gde su ti se nalazile sličice? Ako jesi onda je sudbina tih sličica pred zapečaćivanjem! Još je gora sitacija ako si radio defragmentaciju posle brisanja sličica! Ali, ako nisi onda mogu da ti pomognu neki od sledećih programa: TuneUp undelete, Recuva, Media RescuePro. Recuva je freeware, a za ostale ti savetujem da odes na //www.avahome.ws. Nadam se da je pomoglo.
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Melkor

Nije uspelo, ali hvala u svakom slucaju.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Kler_Vojant

Ti undelete programi su uglavnom sranje.
p.s. nevezano

akhnaton

Što mi dade ideju. Ovakav oću poklopac na mom sarkofagu :twisted:

Ghoul

Quote from: "akhnaton"Što mi dade ideju. Ovakav oću poklopac na mom sarkofagu :twisted:

ti stavi flat screen, nemoj ko ovi dinosauri!
https://ljudska_splacina.com/

akhnaton

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "akhnaton"Što mi dade ideju. Ovakav oću poklopac na mom sarkofagu :twisted:

ti stavi flat screen, nemoj ko ovi dinosauri!

Da znaš da oću. Jel ti po volji 40'?  :evil:  :idea:

Ghoul

Quote from: "akhnaton"Jel ti po volji 40'?  :evil:  :idea:

četres minuta?
nije li to kratko?
https://ljudska_splacina.com/

akhnaton

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "akhnaton"Jel ti po volji 40'?  :evil:  :idea:

četres minuta?
nije li to kratko?

Ma kakvih minuta. Inča dijagonale. Ova tastatura mora da se čisti. Nešto je ZEZA ŠIFt. :cry: