• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beokon 2010

Started by Goran Skrobonja, 16-02-2009, 01:33:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hobit

Quote from: "zakk"Mislim da se u nekim trenucima osećao kao da je pao s Marsa. Ako, korisno je to, naročito piscu...

I vi koji kuckate postove ovde, lagano počinjete da izgledate kao da padate s Marsa. Potpuno ste se udaljili od teme, imate koncentraciju kao buve.
Cela stranica je popunjena laganim ćaskanjem o igricama, klopi,  piću i veselim anegdotama. Beskorisno.
Tema je "Beokon 2010". Promašujete.
Uspeli smo svi zajedno da animiramo nekoliko ljudi da se uključe, da počnu da razmišljaju, da daju predloge...
I onda je krenula zajebancija.
Posle će vam đavo (Hobit) biti kriv što ovde nema ozbiljnih razgovora. I što je izgubljeno puno vremena.
Bio je pominjan "sastanak", na kome bi se okupilo par ljudi koji bi se dogovorili šta i kako hoće da urade, pa da organizacija manifestacije, festivala...kako god... bude što uspešnija.
Ništa od toga. Ok, možda takav skup bude organizovan u decembru... Ma, ima vremena... :x
Na kraju će Taurus da plače što mora da bude na pet mesta odjednom i što mora da radi po tri posla u isto vreme jer NEMA KO DRUGI. Jebiga, Tauruse, loša karma...
Kada propustite prvi "pozitivan nalet energije", do sledećeg ćete se načekati.
Kako hoćete. Ja odustajem. Vraćam se na teme sa laganim zajebancijama...
Scallop  reče da sam ja jedini ovde koji "nema interes da Beokon uspe". U pravu je. Zaista nemam nikakav interes.

Uzgred, naziv manifestacije koji je, čini se, opšte prihvaćen, prozaičan je.
"FESTIVAL FANTASTIKE"   :roll:
Ako želite da nešto preraste u festival, i da to prikažete "onima gore", ne bi li odrešili kesu i gurnuli malo veću kintu, nije nužno da u nazivu tog događanja obavezno bude reč "FESTIVAL".
Ali, kako je Beokon manifestacija koja je tradicionalna, u nazivu tog (budućeg) festivala, ako ga bude, obavezno treba da bude reč "BEOKON". Upravo zbog te, gore pomenute tradicije... Da ne bi došli u situaciju da vas neupućeni (a takvih je pun k....) pitaju: a koji ste sad pa vi? Ili još gore: šta je sad ovo, pa još i ne radi?
Razočarali ste me, od vas sam, ipak, očekivao nešto originalnije.
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!