• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dnevnik Janga Trovacha

Started by DUNADAN, 19-07-2003, 22:07:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DUNADAN

je l ima neko taj film na divXu?
pokushavam da ga nabavim vec dugo.
Miloshe, shta ti kazes? :)
Two tears in a bucket, motherfuck it.

iNCUBUs

Šta će ti na divx-u, sačekaj najviše mesec dana i neka televizija će do tada da ga prikaže :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

DUNADAN

bio je na TVu pre hrista

Draza

Bio je na TV-u pre nedelju-dve. Jos malo pa ce postati prikazivaniji i od "Smrtonosnog oruzja". Ali sta te, uopste, toliko privlaci kod tog filma?

taurus-jor

Pa, trovaci su uvek zanimljiva tema. Eto, imao sam ja, kao klinac, u komshiluku jednog poslasticara koji je dobio epitet trovaca zahvaljujuchi tome shto je moj ortak u njegovoj tulumbi nashao bakarnu zicu dugacku 3 cm a debelu 4 mm. Bar je tako moj drug kazao. :lol: Ali nadimak trovac je ostao za sva vremena - posebno zato shto je poslasticarnica bila jako shtrokava.

Sve ovo nema mnogo veze sa Jangom Trovacem, ali je dobar povod da se isprica prica.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Ghoul

Eto, a da je neko pojeo tu žicu, imao bi priču za topik 'Moja najluđa horor avantura'...

U svakom slučaju, čak i ta anegdotica je zabavnija od filma koji je povod ovde. Zaplet mi je delovao zanimljivo... dok nisam pogledao film... Nothing special, really.
https://ljudska_splacina.com/

Unicorn

E, mozhda taj film nije neko remek delo, shta znam-vi ste struchnjaci za horor, ali me je UZHASNUO do SRZHI. Gledala sam ga dvaput i dosta mi je za ceo zhivot  :)
Kad smo vec kod trovacha, ima li neko snimljenu seriju "Ja, Klaudije"? Kazhu da je chovek otrovan iz drugog pokushaja - prvo je probala da ga trovne zhena mu Agripina uz pomoc roba-kushacha, pa kad to nije sasvim uspelo, dokrajchio ga je lichni lekar tako shto mu je, folirajuci se da mu pomazhe da povrati, u grlo ubacio pero namocheno u otrov...

Znam, znam nema veze sa temom. Asocijacije su chudo jedno  :lol:
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

Truba

tog klaudija sigurno ima Romel :lol:

u Indiji ubijaju drugo žensko dijete s manjim predmetima koje im daju da progutaju
riža :cry:

čitava nacija truje i ubija svoju djecu

:x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Unicorn

Ne svu decu, samo zhensku.
Jedan od najjezivijih (ali i najbizarnijih i najskupljih) nachina (samo)ubistva je gutanje dijamanata.  :shock:
I josh jedna asocijacija na temu trovanja: secate li se one serije o Bordzhijama koja se prikazivala VEOMA davno na RTS-u? Fascinirala me je njihova porodichna tradicija "umetnichkog" trovanja.  Bash im je ishlo od ruke/otrova/koshulje :lol:

iNCUBUs

Quote from: "ghoul"Eto, a da je neko pojeo tu žicu, imao bi priču za topik 'Moja najluđa horor avantura'...

U svakom slučaju, čak i ta anegdotica je zabavnija od filma koji je povod ovde. Zaplet mi je delovao zanimljivo... dok nisam pogledao film... Nothing special, really.

A ja znam za pricu kada je jedan decko na nekom seoskom slavlju jeo prasetinu i socno zagrizao parce mesa u kome se nalazio ekser koji mu se jos socnije zabio u jezik...

Ghoul

Uh, koja je genijalna serija bila ta o BORDŽIJAMA! :!:  :!:  :!:
Teško da se deca poput Commie-ja toga sećaju.

To bih rado ponovo gledao. :D

Trke golih kurvi... :lol:
Jebote, čega tu sve nije bilo.
Čezare je, inače, moj idol (a, na drugi način i u drugom smislu, i Lukrecija).

Nil Džordan, 1 od meni dragih reditelja, treba da radi film o Lukreciji i familiji. Cunt wait!

DUNADAN

Quote from: "ghoul"Cunt wait!

Rommel

Quote from: "komunjara"tog klaudija sigurno ima Romel :lol:

:x
e pa da znas i ima....

Unicorn

Ne secam se tih trki kurvi.  :lol:
Al` se secam Cezara, mislim da sam bila zatreskana u tog lika, beutiful god of evil. Posle mu je konce pomrsio onaj (jel` beshe Moksika) iz 1492.

Ghoul

Kako se bre ne sećaš?
Kurve skinute do pola, na kolenima, pužu po podu dvorane, a ako se ne varam u ustima nose lešnike ili tako nešto što treba da ispuste na cilju (za ovo nisam siguran, ali sisa koje landaraju dok ove jure po podu odlično se sećam :lol: ).

Sećam se da je serija bila puna takvih lascivnih momenata i meni, kao klincu, prilično neprijatna za praćenje sa familijom. :oops:

Davno sam to gledao, ali Michael Wincott je u vreme snimanja serije bio tinejdžer, or less, i sumnjam da je bio u stanju da ubije Čezarea. :roll:

Unicorn

Ma, prokleta zhenska pamet. Ne secam se toga (valjda me se nije dojmilo  :) ), al' bilo je lascivnih scena, ne sporim. Od takmichenja kurvi se secam samo Mesaline i scene iz "Ja, Klaudije", sorry.
Mene je Cezare (vishe nego druge Bordzhije) fascinirao sposobnoshcu da manipulishe ljudima (u trovachkoj veshtini ga je seka ipak prevazishla  :) ). A pod onim "pomrsio konce" nisam mislila bukvalno (mislim da je vremenski jaz izmedju rechene serije i filma oko 15-20 godina!), nego na mojoj listi obozhavanja  :oops: dijabolichnih likova.
Podseti me, jel` to beshe britanska serija?

Ghoul

Da, englezi, u najboljoj tradiciji svojih dramskih serija.
Mada mi i danas nije jasno kako su tada, ranih 80ih mogli da u TV seriji prikazuju toliko golotinje, sexa i nasilja (naravno, besmisleno je uopšte pričati priču o Bordžijama BEZ TOGA, ali opet... TV je TV...)

Idi na http://us.imdb.com/Credits?0081835 mada ima malo podataka...

Unicorn

Hvala za link. Stvarno ima malo podataka. Nekih filmova i serija se i secam, al` ih ne pamtim po Oliveru (a igrao je i u nekim SF serijama  :) - sad mi je smeshno, al` nekad sam otvorenih usta blenula u "Space:1999").
Shto se golotinje i lascivnosti u engleskim serijama kasnih 70-tih i 80-tih tiche, mislim da je ta smelost bila dozvoljena ako je serija ocenjena kao "umetnichka". Tih godina sam se "davila" u britanskim ekranizacijama pozorishnih komada koje su vrvele smelim scenama (u svakom pogledu, ne samo golotinjom). Da podsetim: "Mara-Sad", "Nikolas Niklbi", "San letnje noci"... I ta smelost je chinila da britanske ekranizacije budu rado gledane i zanimljive. Jesam subjektivna, ali mislim da su englezi/britanci uspeli nekako da se odupru (ne 100%, ali u velikoj meri) svim vrstama licemerja, eufemizma i shablona  u TV serijama (te je velika vecina njih odlichna). Valjda su po prirodi cinichan em ironiji sklon narod, jerbo bi inache Monti Pajton teshko proshao. Setite se samo Dejva Alena koji je mirno mogao da sedi, cirka, smeshka se i drlja po svemu "svetom", shto bi neki drugi, osecajem za humor manje obdareni, narodi  smatrali uvredljivim i nedozvoljivim.

iNCUBUs

Evo bio je Jang veceras na "Svetom Djordju" :)
Tacno nedelju dana kao sto sam i predvideo :D