• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li ste za ulazak Srbije u NATO?

Started by Alexdelarge, 25-03-2009, 11:22:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li ste za ulazak Srbije u NATO?

Da
10 (34.5%)
Ne
19 (65.5%)

Total Members Voted: 29

Voting closed: 25-03-2009, 11:22:28

Hobit

Quote from: Loni on 29-03-2012, 13:07:07
Svi se gnušaju bombardovanja kad je Srbija u pitanju.
Ne videh te iste da se ograđuju od bombardovanja Sarajeva, Vukjovara i Dubrovnika.

E pa za razliku od Beograda u tim gradovima jesu stradale i civilne zgrade i to vrlo svesno i ciljano.

Ja očekujem od Džona i nacional-kompanije da naprave bar mali korak ka nekoj objektivnosti,
ali tog koraka nema. Kod takvih mentalnih obrazaca žrtve mogu biti samo narodi kojima i sami pripadaju.
Dželati samo drugi narodi.

- Do dolaska Miloševića Kosovo je imalo autonomiju. Imalo je naravno i separatiste međutim to je bio miran
separatizam sa tu i tamo izuzecima. Nije organizovan od strane vlade u Prištini.
Dolaskom Miloševića počinje aparhejd na Kosovu.

Svi Albanci koji su radili u javnim službama Kosova dobil isu otkaze.
Univerzitet u Prištini postalo je mesto gde se upisuju Beograđani i Novosađani koji se nisu upisali u svojim gradovima.
Ne i mesto gde su poželjni studenti albanskog etnosa.

Od dolaska Miloševića nijedan jedini Albanac nije mogao da postane policajac.

Sve je dokumentovao Damjan Pavlica.
Damjan Pavlica - Savremena istorija Kosova

Zahvaljujući tim Miloševićevim potezima, mi smo od jednog sasvim običnog separatističkog pokreta
dobili jednu ratobornu i terorističku OVK.

Uvođenje ovog balkanskog aparhejda izazvalo je frustraciju kod albanskog naroda i mnoge od njih
navelo da uzmu puške u ruke i bore se protiv Srba.
Pa i protiv onih Srba koji to uopšte nisu zaslužili (nejač, kritičari Miloševića itd).

Sa ovime se Hobit potpuno slaže.
Samo, Loni, nemoj molim te više onakve elaborate i analize političkih stranaka, kao u onom postu na temi ''Kako ćete glasati''
Mislim.... umalo da padnem sa prozora.... xrofl
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

mac

Ne vredi da moliš, Loni će zauvek ostati elaborant.

Albedo 0

Quote from: Stipan on 29-03-2012, 13:08:37
Sa tim mlaćenjem uvek i počinje Hobite.

Važno da je počelo - batina ima dva kraja.

Moja uvijek ima dva kraja, to se zove dijalektika 8-)

Джон Рейнольдс

Лони, изнова и изнова куцаш једно те исто, а 80% твојих теза у бројним је претходним расправама доказано и одбачено као нетачно.

Срамотно је да пишеш о апартхејду на Косову, кад постоји дуга предисторија. Али вама, тзв. "либералима", заправо идеолошким слепцима, историја почиње од доласка Милошевића на власт. Шта вам то дође? Нешто као нулта година? Исусово рођење? Рођење Ким Ил Сунга?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Hobit

Quote from: Джон Рейнольдс on 29-03-2012, 14:40:10
Лони, изнова и изнова куцаш једно те исто, а 80% твојих теза у бројним је претходним расправама доказано и одбачено као нетачно.

Срамотно је да пишеш о апартхејду на Косову, кад постоји дуга предисторија. Али вама, тзв. "либералима", заправо идеолошким слепцима, историја почиње од доласка Милошевића на власт. Шта вам то дође? Нешто као нулта година? Исусово рођење? Рођење Ким Ил Сунга?

E, Džone, ovde se ne možemo složiti

Čačkanja je po Kosovu bilo oduvek, još od Ilira i Slovena (kako reče scallop) koji su jedni druge, s vremena na vreme, kecali
Ali, dolaskom Miloševića na vlast, završila se (na žalost, dakle, na ŽALOST, i ponavljam - NA ŽALOST) istorija Srbije sa Kosovom u njenim granicama.

Jebiga.
Ali, istorija nas uči da su i drugi grešili....

Albedo 0

da, volim ove genijalne rečenice ''završila se istorija'', ''zima u pustinji'', ''žedan u fabrici Knjaz Miloša'', ''pronašao granice beskonačnosti''...

Джон Рейнольдс

Историјска прича о Јерусалиму нас много боље учи од ове ваше, дефетистичке.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Hobit

Quote from: Бата Животиња on 29-03-2012, 15:31:35
da, volim ove genijalne rečenice ''završila se istorija'', ''zima u pustinji'', ''žedan u fabrici Knjaz Miloša'', ''pronašao granice beskonačnosti''...

Mmmmmmda
Ustvari, zeza me to što sam počeo da čitam ove vaše genijalne priče ''iz radionice''.... F i SF.... I da glasam.
Znao sam da to neće  da izađe na dobro

Hobit

Quote from: Джон Рейнольдс on 29-03-2012, 15:43:41
Историјска прича о Јерусалиму нас много боље учи од ове ваше, дефетистичке.

E, OVO JE DOBRO.
OK, Džone, hajde, ukratko, ispričaj nam tu priču. I svoje ''viđenje''

Джон Рейнольдс

Не разумем шта треба да буде моје... "виђење". Свети град је део јеврејске државе и Јевреји га сматрају главним градом, тамо им је парламент и остале значајне институције. Раније није био под влашћу Јевреја. Јевреји су сматрали да треба да буде и остварили то. Шиптари имају много краће историјско присуство на Косову него било ко други (не-Јевреји) у Јерусалиму.

Дакле?

#Τζούτσε

Hobit

Quote from: Джон Рейнольдс on 29-03-2012, 15:59:30
Не разумем шта треба да буде моје... "виђење". Свети град је део јеврејске државе и Јевреји га сматрају главним градом, тамо им је парламент и остале значајне институције. Раније није био под влашћу Јевреја. Јевреји су сматрали да треба да буде и остварили то. Шиптари имају много краће историјско присуство на Косову него било ко други (не-Јевреји) у Јерусалиму.

Дакле?

Kako, Džone, KAKO su to ostvarili?
Mislio sam na TO viđenje

Джон Рейнольдс

Слогом? Истрајношћу?

#Τζούτσε

Hobit

Quote from: Джон Рейнольдс on 29-03-2012, 16:31:35
Слогом? Истрајношћу?

Ne. To nije bilo presudno.
Uz ''nesebičnu'' POLITIČKU i VOJNU pomoć najveće svetske sile (ne mislim na Rusiju ili Kinu....)
E, sada...

Джон Рейнольдс

Знао сам да ћеш то одговорити, то је тај склоп... Шта ти мислиш, да је великој сили тек тако дунуло да им пружи подршку? Нису имали паметнија посла? Или је постојало нешто пре тога, национална идеја, свест о томе шта је њихово, јединство које их је одржавало да не пропадну, да не буду асимиловани и насилно истребљени? Да није било онога што Јевреје чини Јеврејима, да су се бавили малограђанским мондијалистичким идејама, не би имали ништа. Не би ни постојали.

#Τζούτσε

Albedo 0

Ja ne vidim poentu ovog ko je koga podržavao ili podržava, dakle Hobit u stvari i nema svoj stav već ga formira kako vjetar dune.

Ne može se DANAS protiv SAD, hajde da ZAUVIJEK zaboravimo na to.

To možda u Hobitlendu gdje svi piju čaj.

Hobit

Quote from: Джон Рейнольдс on 29-03-2012, 16:38:03
Знао сам да ћеш то одговорити, то је тај склоп... Шта ти мислиш, да је великој сили тек тако дунуло да им пружи подршку? Нису имали паметнија посла? Или је постојало нешто пре тога, национална идеја, свест о томе шта је њихово, јединство које их је одржавало да не пропадну, да не буду асимиловани и насилно истребљени? Да није било онога што Јевреје чини Јеврејима, да су се бавили малограђанским мондијалистичким идејама, не би имали ништа. Не би ни постојали.

Znao sam da ćeš to odgovoriti!!!!   :)

Naravno da velikoj sili nije ''dunulo'' tek tako. Ta ''podrška'' košta. Zato sam, u predhodnom postu, ono NESEBIČNO stavio pod navodnike.
E, sada, što se drugog dela tvog posta tiče - ono ''Jevreji'' zameni sa ''Šiptari'', pa pročitaj ponovo...
Reći će ti se samo

Hobit

Quote from: Бата Животиња on 29-03-2012, 16:42:16
Ja ne vidim poentu ovog ko je koga podržavao ili podržava, dakle Hobit u stvari i nema svoj stav već ga formira kako vjetar dune.

Vidi, Bato, NEKI će možda NEKADA moći protiv SAD... mi nećemo moći NIKADA
Mislim da je krajnje vreme da to ukačimo i da prestanemo da im ''objavljujemo rat'', s vremena na vreme...

Джон Рейнольдс

Quote from: Hobit on 29-03-2012, 16:42:43

Naravno da velikoj sili nije ''dunulo'' tek tako. Ta ''podrška'' košta. Zato sam, u predhodnom postu, ono NESEBIČNO stavio pod navodnike.
E, sada, što se drugog dela tvog posta tiče - ono ''Jevreji'' zameni sa ''Šiptari'', pa pročitaj ponovo...
Reći će ti se samo

Да, и? Јевреји су могли да мисле како су Турци јака и неуништива држава која је трајала вековима и покривала велику територију, па да кажу - готово је, Јерусалим никад неће бити наш. А и успон САД је релативно рецентан, Јевреји су опстајали вековима пре тога. А основ њиховог успеха је национална свест и јединство.

И да... Осим те паралеле, да Шиптари и Јевреји имају САД као леђа, мало се још која може повући. Просто, нису за поређење нити исти "калибар".

#Τζούτσε

Hobit

Quote from: Джон Рейнольдс on 29-03-2012, 16:51:46
Quote from: Hobit on 29-03-2012, 16:42:43

Reći će ti se samo

Да, и? Јевреји су могли да мисле како су Турци јака и неуништива држава која је трајала вековима и покривала велику територију, па да кажу - готово је, Јерусалим никад неће бити наш. А и успон САД је релативно рецентан, Јевреји су опстајали вековима пре тога. А основ њиховог успеха је национална свест и јединство.

И да... Осим те паралеле, да Шиптари и Јевреји имају САД као леђа, мало се још која може повући. Просто, нису за поређење нити исти "калибар".

E, da... ima tu još ''paralela''... i nečega što nama nedostaje...
Pored ovog ''boldovanog'', još jedna paralela je NOVAC.
Šiptari su, kao i Jevreji, platili ''prijateljstvo''
I, ima tu još koječega...
Jesu za poređenje, itekako

Loni

Za razliku od Izraela, koji je imao potencijal da bude naseljen Jevrejima jer ih je bilo na milione u celom svetu (Samo u US Americi ih je 6 miliona), Kosovo nema potencijal da se naseli Srbima?

Da je danas prazno, ja ti garantuje mda bi retko ko iz toplog doma beogradskog / novosadskog / kragujevačkog / jagodinskog otišao tamo da živi.
   O Srbima iz Nemačke i Švajcarske da i ne govorim.

Naravno da meni istorija ne počinje od 1987. godine, ali šta sa istorijom?
  Pa Kneževina Srbija nije imala je ove granice

Kosovo nije bilo srppsko od 1389. (kada i nije postojala važnost nacija već religija) pa do 1912.
  U trenutku kad je osvojeno Albanci su i tad bili većina. Ne ovoliko kao danas ali većina da.

To su ti pristrasni ljudi. Kad im odgovaraju neke istorijske granice od pre 500 godina onda se pozivaju na njih da bi njihov narod imao argument.
  Kad im ne odgovaraju istorijske granice (Vojvodina pre 1918. ama baš nikad nije bila deo Srbije) onda batala taj princip i baziraju se na etno principu. (U Vojvodini većina su Srbi, ali na Kosovu nisu).
  Kad im odgovara bombardovanje Sarajeva, Duborvnika i Vukovara onda prećuta. Kad je na nekom drugom mestu, onda to istaknu.

Od objektivnosti ni praznine u O slovu.

Loni

I ostalom Džone, zar su granice toliko bitne tebi koji ne veruješ u život posle smrti?

Besmisao nacionalizma i jeste besmisao upravo što ga potire ona najznačajnija, tema nad temama, a to je smrt.

- Ukoliko nema života posle smrti, nacionalizam sa sve granicama je besmisleni mali detalj prema ništavilu. Šta je pomerena granica 100 km na jug, sever ili istok prema konačnom kraju egzistencije? Besmisao.

- Ako ima života posle smrti, mi samim rastakanjem ovog tela i njegovih čestica, gubimo naciju.
Nije bitno da li smo posle smrti entiteti u drugoj realnosti koji su samo igrali ubedljivo napravljenu igricu - zvanu Zemlja i bili ulogovani u telo poistovećujući se s njim. Posle skidanje te ,,kacige'' i izlogovanja VIŠE NEMA NACIJA. Ni u tom, ni u konceptu reinkarnacije ili raja/pakla.

Zar ne vidite koliko su nacionalizam i međudržavne granice tek puki nevažni, privremeni detalji u poređenju sa najznačajnijim filozofskim pitanjima ljudske egzistencije.
   Neće niko od nas biti zauvek Srbin. Ni naša deca ni unuci.

Ovde je nacionalista i onaj deda od 80 godina, koji će kako god okreneš za koju godinu prestati da bude Srbin. Čemu?

Ako je tako bolje da se založimo za neki red i ravnopravnost - pa nek su i nepravedne granice - daj da sačuvamo živote budućih generacija, a ne da pravimo veću štetu.

Što se mene tiče mogu državne granice da budu neformalne kao opštinske - a to će i bit iza par vekova - u poređenju sa suočavanjem sa smrću, sa rastakanjem svakog od nas tokom naredne večnosti, državne granice su tek zrnce prašine na mladinoj venčanici u pogledu važnosti koncepta njihovog braka. 

Джон Рейнольдс

Quote from: Hobit on 29-03-2012, 17:00:01

Новац спреман да се уложи у... шта? Па у националну идеју, наравно! Насталу због постојања националне, а не малограђанске свести која новац усмерава у своје дупе и ни у шта друго. Додуше, није то само српски проблем (што ми је мило).

#Τζούτσε

Джон Рейнольдс

Quote from: Loni on 29-03-2012, 17:09:18
I ostalom Džone, zar su granice toliko bitne tebi koji ne veruješ u život posle smrti?

Том логиком, пред смрт бих могао да запалим сву своју имовину јер ме после смрти боли дупе за све. Међутим, волео бих да нешто остане мојој деци, па то нећу урадити.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: Hobit on 29-03-2012, 16:47:03

Mislim da je krajnje vreme da to ukačimo i da prestanemo da im ''objavljujemo rat'', s vremena na vreme...

tebi bi umjesto objavljivanja rata najbolje bilo da sklopiš mir sa mozgom prvo

ko je rekao da ćemo mi ratovati sa SAD? Gdje, na kojoj teritoriji?

Onog trenutka kada one ne budu bile sila koja može da žari i pali na Balkanu, šta će onda Hobit da radi? Da priča ono što i danas priča?

Джон Рейнольдс

Изгубљено је само оно од чега одустанемо. С таквим ставом, јасно је зашто се ови што прихватају "реално стање на терену" могу гледати само као дефетисти и издајници. Какво је "реално стање на терену" било у Европи '42? А какво '62? Какво је сад, какво ли ће бити за двадесет година?

#Τζούτσε

Суба

Да ли би признавали реално стање на терену и када би Србија држала Косово и још понешто? Наравно да не би. Србин кад хоће да буде објективан он одмах ради за непријатеља, несвесно.

Stipan

Pa priznaju realno stanje na terenu kad Srbija drži Vojvodinu, zar ne?
Pitaj Mađare kakvo mišljenje imaju o tome.

Hobit

Quote from: Джон Рейнольдс on 29-03-2012, 17:19:29
Quote from: Hobit on 29-03-2012, 17:00:01

Новац спреман да се уложи у... шта? Па у националну идеју, наравно! Насталу због постојања националне, а не малограђанске свести која новац усмерава у своје дупе и ни у шта друго. Додуше, није то само српски проблем (што ми је мило).

Novac se ne ulaže u ''nacionalnu ideju''
Ulaže se tamo gde možeš da izvučeš neku korist. Ni u Izrael nije ulagan zbog nacionalne ideje. Uostalom, Jevreji su SAMI otkupili svoju zemlju. Platili su je. Zlatom. Dakle, ''usmerili su novac u svoje dupe''. Ili, u SVOJA DUPETA. Nisu pravili Bambilende po Požarevcu............
I sada je čuvaju uz pomoć Američkih aviona, tenkova, pušaka... I tu su dobro usmerili novac
Korist, korist, korist..... obostrana.

Quote from: Джон Рейнольдс on 29-03-2012, 23:45:40
Изгубљено је само оно од чега одустанемо. С таквим ставом, јасно је зашто се ови што прихватају "реално стање на терену" могу гледати само као дефетисти и издајници. Какво је "реално стање на терену" било у Европи '42? А какво '62? Какво је сад, какво ли ће бити за двадесет година?

Puf
Za 20 godina.....   Ne smem ni da pomislim....   :(

Hobit

Quote from: Бата Животиња on 29-03-2012, 23:40:28
Quote from: Hobit on 29-03-2012, 16:47:03

tebi bi umjesto objavljivanja rata najbolje bilo da sklopiš mir sa mozgom prvo

ko je rekao da ćemo mi ratovati sa SAD? Gdje, na kojoj teritoriji?

Onog trenutka kada one ne budu bile sila koja može da žari i pali na Balkanu, šta će onda Hobit da radi? Da priča ono što i danas priča?

Ako do toga dođe (ili, KADA do toga dođe) ni Hobit ni Bata neće više ništa da pričaju.....
SAD za vojsku (vojni budžet) izdvaja godišnje 700 MILIJARDI USD.
I to, Bato, u ''mirnodopskim uslovima''. Dakle, bez pokretanja trupa... dakle NIKADA... jer, njihove trupe su uvek negde ''pokrenute'', pa je ta suma mnooooogo veća. I, ta ''igra'' nije zajebancija.
Nemoj se radovati trenutku u kome će oni da ''puknu''.
Ranjena zverka je najzajebanija....

Albedo 0

i dalje lupetaš, Hobite... ja ne moram prstom da mrdnem ni kada SAD bude ''ranjena zverka'', jer zverke iskrvare na smrt, i tek onda ja, dobri lešinar, dolazim.

Loni

Quote from: Суба on 30-03-2012, 08:25:09
Да ли би признавали реално стање на терену и када би Србија држала Косово и још понешто? Наравно да не би. Србин кад хоће да буде објективан он одмах ради за непријатеља, несвесно.

Stepen me preduhitri.

Evo ja priznajem stanje na terenu kad je reč o Vojvodini.
Nije bila srpska nikad pre 1918.
Srbi, Rumuni i Slovaci su iskoristili raspad Austro-Ugarske i svako je ćapio koliko može.
Rumuni im uzeše Erdelj(Transilvaniju) sa čak 3 miliona Mađara,
Srbi Vojvodinu, a Slovaci celu severnu stranu Dunava, gde je i danas 600 000 Mađara.

Nije bilo fer što su Mađarsku tako rasčerečili, ali sad je gotovo.
Srbi su se u međuvremenu po Vojvodini naselili iz raznoraznih krajeva (Kosovo, Bosna, Lika, Banija, Kordun),
sad smo većina i takvo je realno stanje na terenu.

Uostalom Mađarima to ne treba. Prosečni vojvo Mađar ima 1,5 dece. Svako treće ode da studira u Budimpteštu i više se ne vrati.

Realnost je da im sa tim natalitetom Vojvodina više ne treba,
a vala ni Srbima Kosovo. (Na koje istorijski imamo manje prava nego Mađari na Vojvodinu jer Kosovo nije bilo srpsko 450 godina)

To je realnost i sad idemo dalje.
U budućnost, u napredak.
U viziju po kojoj će svaki pojedinac iskoristiti maksimalni potencijal u svom životu i biti srećan, a ne ginuti za glupe granice.

Jer ipak ni Mađari a ni mi nismo gubitnici. Imamo zemlju i preveliku za naš broj stanovnika i naš natalitet.
Nismo prenabudđena Indija, Pakistan, Bangladeš ili Nigerija.
Budimo srećni sa onim što imamo.

Джон Рейнольдс

Quote from: Loni on 30-03-2012, 11:07:43
To je realnost i sad idemo dalje.
U budućnost, u napredak.

Рече (на пример) Чех тамо негде почетком четрдесетих и обуче швапску униформу. Кад оно...

#Τζούτσε

mac

Budimo srećni što imamo Kosovo.

Hobit

Quote from: Бата Животиња on 30-03-2012, 10:54:35
i dalje lupetaš, Hobite... ja ne moram prstom da mrdnem ni kada SAD bude ''ranjena zverka'', jer zverke iskrvare na smrt, i tek onda ja, dobri lešinar, dolazim.

Ma dođeš ti kurac moj...
Gde ćeš da dođeš? I, sa čime...?
''Ranjena zverka'' ti prvo prevrne čmar kao čarapu... pa tek onda iskrvari... a ti vidi šta ćeš sa gužnjim crevom...
Malo su nas čačnuli 1999.  bilo je to pre 13 godina... a mi još uvek plačemo... Zamisli da su bili ozbiljni....!!!!! I, da je to potrajalo par godina, i da su roknuli sve ono ŠTO SU MOGLI...????
Nezamislivo....

Джон Рейнольдс

Quote from: Hobit on 30-03-2012, 09:37:08
Nemoj se radovati trenutku u kome će oni da ''puknu''.
Ranjena zverka je najzajebanija....

Ма нек трају хиљаду година! Живео Tausendjähriges Reich!

#Τζούτσε

Albedo 0

ja koliko vidim jedino ti plačeš i to za pišljiva 3 mjeseca rata, ja sam imao ta tri mjeseca plus sav onaj kurac od 1991-1995 pa mi je još muda preostalo u gaćama. Idi kastriraj se pa se vrati...

Hobit

Quote from: Бата Животиња on 30-03-2012, 11:54:43
ja koliko vidim jedino ti plačeš i to za pišljiva 3 mjeseca rata, ja sam imao ta tri mjeseca plus sav onaj kurac od 1991-1995 pa mi je još muda preostalo u gaćama. Idi kastriraj se pa se vrati...

Klatio si ta muda bez veze
Vidim, pobedio si... rekao ti Milošević

Stipan

Hobite, sad već sereš.

Nisu baš svi učesnici u tom prezrenom ratu bili dobrovoljci.

Hobit

Quote from: Stipan on 30-03-2012, 12:24:20
Hobite, sad već sereš.

Nisu baš svi učesnici u tom prezrenom ratu bili dobrovoljci.

Znam da nisu, Stipane, nisi mi rekao ništa novo
I, takvih mi najviše žao

Loni

Quote from: mac on 30-03-2012, 11:47:58
Budimo srećni što imamo Kosovo.

Imamo?

Ok. Po teoriji o multiverzumu moguće je da postoji realitet u kome predsednik Srbije, ministarstva, poslanici, poreske komisije itd. imaju nadležnost i u Prištini.
   S nestrpljenjem čekam naredni Skrobonjin roman o tom.

Джон Рейнольдс

Ово је јадно чак и за твој ниво. Имамо већи утицај на Косову сад, кад га твоји другари и саборци зову Косова (прави шиптарски топоним, с шиптарским коренима!), него Пољаци у Гдањску док се звао Данциг. Размисли мало и о томе.

едит: Схвативши да аналогија са Гдањском може отићи у историјску расправу, поента је да пуко држање власти не значи ништа посебно, док друга страна од тога не одустане.

#Τζούτσε

Father Jape

Ja sam baš posle onog Lonijevog posta o Mađarima i Vojvodini hteo da kažem da eto, ja lično priznajem stanje na terenu kada se radi o 8 miliona Nemaca koji su trajno proterani sa vekovnih ognjišta u onome što je danas istočna Poljska. -_-
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Skalar

xcheers
Пиво и ћевапи спајају људе.

Albedo 0

Quote from: Hobit on 30-03-2012, 12:10:54

Klatio si ta muda bez veze
Vidim, pobedio si... rekao ti Milošević

ja i jesam pobjedio, kad prelaziš Raču pisaće ti Welcome to Republic of Srpska, i to znači pobjeda, i to bez Slobe koji nam je uvodio sankcije i jebao nas otpozadi. Sloba ili Čeda Jovanović, ja ne vidim razliku, isto su mislili devedesetih i isto bi mislili i danas, Sloba je vaš, moj nije sigurno.

A mogli smo kao ti i tebi slični da raširimo guzove i ponudimo se i bez vazeljin, vidim i dalje se nudite.

Savajat Erp

Хобите, јеси ли ти био шминкер или панкер 80-их? :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Джон Рейнольдс

Хобит је, ако сам добро схватио, био Отпораш. Схватите човека. Његова је борба на много нивоа била узалудна.

#Τζούτσε

Usul

Otpor? To bese ona organizacija finansirana od cia-e?
God created Arrakis to train the faithful.

Ghoul

Quote from: Usul on 31-03-2012, 06:09:00
Otpor? To bese ona organizacija finansirana od cia-e?

poklonjenoj pesnici se u zube ne gleda.
https://ljudska_splacina.com/

SIMERIJANAC

ja i jesam pobjedio, kad prelaziš Raču pisaće ti Welcome to Republic of Srpska, i to znači pobjeda, i to bez Slobe koji nam je uvodio sankcije i jebao nas otpozadi.

xcheers

Skalar

Американац те тапше по рамену, говори да си добар и још ти онда даје паре и обучава те како да сјебеш своју земљу и свој народ   :x . Дно дна  :x  ! Боље би било да су им мајке родиле камен за купус, било би веће користи од њих.
Пиво и ћевапи спајају људе.